Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

:confused::confused::confused:
στο μπάσκετ ..
στη μπάλα είναι γαύρος , δηλώνει δηλαδή , ανάθεμα κ αν ξέρει τι του γίνεται από αθλητισμό

ο αμερικανίνο μας περνά για ιθαγενείς :2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96

Αυτό που όλη η υγιώς σκεπτόμενη υφήλιος σκέφτεται πλέον.

Είναι μονόδρομος μπροστά στις κατάπτυστες πολιτικές του κράτους δολοφόνου Ισραήλ.

Χθες, προτού η ανθρωπότητα γίνει μάρτυρας μιας ολοκληρωτικής γενοκτονίας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
στο μπάσκετ ..
στη μπάλα είναι γαύρος , δηλώνει δηλαδή , ανάθεμα κ αν ξέρει τι του γίνεται από αθλητισμό

ο αμερικανίνο μας περνά για ιθαγενείς :2funny:
Βολκάνο μου θυμίζει....

:grin:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Αυτό που όλη η υγιώς σκεπτόμενη υφήλιος σκέφτεται πλέον.

Είναι μονόδρομος μπροστά στις κατάπτυστες πολιτικές του κράτους δολοφόνου Ισραήλ.

Χθες, προτού η ανθρωπότητα γίνει μάρτυρας μιας ολοκληρωτικής γενοκτονίας.
Υπάρχει καλύτερη και βιώσιμη λύση.
Να πάνε στο Κατάρ όλοι οι Άραβες "Παλαιστίνιοι"...
Έτσι θα λυθεί και το τοπικό πρόβλημα εύρεσης εργατικού δυναμικού και θα έχουν την ευχέρεια οι άνθρωποι να ζουν σε μια πλούσια χώρα.
Κάποια στιγμή οι Ισραηλινοί θα παίρναν πίσω την πατρίδα τους,από τους κατακτητές και επήλυδες Άραβες....
Σαλόμ...

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Υπάρχει καλύτερη και βιώσιμη λύση.
Να πάνε στο Κατάρ όλοι οι Άραβες "Παλαιστίνιοι"...
Έτσι θα λυθεί και το τοπικό πρόβλημα εύρεσης εργατικού δυναμικού και θα έχουν την ευχέρεια οι άνθρωποι να ζουν σε μια πλούσια χώρα.
Κάποια στιγμή οι Ισραηλινοί θα παίρναν πίσω την πατρίδα τους,από τους κατακτητές και επήλυδες Άραβες....
Σαλόμ

Δείτε το πρόσωπο της μισσαλοδοξίας.
40 χιλιάδες νεκροί άμαχοι άνθρωποι.
Δείτε που έχει φτάσει την Ελλάδα η προπαγάνδα της δεξιάς.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Βολκάνο μου θυμίζει....

:grin:
στο λινκ που έβαλες, κάτω στα σχόλια η φωτό ααααααχαχαχαχαχαχαχχχαχαχχααχ κλαίω

kase.jpg
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Ποιά δεξιά ρε παπάρα?
Πόσες χιλιάδες νεκροί άμαχοι Ισραηλινοί από το 1948?
Πόσες?
Αμόρφωτο σκουπιδαριό,άνοιξε κανα βιβλίο να διαβάσεις λίγο ιστορία....
Δικαιολογείτε τους φασίστες,που καταπιέζουν πρώτα από όλα τον δικό τους λαό....
Που δεν τον αφήνουν με κανέναν τρόπο να μορφωθεί,παρά μόνο επιτρέπουν τα ισλαμοδιδασκαλεία,τα κινητά,το μίσος και την εκπαίδευση στα όπλα...
Με χορηγούς 2 χώρες που αποσκοπούν σε δικά τους κέρδη,στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται η ευημερία του Παλαιστινιακού λαού....
Το Ισραήλ είναι το πιο δημοκρατικό κράτος σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Ποιά δεξιά ρε παπάρα?
Πόσες χιλιάδες νεκροί άμαχοι Ισραηλινοί από το 1948?

Τι λες ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ που θα συγκρίνεις τους νεκρούς Παλαιστίνιους με τους Ισραηλινούς όταν από την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι έχουν ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ απώλειες ζωών.

Αγράμματη καργιόλα που θα μας κάνεις και μάθημα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σαλόμ...
Τοτε να μην παρουμε και εμεις πισω τις χαμενες πατριδες; απο την σικελια μεχρι τη ναπολη γιατι ανηκε σε εμας λογω της μεγαλης ελλαδας . Να μην παρουμε στα χερια μας την ανατολικη θρακη και τον Ποντο, αφου πρωτος βρεθηκε εκει ο μεγαριτης Βυζαντας- και περιξ της μαυρης θαλασσας υπηρχαν Δωριεις. Μετα να μην παρουμε κ την ιωνία αφου υπηρχαν ιωνες εκει κ γι αυτο μας λενε γιουναν μεχρι σημερα τα μεμετια . Ακομη και το σημερινο σπλιτ- στις δαλματικες ακτες ασπαλαθος λεγοταν και ηταν ελληνικο και πολλα αλλα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τι λες ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ που θα συγκρίνεις τους νεκρούς Παλαιστίνιους με τους Ισραηλινούς όταν από την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι έχουν ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ απώλειες ζωών.

Αγράμματη καργιόλα που θα μας κάνεις και μάθημα.
Πατρίδα τους είναι,θα την υπερασπιστούν με κάθε κόστος.
Άραβες είναι,το "Παλαιστίνιοι" είναι βαφτισμένο....
Γαμημένο ναζιστόπουλο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
σίγουρα είναι θλιβερό κ καταδικαστέο να σκοτώνονται άμαχοι δηλαδή γυναίκες-παιδιά

Η φάση όμως ξεκίνησε με βιασμούς κ αποκεφαλισμούς γυναικών κ παιδιών από την Χαμάς και απαγωγές ...
επομένως αν θες να είσαι αμερόληπτος βλέπεις τα αίσχη και από τις 2 πλευρές
Πόσο παλλικάρια είναι αυτοί που μετέφεραν σε καρότσα μια βιασμένη κοπελίτσα και αλάλαζαν χειρότερα από ζώα ?
που απήγαγαν μια γριούλα με αλτσχάιμερ ?
εμετός....

και οι ισραηλινοί ναί , βρήκαν πάτημα κ ξεκωλιάστηκαν επί δικαίων κ αδίκων...ντροπή τους !!!
Εσένα ειδικά που δηλώνεις γκέι (εγώ δεν σε πιστεύω) θα σε εκτοξεύανε από ταράτσα οι χαμασίτες

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Πατρίδα τους είναι,θα την υπερασπιστούν με κάθε κόστος.
Άραβες είναι,το "Παλαιστίνιοι" είναι βαφτισμένο....
Γαμημένο ναζιστόπουλο.
Βούλωστο μωρή μισσαλόδοξη καργιόλα. Βούλωστο.

Που θα συγκρίνεις τον φόρο αίματος που έχουν υποστεί ιστορικά οι Παλαιστίνιοι από τις θεσμικές δολοφονίες που δέχονται εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

Μισσαλόδοξε δεξιέ μπινέ.

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Εσένα ειδικά που δηλώνεις γκέι (εγώ δεν σε πιστεύω) θα σε εκτοξεύανε από ταράτσα οι χαμασίτες

Γκέι είμαι ρε φίλε. Τι έχει να μην πιστέψεις? Να σου στείλω κανα βιντεάκι να δεις πως παίρνω πούτσες? Έλεος να πούμε.

Το τι θα έκαναν εξτρεμιστές μαζί μου στη βάση του σεξ. προσανατολισμού μου είναι άσχετο. Εδώ μιλάμε η ανθρωπότητα γίνεται μάρτυρας γενοκτονίας αθώων ανθρώπων.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Βούλωστο μωρή μισσαλόδοξη καργιόλα. Βούλωστο.

Που θα συγκρίνεις τον φόρο αίματος που έχουν υποστεί ιστορικά οι Παλαιστίνιοι από τις θεσμικές δολοφονίες που δέχονται εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

Μισσαλόδοξε δεξιέ μπινέ.
Και το ότι υπάρχουν ακόμα εκεί είναι επειδή το έχει επιτρέψει το Ισραήλ,ενώ θα έπρεπε να τους έχει εξαφανίσει ή να τους εκδιώξει όλους τους επήλυδες...
Τώρα έχει την ευκαιρία να τους τελειώσει για πάντα.
Όποιος Άραβας έγινε Ισραηλινός πολίτης δεν το μετάνοιωσε....
Αναρωτήσου γιατί,ορφανό του Αδόλφου...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Γκέι είμαι ρε φίλε. Τι έχει να μην πιστέψεις? Να σου στείλω κανα βιντεάκι να δεις πως παίρνω πούτσες? Έλεος να πούμε.

Το τι θα έκαναν εξτρεμιστές μαζί μου στη βάση του σεξ. προσανατολισμού μου είναι άσχετο. Εδώ μιλάμε η ανθρωπότητα γίνεται μάρτυρας γενοκτονίας αθώων ανθρώπων.
Ναζί και gay πάνε όπως οι φακές με την δάφνη....

:rockon:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
Τώρα έχει την ευκαιρία να τους τελειώσει για πάντα.

Το μόνο που κατάφερε το Ισραήλ είναι να στρέψει όλη την κοινή γνώμη παγκοσμίως εναντίον του. Ακόμα και φιλικών χωρών.
Έχει επέλθει στο μεγαλύτερο πολιτικό αδιέξοδο από την σύσταση του.
Θα γίνει το αντίθετο όπως το βλέπω. Μια μια οι χώρες θα αναγνωρίζουν Παλαιστινιακό κράτος.

Φαίνεται ήδη μισαλλόδοξο αρχίδι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

ποιοί είναι οι αθώοι ?
αν εννοείς τους άμαχους οκέι
Αν θεωρείς ότι τα κτήνη που εισέβαλαν στο ισραήλ έχουν δίκιο και είναι αγωνιστές της ελευθερίας κτλπ κτλπ ,
να σου βάλω μερικές φωτό που δεν έχεις ξαναδεί στα σίγουρα ,φωτό με φρικαλεότητες που ούτε το χόλυγουντ δεν φτιάχνει..
και όχι φιλαράκι δεν είναι μοντάζ , κάνουνε πουστιές οι ισραηλινοί αλλά οι συγκεκριμένες σπλάτερ φωτο είναι δυστυχώς αληθινές ...
και θα σου πω κάτι πιό λάιτ, μόνον ένας σκατόψυχος ψυχοπαθής σκοτώνει σκυλάκια επειδή τύχανε στο "καταπατημένο" χωράφι ..
Κούλαρε κ μην πορώνεσαι ...δεν υπάρχουνε αγγέλοι...

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
506
Πόντοι
96
ποιοί είναι οι αθώοι ?
αν εννοείς τους άμαχους οκέι

40 χιλιάδες και μετράμε.

Κ εδώ έχουμε τον μαλάκα κούλη να κάνει πολιτική στη πλάτη νεκρών αμάχων. Έχει αίμα στα χέρια του κ αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από ιδεολογικές παπαριές. Η Ελλάδα οφείλει ΧΘΕΣ να αναγνωρισει Παλαιστινιακό κράτος.

ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση. Απλά δεν. Το βλέπει πλέον όλη η υγιώς σκεπτόμενη υφήλιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom