Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είναι δεδομένο ότι η αντιπολίτευση θα ψάξει να βρει τις λαμογιές της κυβέρνησης και θα τις κάνει επιχειρήματα της. Το να καταδεικνύει κάποιος τις λαμογιάς αυτές δεν τον καθιστά φίλο της αντιπολίτευσης αλλά λογικό άνθρωπο. Εσύ θες να με χαρακτηρίσεις ως Συριζαίο για να μειώσεις αυτά που γράφω.

Καλή τύχη σε αυτό...εγώ έχω δώσει δείγματα γραφής όπως και εσύ. Μάντεψε ποιον από τους 2 θεωρεί ένας τυχαίος παρατηρήσεις αντικειμενικό και ποιον όχι :2funny:

Άσε σε μένα τις μαλακίες για τον καπιταλισμό που τον θυμήθηκες τώρα. Έχει φτάσει ο κόσμος να ζει με επιδόματα και μιλάς για καπιταλισμό. Έχουν αρπάξει την κυβέρνηση από τα @@ 3 εταιρείες στην τροφοδοσία και 3 επιχειρηματίες στην ενέργεια και την χορεύουν στο ταψί.

Το μαφιόζικο κράτος είναι γενικότερη διαπίστωση όχι μόνο για την ακρίβεια. Εμπεριέχει την ακρίβεια...τις αναθέσεις, τα σκάνδαλα, την προπαγάνδα....την κατάφορη εξαθλίωση κάθε είδους λογικής...βγαίνει ο άλλος και λέει ψέματα στο πανελλήνιο και δεν τρέχει κάστανο...ατιμωρησία στα πάντα....πούτσα τους όλα...τα ξεπλένει όλα ο σκαι.

Άσε τα εντάξει είμαστε και άντε να προπαγανδίσεις κανέναν άλλον δε θα βρεις άκρη με μένα.
Τελος παντων, για να το ληξουμε.
Ολα οσα λες, ειναι συριζαιικη ατζεντα, ειτε σου αρεσει, ειτε οχι.
Εισαι απολυτως ελευθερος να μιλας ως οπαδος της αντιπολιτευσης, φυσικα.
Το να σε χαλαει ομως οταν σου λεμε οτι μιλας ως οπαδος της αντιπολιτευσης, δεν το αντιλαμβανομαι. Το βαφτιζεις προπαγανδα αυτο? Απο πού κι ως πού? Συριζαιο σε ειπαμε, δεν σε ειπαμε καμπούρη.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Είναι δεδομένο ότι η αντιπολίτευση θα ψάξει να βρει τις λαμογιές της κυβέρνησης και θα τις κάνει επιχειρήματα της. Το να καταδεικνύει κάποιος τις λαμογιάς αυτές δεν τον καθιστά φίλο της αντιπολίτευσης αλλά λογικό άνθρωπο. Εσύ θες να με χαρακτηρίσεις ως Συριζαίο για να μειώσεις αυτά που γράφω.

Καλή τύχη σε αυτό...εγώ έχω δώσει δείγματα γραφής όπως και εσύ. Μάντεψε ποιον από τους 2 θεωρεί ένας τυχαίος παρατηρήσεις αντικειμενικό και ποιον όχι :2funny:

Άσε σε μένα τις μαλακίες για τον καπιταλισμό που τον θυμήθηκες τώρα. Έχει φτάσει ο κόσμος να ζει με επιδόματα και μιλάς για καπιταλισμό. Έχουν αρπάξει την κυβέρνηση από τα @@ 3 εταιρείες στην τροφοδοσία και 3 επιχειρηματίες στην ενέργεια και την χορεύουν στο ταψί.

Το μαφιόζικο κράτος είναι γενικότερη διαπίστωση όχι μόνο για την ακρίβεια. Εμπεριέχει την ακρίβεια...τις αναθέσεις, τα σκάνδαλα, την προπαγάνδα....την κατάφορη εξαθλίωση κάθε είδους λογικής...βγαίνει ο άλλος και λέει ψέματα στο πανελλήνιο και δεν τρέχει κάστανο...ατιμωρησία στα πάντα....πούτσα τους όλα...τα ξεπλένει όλα ο σκαι.

Άσε τα εντάξει είμαστε και άντε να προπαγανδίσεις κανέναν άλλον δε θα βρεις άκρη με μένα.
Σου εχω γραψει κατι για τους New York Times
Γιατι κανεις την κυρια και δεν απαντας ?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.405
Πόντοι
5.646
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ....Πάντως τρελό προμοσιον
Από το πουθενά εδώ και τρεις εβδομάδες ακούς το όνομα κασσελακης...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Τύπε ... και 40 χρόνια να κυβερνήσει ο Κούλης .... θα είσαι με το Σαξό .........

το έχεις συνειδητοποιήσει ;

Μετά δεν θα έχεις αυτοκίνητο . Θα είσαι σαν τους λεφτάδες έλληνες στο ηνωμένο βασίλειο.
Με λεωφορεία θα πηγαίνεις.

Ειλικρινά , πιστεύεις ότι είσαι έστω 10 σκαλοπάτια πιο κάτω , από τον τελευταίο συνάδελφό σου στο δυτικό κόσμο ;

Τέτοιες ψευδαισθήσεις έχεις ;

Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι 100σκαλιά πιο κάτω από τον τελευταίο ταξιτζή στην ουγγαρία ....
που παίρνει μίζες από τα τζάδικα που πάει τουρίστες ...............
Κάνει επενδύσεις 2000 ευρώ στην Κολομβία. Δεν μας είπε όμως πόσα του απέδωσαν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.029
Πόντοι
19.795
Το να σε χαλαει ομως οταν σου λεμε οτι μιλας ως οπαδος της αντιπολιτευσης, δεν το αντιλαμβανομαι. Το βαφτιζεις προπαγανδα αυτο? Απο πού κι ως πού? Συριζαιο σε ειπαμε, δεν σε ειπαμε καμπούρη.
Ο Σαούλ δεν είναι Συριζα. Δεν ξέρω εγώ τώρα που λύνω καί δένω στον Σύριζα;:confused:

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Εστω οτι ολα αυτα ειναι σωστα.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο Αδωνις θα αντιταχθει σε πιθανο μοιρασμα του Αιγαιου-επιλυση των διαφορων με Τουρκια; Που θα τον βαλει στο ματι των ΗΠΑ;
Επειδη ειναι...πατριωτης; Αυτος και οι αλλοι 2, Θανος Πλευρης, Βοριδης;
Αληθεια πιστευεις οτι ενδιαφερονται για κατι αλλο, περα απο τη καρεκλα τους;
Ακριβως επειδη ενδιαφερεται για την καρεκλα του θα αντιταχθει στη συμφωνια , γιατι οι ακροδεξιοι ψηφοφοροι του τα μετρανε αυτα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Ναι για να το λήξουμε

μπορείς να σκούζεις 1 βδομάδα συνεχόμενα ότι είμαι συριζαίος....τα ίδια έκανε και ο ντάμα....φαντάσου σε τι επίπεδο είναι τα επιχειρήματα σου

Ο μάστερ προπαγάνδα είσαι αλλά δε πειράζει χαβαλές να γίνεται δεν αλλάζεις και τη γνώμη κανενός που δεν θα ήθελε να την αλλάξει...δηλαδή μέχρι τώρα σε 2 άτομα.

Σημείωση : Τσίπρα γλυφτοβλαχε γαμιέσαι εξίσου με το Μητσοτάκη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Σου εχω γραψει κατι για τους New York Times
Γιατι κανεις την κυρια και δεν απαντας ?
Έχεις δίκιο δεν απάντησα.

Δεν κάνω την κυρία αλλά δεν συμμετέχω και σε συζητήσεις με θεωρίες συνωμοσίας. Όχι επειδή δεν θέλω αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτό που έγραψες.

Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ακριβως επειδη ενδιαφερεται για την καρεκλα του θα αντιταχθει στη συμφωνια , γιατι οι ακροδεξιοι ψηφοφοροι του τα μετρανε αυτα
Συγνωμη, αλλά για ποια "συμφωνια" μιλαμε?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Έχεις δίκιο δεν απάντησα.

Δεν κάνω την κυρία αλλά δεν συμμετέχω και σε συζητήσεις με θεωρίες συνωμοσίας. Όχι επειδή δεν θέλω αλλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτό που έγραψες.

Ελπίζω να σε καλύπτει αυτό.
Ψαξε 10 λεπτα στο google και θα βρεις ευκολα το φιασκο με τα ολπα μαζικης καταστροφης του Σανταμ , που θε βρεθηκαν ποτε Επειδη εχουν περασει 20 χρονια ολα αυτα εχουν βγει στη φορα και απο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ δημοσιογραφους
Αν δεν κανεις μια τοσο απλη ερευνα , δεν μπορεις να σχολιαζεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Ψαξε 10 λεπτα στο google και θα βρεις ευκολα το φιασκο με τα ολπα μαζικης καταστροφης του Σανταμ , που θε βρεθηκαν ποτε Επειδη εχουν περασει 20 χρονια ολα αυτα εχουν βγει στη φορα και απο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ δημοσιογραφους
Αν δεν κανεις μια τοσο απλη ερευνα , δεν μπορεις να σχολιαζεις
Δεν μιλάω για αυτό (μόνο) αλλά για την θεωρία σου ότι βρίσκουν άπλυτα για τον αδωνη για να τον υποχρεώσουν να δεχτεί την συνεκμετάλλευση του Αγαίου αν σε κατάλαβα καλά.

Δεν είμαι αυτός που θα κάνει συζητήσεις λες και σε έχει πληροφορίες από τίποτα πράκτορες ανά τον κόσμο.

Αλλά τελικά αποφάσισε το έντυπο είναι άκυρο άρα ότι λέει είναι μπαρούφες ή είναι έγκυρο και αυτά που γράφει είναι πραγματικότητα και άρα άπλυτα για εκβιασμό.

Η 10λεπτη έρευνα στο google ειναι που σε καθιστά γνωστη για να σχολιασεις τετοια θέματα?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Συγνωμη, αλλά για ποια "συμφωνια" μιλαμε?
6 μιλια θαλασσια συνορα στα νησια του Ανατ. Αιγαιου , 10 μιλια στο κεντρικο Αιγαιο, 12 μιλια μονο στην Κρητη και ηπειρωτικη Ελλαδα
Η διεθνης συμφωνια ( Montego bay 1984 ) ειναι 12 μιλια παντου
Τα εχουν βγαλει δυσαρεστημενοι ΝΔ που εμειναν εκτος μασσας ( Κοττακης , Παναγιωτοπουλος ) και ο Καλεντεριδης

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.239
Πόντοι
216
Ναι για να το λήξουμε

μπορείς να σκούζεις 1 βδομάδα συνεχόμενα ότι είμαι συριζαίος....τα ίδια έκανε και ο ντάμα....φαντάσου σε τι επίπεδο είναι τα επιχειρήματα σου

Ο μάστερ προπαγάνδα είσαι αλλά δε πειράζει χαβαλές να γίνεται δεν αλλάζεις και τη γνώμη κανενός που δεν θα ήθελε να την αλλάξει...δηλαδή μέχρι τώρα σε 2 άτομα.

Σημείωση : Τσίπρα γλυφτοβλαχε γαμιέσαι εξίσου με το Μητσοτάκη.
αν δεν εισαι με μας εισαι με τους αλλους κοινη λογικη δεν υπαρχει τελος...:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
6 μιλια θαλασσια συνορα στα νησια του Ανατ. Αιγαιου , 10 μιλια στο κεντρικο Αιγαιο, 12 μιλια μονο στην Κρητη και ηπειρωτικη Ελλαδα
Η διεθνης συμφωνια ( Montego bay 1984 ) ειναι 12 μιλια παντου
Τα εχουν βγαλει δυσαρεστημενοι ΝΔ που εμειναν εκτος μασσας ( Κοττακης , Παναγιωτοπουλος ) και ο Καλεντεριδης
Α μπούρδες δηλαδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν δεν εισαι με μας εισαι με τους αλλους κοινη λογικη δεν υπαρχει τελος...:confused::confused::confused:
Οταν υιοθετεις ολα οσα λενε οι αλλοι ,εισαι με τους αλλους. Κοινη λογικη, τελος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν μιλάω για αυτό (μόνο) αλλά για την θεωρία σου ότι βρίσκουν άπλυτα για τον αδωνη για να τον υποχρεώσουν να δεχτεί την συνεκμετάλλευση του Αγαίου αν σε κατάλαβα καλά.

Δεν είμαι αυτός που θα κάνει συζητήσεις λες και σε έχει πληροφορίες από τίποτα πράκτορες ανά τον κόσμο.

Αλλά τελικά αποφάσισε το έντυπο είναι άκυρο άρα ότι λέει είναι μπαρούφες ή είναι έγκυρο και αυτά που γράφει είναι πραγματικότητα και άρα άπλυτα για εκβιασμό.

Η 10λεπτη έρευνα στο google ειναι που σε καθιστά γνωστη για να σχολιασεις τετοια θέματα?
Τα περι μαφιοζικου κρατους και εταιρειων τα εχεις μαθει απο άλλες πηγές και τα σχολιαζεις με τοση ευκολια?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336

Η 10λεπτη ερευνα ανφεροταν σε εσενα που ελεγες οτι δεν το ξερεις με την εννοια οτι ειναι ευκολακι
Επειδη λοιπον δε θελω να ξεφευγεις με γενικοτητες ξαναρωταω
Συμφωνεις ΝΑΙ η ΟΧΙ οτι τα δημοσιευματα των NYT για πυρηνικα του σανταμ ηταν στημενα για να δικαιολογηθει η εισβολη στο Ιρακ

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.239
Πόντοι
216
Α μπούρδες δηλαδη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οταν υιοθετεις ολα οσα λενε οι αλλοι ,εισαι με τους αλλους. Κοινη λογικη, τελος
α ετσι παει; ε πες το να το καταλαβουμε οτι κοινη λογικη δεν μπορουν να εχουν δυο ατομα διαφορετικων αντιληψεων. δυο παραλληλες γραμμες. τελεια παραγραφος το αναλυσαμε αυτο τελος παμε παρακατω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom