Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.846
- Πόντοι
- 6.946
Ρε τύποι, η Εφη είναι μόνο 38 ετών και μου φαίνεται ότι άρχισε να σπάει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
Σαν πρεζακι ειναι δυστυχώςΡε τύποι, η Εφη είναι μόνο 38 ετών και μου φαίνεται ότι άρχισε να σπάει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.
Δεν καταλαβαινει τα Ελληνικα τυπε, να του φερουν τον Γιωργακη να του κανει μεταφρασηΤυποι ο τυπος ειναι πανιβλακας δεν το εχει
Τον ρωταει ο ευαγγελατος για το "παραδικαστικο"που έλεγε πως πολεμησε την οικογενεια του
Και δεν ξερει τι να πει
Λεει αλλα νταλων
-Ενα παιδι 14 ετων ..
Για το παραδικαστικο σας ρωτησα
-Εχω καμια κατηγορια εναντιον μου?
Μα αλλο σας λεω
δεν είναι μειονέκτημα για να γίνεις πρωθυπουργός στη χώρα μαςΛεει αλλα νταλων
Έχει όλα τ αλλά προβληματα λυμένα η ΕλλάδαΓια να είμαστε δίκαιοι, μίλησε για 100% επαγγελματικό στρατό και κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας.
Το σωστό θα ηταν να ερωτηθεί αν έχει μία εικόνα του ποσού που απαιτείται για την ύπαρξη του επαγγελματικού στρατού. Κι αν το κοστολογήσει πειστικά εγώ μαζί του όσον αφορά την κατάργηση της θητείας.
Τυπε ο Κουλης δεν θα, στείλει το γιο του?Καθιστε και ονειρευτειτε πατριωτικά , οτι θα πανε μιλιούνια να πολεμήσουν
Και αυτοι που θα ειναι στα στρατοπεδα ,οι κληρωτοι, θα εξαφανιστουν με τα ΚΤΕΛ
Δεν έχω ιδέα. Αλλά και που τους έχουμε.......
Μόνον το Θεοδωρικακο τον φυλαγαν 150-160 άτομα.
Το πόσοι μένουν τελικά να φυλάξουν τον απλό κοσμάκη είναι το ζητούμενο.
Οπότε να μη λύσουμε ούτε αυτό;Έχει όλα τ αλλά προβληματα λυμένα η Ελλάδα
Τυποι ο τυπος ειναι πανιβλακας δεν το εχει
Τον ρωταει ο ευαγγελατος για το "παραδικαστικο"που έλεγε πως πολεμησε την οικογενεια του
Και δεν ξερει τι να πει
Λεει αλλα νταλων
-Ενα παιδι 14 ετων ..
Για το παραδικαστικο σας ρωτησα
-Εχω καμια κατηγορια εναντιον μου?
Μα αλλο σας λεω
Τι μια χαρα ρε τυπεΜια χαρα του απανταει ..
Τωρα μου εμαθε ο Ευαγγελάτος πως ειναι να κάνεις ερωτησεις , που οταν φωναζε κανα άλλον τον ρωτάει οτι μαλακία υπαρχει εκτος απο το θεμα
Τύπος Κασσελακης πηρε το βάφτισμα πυρος απο μουνοπανα Ευαγγελάτο . Welcome to Greece και στην χειρότερη δημοσιογραφία που υπάρχει στην Ευρώπη. Πρέπει να μάθει να ζει με αυτο. Αν θέλει να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μάθει να μην τον εκνευρίζουν τα μουνοπανα οι δημοσιοκαφροι. Έτσι θα τον αντιμετωπίζουν από δω κ πέρα
μα αυτο ειναι το κολπο , να μην απαντας , και να λες οτι να ναιΤι μια χαρα ρε τυπε
Δεν ειχε τι να απαντησει
Με τι πιπες που εχει πει
Μεσα σε 10 μερες εχει τρυπαρες στην ιστορια του
Προχειρη δουλεια εκαναν τελικα περιμενα να βρουν κατι καλυτερο
εχεις λυσσαξει με τον κασσελακηΠεριμένω πως και πως συνεντευξη με Πρεντερη, το απολυτο μουνοπανο της δημοσιογραφιας , ειρωνας , με υφακια οταν απανταει ο αλλος , ειδημων σε όλα
Εγω θα ήθελα πάρα πολύ να του ρίξει καμία Παναγία live. Όποιος ρίξει Παναγία λαιβ σε αυτά τα μουνόπανα που το παίζουν δημοσιογράφοι,εχει ψηφο απο μεναΠεριμένω πως και πως συνεντευξη με Πρεντερη, το απολυτο μουνοπανο της δημοσιογραφιας , ειρωνας , με υφακια οταν απανταει ο αλλος , ειδημων σε όλα