alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Να το πονταρει τοτεΨευτικα , της δεξιάς προπαγάνδας. Ο @LegolasAth ε΄χει πει οτι ΣΥΡΙΖΑ minimum 20%
Να το πονταρει τοτεΨευτικα , της δεξιάς προπαγάνδας. Ο @LegolasAth ε΄χει πει οτι ΣΥΡΙΖΑ minimum 20%
Ψευτικα , της δεξιάς προπαγάνδας. Ο @LegolasAth ε΄χει πει οτι ΣΥΡΙΖΑ minimum 20%
Αρα πονταρεις στο οβερ 16% και πλουτιζεις. Τι, οχι?Καλά μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει οι αποδόσεις των στοιχηματικών.
Οι οποίες btw δεν είχαν πιάσει ΤΙΠΟΤΑ το 2023
10 μέρες έμειναν. Θα δούμε....Καλά μέχρι τότε θα έχουν αλλάξει οι αποδόσεις των στοιχηματικών.
Οι οποίες btw δεν είχαν πιάσει ΤΙΠΟΤΑ το 2023
Εσύ έλεγες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 20% Min. Τι έγινε????Φρέσκια δημοσκόπηση με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕΙΓΜΑ 3700 άτομα
Εσύ έλεγες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 20% Min. Τι έγινε????
Η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο κόμμα τύπου Δημοκρατικοί των ΗΠΑ έχει αρχίσει ήδη!
Βγηκε η Κεχαγια του Συριζα σημερα και ειπε οτι ενα 15% δεν θα ηταν ασχημο
Όσο για τον αν είναι εφικτό το ποσοστό του 20% για τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έχει βάλει ως στόχο ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γεράκης δεν το απέκλεισε: «Εγώ το έχω μέσα στην πιθανότητα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το απέκλειε, βλέποντας και τις χρονοσειρές, όπου το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ανοδική τάση».
Και εξήγησε πως «τον ΣΥΡΙΖΑ ή να το πω καλύτερα, τον κ. Κασσελάκη δεν τον έχουμε μετρήσει ποτέ σε κάλπη. Μετριέται στις δημοσκοπήσεις, αλλά σε κάλπη δεν έχει μετρηθεί. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, έχει ένα ίσως μεγαλύτερο ερωτηματικό από ό,τι έχουν οι επιδόσεις όλων των υπόλοιπων κομμάτων. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα, το οποίο αλλάζει λίγο την εκλογική του βάση και, όπως και να την αλλάζει, έχει μια εκλογική βάση με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας απ’ ό,τι τα υπόλοιπα κόμματα και λιγότερο πιστό από τα υπόλοιπα κόμματα. Εκεί υπάρχει ένα ερωτηματικό. Αυτή τη στιγμή όμως, θεωρώ ότι οι κάλπες αδειανές είναι και δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτε».
Πώς εκανε δημοσκοπησεις τον Απριλιο η συγκεκριμενη εταιρεια, αφου ελαβε αδεια εγγραφης στο μητρωο εταιρειων δημοσκοπησεων τον Μάιο του 2024?Και εδώ τι έδινε στη προηγούμενη τον Απρίλιο η ίδια εταιρεία
Εμ, αρχιζουν να προετοιμαζουν τον κοσμο τουςΒγηκε η Κεχαγια του Συριζα σημερα και ειπε οτι ενα 15% δεν θα ηταν ασχημο
Αν δεν ήσουν τόσο ψώνιο να χαίρεσαι που σε λένε μαλάκα, θα μπορούσες να γράφεις σε κανένα συριζαϊκό φόρουμ να τους εμψυχώνεις. Βέβαια εκεί δε θα έπρεπε να λες ότι δεν είναι αριστεροί γιατί θα ακούσεις χειρότερα μπινελίκια από εδώ, αλλά τόση πίστη στον Κασελάκη δεν έχει ούτε ο Τάιλερ.
Για τους θαυμαστές του Στεφανου, για εμένα είναι αδιάφορος
@ysterikos_toixos_official on Instagram
2,334 likes, 113 comments - ysterikos_toixos_official on May 29, 2024www.instagram.com