Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.643
Πόντοι
3.556
Από όταν ανακοινώθηκαν οι περικοπές στη χρηματοδότηση της Αυγής, κι αναφέρθηκε το θέμα με την ύποπτη λογιστική εικόνα της χρηματοδότησης των κομμάτων, ξυπνήσανε ξαφνικά στον ΣΥΡΙΖΑ όλοι, και κατάλαβαν ότι ο Κασσελάκης τους προξενεί χασούρα.

Μέχρι προ ολίγου ήταν όμως όλοι τους ακόμη χαλαροί. Για δες. :-)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.720
Πόντοι
2.356
Eντελως ακυρη η συγκριση.
Ειλικρινως δεν αντιλαμβανομαι αυτην την οψιμη προσπαθεια εξομοιωσης της μετακινησης της ΝΔ προς το "κέντρο", με την πλήρη απο-ιδεολογικοποιηση του Συριζα.
Ε, ναι. Σωστά.
Μετακινηση στο κέντρο ενός μορφώματος που εχει μέσα από ναζιστικά κουμάσια, πρωτοπαλίκαρα της χουντας, ακροδεξιούς καραγκιοζηδες, γραμματείς της ΚΝΕ, μέχρι και τη μισή κυβέρνηση με πασοκους και ποταμισιους.
Και την απο-ιδεολογικοποιηση την έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος απλά ασκεί την αγαπημένη συνήθεια της αριστεράς το ρεβιζιονισμό. Αλλά αριστερά παραμένει.
Ειλικρινά, αν δεν ειχες γράψει ότι πίνεις μόνο λεμονίτα κι αυτή νερωμένη, θα έβαζα στοίχημα ότι είσαι σε τσιπουραδικο και κανείς χαβα έχοντας κατεβάσει ένα τελάρο μπύρες
O Stef το πάει πολύ επιθετικά και δεν θα του βγει. Ο Μητσοτάκης τι άλλαξε?? Κέντρο έλεγε πριν βγει. Το οτι έβαλε υπουργούς ΠΑΣΟΚ , είναι μεν αλλαγή αλλά τώρα θα φανεί. Ήδη άρχισαν οι γκρίνιες. Όσο ένα κόμμα (το οποιοδήποτε) είναι στην εξουσία κανείς δεν μιλά. Με την πρω΄τη σταρβή (Ευροεκλογές) αμέσως φάνηκαν τα πρώτα τιτιβίσματα. Απλα΄ η εξουσία ενώνει.
Αν Stef είχε πάρει 20% που έλεγε κανείς δεν θα έβγαζε κιχ. Η προσμονή της καρέκλας είναι συνδετικός κρίκος σε όλους. Στην αποτυχία (14%) πάντα βγαίνουν τιτιβίσματα.
Βρωμιές κάνεις , βρωμιές θα δεχθείς. Συνποτικά, χρησιμοποίησε οτι έχει την έγκριση Τσίπρα, αντέδρασαν οι 53 και τώρα πληρω΄νει ... Και μιλάω για τα μεταξύ τους, και οχι για τις συμπεριφορές, τις πολιτικές θέσεις του κλπ... Εκεί είναι άλλη κουβέντα, και την έχω αναφέρει στο νήμα
Για να δούμε τι θα γίνει?????????????
Ας μην του βγει. Ουτε ανεπαγγελτος είναι ουτε τρόφιμος της πολιτικής. Ας πάει σπίτι του αν δεν τα καταφέρει. Θα βρεθεί άλλος να πάρει τη θέση του
Όσο για το Μητσοτάκη, προεκλογικά αν έλεγε όσα έκανε μετά, την ψήφο του στην κάλπη θα έψαχνε.
Συνέχεια του καραμανλισμου υποσχόταν, σε κάπως πιο φιλελεύθερη έκδοση.
Τα ξέχασε όλα μολις βγήκε.
Οταν όμως πήγε στο 28% άρχισε να τον λεει λακε των ολιγαρχων μέχρι κι ο Σαλμας.
Η τελευταία τρύπα του γαλάζιου ζουρνά.
Και δεν έβγαλε κιχ ο Κυριάκος.
Έβαλε τα παπαγαλάκια του να διαδίδουν δεξιά κι αριστερά ότι "πολύ στενοχωρήθηκε".
Αλλά μετά σιωπή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Παράπονα εχεις και δικαιολογημένα.
Πάντως η συνολική κατάσταση της χώρας είναι καλύτερη απο το 2018.
Αλλαγές , βελτιώσεις κλπ γίνονται σταδιακά και οχι σε 1 με΄ρα. Είναι παράλογο να περιμένεις να αλλάξουν δομές με 1 μέρα.
Κάνεις λάθος...δεν έχω παράπονα από την νδ ως κόμμα και ως ιδεολογικό ''μαντρί''

έχω παράπονα από την κυβέρνηση που νομοθετεί και ρυθμίζει. Έχει διαφορά...

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την κατάσταση της χώρας σήμερα με το 2018 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Το 2018 η χώρα ήταν σε καθεστώς σκληρών μνημονίων που σημαίνει ότι οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονταν ΜΟΝΟ εκτός συνόρων...επίσης σημαίνει ότι δεν έμπαινε χρήμα στη χώρα...μόνο έβγαινε...δεν υπήρχε περιθώριο αλλαγών ούτε διαχείρισης. Όπου υπήρχε περιθώριο φυσικά...όπως στην διαπραγμάτευση φρόντισαν οι κατσαπλιάδες να τα γαμήσουν όλα.

Σήμερα μπαίνει χρήμα στην χώρα με το τσουβάκι...και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ο μητσοτάκης μπορεί να έχει δικαιολογίες...έχει αλλάξει το ευρωπαικό σκηνικό και πλέον οι χώρες έχουν ξεχάσει την κρίση χρέους (για την ώρα) και μοιράζουν αβέρτα πράσινα κονδύλια...ο μητσοτάκης το παίζει μάγκας με τα λεφτά που πήρε για τον κόβιντ.

και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό.....το πως διαχειρίζεται αυτα τα λεφτά είναι που τον κάνει κουμουνο-ολιγάρχη.....αντί να νομοθετεί προς το συμφέρον των ανθρώπων αυτός έχει μοιράσει τα κλειδιά του κρατικού προυπολογισμού στε 10 ισχυρές οικογένειες...προσπαθεί να μαζέψει 1 δις από την παράνομη εφάπαξ φορολόγηση των μικρών επαγγελματιών και μοιράζει αναθέσεις 10 δις στα αφεντικά του....

μη κάτσω να αναφέρω πιο σκοτεινές ''αλλαγές και βελτιώσεις'' που επιφέρει....αλλά ποια 1 μέρα? 6 χρόνια κυβερνά και ακόμα δεν έχει καταφέρει να μην αισχροκερδούν τα σ/μ σε βασικά είδη επιβίωσης.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Κάνεις λάθος...δεν έχω παράπονα από την νδ ως κόμμα και ως ιδεολογικό ''μαντρί''

Δεν μπορείς να συγκρίνεις την κατάσταση της χώρας σήμερα με το 2018 γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Το 2018 η χώρα ήταν σε καθεστώς σκληρών μνημονίων που σημαίνει ότι οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονταν ΜΟΝΟ εκτός συνόρων...επίσης σημαίνει ότι δεν έμπαινε χρήμα στη χώρα...μόνο έβγαινε...δεν υπήρχε περιθώριο αλλαγών ούτε διαχείρισης. Όπου υπήρχε περιθώριο φυσικά...όπως στην διαπραγμάτευση φρόντισαν οι κατσαπλιάδες να τα γαμήσουν όλα.

Σήμερα μπαίνει χρήμα στην χώρα με το τσουβάκι...και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ο μητσοτάκης μπορεί να έχει δικαιολογίες...έχει αλλάξει το ευρωπαικό σκηνικό και πλέον οι χώρες έχουν ξεχάσει την κρίση χρέους (για την ώρα) και μοιράζουν αβέρτα πράσινα κονδύλια...ο μητσοτάκης το παίζει μάγκας με τα λεφτά που πήρε για τον κόβιντ.

και ερχόμαστε στο πιο σημαντικό.....το πως διαχειρίζεται αυτα τα λεφτά είναι που τον κάνει κουμουνο-ολιγάρχη.....αντί να νομοθετεί προς το συμφέρον των ανθρώπων αυτός έχει μοιράσει τα κλειδιά του κρατικού προυπολογισμού στε 10 ισχυρές οικογένειες...προσπαθεί να μαζέψει 1 δις από την παράνομη εφάπαξ φορολόγηση των μικρών επαγγελματιών και μοιράζει αναθέσεις 10 δις στα αφεντικά του....

μη κάτσω να αναφέρω πιο σκοτεινές ''αλλαγές και βελτιώσεις'' που επιφέρει....αλλά ποια 1 μέρα? 6 χρόνια κυβερνά και ακόμα δεν έχει καταφέρει να μην αισχροκερδούν τα σ/μ σε βασικά είδη επιβίωσης.

ΦΟΡΟΦΥΓΑ.........​

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
ήρθε ο μπλέ εκκαθαριστικός του ρεύματος και έχω νεύρα με το μητσοτάκη τώρα γιαυτό τα λέω αυτά
και εγω εχω νευρα με το ρευμα και για αυτο Κυριακος θα παρει τα αρχιδια μου αν συνεχισει ετσι ΚΑΙ στις βουλευτικες εκλογες
ΜΙΚΡΕ μου Χαρτοπολεμε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
και εγω εχω νευρα με το ρευμα και για αυτο Κυριακος θα παρει τα αρχιδια μου αν συνεχισει ετσι ΚΑΙ στις βουλευτικες εκλογες
ΜΙΚΡΕ μου Χαρτοπολεμε
Πρέπει να πάρεις ινβέρτερ γιατί προβλέπω να ξανά ψηφίζεις μητσοτάκη το 2060 αν περιμένεις να πέσουν οι τιμές

αλλά αν έχεις νεύρα από τώρα περίμενε να δεις όταν θα πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για το σαξό 950 ευρώ :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
Πρέπει να πάρεις ινβέρτερ γιατί προβλέπω να ξανά ψηφίζεις μητσοτάκη το 2060 αν περιμένεις να πέσουν οι τιμές

αλλά αν έχεις νεύρα από τώρα περίμενε να δεις όταν θα πληρώσεις τέλη κυκλοφορίας για το σαξό 950 ευρώ :coffee:
ινβερτερ εχω 900 ευρω κλιματιστικο..
ποσα πληρωνεις εφορια;
προσεχε τι θα πεις θα καταλαβω αν κατακλεψες το κρατος:coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.122
Πόντοι
216
ΜΙΚΡΕ μου Χαρτοπολεμε
μια χαρα ειναι το ρευμα δεν καταλαβαινω γτ εχεις νευρα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
πρέπει να είναι κλάση Α+++ αλλιώς δε κάνεις δουλειά

πολλά.....δε λέω για να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό γνωστό γαλαζοαίματο μέλος

δεν έχω υποβάλλει ακόμα δήλωση ο κύριος κυριάκος είπε μέχρι τέλος ιουλίου κάτι θα ξέρει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
πρέπει να είναι κλάση Α+++ αλλιώς δε κάνεις δουλειά

πολλά.....δε λέω για να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό γνωστό γαλαζοαίματο μέλος

δεν έχω υποβάλλει ακόμα δήλωση ο κύριος κυριάκος είπε μέχρι τέλος ιουλίου κάτι θα ξέρει
βασικο ειναι να πληρωσεις ΠΟΛΛΑ γιατι ΕΤΣΙ πρεπει

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
βασικο ειναι να πληρωσεις ΠΟΛΛΑ γιατι ΕΤΣΙ πρεπει
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ

ο επιχειρηματίας πληρώνει ΑΝ, ΟΣΑ και ΟΤΑΝ θέλει γιατί αυτό σημαίνει η διαχείριση

γιατί έτσι πρέπει πληρώνουν οι μισθωτοί :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γιατί κάνω μόνο μελετημένες κινήσεις και πάντα μέσα στα όρια του νόμου που χαράσσει ο κύριος κυριάκος στις πλάκες του μωυσή

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια γιατί κάνω μόνο μελετημένες κινήσεις και πάντα μέσα στα όρια του νόμου που χαράσσει ο κύριος κυριάκος στις πλάκες του μωυσή
θα σε βαλω στην κυνηγετικη περιοδο και σενα προσεχε,ΠΡΟΣΕΧΕ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.534
Πόντοι
12.756
είμαι αδιάφθορος και αμέμπτου ηθικής

γιαυτό και με πολεμά το γαλάζιο σύστημα
στειλε εμβασμα λιγες χιλιαδες ευρω να στα φυλαξω και οταν τα χρειαστεις θα στα δωσω:coffee:

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.522
Πόντοι
1.056

Κάνεις λάθος. Προφανώς και σήμερα μπαίνουν λεφτά που δεν έμπαιναν. Αλλά το πόσο σοβαρο σε θεωρούν οι Βρυξέλες και πόσο λάσκα αφήνουν τα γκέμια εξαρτάται απο το ηγέτη σου και αυτό το πέτυχε η Ελλάδα.
Πάντα τρώνε κάποιο μεγάλοι όπως γίνεται σε όλη την υφήλιο (δεξιά και αριστερά). Που δεν γίνεται. Υπάρχουν όμως παραπάνω θέσεις εργασίας. Δεν έχω δει χώρα που να μην υπάρχουν μίζες. Και αυτο το παραμύθι με τα αφεντικά είναι αίολο. Γιατί?? Διότι τα αφεντικά κυβερνούν παντού. Αν θυμάσαι ο Γιωργάκης οταν πήρε το ΠΑΣΟΚ πρώτη επίσκεψη ήταν στο ΔΟΛ. Μην ψάξουμε μίζες κλπ απο το 74 και μετά. Θα χαθούμε.
Τα αφεντικά κυβερνούν και αποφασίζουν. Παντού, πάντα. Είτε Μπομπολας λ΄γεται είτε Λάτσης είτε οτιδήποτε.
Αυτό δεν αλλάζει με STef και μαλακίες, αλλά μόνο με λαική εξέγερση και κρεμάλες.
Το θέμα είναι λοιπόν πως θα διαχειρστείς την κατάσταση και ίσως ο Κυριάκος την διαχειρίζεται καλύτερα απο άλλους .
Εδώ αν θυμάσαι και ο Κωνσταντόπουλος είχε λαδωθεί απο το Siemens . ολοι δηλαδή στο κόλπο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Κάνεις λάθος. Προφανώς και σήμερα μπαίνουν λεφτά που δεν έμπαιναν. Αλλά το πόσο σοβαρο σε θεωρούν οι Βρυξέλες και πόσο λάσκα αφήνουν τα γκέμια εξαρτάται απο το ηγέτη σου και αυτό το πέτυχε η Ελλάδα.
Πάντα τρώνε κάποιο μεγάλοι όπως γίνεται σε όλη την υφήλιο (δεξιά και αριστερά). Που δεν γίνεται. Υπάρχουν όμως παραπάνω θέσεις εργασίας. Δεν έχω δει χώρα που να μην υπάρχουν μίζες. Και αυτο το παραμύθι με τα αφεντικά είναι αίολο. Γιατί?? Διότι τα αφεντικά κυβερνούν παντού. Αν θυμάσαι ο Γιωργάκης οταν πήρε το ΠΑΣΟΚ πρώτη επίσκεψη ήταν στο ΔΟΛ. Μην ψάξουμε μίζες κλπ απο το 74 και μετά. Θα χαθούμε.
Τα αφεντικά κυβερνούν και αποφασίζουν. Παντού, πάντα. Είτε Μπομπολας λ΄γεται είτε Λάτσης είτε οτιδήποτε.
Αυτό δεν αλλάζει με STef και μαλακίες, αλλά μόνο με λαική εξέγερση και κρεμάλες.
Το θέμα είναι λοιπόν πως θα διαχειρστείς την κατάσταση και ίσως ο Κυριάκος την διαχειρίζεται καλύτερα απο άλλους .
Εδώ αν θυμάσαι και ο Κωνσταντόπουλος είχε λαδωθεί απο το Siemens . ολοι δηλαδή στο κόλπο.
Δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας...εγώ σου λέω ότι η διαχείριση που κάνει με τα λεφτά που μπαίνουν είναι ''τα μοιράζω στους πλούσιους γαμάω τους πολλούς και φτωχούς'΄ και εσύ μου λες ότι όλοι παίρνουν μίζες και ότι ο κυριάκος είναι είναι καλύτερος διαχειριστής

ε δεν είναι όταν έχει εξαφανίσει την μεσαία τάξη και όταν φτωχοποιείται όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Ούτε διαχειρίζεται καμία κατάσταση καλύτερα όταν μοιράζει απευθείας αναθέσεις με τα λεφτά μας σε 10 εταιρείες και αφήνει ψίχουλα για έργα και αναβαθμίσεις του κράτους.

Και κάτι που ξεχνάς....ο κυριάκος (και ο κάθε προθυπουργός) με τα δικά μας αρχίδια πάει και παίρνει τα λεφτά...εξ ονόματος μας...δεν του τα δίνουν επειδή είναι μορφωμένος και έστησε την ιδιωτική του εταιρεία και τα αξίζει....επειδή εμείς κάναμε το σκατό μας παξιμάδι και ανέβηκαν τα νούμερα μπορεί αυτός να πηγαίνει και να παίρνει λεφτά....από μόνος του είναι ένας επαγγελματίας εισπράκτορας του μόχθου των άλλων. Για να ξέρουμε και για πιο πράγμα μιλάμε...

και αν ο κυριάκος δεν ήταν διατεθημένος να φήνει τα διυλιστήρια να ανεβάζουν την τιμή του πετρελαίου όταν κλάνει ένας χούθι ή τα σ/μ να σου πουλάνε στο καλάθι ακριβότερα από ότι στο ράφι......

θα τον είχαν αντικαταστήσει με έναν άλλον να πηγαίνει να ζητάει λεφτά. Οπότε άσε τα αφεντικά που είναι παραμύθια...παραμύθια είναι η προπαγάνδα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δεν του ζητήσαμε να κάνει παπάδες...το αυτονόητο....να σταματήσει να γαμάει τη χώρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom