You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 303K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.546
- Πόντοι
- 11.445
απο το '11 αμφιβάλω αν υπαρχει κανενας ενεργος δικαστης απο αυτους ή ακομα εν ζωη . Ο τυπος κινειται εκ του ασφαλους ....Και πως δεν αντέδρασαν ακόμη οι δικαστικοί λειτουργοί εκείνης της υπόθεσης; Δε φοβούνται τυχόν αντίποινα αν τελικά βγει πρωθυπουργός;
Στη θέση τους θα θιγόμουν να με αποκαλούν μέρος του "παραδικαστικού" συστήματος αν είναι ψέμα, ή μήπως δε τον παίρνουν εντελώς στα σοβαρά;
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Εσείς που λέτε για εφοπλιστή πρόεδρο αριστερού κόμματος μην πέσετε από τα σύννεφα αλλά γνωστός μεγαλοβιομήχανος της βόρειας Ελλάδας είναι φόλα ΚΚΕ. Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι για τον Κασσελάκη, με ελάχιστο μυαλό μπορεί να καταλάβει κάποιος περί τίνος πρόκειται. Απλά εσείς οι Κουλικοί αφήστε εμάς τους υπόλοιπους να τα λέμε αυτά γιατί όταν τα λέτε εσείς ακούγεστε αστείοι.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 1.406
τσακω κ ενα φρεσκοπαλιο τυπε , κυκλοφορει κανα 2 μερες ..
Αργεις πολυ στην λασπη
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.059
- Πόντοι
- 3.556
που χάθηκες εσυ ρε τυπαρα ενα μηνα οφ εκανες απο τα νηματα στα πολιτικά και τα τσοντοσινεμα και ανησύχησε ο κοσμάκηςΧωρίς σχόλιο
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
αν δεν βγει πρωτος μπορει να ανοιξει κεμπαμπτζιδικο
Lekker
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 693
- Πόντοι
- 86
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Τι έχεις Έφη?
Κάνε λίγο κράτει γιατί άρχισε κι αυτός τα σάπια ακόμη δεν τον είδαμε.πολυ καλο το σποτ του κασε τα χωνει ωραια και με στυλ,τα νουδουλοτρολ και ο κουλης εχουν αρχισει και ιδρωνουν
Antikomformistis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2020
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 201
Κερδισε βραβεια σε μαθηματικους διαγωνισμους της ΕΜΕ και εφυγε με υποτροφια να σπουδασει στις ΗΠΑ !! Οτι και να λετε ο τυπος ειναι μεγαλο κελεπουρι.
Επισης διαβασα οτι απ τα 21 μεχρι τα 26 διατηρουσε σχεση με κοπελα αλλα μετα χωρισαν και το γυρισε σε αντρες... Ποιος ξερει τι ζημια του εκανε η καριολα καμια ελλεηνιδα θα ηταν
Επισης διαβασα οτι απ τα 21 μεχρι τα 26 διατηρουσε σχεση με κοπελα αλλα μετα χωρισαν και το γυρισε σε αντρες... Ποιος ξερει τι ζημια του εκανε η καριολα καμια ελλεηνιδα θα ηταν
psaromenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 386
- Πόντοι
- 300
Πάμε για τον 1ο gay πρωθυπουργό στο Ελλαδιστάν ..... με την βοήθεια της προοδευτικής Αμερικής
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.775
- Πόντοι
- 3.446
Θα μας φάει την Εφούλα μας δυστυχώς ο '' Λόρδος΄'' . Πανω που την ειχαμε σίγουρη .
Με την τόση προβολή που έχει πάρει απο τα ΜΜΕ είναι σαν έχει βγει ήδη πρόεδρος. Τουλάχιστον να την αξιποιήσει κάπου να την βλέπουμε , μη την χάσουμε..
Με την τόση προβολή που έχει πάρει απο τα ΜΜΕ είναι σαν έχει βγει ήδη πρόεδρος. Τουλάχιστον να την αξιποιήσει κάπου να την βλέπουμε , μη την χάσουμε..
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.775
- Πόντοι
- 3.446
Δυστυχώς φίλε μου. Καποια τον πλήγωσε και αυτον. Σε ολους μας έτσι συμβαίνει και παίρνουμε μετά τον αλλον δρόμο... Αυτον τον έκαναν gay ,εμένα υποτακτικό , και πάει λέγοντας, άστα να πάνε... Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας Θεούλη μου..Κερδισε βραβεια σε μαθηματικους διαγωνισμους της ΕΜΕ και εφυγε με υποτροφια να σπουδασει στις ΗΠΑ !! Οτι και να λετε ο τυπος ειναι μεγαλο κελεπουρι.
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
ΡεΔυστυχώς φίλε μου. Καποια τον πλήγωσε και αυτον. Σε ολους μας έτσι συμβαίνει και παίρνουμε μετά τον αλλον δρόμο... Αυτον τον έκαναν gay ,εμένα υποτακτικό , και πάει λέγοντας, άστα να πάνε... Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδάκια μας Θεούλη μου..
Υποτακτικέ
Θα κάνεις και παιδιά?
Μάθε μας τον τρόπο ..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.008
- Πόντοι
- 6.256
Ωραια συνταγη θα ακολουθουν που σε δεκα χρονια γινονται εφοπλιστες στην αμερική.
Η ΠΑΡΑΜΎΘΑ καλα κρατεί
Η ΠΑΡΑΜΎΘΑ καλα κρατεί
ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.775
- Πόντοι
- 3.446
Για ολα υπάρχει ένας τρόπος. Προς το παρών δεν τον έχω εντοπισει ακομα, αλλά δεν σταματάω να το ψάχνω.Ρε
Υποτακτικέ
Θα κάνεις και παιδιά?
Μάθε μας τον τρόπο ..
Σε καμια 10ετία που θα ειμαι πιο ώριμος (λέμε τώρα) πιστεύω να έχω κατασταλάξει.. Μέχρι τότε αν κυβερνήσει και αυτός εδώ , θα έχουν αλλάξει πολλα. Θα ειναι πιο ελεύθερα τα πράγματα... Θα πηδιόμαστε όλοι ελεύθερα με όλους. Για αυτό και θα τον ψηφίσουν πιστεύω οι σύντροφοι..
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
την εφουλα δαγκωτο για προεδρο
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
αυτό είναι η ΝΔ σήμερα.......γιατί νομίζεις ότι πήρε 41%. Αν ήταν ακόμα ο δεξιός Σαμαράς,στις εκλογές ,θα ήταν λίγο πάνω από τον Ανδρουλάκη. Οι άλλοι που περιγράφεις,έχουν βρει πολιτική στέγη στους ψεκασμένους με τις αλοιφές,τις θεούσες κλπ (και δεν είναι και λίγοι παναθεμά τους,10% και βάλε).Ενα κεντρωο κομμα ειναι με καποιες αριστερες πινελιες.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.897
- Πόντοι
- 1.406
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013