Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Ωπ,τι έχουμε εδώ?ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΘΕΣ.
ΧΘΕΣ
Ωπ,τι έχουμε εδώ?ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΘΕΣ.
ΧΘΕΣ
στο μπάσκετ ..Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό
Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την Ιερουσαλήμwww.protothema.gr
Ωπ,τι έχουμε εδώ?
Βολκάνο μου θυμίζει....στο μπάσκετ ..
στη μπάλα είναι γαύρος , δηλώνει δηλαδή , ανάθεμα κ αν ξέρει τι του γίνεται από αθλητισμό
ο αμερικανίνο μας περνά για ιθαγενείς
Μητσοτακης κανονικος πολιτικος;
Τελειωσαμε..
Υπάρχει καλύτερη και βιώσιμη λύση.Αυτό που όλη η υγιώς σκεπτόμενη υφήλιος σκέφτεται πλέον.
Είναι μονόδρομος μπροστά στις κατάπτυστες πολιτικές του κράτους δολοφόνου Ισραήλ.
Χθες, προτού η ανθρωπότητα γίνει μάρτυρας μιας ολοκληρωτικής γενοκτονίας.
Υπάρχει καλύτερη και βιώσιμη λύση.
Να πάνε στο Κατάρ όλοι οι Άραβες "Παλαιστίνιοι"...
Έτσι θα λυθεί και το τοπικό πρόβλημα εύρεσης εργατικού δυναμικού και θα έχουν την ευχέρεια οι άνθρωποι να ζουν σε μια πλούσια χώρα.
Κάποια στιγμή οι Ισραηλινοί θα παίρναν πίσω την πατρίδα τους,από τους κατακτητές και επήλυδες Άραβες....
Σαλόμ
στο λινκ που έβαλες, κάτω στα σχόλια η φωτό ααααααχαχαχαχαχαχαχχχαχαχχααχ κλαίωΒολκάνο μου θυμίζει....
Ποιά δεξιά ρε παπάρα?Δείτε το πρόσωπο της μισσαλοδοξίας.
40 χιλιάδες νεκροί άμαχοι άνθρωποι.
Δείτε που έχει φτάσει την Ελλάδα η προπαγάνδα της δεξιάς.
Ποιά δεξιά ρε παπάρα?
Πόσες χιλιάδες νεκροί άμαχοι Ισραηλινοί από το 1948?
Τοτε να μην παρουμε και εμεις πισω τις χαμενες πατριδες; απο την σικελια μεχρι τη ναπολη γιατι ανηκε σε εμας λογω της μεγαλης ελλαδας . Να μην παρουμε στα χερια μας την ανατολικη θρακη και τον Ποντο, αφου πρωτος βρεθηκε εκει ο μεγαριτης Βυζαντας- και περιξ της μαυρης θαλασσας υπηρχαν Δωριεις. Μετα να μην παρουμε κ την ιωνία αφου υπηρχαν ιωνες εκει κ γι αυτο μας λενε γιουναν μεχρι σημερα τα μεμετια . Ακομη και το σημερινο σπλιτ- στις δαλματικες ακτες ασπαλαθος λεγοταν και ηταν ελληνικο και πολλα αλλα.Κάποια στιγμή οι Ισραηλινοί θα παίρναν πίσω την πατρίδα τους,από τους κατακτητές και επήλυδες Άραβες....
Σαλόμ...
Πατρίδα τους είναι,θα την υπερασπιστούν με κάθε κόστος.Τι λες ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ που θα συγκρίνεις τους νεκρούς Παλαιστίνιους με τους Ισραηλινούς όταν από την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ οι Παλαιστίνιοι έχουν ΥΠΕΡΔΕΚΑΠΛΑΣΙΕΣ απώλειες ζωών.
Αγράμματη καργιόλα που θα μας κάνεις και μάθημα.
σίγουρα είναι θλιβερό κ καταδικαστέο να σκοτώνονται άμαχοι δηλαδή γυναίκες-παιδιάΔείτε το πρόσωπο της μισσαλοδοξίας.
40 χιλιάδες νεκροί άμαχοι άνθρωποι.
Δείτε που έχει φτάσει την Ελλάδα η προπαγάνδα της δεξιάς.
Βούλωστο μωρή μισσαλόδοξη καργιόλα. Βούλωστο.Πατρίδα τους είναι,θα την υπερασπιστούν με κάθε κόστος.
Άραβες είναι,το "Παλαιστίνιοι" είναι βαφτισμένο....
Γαμημένο ναζιστόπουλο.
Εσένα ειδικά που δηλώνεις γκέι (εγώ δεν σε πιστεύω) θα σε εκτοξεύανε από ταράτσα οι χαμασίτες
Και το ότι υπάρχουν ακόμα εκεί είναι επειδή το έχει επιτρέψει το Ισραήλ,ενώ θα έπρεπε να τους έχει εξαφανίσει ή να τους εκδιώξει όλους τους επήλυδες...Βούλωστο μωρή μισσαλόδοξη καργιόλα. Βούλωστο.
Που θα συγκρίνεις τον φόρο αίματος που έχουν υποστεί ιστορικά οι Παλαιστίνιοι από τις θεσμικές δολοφονίες που δέχονται εδώ και πάνω από μισό αιώνα.
Μισσαλόδοξε δεξιέ μπινέ.
Ναζί και gay πάνε όπως οι φακές με την δάφνη....Γκέι είμαι ρε φίλε. Τι έχει να μην πιστέψεις? Να σου στείλω κανα βιντεάκι να δεις πως παίρνω πούτσες? Έλεος να πούμε.
Το τι θα έκαναν εξτρεμιστές μαζί μου στη βάση του σεξ. προσανατολισμού μου είναι άσχετο. Εδώ μιλάμε η ανθρωπότητα γίνεται μάρτυρας γενοκτονίας αθώων ανθρώπων.
Τώρα έχει την ευκαιρία να τους τελειώσει για πάντα.
ποιοί είναι οι αθώοι ?Γκέι είμαι ρε φίλε. Τι έχει να μην πιστέψεις? Να σου στείλω κανα βιντεάκι να δεις πως παίρνω πούτσες? Έλεος να πούμε.
Το τι θα έκαναν εξτρεμιστές μαζί μου στη βάση του σεξ. προσανατολισμού μου είναι άσχετο. Εδώ μιλάμε η ανθρωπότητα γίνεται μάρτυρας γενοκτονίας αθώων ανθρώπων.
ποιοί είναι οι αθώοι ?
αν εννοείς τους άμαχους οκέι