Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.982
- Πόντοι
- 1.406
Δεν τραβαει ο μπουστης
το 17% θα φαινεται ονειρο σε λιγο καιροΔεν τραβαει ο μπουστης
Στέλνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ μήνυμα στο Γεωργιαδη. Τον πλέον ερωτευμένο με την καρέκλα Υπουργό. Που ζήτησε συγγνώμη από τους Ισραηλινούς για όσα έλεγε, για να γίνει Υπουργός. Κι αυτός ο άνθρωπος θα ρίξει το Μητσοτακη για θέμα Αιγαίου.Ρε τουβλα, αμορφωτοι , πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, οταν ο Μαφιοζος θελει να στειλει μηνυμα στο μαγαζατορα της γειτονιας, του στελνει μια σφαιρα σε ενα φακελο
Η κυβερνηση των ΗΠΑ στελνει το μηνυμα στο Γεωργιαδη μεσω των New York Times, "" κατσε καλα στο μοιρασμα του Αιγαιου "" γιατι θα σου βγαλω κι αλλα
Το 2015 οταν η ΦΙΦΑ εδωσε το παγκοσμιο του 2018 στη Ρωσια, κατευθειαν εβγαλε η Αμερικη δωροδοκιες των Μπλατερ και Πλατινι και φαγωθηκαν Ο μπλατερ ηταν γυρω στα 25 χρονια προεδρος ζωντοβολα
Από τους Έλληνες Εβραίους.Στέλνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ μήνυμα στο Γεωργιαδη. Τον πλέον ερωτευμένο με την καρέκλα Υπουργό. Που ζήτησε συγγνώμη από τους Ισραηλινούς για όσα έλεγε, για να γίνει Υπουργός. Κι αυτός ο άνθρωπος θα ρίξει το Μητσοτακη για θέμα Αιγαίου.
Κι έβαλαν οι Αμερικανοί την εφημερίδα να του στείλει μήνυμα. Λες και δε μπορούσαν να του το πουν από κοντά. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ με τον Πρέσβη τους είναι. Σιγά το βράχο της πολιτικής και της ηθικής. Το πολύ να εχει σχέση με την επίσκεψη των Κινέζων εδώ. Που πιέζουν για κάποιες δουλειές και για την Cosco.
Σιγά τα ωα δηλαδή.
Οχι τιποτα αλλο....Δεν μπορουν πια κιολας να καταγγειλουν τις δημοσκοπησεις ως στημενες....Καταθλιψη θα παθουν καποιοιΔεν τραβαει ο μπουστης
Οχι τιποτα αλλο....Δεν μπορουν πια κιολας να καταγγειλουν τις δημοσκοπησεις ως στημενες....Καταθλιψη θα παθουν καποιοι
Ναι, πολύ σωστά. Από το ΚΙΣ.Από τους Έλληνες Εβραίους.
Ψεύτικες είναι.Οχι τιποτα αλλο....Δεν μπορουν πια κιολας να καταγγειλουν τις δημοσκοπησεις ως στημενες....Καταθλιψη θα παθουν καποιοι
Κανενας πολεμος δε θα γινειΝαι, να μας κρινουν.
Το δικαιωμα στα 12 μιλια υπαρχει απο το 1984. Ουδεποτε το ασκησαμε. Ούτε ο Ανδρεας Παπανδρεου, του οποιου φανταζομαι ο πατριωτισμος δεν αμφισβητειται. Γιατι?
Το casus belli εγινε 10 χρονια αργοτερα.
Καποια στιγμη να τα συζηταμε σοβαρα αυτα τα θεματα. Το Αιγαιο ειναι μια ιδιομορφη θαλασσα, αν κανεις 12 μιλια παντου, κλεινει ολοκληρο. Κάνε το. Εισαι ετοιμος για τις συνεπειες?
Και μην πουλαμε πατριωτισμό ανέξοδα. Την επομενη ημερα εχεις πολεμο. Ολα καλα?
Και να στο προχωρησω περαιτερω, επειδη λες οτι δεν γνωριζω τα θεματα. Με την λογικη του "αρχιπελαγους", η Ελλαδα μπορει να "ΚΛΕΙΣΕΙ" το Αιγαιο ολοκληρο, χωρις 6 ή 12 ή 18 μίλια. Ειναι κι αυτο δικαιωμα της. Οριστε πατριωτισμός. Να το κανουμε? Τι λες?
Ο συγκεκριμένος είναι ερπετοειδής σαλαμάνδρα....Ναι, πολύ σωστά. Από το ΚΙΣ.
Και παντού έγραφαν ότι ήταν απαίτηση Νετανιάχου και SD.
Και δεν ανοιξε μύτη. Και γιατί να ανοίξει εδώ που τα λέμε;
Δεν εχω καμία αμφιβολία ότι αν υπογραφούν "Πρέσπες του Αιγαίου", ο πρώτος που θα βγει να υπερασπιστεί την ορθότητα της συμφωνίας θα είναι αυτός.Ο συγκεκριμένος είναι ερπετοειδής σαλαμάνδρα....
Αχώνευτος και ενώ είναι πολύ εργατικός δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον εμπιστευτείς.
Ο συγκεκριμένος είναι ερπετοειδής σαλαμάνδρα....
Αχώνευτος και ενώ είναι πολύ εργατικός δεν θα μπορέσεις ποτέ να τον εμπιστευτείς.
Που το πας αυτό?Εμένα κεραμίδα μου ηρθε.Χρηματοδοτει την Κολομπιανα σε επιχειρήσεις εδώ και δύο χρόνια και έχει στον κουμπάρα 2.000....Κάνει επενδύσεις 2000 ευρώ στην Κολομβία. Δεν μας είπε όμως πόσα του απέδωσαν
Κολομβιανό ή Περουβιανικο;;;Ναι, να μας κρινουν.
Το δικαιωμα στα 12 μιλια υπαρχει απο το 1984. Ουδεποτε το ασκησαμε. Ούτε ο Ανδρεας Παπανδρεου, του οποιου φανταζομαι ο πατριωτισμος δεν αμφισβητειται. Γιατι?
Καποια στιγμη να τα συζηταμε σοβαρα αυτα τα θεματα. Το Αιγαιο ειναι μια ιδιομορφη θαλασσα, αν κανεις 12 μιλια παντου, κλεινει ολοκληρο. Κάνε το. Εισαι ετοιμος για τις συνεπειες?
Και να στο προχωρησω περαιτερω, επειδη λες οτι δεν γνωριζω τα θεματα. Με την λογικη του "αρχιπελαγους", η Ελλαδα μπορει να "ΚΛΕΙΣΕΙ" το Αιγαιο ολοκληρο, χωρις 6 ή 12 ή 18 μίλια. Ειναι κι αυτο δικαιωμα της. Οριστε πατριωτισμός. Να το κανουμε? Τι λες?
Για τον Άδωνη τον βλάκα λέμε.Να αφησεις τους φιλους μου τους Εβραίους ήσυχους παλιομπινε
Προς καθε ασχετο και ημιασχετο που θελει να ενημερωθειΝαι, να μας κρινουν.
Παρεπιπτοντως το Caissa εχει φερει 5 20χρονες Κολομβιανες που το πανε το γραμμαΠου το πας αυτό?Εμένα κεραμίδα μου ηρθε.Χρηματοδοτει την Κολομπιανα σε επιχειρήσεις εδώ και δύο χρόνια και έχει στον κουμπάρα 2.000....
Και ενω η Κολομβιανα είναι πλούσια γιατί την χρηματοδοτεί?Καλύτερα στην Ελλάδα με την Γυναίκα του μια χαρά..γιατι τον βλέπω να καταστρέφετε ο ανθρωπος.Ο Αλεξ είναι έξυπνος άνθρωπος..αλλά δεν φτάνει την καριόλια της Κολομβιανας.Εδω Αχαρνών αγχώνεται να πάει...
Εγώ τις έχω φάει με το τσουβάλι αυτές τις καριολες.Για επιβεβαιωση ρωτήστε μπαρόκ.
8 Χρόνια στα σκατα ήμουν.Εδω και 1 μισή χρόνο τα άφησα πισω και σωθηκα από τις παπαριες.
Πολλα σοφά έλεγα αλλά με έφαγαν τα κυκλώματα κ τα κοντοσούβλιαο @sex volcano τα εχει επισημανει αυτα εδω και πολυ καιρο...