Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.656
τύπε δεν έχω κανένα θέμα να κάνει ο καθένας ότι θέλει ούτε βλέπω ρατσιστικά κανένανΚαι οι δύο πλούσιοι είναι. Όσο για τον Κασσελάκη δεν καταλαβαίνω το "πισοκίνητος", μπορεί να είναι top.
Αν είναι τότε γαμάει απλά κώλους ανδρικούς όπως κάποιοι άλλοι γαμάνε μουνί αλλά και κώλους γυναικείους.
Η gay ταυτότητα δεν έχει να κάνει με το σεξ.
Ακόμα και αν ο Κασσελάκης γαμάει γυναίκες και έχει τον άλλο για μόστρα - επιστημονική φαντασία - δεν παύει να είναι γκέυ.
Σύμφωνα με τις πολιτικές της ταυτότητας ένας γκέυ υποστηρίζει την γκέυ κοινότητα.
Αυτό όμως δεν είναι βέβαιο. Ο Μίλο Γιαννόπουλος πχ αν και γκέυ είναι αντιγκέυ.
Όσο για τον πλούτο συνήθως αν όχι πάντα οι πλούσιοι είναι καπιταλιστές.
Σε αυτό το σύστημα το Α και το Ω για κάποιον είναι η ταξική του θέση.
Σπάνια ένας πλούσιος είναι αντικαπιταλιστής.
Πολύ συχνά όμως ένας φτωχός είναι δεξιός και καπιταλιστής, αν όχι εκ των προτέρων τουλάχιστον εκ του αποτελέσματος.
αλλά μη μου λες ότι η γκέι ταυτότητα δεν έχει να κάνει με το σεξ...αν σου αρέσει να τον παίρνεις και να τον δίνεις σε άντρες είσαι γκέι...δεν είναι κακό αλλά είσαι...μπορεί να σου αρέσουν και οι γυναίκες...μη μου λες τώρα ότι δεν έχει να κάνει...
οι γκέι υποστηρίζονται μεταξύ τους...γιατί νομίζεις ότι όποιος γκέι βάζει υποψηφιότητα πάνε και τον ψηφίζουν? επειδή είναι λαμπρό μυαλό? (μπορεί και να είναι αλλά δεν το κάνουν για αυτό).
και ο κασέλας και ο κυριάκος καπιταλιστές του κερατά είναι.