Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
1. Είσαι τρολιάς

2.Και η ζωή και ο βαρουφάκης είναι 100 φορές πιο ιδεολόγοι από τον καπιτάλα γόνο κομπάρσο

3. η μόνη τροχιά που φαίνεται να μπαίνει ο σύριζα είναι σε τροχιά μαλάκινσης

4. το φαινόμενο των ηλιθίων που τον πιστεύουν το έχουμε ξαναζήσει και με τους ηλίθιους που πιστεύουν τον μητσοτάκη δεν κάνει καμία εντύπωση

Καλά αυτή η εμπάθεια φίλος θα σας κάνει να τρίβεται τα μάτια σας όταν ο Κασσελάκης θα φτάνει ολοένα κ πιο ψηλά.

Τόσο η ζωή όσο κ ο βαρουφάκης είναι οι ηττημένοι από τις διασπάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και απλά συναντάνε την ιστορική τους μοίρα στο μηδέν. Εμείς εδώ μιλάμε για κυβερνητικά πράγματα όχι για παπατζιλίκια ''ιδεολογίας'' που αφορούν fringe κομμάτια της κοινωνίας. Εκεί στο 1-2% καταδικασμένοι αυτοί. Άντε κ σε συγκυρίες να φτάνουν μέχρι 3.5%.

Επίσης αυτό οτι θα είναι χούντας ο Κασελάκης όταν ΟΛΑ τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ έχουν δικαίωμα διαγραφής οι πρόεδροι, όταν το χουντικό ΚΚΕ έχει γραμμή γεν. γραμματέα μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή η ζωούλα διώχνει με υπεύθυνες δηλώσεις στελέχη είναι για γέλια.

Εμπάθεια κ κόμπλα απλά στο φαινόμενο Κασσελάκη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Καλά αυτή η εμπάθεια φίλος θα σας κάνει να τρίβεται τα μάτια σας όταν ο Κασσελάκης θα φτάνει ολοένα κ πιο ψηλά.

Τόσο η ζωή όσο κ ο βαρουφάκης είναι οι ηττημένοι από τις διασπάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και απλά συναντάνε την ιστορική τους μοίρα στο μηδέν. Εμείς εδώ μιλάμε για κυβερνητικά πράγματα όχι για παπατζιλίκια ''ιδεολογίας'' που αφορούν fringe κομμάτια της κοινωνίας. Εκεί στο 1-2% καταδικασμένοι αυτοί. Άντε κ σε συγκυρίες να φτάνουν μέχρι 3.5%.

Επίσης αυτό οτι θα είναι χούντας ο Κασελάκης όταν ΟΛΑ τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ έχουν δικαίωμα διαγραφής οι πρόεδροι, όταν το χουντικό ΚΚΕ έχει γραμμή γεν. γραμματέα μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή η ζωούλα διώχνει με υπεύθυνες δηλώσεις στελέχη είναι για γέλια.

Εμπάθεια κ κόμπλα απλά στο φαινόμενο Κασσελάκη.
Υιοθέτησες και εσύ την εμπάθεια ε...όποιος δεν γουστάρει κασελάκη έχει εμπάθεια :2funny:

δεν λέμε κάτι διαφορετικό τύπε...εσύ που είσαι κομματόσκυλο ενδιαφέρεσαι για να κυβερνήσει ο κασελάκης γιατί προφανώς πρέπει να ζήσεις και εσύ....εγώ που δεν έχω επαφή με κανένα κόμμα και τους γράφω όλους στα @@ ενδιαφέρομαι περισσότερο για τις ιδεολογίες παρά για να μου κόψει το κόμμα κάνα ξεροκόμματο.

Ο κασελάκης σου λέει όποιος έχει αντίθετη άποψη με μένα παίρνει πούλο...ε και ο παπαδόπουλος κάτοι τέτοια έλεγε απλά αντί για πούλο έπαιρνε φάλαγκα....

και το κκε τα ίδια σκατά είναι αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν πουλάνε την διαφορετικότητα για να μπουν στη βουλή (δεν το έχουν ανάγκη)

εμπάθεια και κόμπλα έχει όποιος ενδιαφέρεται...εγώ καλά τρώω και πίνω και τώρα και αν ποτέ έβγαινε ''το φαινόμενο''

δεν έχω ανάγκη να υποστηρίξω κανένα πολιτικό παπάρα.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
δεν λέμε κάτι διαφορετικό τύπε...εσύ που είσαι κομματόσκυλο ενδιαφέρεσαι για να κυβερνήσει ο κασελάκης γιατί προφανώς πρέπει να ζήσεις και εσύ.

ναι κομματόσκυλο εγώ που δεν ψήφισα καν ΣΥΡΙΖΑ περσι από ξενέρα. Μπρο 2 δουλειές κάνω. Στον ΣΥΡΙΖΑ αμφιβάλλω οτι με ξέρει ή θυμάται κανείς. 2 φορές έχω πάει από το 2007 σε συνέδρια (και τις 2 με γκόμενους βασικά που περισσότερο καβλάντιζα μαζί τους παρά έκανα κοινωνικές σχέσεις με συριζαίους).

Όχι μπρο. Λάθος κάνεις. Στον Κασσελάκη είδα προοπτική για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ κ της κεντροαριστεράς στη χώρα. Συν οτι χαίρομαι που ένας συνομήλικος μου στο ταυτοτικό ζήτημα του σεξ. προσανατολισμού έχει φτάσει να είναι ο 4ος πολιτειακός παράγοντας κ ότι έχει μια πλατφόρμα για να κανονικοποιεί την ομόφυλη συντροφικότητα. Πράγμα που αφορά ΑΜΕΣΑ κ τη δική μου ζωή.

8 χρόνια είμαι σε σχέση με άλλο άντρα και σύντομα θα παντρευτούμε κιόλας. Οπότε έχω πολλά κοινά με Κασσελάκη. Αλλά μέχρι εκεί. Τον πιστεύω κυρίως για το μέλλον της κεντροαριστεράς στη χώρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
ναι κομματόσκυλο εγώ που δεν ψήφισα καν ΣΥΡΙΖΑ περσι από ξενέρα. Μπρο 2 δουλειές κάνω. Στον ΣΥΡΙΖΑ αμφιβάλλω οτι με ξέρει ή θυμάται κανείς. 2 φορές έχω πάει από το 2007 σε συνέδρια (και τις 2 με γκόμενους βασικά που περισσότερο καβλάντιζα μαζί τους παρά έκανα κοινωνικές σχέσεις με συριζαίους).

Όχι μπρο. Λάθος κάνεις. Στον Κασσελάκη είδα προοπτική για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ κ της κεντροαριστεράς στη χώρα. Συν οτι χαίρομαι που ένας συνομήλικος μου στο ταυτοτικό ζήτημα του σεξ. προσανατολισμού έχει φτάσει να είναι ο 4ος πολιτειακός παράγοντας κ ότι έχει μια πλατφόρμα για να κανονικοποιεί για την ομόφυλη συντροφικότητα. Πράγμα που αφορά ΑΜΕΣΑ κ τη δική μου ζωή.

8 χρόνια είμαι σε σχέση με άλλο άντρα και σύντομα θα παντρευτούμε κιόλας. Οπότε έχω πολλά κοινά με Κασσελάκη. Αλλά μέχρι εκεί. Τον πιστεύω κυρίως για το μέλλον της κεντροαριστεράς στη χώρα.
Αν δεν είσαι κομματόσκυλο τότε συζήτα με πραγματικά επιχειρήματα και όχι με τσιτάτα....και σταμάτα επίσης να αναφέρεις συνέχεια ''την εφούλα'' , ''την ζωούλα'' και τον βαρουφάκη.

διότι ένα κομματόσκυλο θα ήθελε να πατώσουν αυτοί για να πάρει το κόμμα του περισσότερο ποσοστό αφού από τους νεοδημοκράτες δεν περιμένουν κάτι.

επίσης η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τον προσανατολισμό των ανθρώπων...ο κασελάκης το έχει αναγάγει στο ενεργητικό του επειδή δεν έχει τι άλλο να πει.

φασίστας παραμένει όποιος διώχνει βουλευτές που έχουν διαφορετική άποψη.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
επίσης η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με τον προσανατολισμό των ανθρώπων...ο κασελάκης το έχει αναγάγει στο ενεργητικό του επειδή δεν έχει τι άλλο να πει.

φασίστας παραμένει όποιος διώχνει βουλευτές που έχουν διαφορετική άποψη.

Καλά ΟΤΙ και να λέμε τώρα η πλατφόρμα που έχει ο Κασσελάκης για να κανονικοποιεί την ομόφυλη συντροφικότητα είναι ΠΟΛΥ σημαντική. Για τα μιλούνια αόρατα ομόφυλα ζευγάρια εκεί έξω. Ένα εκ των οποίων είμαι κ γω με τον άντρα μου.

Η κοινωνία το αναγάγει σε κάτι πολύ σημαντικό. Οπότε το γεγονός οτι έχει αυτή την πλατφόρμα (που κακοποιούν τα μίντια φυσικά) έχει βαρύνουσα σημασία για την LGBT+ κοινότητα της Ελλάδας.

Τώρα για τις παπαρίες περι φασισμού πήγαινε πεστα in every other political party in Greece όπου ΟΛΟΙ οι πρόεδροι έχουν δικαίωμα διαγραφής. Τσιτάτα εσύ λες με αυτές τις εμπαθείς παπάτζες για τον Κασσελάκη φίλος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
τύπε χωρίς παρεξήγηση αλλά ούτε τόσοι πολλοί είστε και η κοινωνία ψιλοχέστηκε γεμάτη από φασίστες είναι η κοινωνία.

πάτημα βρίσκει ο κασέλας γιατί δεν έχει άλλες πολιτικές θέσεις.

δε θα κάθομαι να λέω τα αυτονόητα

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
τύπε χωρίς παρεξήγηση αλλά ούτε τόσοι πολλοί είστε και η κοινωνία ψιλοχέστηκε γεμάτη από φασίστες είναι η κοινωνία.

Που ξέρεις πόσοι είμαστε ρε μπρο? Πες μας κ μας να μάθουμε. Δεν υπάρχει ασφαλής ποσοτικοποίηση των ομόφυλων έλξεων όσο υπάρχουν εκεί έξω οι φασίστες που λες.

Όσο η ομοφοβία βασιλεύει, η εσωτερικευμένη ομοφοβία χτυπάει τους ίδιους τους γκέι (να πχ εδώ μόνο στο νήμα έχουμε 2-3 γκέι που κυρίως για λόγους εσωτερικευμένης ομοφοβίας φοβούνται να το πουν σε ένα ΑΝΩΝΥΜΟ φόρουμ) και η κοινωνία το αναγάγει σε σημαντικό ζήτημα τότε ΠΟΤΕ δεν μπορούμε να ξέρουμε με ασφάλεια την ακριβή ποσοτικοποίηση των inate ομόφυλων έλξεων που έχουν εκεί έξω οι άνθρωποι.

Τα άλλα παπάτζες, τσιτάτα κ κενά περιεχομένου που λες για Κασσελάκη απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
Που ξέρεις πόσοι είμαστε ρε μπρο? Πες μας κ μας να μάθουμε. Δεν υπάρχει ασφαλής ποσοτικοποίηση των ομόφυλων έλξεων όσο υπάρχουν εκεί έξω οι φασίστες που λες.

Όσο η ομοφοβία βασιλεύει, η εσωτερικευμένη ομοφοβία χτυπάει τους ίδιους τους γκέι (να πχ εδώ μόνο στο νήμα έχουμε 2-3 γκέι που κυρίως για λόγους εσωτερικευμένης ομοφοβίας φοβούνται να το πουν σε ένα ΑΝΩΝΥΜΟ φόρουμ) και η κοινωνία το αναγάγει σε σημαντικό ζήτημα τότε ΠΟΤΕ δεν μπορούμε να ξέρουμε με ασφάλεια την ακριβή ποσοτικοποίηση των inate ομόφυλων έλξεων που έχουν εκεί έξω οι άνθρωποι.

Τα άλλα παπάτζες, τσιτάτα κ κενά περιεχομένου που λες για Κασσελάκη απλά επειδή δεν έχεις κάτι άλλο να πεις.
δεν με απασχολούν εμένα αυτά τύπε...να κάνει ο καθένας ότι θέλει...όπως κάνω και εγώ.

έχω αλλά βαριέμαι να γράφω....τι να πω? ότι δεν ξέρει ούτε Ελληνικά να μιλήσει? Ότι όταν ήρθε στο προσκήνιο πέταγε την μία μαλακία μετά την άλλη μέχρι να προσλάβει κάποιον να του γράφει τι θα λέει?

ότι έκανε ριάλιτι σόου με τον σκύλο και τον άντρα του? ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει πολιτικές απόψεις?

ότι κάθεται και τάζει για δάνεια και για αυξήσεις και για μειώσεις φόρων σα μαλάκας? να σου θυμίσω ότι και ο αλέξης έταζε και τελικά πήγε τον κατώτατο στα 450 μικτά...

τέλος πάντων βαριέμαι να συζητάω μπαρούφες.

αν θες ψήφισε τον αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις όσους τον εγκαλούν για τις μαλακίες του....τα ίδια κάνουν και οι γαλάζιοι όταν σχολιάζεις την γαλάζια μαφία.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
δεν με απασχολούν εμένα αυτά τύπε...να κάνει ο καθένας ότι θέλει...όπως κάνω και εγώ.

έχω αλλά βαριέμαι να γράφω....τι να πω? ότι δεν ξέρει ούτε Ελληνικά να μιλήσει? Ότι όταν ήρθε στο προσκήνιο πέταγε την μία μαλακία μετά την άλλη μέχρι να προσλάβει κάποιον να του γράφει τι θα λέει?

ότι έκανε ριάλιτι σόου με τον σκύλο και τον άντρα του? ότι ακόμα και σήμερα δεν έχει πολιτικές απόψεις?

ότι κάθεται και τάζει για δάνεια και για αυξήσεις και για μειώσεις φόρων σα μαλάκας? να σου θυμίσω ότι και ο αλέξης έταζε και τελικά πήγε τον κατώτατο στα 450 μικτά...

τέλος πάντων βαριέμαι να συζητάω μπαρούφες.

αν θες ψήφισε τον αλλά δεν μπορείς να ακυρώνεις όσους τον εγκαλούν για τις μαλακίες του....τα ίδια κάνουν και οι γαλάζιοι όταν σχολιάζεις την γαλάζια μαφία.

Kαι τα μίντια παίζουν ρόλο για την εργαλειοποίηση της προσωπικής του ζωής. Από την άλλη τώρα σε μια τέτοια υπαρξιακή μάχη που δίνει δε το βλέπω απαραίτητα κακό κ ο ίδιος να το εργαλειοποιεί ως ένα σημείο.

Υπάρχουν πολλά γίδια εκεί έξω που εντυπωσιάζονται από τέτοιες παπάτζες. Αν αυτό του φέρει κ παραπάνω ψήφους εγώ λέω είναι welcome.

Εγγρ.
24 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
987
Πόντοι
301

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.483
Πόντοι
1.056
Τώρα είδα στο mega την ιστορία της Ρόδου.
Αίσχος.
Και δίκιο να έχει επί της ουσίας, δεν φεύγεις αλλά απαντάς. Πρωθυπουργός θέλεις να γίνεις. Αμα αύριο σε μια ευρωπαϊκή συνάντηση του φέρουν αντίρρηση , θα σηκωθεί να φύγει σαν κακομαθημένο παιδάκι.

Είναι αυτό που λέμε. Δεν τον έχουμε δει. Πως θα τον εμπιστευθούμε..
Αίσχος και μόνο αίσχος....

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Κακομαθημενο τσογλανι ειναι, καλα ειπε ο Κυριακος, αυτος δεν εχει ψηφιστει ουτε διαχειριστης σε πολυκατοικια και θελει να γινει και πθ ;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.302
Πόντοι
216

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαβασα στο νιουζιτ του Ευαγγελατου οτι σε συνεντευξη στη Ροδο σε ραδιοφωνο σηκωθηκε και εφυγε ο Κασσελακης επειδη η δημοσιογραφος του εφερε αντιρρησεις, για ζητηματα που υπαρχουν διαφορες αποψεις και γνωμες. Πχ εαν ο τουρισμος, η κινηση στη Ροδο παει καλα, εχει αυξηση, οι επαγγελματιες ειναι ευχαριστημενοι, η οχι.
Και ο Κασσελακης εξοργιστηκε που του πανε κοντρα.

Ο κοσμος συμπαθει μεχρι τωρα τον Κασσελακη, επειδη ακριβως δεν φερεται σαν παλαιοπολιτικος. Αμα αρχισει κι αυτος και συμπεριφερεται ετσι, ποιο το νοημα;
Επειδη οντως ειναι πολυ δραστηριος, οργωνει ολη την Ελλαδα, καπου εχει αρχισει και ξεφευγει, εχει χασει το φρενο.
Αμα αποκτησει και εξουσια, τι θα κανει;

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
498
Πόντοι
36
Κακομαθημενο τσογλανι ειναι, καλα ειπε ο Κυριακος, αυτος δεν εχει ψηφιστει ουτε διαχειριστης σε πολυκατοικια και θελει να γινει και πθ ;

Μόνο που ξέχασε οτι ψηφίστηκε αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης από τον κόσμο.

Α ρε κούλη καημός για τον Κασσελάκαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom