alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σκασεπιες τα γκέι φλόκια μου μωρή.
πηχτά είναι θα γουστάρεις.
Σκασεπιες τα γκέι φλόκια μου μωρή.
πηχτά είναι θα γουστάρεις.
Ποιος Γιαννακόπουλος; Αυτός που έλεγε την Υπουργό την Αγαπηδακη "κουκλίτσα μου" και "ρε μαλακισμενο" και λαδιαρα που τα παίρνει και στήνει δουλειές για μίζες, στο χώρο της υγείας, με συγγενείς του Πρωθυπουργού;Για οσους δεν γνωριζουν, ο dpg στον οποιο ανηκει το προφιλ και το σχολιο ειναι ο Δημητρης Γιαννακόπουλος. Δεν ειναι δεδομενο οτι το ξερουν ολοι
ΝαιΠοιος Γιαννακόπουλος; Αυτός που έλεγε την Υπουργό την Αγαπηδακη "κουκλίτσα μου" και "ρε μαλακισμενο" και λαδιαρα που τα παίρνει και στήνει δουλειές για μίζες, στο χώρο της υγείας, με συγγενείς του Πρωθυπουργού;
Αυτός ο Γιαννακόπουλος είναι ο dpg;;;;;
Δεν μας ενδιαφερει η αποψη ενος παλαιμαχου σεντερ μπακ. Φασιστας θα ειναι
Εεεεεεεεεε;;;;;Δεν μας ενδιαφερει η αποψη ενος παλαιμαχου σεντερ μπακ. Φασιστας θα ειναι
κόμμα και το κομμάτιασε επιτυχώς.
άρρωστος είναι
η σεξουαλική παρέκκλιση του έχει προκαλέσει δυσπροσαρμοστία, επιθετικότητα, κόμπλεξ.
Και νομίζει ότι όλα απευθύνονται σ΄αυτόν λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας και όλα τα ερμηνεύει μέσα από αυτό το πρίσμα
ελπίζω να μην είναι έτσι όλοι οι γκέι
Ernst Rohm ή Edmund Heines?Α ναι?
Τσίμπα Ισπανία, Νορβηγία, Ιρλανδία.
Με Πορτογαλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο να ετοιμάζονται.
Όσο η Χαμάς εντωμεταξύ όχι μόνο δεν εξαφανίζεται αλλά πάλι πριν λίγες ώρες επιτέθηκε στο Τελ Αβίβ.
Το πολιτικό αδιέξοδο του Ισραήλ είναι το μεγαλύτερο του από τη σύσταση του.
Μιλα σαν ενηλικος ανθρωπος ρε, ακου "λολ"ναι γι αυτό θα πάρει πάνω από τον Τσίπρα στο 20%+ λολ
νομίζεις έχει καμία σημασία αν αυτός ή ο άλλος πάρουν 20 ή 25;ναι γι αυτό θα πάρει πάνω από τον Τσίπρα στο 20%+ λολ
Το αν θα έχει το 2 μπροστά θα το δούμε στις 9/6./ναι γι αυτό θα πάρει πάνω από τον Τσίπρα στο 20%+ λολ
συγκεντρώσου ....Tι παπάτζες γενικεύσεις ακούμε να πούμε πρωινιάτικο.
Σα να λέμε τα 2 δις χριστιανών είναι όλοι ίδιοι μεταξύ τους επειδή κάποιοι ανάμεσα τους είναι χριστιανοταλιμπάν. Στερεοτυπικά ρατσιστικά γίδια.
Που έχει φτάσει η χώρα γμτ με τα περισσότερα μπάζα να πιστεύουν τα ίδια με σένα για μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.
Έλεος ρε πούστη μου σε τι κοινωνία αμόρφωτης, ρατσιστικής, θρησκόληπτης, πατριδοκάπηλης μάζας έχει καταντήσει η Ελλάδα.
Καρκίνοι ρε πούστη μου καρκινώματα της κοινωνίας τέτοια μυαλά.
νομίζεις έχει καμία σημασία αν αυτός ή ο άλλος πάρουν 20 ή 25;
σου υπογράφω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίπόκαιτά. Είναι εννιαίος χώρος.
Ωχ ωχ ωχ....Αρχισαμε...ευτυχως καποιοι προλαβαμε στο οβερ 32Μπακ του ριαλιτι
Ψευτικα , της δεξιάς προπαγάνδας. Ο @LegolasAth ε΄χει πει οτι ΣΥΡΙΖΑ minimum 20%Μπακ του ριαλιτι