kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
δεν πιάνει μία μπροστά στην εφη.
ετσι οπως τα λες ειναι αλλα οχι και να προκυψει ενας πισογλεντηςΟ Κυριάκος την πρώτη φορά βγήκε επειδή ο κόσμος είχε σιχαθεί το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ και σκέφτονταν πως δεν γίνεται χειρότερα και τη δεύτερη επειδή όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήταν για τα πανηγήρια και δεν υπήρχε καμιά όρεξη για συνεχόμενες εκλογές.
Κοινώς δεν επιλέχθηκε για πρωθυπουργος αλλά προέκυψε πρωθυπουργός.
Πιστεύω το κλίμα στην κοινωνία είναι να προκύψει κάποιος, έστω και ο κασέλας, προκειμένου να μην αναγκαστεί να ψηφίσει πάλι Κυριάκο.
Μιλάμε για μεγαλο απατεώνα!
Δύστηχώς φίλε.ετσι οπως τα λες ειναι αλλα οχι και να προκυψει ενας πισογλεντης
Αστερι το παιδι ... ολο και νεοι σκελετοι βγαινουν απο το παραμυθι του
Μιλάμε για μεγαλο απατεώνα!
Τεσπά χέσε μας με τον μπροστινό μπουστη,ιδού η νεα τριανδρία που θα ορίσει τα πολιτικά τεκταινόμενατον ειδες με την γραβάτα και ανοιγοκλεινει η κωλοτρυπα σου θα στρείδι που του βαζεις λεμόνι παλιογαμιολα
για γλωσσοφιλο τον παει τον δικό σου την πουσταρδελα
Τεσπά χέσε μας με τον μπροστινό μπουστη,ιδού η νεα τριανδρία που θα ορίσει τα πολιτικά τεκταινόμενα
Ο δεξιός ποιος είναι;
Τεσπά χέσε μας με τον μπροστινό μπουστη,ιδού η νεα τριανδρία που θα ορίσει τα πολιτικά τεκταινόμενα
O Βανδής νο2.Ο δεξιός ποιος είναι;
Αλαικσης, Βαρδινογιαννης, και;
Μπισμπικης ρε τυπε,ημαρτον που ζειςΟ δεξιός ποιος είναι;
Αλαικσης, Βαρδινογιαννης, και;
Με ξέρει αυτός εμένα για να ξέρω και εγώ αυτόν;Μπισμπικης ρε τυπε,ημαρτον που ζεις
Το θεμα ειναι να ξυπνησει ο κοσμος γιατι απο τη πολυ πουτσα που μας ριχνει ο Κουλης αλοιμονο αν περιμεναμε απο το συριζα να σωθουμε...δε βλεπω κινημα βενζινης που παιζει στα 2€ μινιμουμ,δε βλεπω κινημα σουπερμαρκετ....οποτε μαλλον εγω ειμαι φτωχος κι ολοι αλλοι πλουσιοιΟι νεοδημοκρατες στηρίζουν αχτσιογλου, τη λένε εφακι και κράζουν μαζικά κασελακη! Αυτό δεν πονηρευει τους συριζαιούς? Ο κουλης θέλει αχτσιογλου για αρχηγό για να τη γλεντήσει ευκολα με 20 μονάδες διαφορά και στις επόμενες εκλογές, ξυπνάτε συριζαιοί που κοιμάστε!
Εννοείται δεν ξέρει,εσύ ένας μπουθενας εισαιΜε ξέρει αυτός εμένα για να ξέρω και εγώ αυτόν;
Εντάξει, ευχαριστώ, αν και δεν θα κάτσω να ψάξω τι λαμ8γιο-δουλεια κάνει και γιατί είναι γνωστός (εκτός που ανάφεραν άλλοι τύποι ότι είναι μαμιας της Βανδης, καποια πράγματα τα μαθαίνεις θέλοντας και μη) .
Τιμή μου που δεν με ξέρει ένας σκατιας μουσιας.Εννοείται δεν ξέρει,εσύ ένας μπουθενας εισαι
Όχι πλούσιοι, τύπε. Κάτι άλλο είναι. Πολύ απλό.δε βλεπω κινημα βενζινης που παιζει στα 2€ μινιμουμ,δε βλεπω κινημα σουπερμαρκετ....οποτε μαλλον εγω ειμαι φτωχος κι ολοι αλλοι πλουσιοι
To κλίμα δεν προκύπτει..Ο Κυριάκος την πρώτη φορά βγήκε επειδή ο κόσμος είχε σιχαθεί το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ και σκέφτονταν πως δεν γίνεται χειρότερα και τη δεύτερη επειδή όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ήταν για τα πανηγήρια και δεν υπήρχε καμιά όρεξη για συνεχόμενες εκλογές.
Κοινώς δεν επιλέχθηκε για πρωθυπουργος αλλά προέκυψε πρωθυπουργός.
Πιστεύω το κλίμα στην κοινωνία είναι να προκύψει κάποιος, έστω και ο κασέλας, προκειμένου να μην αναγκαστεί να ψηφίσει πάλι Κυριάκο.
Τι ηπιες πες την αληθεια.Το σιγουρο ειναι οτι δεν θα επαιρναν 3000 αστυνομικους αλλα 3000 νοσοκομειακους και δεν θα πεθαιναν αδικα περι τους 15000.
Απορω τι κομματικες παρωπιδες ή ποσο δεκτικοι στην προπαγανδα ειστε που δεν βλεπετε εστω 5-10 καλα που εκανε ο συριζα επι διακυβερνησης του και 100% θα τα συνεχιζε και μετα.Απορω ωρες ωρες οσοι ψηφιζετε νδ ειστε ολοι με μισθους 4000€ πατε τα παιδια σας σε ιδιωτικα σχολεια,εχετε δικο σας σπιτι,εχετε ιδιωτικη ασφαλεια και δεν σας νοιαζεινη κατασταση στα νοσοκομεια;;;
Αν ειστε τοσο πλουσιοι οκ στα παπαρια σας κραξτε το πολακη που εδιωξε τους εργολαβους απο τα νοσοκομεια και εκοψε τη μασα με τις φαρμακευτικες και τους μεσαζοντες γιατι πιθανον να εκοψε και τη δικη σας μασα....γιατι αν τσιριζετε για την κομενη μασα του Αδωνι απο το κελπνεο με τα αδιευκρινιστα του Αβραμοπουλου κλπ τοτε τι να πω....
Mia κοκα zero να χωνεψω τα 4 αυγα βραστα που εφαγαΤι ηπιες πες την αληθεια.