barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.953
- Πόντοι
- 5.506
Μπορει να ειχε τιποτα βοσκοτοπια.Επίσης δεν λέει με ποιες προσωπικές εγγυήσεις, πήρε δάνειο 20 εκ.
Μπορει να ειχε τιποτα βοσκοτοπια.Επίσης δεν λέει με ποιες προσωπικές εγγυήσεις, πήρε δάνειο 20 εκ.
τον κωλο του που τον κανανε τριπιτυρι ολα τα μπουσταρια investment bankersΕπίσης δεν λέει με ποιες προσωπικές εγγυήσεις, πήρε δάνειο 20 εκ.
μην εισαι τοσο σιγουρος!Καλά τους βλέπω στις επόμενες εκλογές πολύ πιο κάτω...
Κοίτα, κι εγώ Καζάκη ψήφισα την πρώτη φορά. Απορώ, που βλέπεις τη δυναμική του; Σε ρηχά νερά θα βολοδερνει μια ζωή. Γι'αυτό και τον ψήφισα άλλωστε. Αν είχε πραγματική δυναμική δε θα απείχε στο δεύτερο γύρο.Το συστημα ειδε οτι ο τσιριζα τελειωσε, αυτο δημιουργει ενα μεγαλο επικινδυνο κενο. Ειδικα οταν κομματα βγαινουν απο το μηδεν ή εχουν καποια δυναμικη οπως το ΕΠΑΜ με τη "συμμαχια ανατροπης".
Ζηλεψες μωρηΣυμμαθητής με τη Δόμνα Μιχαηλίδου ο Στέφανος Κασσελάκης
Λετε να του ειχε πατησει κανα στραπονιασμα??
Στενοχωρημένη φαίνεται πως είναι η Ανθή Βούλγαρη από τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξέφρασε το παράπονό της στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».
Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”.
«Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» πρόσθεσε, επίσης, η Ανθή Βούλγαρη.
Ανθή Βούλγαρη: Το παράπονο για τον Στέφανο Κασσελάκη - «Με έφτυσε, περίμενα όλη μέρα πάνω από το κινητό»
Tην ξεφτελισε την ελλεϊνιδα ο Μπουστης
Γιατί όλα τα δροσερά αγόρια έχουν αυτό το ανοιχτό χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο τους,αυτή την γεμάτη αίσθηση, αυτή την αύρα αισιοδοξίας;;;Συμμαθητής με τη Δόμνα Μιχαηλίδου ο Στέφανος Κασσελάκης
Λετε να του ειχε πατησει κανα στραπονιασμα??
αμα ειναι να διαλυσει τον Συριζα τον στηριζωεφιαλτης σου εχει γινει ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ , εχεις χασει τον υπνο σου γαμιολα , ο τρελος του χωριου θα σε κανει να καταντησεις
αμα ειναι να διαλυσει τον Συριζα τον στηριζω