εεε μίλα καλύτερα.... Αλλιώς σπίτι σουΑντε ρε ζομπι
που θες και διαλογο !
απαξιωση και κλασιμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 306K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
Για να καταλαβεις το μεγεθος της εμπαθειας ...Σύνδρομο Στοκχόλμης είναι οι περισσότεροι.
Θα τους καίει το σπίτια ο κούλης κ από πάνω θα του λένε και ευχαριστώ.
ο τυπος πηγε 10 χρονια πριν και ανεφερε την κυβερνηση του 2015 ...
μονο κλασσιμο σε αυτους τους κρυφο-γκει
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 96
Εκτος και αν προκειτε για κρυφογκει που μπαινουν εδω γιατι τους τρωει ...
Νιωθουν οτι θα τους απορριψει η κοινωνια και μπαινουν εδω και βγαζουν τα αποθημενα τους ....
ρε μαγκες ειλικρινα ...
αν ειστε κρυφο-γκει βγειτε μπροστα και πειτε το ... μην κρυβεστε και μην βγαζετε τετοιο μισος ...
Είναι αρκετοί τέτοιοι νεοδημοκράτες που τους έχει τρελάνει ο Κασσελάκης με το γεγονός οτι ζεί ανοιχτά και ελεύθερα την ζωή του ως ένας γκέι παιδαράς.
Πρέπει όντως να έχει σοκάρει πολλούς τέτοιους κρυφογκέι αστούς ειδικά από τον χώρο της ΝΔ. Αλλά αυτό ήταν στην αρχή. Τώρα οι περισσότεροι κρυφογκέι νεοδημοκράτες λογικά έχουν πάρει σαφή θέση. Είτε υπέρ είτε κατά του Κασσελάκη ο καθένας για τους λόγους του και ανάλογα τα συμπλέγματα τους.
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
ξανα ελα σε 20 λεπταεεε μίλα καλύτερα.... Αλλιώς σπίτι σου
που θα με πιασει κοψιμο !
Σε παραδέχομαι. Είσαι Άνδρας ....ξανα ελα σε 20 λεπτα
που θα με πιασει κοψιμο !
Τρέμω!!!!!!!!!!!!1
Ares2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 522
- Πόντοι
- 81
Τυπε μου στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος απο τα δυο κακα διαλεγουμε το λιγοτερο κακοΡε ας μην πανε να ψηφισουν Κασελακη ...
στα παπαρια μου τον γραφω και αυτον ...
αλλα να μπαινουν να μας λενε τι ωραια που ειναι η ελλαδα του Κουλη ???
τελειως καθυστερημενοι ?????
Εκτος και αν προκειτε για κρυφογκει που μπαινουν εδω γιατι τους τρωει ...
Νιωθουν οτι θα τους απορριψει η κοινωνια και μπαινουν εδω και βγαζουν τα αποθημενα τους ....
ρε μαγκες ειλικρινα ...
αν ειστε κρυφο-γκει βγειτε μπροστα και πειτε το ... μην κρυβεστε και μην βγαζετε τετοιο μισος ...
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.236
- Πόντοι
- 3.846
Κυριακή - κοντή γιορτή. Αν και απο τώρα έχουμε καταλάβει τι μαλακία θα πεις. Για το μαλάκα τον Έλληνα το κρυφογκέι που θέλει ακόμη χρόνο μέχρι να καταλάβει πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ο Κασελάκης, για το σαμποτάζ απο τη Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ, για την προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ.
Έχεις 10 μέρες να προετοιμάσεις τις δικαιολογίες σου.
Έχεις 10 μέρες να προετοιμάσεις τις δικαιολογίες σου.
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 96
Για το μαλάκα τον Έλληνα το κρυφογκέι που θέλει ακόμη χρόνο μέχρι να καταλάβει πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ο Κασελάκης
Μπα πιστεύω η συντριπτική πλειοψηφία των κρυφογκέι αλλά κ ανοιχτά γκέι θα στηρίξουν Κασσελάκη. Απλά δε θα το πουν δημόσια κυρίως για λόγους outing και μετά γιατί ποιός ξέρει σε τι συντηρητικά περιβάλλοντα θα έχουν μεγαλώσει. Λίγοι στόκοι κρυφογκέι κ ανοιχτά γκέι κυρίως λόγω δικών τους συμπλεγμάτων δεν θα τον τιμήσουν.
Δε μου είπες όμως, έπεσα μέσα έτσι? Είσαι γκέι σωστά? Αλλιώς δεν θα σε πείραζε ούτε θα μου έκανες ηθικοπλαστικά κηρύγματα για το πότε και αν πρέπει να αντιπαρατίθεμαι με ομοφοβικούς. Μια μικρή προβολούλα την κάνεις μαζί μου σωστά?
Για κάποιους λόγους σε κάνω trigger λογικά.
Τελευταία τροποποίηση:
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 96
Νέο βίντεο του πρόεδρα με πανηγυρισμούς του για τον Ολυμπιακό!!!!
Πωπω τι παλμός! Τι ένταση
Φουλ πανηγυρισμοί πρόεδρα.
Μπραβο ρε Κασσελάκαρεεεε
Θετικός, γήινος άνθρωπος λέμε. Με την ψυχή του για τον Ολυμπιακό παρότι Παναθηναικός. Τι τύπος, τι παιδαράς είναι αυτός
Πάμε ρε Πρωθυπουργάρα !!!!
Πωπω τι παλμός! Τι ένταση
Φουλ πανηγυρισμοί πρόεδρα.
Μπραβο ρε Κασσελάκαρεεεε
Θετικός, γήινος άνθρωπος λέμε. Με την ψυχή του για τον Ολυμπιακό παρότι Παναθηναικός. Τι τύπος, τι παιδαράς είναι αυτός
Πάμε ρε Πρωθυπουργάρα !!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Θα μας τρελάνει το παλικαράκι.
Είπε οτι δεν πήγε σε VIP θέσεις σην ΟΠΑΠ arena για να είναι με τον κόσμο.
Στα μπουζούκια πήγε σε VIP θε΄σεις.
Τελικά που πρέπει να είναι?? Σε Vip ή οχι ??? Κάθε φορά , ακόμα και για μικροπράγματα αλλάζει άποψη σε 1 μέρα.
Που και να χρειασθεί να πάρει απόφαση. Σαν τον Βαρουφάκη θα τον πετάξουν απο τις Βρυξέλες, άσχετα αν οι ΣΥΡΙΖαόι έλεγαν οτι ο Βαρουφάκης θα τους τρελάνει.......
Είπε οτι δεν πήγε σε VIP θέσεις σην ΟΠΑΠ arena για να είναι με τον κόσμο.
Στα μπουζούκια πήγε σε VIP θε΄σεις.
Τελικά που πρέπει να είναι?? Σε Vip ή οχι ??? Κάθε φορά , ακόμα και για μικροπράγματα αλλάζει άποψη σε 1 μέρα.
Που και να χρειασθεί να πάρει απόφαση. Σαν τον Βαρουφάκη θα τον πετάξουν απο τις Βρυξέλες, άσχετα αν οι ΣΥΡΙΖαόι έλεγαν οτι ο Βαρουφάκης θα τους τρελάνει.......
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 96
Θα μας τρελάνει το παλικαράκι.
Θα σας τρελάνει θα σας τρελάνει!
Τρελό ρεύμα ο πρόεδρας!!!! Φουλ επικοινωνιακός. Σκέφτομαι να αναπροσαρμόσω την πρόβλεψη μου για αρκετά πάνω από 20%.
Θα το πω με σιγουριά 2-3 μέρες πριν την κάλπη
Φυσικά. Γιαυτό μακρυά απο ανεμομαζέματα ανεμοσκορπίσματα!!!!!!!!!!!!Θα σας τρελάνει θα σας τρελάνει!
Τρελό ρεύμα ο πρόεδρας!!!! Φουλ επικοινωνιακός. Σκέφτομαι να αναπροσαρμόσω την πρόβλεψη μου για αρκετά πάνω από 20%.
Θα το πω με σιγουριά 2-3 μέρες πριν την κάλπη
LegolasAth
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2013
- Like
- 504
- Πόντοι
- 96
Γνωστός δημοσκόπος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Γνωστός δημοσκόπος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% - Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη» | Το Κουτί της Πανδώρας
«Τον ΣΥΡΙΖΑ ή να το πω καλύτερα, τον Κασσελάκη δεν τον έχουμε μετρήσει ποτέ σε κάλπη»
www.koutipandoras.gr
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Οι αριστεροι που ηταν συριζα θα πανε κκε,νεα αριστ. Ζωη Βαρουφακη.
Οι πασοκοι που ηταν στο συριζα κ πιστευαν οτι θα βρουν στασηδι σε καρεκλα το 2023 ειτε εχουν παει Κουλη ειτε θα μεινουν στο πασοκ.
Ο συριζα παντα ειχε εναλλακτικους ψηφοφορους κ μπουστηδες(εκτος δεξιων μπουστηδων που δεν ειναι κ λιγοι)
Οι δυσαρεστημενοι δεξιοι θα μεινουν σπιτι ή θα δωσουν ψηφο στην υπολοιπη δεξια πολυκατοικια.
Ο συριζα εχει καμμια 35ρια βουλευτες και σε πολλους νομους δεν εχει εκπροσωπο.Απο τους 35 οι 25 τουλαχιστον κανουν λευκη απεργια....
Δεν ξερω αν η σκεψη μου ειναι λαθος εγω παντως σαν πρωην συριζαιος ετσι τα βλεπω δεκτες οι γνωμες σας επι τουτου,πως ομως θα παρει 15-20% ο Κασελακης ??
Εγω δεν δινω ουτε 10% στον τωρινο συριζα,κανεις στον κυκλο μου που ειχε πολλους συριζαιους δεν θα ψηφισει.
Οσο για τις δημοσκοπησεις εχουν τροπο να δικαιολογηθουν καθως θα πουν δεν πηγε το κοινο που απευθυνεται στην καλπη ή δεν τον ειχαμε ξαναμετρησει σε εκλογες κλπ.
Οι πασοκοι που ηταν στο συριζα κ πιστευαν οτι θα βρουν στασηδι σε καρεκλα το 2023 ειτε εχουν παει Κουλη ειτε θα μεινουν στο πασοκ.
Ο συριζα παντα ειχε εναλλακτικους ψηφοφορους κ μπουστηδες(εκτος δεξιων μπουστηδων που δεν ειναι κ λιγοι)
Οι δυσαρεστημενοι δεξιοι θα μεινουν σπιτι ή θα δωσουν ψηφο στην υπολοιπη δεξια πολυκατοικια.
Ο συριζα εχει καμμια 35ρια βουλευτες και σε πολλους νομους δεν εχει εκπροσωπο.Απο τους 35 οι 25 τουλαχιστον κανουν λευκη απεργια....
Δεν ξερω αν η σκεψη μου ειναι λαθος εγω παντως σαν πρωην συριζαιος ετσι τα βλεπω δεκτες οι γνωμες σας επι τουτου,πως ομως θα παρει 15-20% ο Κασελακης ??
Εγω δεν δινω ουτε 10% στον τωρινο συριζα,κανεις στον κυκλο μου που ειχε πολλους συριζαιους δεν θα ψηφισει.
Οσο για τις δημοσκοπησεις εχουν τροπο να δικαιολογηθουν καθως θα πουν δεν πηγε το κοινο που απευθυνεται στην καλπη ή δεν τον ειχαμε ξαναμετρησει σε εκλογες κλπ.
Και πως εξηγείς οτι μπήκε στο κόμμα απο τον ουρανό και πήρε τις εσωτερικές εκλογές??Οι αριστεροι που ηταν συριζα θα πανε κκε,νεα αριστ. Ζωη Βαρουφακη.
Απλοί συριζαίοι τον ψήφισαν.... Σωστά??? ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε...
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Αυτοι που τον ψηφισαν οπως και εγω θελαμε να τιμωρησουμε τους τσακαλωτους,εφη,φιληδες κλπ οι οποιοι δεν προσφεραν ουτε την ψηφο τους στο συριζα.Τωρα το τι βγηκε ο Κασελ στη πορεια ειναι αλλο θεμα...Και πως εξηγείς οτι μπήκε στο κόμμα απο τον ουρανό και πήρε τις εσωτερικές εκλογές??
Απλοί συριζαίοι τον ψήφισαν.... Σωστά??? ή υπάρχει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε...
Στα ματια τα δικα μου ειναι ενας πουστης Θεοδωρακης δλδ οτι προσφερε το Ποταμι στο πολιτικο χωρο...
Απλα΄ φοβάμαι οτι με την ίδια λογική θα πάρει +15% με την γνώμη οτι μαυρίζω κάποιον άλλον....Αυτοι που τον ψηφισαν οπως και εγω θελαμε να τιμωρησουμε τους τσακαλωτους,εφη,φιληδες κλπ οι οποιοι δεν προσφεραν ουτε την ψηφο τους στο συριζα.Τωρα το τι βγηκε ο Κασελ στη πορεια ειναι αλλο θεμα...
Στα ματια τα δικα μου ειναι ενας πουστης Θεοδωρακης δλδ οτι προσφερε το Ποταμι στο πολιτικο χωρο...
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Κι αυτο παιζει,αλλα υπαρχουν κομματα που μπορουν να φυγουν απο το 41% να διαμαρτυρηθουν με τη ψηφο τους και να βρουν αλλου πολιτικη στεγη.Απλα΄ φοβάμαι οτι με την ίδια λογική θα πάρει +15% με την γνώμη οτι μαυρίζω κάποιον άλλον....
Εύχομαι να μην το πάρει το 15 (αν και το φοβάμαι, γιατί τέτοιος λαός είμαστε, που ζητάμε τον λαικισμό).Κι αυτο παιζει,αλλα υπαρχουν κομματα που μπορουν να φυγουν απο το 41% να διαμαρτυρηθουν με τη ψηφο τους και να βρουν αλλου πολιτικη στεγη.
Θα δούμε σε 10 μέρες
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.849
- Πόντοι
- 3.556
Όσο και να πιάσει, κυρίως μια δουλειά έχει ο Κασσελάκης, όταν και αν έρθει η ώρα του να κυβερνήσει κάπου μετά το 2030.
Να προσελκύσει πρωτόγνωρα ρεύματα μεταναστών να έρθουν στη χώρα, ώστε οι πολυεθνικές όλης της Ευρώπης να βρουν τη χαρά τους.
Να προσελκύσει πρωτόγνωρα ρεύματα μεταναστών να έρθουν στη χώρα, ώστε οι πολυεθνικές όλης της Ευρώπης να βρουν τη χαρά τους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις