Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Απολιτίκ που αν κατέβαινες να ψηφίσεις, θα ψήφιζες Ποτάμι.
Ούτε γκέι είσαι, αν ήσουν δε θα έβρισκες νόημα να αντιπαρατίθεσαι με τόσους ομοφοβικούς.
Ούτε καν αστείος δεν είσαι, υπάρχουν 2-3 που ακόμη συζητάνε σοβαρά μαζί σου, αλλά κούρασες. Αν έλεγες λιγότερες υπερβολές θα γινόσουν και πιο πιστευτός.

Στην πραγματική ζωή τώρα, υπάρχουν κάτι συριζαίοι που ακόμη πιστεύουν στο κόμμα και περιμένουν από τον Κασελάκη να ξανακυβερνήσει αλλά θα έχουν μειωτικές τάσεις. Ήταν μεγάλο λάθος του Τσίπρα να γίνει η εναλλακτική του ΠΑΣΟΚ.

Τι έμεσμα αυτό το Ποτάμι. Σιγά που θα ψήφιζα τέτοια παπατζιλίκια. Το πιο ακραίο που έχω ψηφίσει είναι ΚΚΕ μια φορά πριν ΠΟΛΛΑΑ χρόνια κ ακόμα το μετανιώνω. Αδιάλειπτα ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω από το 2007 ή απέχω όταν το κρίνω (όπως το 2023).

Αυτό με το οτι δεν είμαι γκέι με έχετε γαμήσει να πούμε. Θέλεις να σου στείλω πμ τα βιντεάκια μου με πούτσες για να το πάρεις απόφαση? Τι άλλο να κάνω ο πούστης? :buck2::buck2::buck2::buck2:

Απλά γουστάρω να γλεντάω με μερικούς.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
522
Πόντοι
81
Ο Κας ειναι πολυ επικινδυνος για τη χωρα, τετοιο καθαρμα δεν εχουμε ξαναδει, ελπιζω ο λαος να τον στειλει σπιτι του

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Στην πραγματική ζωή τώρα, υπάρχουν κάτι συριζαίοι που ακόμη πιστεύουν στο κόμμα και περιμένουν από τον Κασελάκη να ξανακυβερνήσει αλλά θα έχουν μειωτικές τάσεις. Ήταν μεγάλο λάθος του Τσίπρα να γίνει η εναλλακτική του ΠΑΣΟΚ.

Ήδη η συντριπτική πλειοψηφία των συριζαίων έχει επαναπατριστεί μετά τα παπατζιλίκια της διάσπασης. Έχει μείνει ο σκληρός πυρήνας της εφούλας κ της κλίκας της να τους υποστηρίζουν. Γι αυτό κ δεν θα βρουν την ψήφο τους στην κάλπη.

Ο Τσίπρας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε που άνοιξε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά κ στο Κέντρο. Μια μετεξέλιξη που θα ολοκληρώσει ο Κασσελάκης αποφασιστικά και με επιτυχία όπως όλα δείχνουν.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Ο Κας ειναι πολυ επικινδυνος για τη χωρα, τετοιο καθαρμα δεν εχουμε ξαναδει, ελπιζω ο λαος να τον στειλει σπιτι του
Μου θυμίζει κάποια πόστ τότε στις εσωκομματικές εκλογές που έβγαιναν χριστιανοταλιμπάν, νεοδημοκράτες και όλοι όσοι είχαν χεστεί και έκαναν δραματικές εκκλήσεις στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν εφούλα χαχαχα.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.589
Πόντοι
1.056
Τι έμεσμα αυτό το Ποτάμι. Σιγά που θα ψήφιζα τέτοια παπατζιλίκια. Το πιο ακραίο που έχω ψηφίσει είναι ΚΚΕ μια φορά πριν ΠΟΛΛΑΑ χρόνια κ ακόμα το μετανιώνω. Αδιάλειπτα ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω από το 2007 ή απέχω όταν το κρίνω (όπως το 2023).

Αυτό με το οτι δεν είμαι γκέι με έχετε γαμήσει να πούμε. Θέλεις να σου στείλω πμ τα βιντεάκια μου με πούτσες για να το πάρεις απόφαση? Τι άλλο να κάνω ο πούστης? :buck2::buck2::buck2::buck2:

Απλά γουστάρω να γλεντάω με μερικούς.
Ενας συνειδητοποιημένος ποτέ δεν απέχει απο εκλογές με επιλογή.... Φάουλ μεγάλε.................

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Ούτε γκέι είσαι, αν ήσουν δε θα έβρισκες νόημα να αντιπαρατίθεσαι με τόσους ομοφοβικούς.

Νταξ το πιάσα είσαι γκέι και εσύ.

Οκ πάρτο απόφαση ρε bruhhhh. Ένας ετερογενής πληθυσμός είμαστε. Αντίστοιχα ετερογενής με το υπόλοιπο γενικό κοινό. Το πότε θα επιλέξω να αντιπαρατεθώ με ομοφοβικούς είναι στην κρίση μου.

Γιατί εσύ δεν έχει αντιπαρατεθεί ποτέ με ομοφοβικούς που σε τσιγκλάνε επειδή είσαι γκέι? Για τους όποιους λόγους σου.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Ενας συνειδητοποιημένος ποτέ δεν απέχει απο εκλογές με επιλογή.... Φάουλ μεγάλε.................
Ναι με τις πάπατζες του Καρτούγκαλου κ τις μαλακίες για την απλή αναλογική είχα ξενερώσει φουλ τότε.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.589
Πόντοι
1.056
Ναι με τις πάπατζες του Καρτούγκαλου κ τις μαλακίες για την απλή αναλογική είχα ξενερώσει φουλ τότε.
Μαλακία η απλή αναλογική ??? Απο το 1980 την ζητάει ο προοδευτικός χώρος...
Τι ψήφιζες τόσα χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Μαλακία η απλή αναλογική

ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ για τα δεδομένα της σημερινής Ελλάδας. Εδώ έχουμε ένα τεράστιο σύστημα κουλικής προπαγάνδας. Θέλει ακόμα πολλά χρόνια ώστε η Ελλάδα να είναι έτοιμη για την απλή αναλογική.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
522
Πόντοι
81
D7B584EE-E3DF-4501-838F-DA11040A0AB2.jpeg
Πως τη γλυτωσε η Κασελα

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.589
Πόντοι
1.056
ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ για τα δεδομένα της σημερινής Ελλάδας. Εδώ έχουμε ένα τεράστιο σύστημα κουλικής προπαγάνδας. Θέλει ακόμα πολλά χρόνια ώστε η Ελλάδα να είναι έτοιμη για την απλή αναλογική.
Δεν κατάλαβες . Εγώ δεν την θέλω. Απλά η αριστερά που ψηφίζεις την ήθελε και θεωρούσε οτι έκανε και κάτι σωστό όταν την ψήφισε.....
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και άλλες μαλακίες για να πέσει... και δεν φταίει ο Κατρούγκαλος.
ΑΛλά θελει μυαλό για να κατα΄λάβεις το τι έκανε, και οχι να βρίζεις τον Κατρούγκαλο και να λες δεν πάω να ψηφίσω. Παιδιάστικα πράγματα.
Να φανταστείς οτι ΄ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που βγήκε με άνετη πλειοψηφία και δεν μπόρεσε να πάρει 2η τετραετία.....

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Πως τη γλυτωσε η Κασελα

Αντικειμενικά πιστεύω οτι θα είσαι από αυτούς που πραγματικά θα κλαίνε, ίσως και με λυγμούς όταν ο Κασσελάκης θα βγαίνει Πρωθυπουργός σε αυτόν τον τόπο.

Κάνε από τώρα προπονήσεις μπρο. Για σένα το λέω.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96
Να φανταστείς οτι ΄ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που βγήκε με άνετη πλειοψηφία και δεν μπόρεσε να πάρει 2η τετραετία.....

Ε τώρα με τον Κασσελάκη όλα αυτά θα αλλάξουν. Έχουμε ακόμα μερικά βήματα για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα σας γλεντάει ο πρόεδρας για καιρό.

Ο Κασσελάκης ήρθε για να μείνει. Κάνει μπαμ.

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.589
Πόντοι
1.056
Ε τώρα με τον Κασσελάκη όλα αυτά θα αλλάξουν. Έχουμε ακόμα μερικά βήματα για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ και μετά θα σας γλεντάει ο πρόεδρας για καιρό.

Ο Κασσελάκης ήρθε για να μείνει. Κάνει μπαμ.
Και ποτάμια θα μας φέρει, και γεωτρήσεις για πετρέλαιο, και αύξηση μισθών και γεφύρια, και γκόμενες και γκόμενους και οτι ζητάμε...

Και παιδιά κατά παραγγελία ....

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
ενω ο Μητσ ειναι οκ ....
με τον Μητσ εχουμε αναπτυξη
με τον Μητσ εχουμε δημοκρατια
με τον Μητσ δεν εχουμε συγκαληψεις
με τον Μητσ δεν εχουμε παρακολουθησεις
με τον Μητσ δεν εχουμε ακριβεια
με τον Μητσ δεν εχουμε φτωχια

τι τρομπες :jerking: ειστε ορισμενοι ρε ?
αισθανομαι οτι ζω στην χωρα των καθυστερημενων :jerking2::jerking2:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
504
Πόντοι
96

Σύνδρομο Στοκχόλμης είναι οι περισσότεροι.

Θα τους καίει το σπίτια ο κούλης κ από πάνω θα του λένε και ευχαριστώ.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Σύνδρομο Στοκχόλμης είναι οι περισσότεροι.

Θα τους καίει το σπίτια ο κούλης κ από πάνω θα του λένε και ευχαριστώ.
Ρε ας μην πανε να ψηφισουν Κασελακη ...
στα παπαρια μου τον γραφω και αυτον ...

αλλα να μπαινουν να μας λενε τι ωραια που ειναι η ελλαδα του Κουλη ???
τελειως καθυστερημενοι ?????

Εκτος και αν προκειτε για κρυφογκει που μπαινουν εδω γιατι τους τρωει ...
Νιωθουν οτι θα τους απορριψει η κοινωνια και μπαινουν εδω και βγαζουν τα αποθημενα τους ....

ρε μαγκες ειλικρινα ...
αν ειστε κρυφο-γκει βγειτε μπροστα και πειτε το ... μην κρυβεστε και μην βγαζετε τετοιο μισος ...

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.589
Πόντοι
1.056
ενω ο Μητσ ειναι οκ ....
με τον Μητσ εχουμε αναπτυξη
με τον Μητσ εχουμε δημοκρατια
με τον Μητσ δεν εχουμε συγκαληψεις
με τον Μητσ δεν εχουμε παρακολουθησεις
με τον Μητσ δεν εχουμε ακριβεια
με τον Μητσ δεν εχουμε φτωχια

1. Δηλαδή θέλεις να μας πεις οτι ψηφίζεις το λιγότερο κακό???
2. 2015-2019 ι΄σχυε ή οχι οτι τα ίδια προιόντα ήταν ακριβότερα εδώ απο την ΕΕ??? ΑΝ ναι , τί έκανε ο λαοπρόβλητη κυβέρνηση που δεν είχε και κόστος ώστε να έχει πρόβλημα με την τρόικα???

Α και δεν μου έχεις απαντήσει... Τι λέει το πρόγραμμα της παιδείας????? Εχει??? (εκτός απο τις φωνές Φαραντούρη για τα Ιδ. Πανεπιστήμια)

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Υπαρχει και η αλλη κατηγορια ...
των βολεμενων !!!

που αναγνωριζουν οτι η χωρα ειναι μπουρδελο
αλλα σου λεει .. εμενα με βολεψε ο κουλης ... παιρνω 800 ευρω ... ειμαι καλα

ΣΚΑΤΑ στη μουρη των βολεμενων ...
καταστρεφουν το μελλον των παιδιων τους για ιδιωτικο οφελος ...

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
1. Δηλαδή θέλεις να μας πεις οτι ψηφίζεις το λιγότερο κακό???
2. 2015-2019 ι΄σχυε ή οχι οτι τα ίδια προιόντα ήταν ακριβότερα εδώ απο την ΕΕ??? ΑΝ ναι , τί έκανε ο λαοπρόβλητη κυβέρνηση που δεν είχε και κόστος ώστε να έχει πρόβλημα με την τρόικα???

Α και δεν μου έχεις απαντήσει... Τι λέει το πρόγραμμα της παιδείας????? Εχει??? (εκτός απο τις φωνές Φαραντούρη για τα Ιδ. Πανεπιστήμια)
Αντε ρε ζομπι
που θες και διαλογο !

απαξιωση και κλασιμο :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom