Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.982
Πόντοι
1.406
Τύπε ακου κατι

Δεν γινεται απο τη μια πλευρα να υιοθετεις καθε σαχλαμαρα των συριζαιων, και απο την αλλη να διαμαρτυρεσαι οταν σε λενε συριζαιο.

Εγω δεν πιστευω οτι εισαι (οχι οτι θα ηταν κακό δηλαδή να εισαι) αλλά μην διαμαρτυρεσαι οταν υιοθετεις την ατζεντα τους στο επακρο.
Συριζομαιντανος ειναι :confused:

τελικά τα κινητά χάγουει έρχονται με pre installed το predator μέσα?

θα απαντήσει επιτέλους κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος ???? :confused::confused::confused::confused:

Εχει και Predator και Terminator ,ενταξει ειμαστε?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Ναι, τωρα μαυρισαν τα συννεφα, ως τωρα ηταν κατασπρα με Τζακρηδες και Παππαδες
Τη Τζακρη και τον Παππα τους βρηκε στο κομμα Τον κοτζια που ειχε φυγει τι τον θελει ? Να του δωσει τη τεχνογνωσια των Πρεσπων για το Αιγαιο ??

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
και για να ξέρετε γαλάζιοι τύποι...

εγώ μπορώ να γράψω ελεύθερα και ότι ο παπάς πήγε να γίνει γκέμπελς και να πάρει εργολαβία όλα τα κανάλια και ότι ο τσίπρας ήταν ένας βοσκός από τα βουνά και ότι ο Μητσοτάκης έστησε το πιο μαφιόζικο κράτος που μπορούσε και ότι πήρε στο λαιμό του 100 παιδάκια στα τέμπη.

Εσείς κωλύεστε. Για να μη λέμε και μαλακίες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Σταματα να ασχολεισαι με αυτα, γιατι στο τελος θα παθεις καταθλιψη.

Δεν γινεται απο τη μια να μιλας για ακριβα αυτοκινητα και ακριβα ουίσκια, και απο την αλλη να σε απασχολει ποσο εχει το λαδι και ο παστουρμάς.

Και ανακόλουθος εισαι, και κακομοιριά βγάζεις.
Φίλε .... με αυτά που λες .... δείχνεις ότι είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ .... sorry που στο λέω χύμα .............

Αυτά γαμάνε την κοινωνία .... και ρίχνουν την αγορά ..............

Μην πας να πουλήσεις μαγκιά λοιπόν εκ του ασφαλούς.

Για τηλεφωνήματα που θα σου κάνουν ...

-πόσο πάει ένα συναινετικό/αγωγή/μήνυση ....

φταίνε τιμή λαδιού, ΕΝΦΙΑ, φόρος επιτηδευματία .... τιμή βενζίνης .... λαδιού .... φέτας !

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
έχω nesspresso και τοστιέρα δε θυμάμαι μάρκα

αλλά δεν αφήνω τα ορκς να την ακουμπήσουν ούτε να φάνε από τις προσωπικές μου προμήθειες.

Αφεντικά και δούλοι τι φάση?
αυτό έλειπε η πλέμπα να έχει SIEMENS και HUAWEI δωρεάν
να γίνουν πρώτα υπουργοί πθοί να παίζουν τη ...φυσαρμόνικα και βλέπουμε :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Προφανως ζω καλυτερα και απο τους ντελιβεραδες και απο τους υπαλληλους σουπερ μαρκετ.
Και προφανως πολλά απο αυτα που εχω συνιστουν "πολυτελεια" για την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.
Ποιά είναι αυτά ρε τύπε ;
Υπάλληλοι σούπερ .... και ντελιβεράδες .... κάνουν και διακοπές μηνός ....

εσύ πόσο έφυγες ; 5 μέρες ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
αυτό έλειπε η πλέμπα να έχει SIEMENS και HUAWEI δωρεάν
να γίνουν πρώτα υπουργοί πθοί να παίζουν τη ...φυσαρμόνικα και βλέπουμε :confused:
Δωρεάν δεν τα πήρα απλά έκανε περικοπές στους μισθούς

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Αν εσύ πιστεύεις οι Έλληνες τις τότε εποχής που έστειλαν στο διάολο τον ΓΑΠ επειδή τους έβαλε στο μνημόνιο....διάλεξαν τον Σαμαρά για να εφαρμόσει μνημόνιο και να σκίζει κάθε μέρα μια σελίδα από το μάτωμα και το εισόδημα τους...να φέρουμε πίσω το lsd....δεν πας καλά. Θα σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα έλεγε και μετά το έκανε κωλοτύμπα όπως όλοι άλλωστοι (και ο τσίπρας)

Ποια 100 μόρια ρε τύπε? Για 100 εκατομμύρια νόμζεις ότι μιλάμε? 100 δις έχει ανέβει το χρέος της Ελλάδας αυτό είπα. Τι λες?

Σου είπα εγώ για κωλοτρυπίδες? Βρες μου το ποστ??? αντίθετα εσύ λες ότι συριζίζω. Εσύ με χαρακτηρίζει όχι εγώ εσένα. Να ξέρουμε τι λέμε βασικά.

Όσο για το άλλο με τη χάγουει....να καυλαντίσω πήγα αλλά για να έχουμε καλό ερώτημα : Εσύ που ξέρεις αν ισχύει ή όχι? Το εξέτασες και πείστηκες ότι δεν ισχύει ή επειδή είναι νδ δεν παίζει να έγινε κάτι τέτοιο?

Από που και ως που έβγαλες συμπέρασμα? Στα νέα το διάβασα και λέει ότι το έγραψαν οι New York Times...που σίγουρα δεν έχουν κάποια σχέση απο την αυγή.
Για τα 100 δις γράψε ορθογραφικό λάθος μου.

Για το τελευταίο εδώ

Διαβάζω αυτό

Οι διευθυντές της Huawei συζήτησαν ώστε να παρέχουν στους συμβούλους από ένα smartphone Huawei Mate XS, ένα smartwatch GT 2 και ένα κρασί, σύμφωνα με εσωτερικά μηνύματα και άλλα έγγραφα που είδαν οι New York Times.

και αυτό

Τα μηνύματα δεν αναφέρουν εάν τα δώρα παραδόθηκαν τελικά ή αν έχουν υπογραφεί συμφωνίες για έργα προτεραιότητας.

Και κυλιέμαι στα πατώματα με το νέο "σκάνδαλο Novartis"
Και μην τρως από New York Times, ο πουστρίγκος από το New York μας ήρθε, πόσο δύσκολο είναι να στηθεί ενα άρθρο από "αξιοπιστη πηγη" που ούτε κατι μηνύσιμο γράφει ούτε θα διαβαστεί και ιδιαίτερα εκτός απ αυτούς που θέλουν να το ρίξουν προπέτασμα καπνού. Εδώ με τη Novartis και διαβάσαμε τέρατα που κατέρρευσαν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το οτι ο Κασσελακης εκανε περιπατο απεναντι στο απολυτο φαβορι την Αχτσιογλου, δειχνει ποσο απογοητευμενος ειναι ο κοσμος απο τους εδραιωμενους πολιτικους.
Οποτε διαλεξε να φερει τον καινουριο πολιτικο.
Ειδα τον Κασσελακη στο Συνταγμα με τον Φαμελλο διπλα του, με τον Φαμελλο χαλαρο, χαμογελαστο, χωρις γραβατα και σακακι.
Ασυνηθιστο για τον σοβαρο Φαμελλο. Τους εβαλε ο Κασσελακης στο κλιμα.
Αυτο για μενα ειναι καλο. Αλλα να δουμε επι της ουσιας τι θα κανει. Γιατι μεχρι στιγμης ο Κασσελακης το παει απο γκαφα σε γκαφα.
Παει σε σχολειο, και απο την αγωνια του να την "πει" στη κυβερνηση, ρωταει εαν υπαρχει θερμανση, με την καθηγητρια να του δειχνει στη πλατη του Κασσελακη τα καλοριφερ.
Και μετα βγαινει οτι το συγκεκριμενο σχολειο παραδοθη επι κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αρα τι πηγε να κανει; Αντιπολιτευση στον Τσιπρα; Αλλο αν πιθανο να υπαρχουν καποια δευτερευοντα προβληματα στο σχολειο. Αλλα ο Κασσελακης πηγε με διαθεση, αγωνια, να κατακρινει τη κυβερνηση.
Και που; Σε σχολειο το οποιο λεει ειναι το δευτερο νεοτερο σχολειο σαν κτηριο σε ολη την Αττικη!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Έχουμε και τον άλλο τον ΑΦΡΑΓΚΟ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ που προσπαθεί να μάθει ποιοι είμαστε και τι έχουμε και πως ζούμε.

Ε ρε νταλκάδες το ναυάγιο.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
Δωρεάν δεν τα πήρα απλά έκανε περικοπές στους μισθούς
καλά τους έκανες , γμτους παίξε μπαλίτσα σα το Χότζα αλλά με γραβάτα..
Μου έλεγε σήμερα ένας πλεμπαίος υπάλληλος του χιλιάρικου ότι τελειώσανε τα μνημόνια ..
του είπα ότι η ακρίβεια 30-50-150% σε είδη πρώτης ανάγκης -τρόφιμα-ενέργεια-καύσιμα
είναι σαν να έφαγε μνημόνιο χειρότερο από το να του έλεγαν δεν αυξάνεται τίποτα ,παραμένουν τα πάντα σταθερά αλλά είσαι μείον 200 ευρώ στο μισθό..
και με κοίταγε απορημένος προσπαθώντας να αντιληφθεί τον τιτανοτεράστιο γρίφο :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Για τα 100 δις γράψε ορθογραφικό λάθος μου.

Για το τελευταίο εδώ

Και μην τρως από New York Times, ο πουστρίγκος από το New York μας ήρθε, πόσο δύσκολο είναι να στηθεί ενα άρθρο από "αξιοπιστη πηγη" που ούτε κατι μηνύσιμο γράφει ούτε θα διαβαστεί και ιδιαίτερα εκτός απ αυτούς που θέλουν να το ρίξουν προπέτασμα καπνού. Εδώ με τη Novartis και διαβάσαμε τέρατα που κατέρρευσαν.
Νομίζεις ότι η είδηση είναι η δωροδοκία 3 λάπτοπ και 1 σμαρτγουοτς?

Εγώ διαβάζω (προφανώς κανείς δεν ξέρει αν ισχύει) για εμπλοκή με κατασκοπείες της λιθουανίας για λογαριασμό των ΗΠΑ κατά την οποία η χάγουει πήρε ένα μεγάλο έργο για το 5g στην Ελλάδα.

Μπορεί να είναι μπούρδες....είναι δυνατόν ρε φίλε να το βγάζεις συριζαίκο με μια ανάγνωση χωρίς στοιχεία χωρίς καμία εξέλιξη τίποτα?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Μου έλεγε σήμερα ένας πλεμπαίος υπάλληλος του χιλιάρικου ότι τελειώσανε τα μνημόνια ..
του είπα ότι η ακρίβεια 30-50-150% σε είδη πρώτης ανάγκης -τρόφιμα-ενέργεια-καύσιμα
είναι σαν να έφαγε μνημόνιο χειρότερο από το να του έλεγαν δεν αυξάνεται τίποτα ,παραμένουν τα πάντα σταθερά αλλά είσαι μείον 200 ευρώ στο μισθό..
και με κοίταγε προσπαθώντας να αντιληφθεί τον τιτανοτεράστιο γρίφο :confused:
θα στάξετε τύπε θα φυλάτε το ντίζελ σε ουροσυλέκτες στο ψυγείο.

μόνη σας ελπίδα να δουλέψετε για μένα με ανταγωνιστικό πακέτο παροχών και ευκαιρίες εξέλιξης σε ένα ευχάριστο περιβάλλον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και για να ξέρετε γαλάζιοι τύποι...

εγώ μπορώ να γράψω ελεύθερα και ότι ο παπάς πήγε να γίνει γκέμπελς και να πάρει εργολαβία όλα τα κανάλια και ότι ο τσίπρας ήταν ένας βοσκός από τα βουνά και ότι ο Μητσοτάκης έστησε το πιο μαφιόζικο κράτος που μπορούσε και ότι πήρε στο λαιμό του 100 παιδάκια στα τέμπη.

Εσείς κωλύεστε. Για να μη λέμε και μαλακίες.
Ε τωρα τι να σου πω?
Οτι υιοθετησες στο ανωτερω δηθεν "αθωο" ποσταρισμα, το ψεκοσυριζαιικο επιχειρημα οτι στα Τεμπη οι νεκροι ηταν 100 και οχι 57? Και οτι μας κρυψανε τους "αγνοουμενους"?
Μονος σου υπονομευεις την αξιοπιστια σου.

Περαιτέρω, το σχολιο οτι η ΝΔ εχει στησει "μαφιοζικο" κρατος ειναι κομματική αποψη και διολου αντικειμενικη.
Εκτος αν οι λεξεις εχουν χασει την αξια τους. Ποσταρεις και μια δυο γενικοτητες κατα του Συριζα για να εξασφαλισεις "αντικειμενικοτητα", ενω απλως ριχνεις σταχτη στα ματια.
Ε οχι ρε φιλε, δεν τα λες καλα. Και δεν ειμαστε παιδακια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Νομίζεις ότι η είδηση είναι η δωροδοκία 3 λάπτοπ και 1 σμαρτγουοτς?

Εγώ διαβάζω (προφανώς κανείς δεν ξέρει αν ισχύει) για εμπλοκή με κατασκοπείες της λιθουανίας για λογαριασμό των ΗΠΑ κατά την οποία η χάγουει πήρε ένα μεγάλο έργο για το 5g στην Ελλάδα.

Μπορεί να είναι μπούρδες....είναι δυνατόν ρε φίλε να το βγάζεις συριζαίκο με μια ανάγνωση χωρίς στοιχεία χωρίς καμία εξέλιξη τίποτα?
Το βγάζω απλά από ύποπτο έως τελείως στημένο απλά, ε, πως να το κάνουμε οι Συριζαίοι μας έχουν μάθει σε αυτά και υπάρχει και η αλληλουχία γεγονότων. Αλλά νομίζω όπως κάποιοι το έχουν κάνει ήδη σημαία, όχι εσύ, νομίζω πως και 'γώ μπορώ να εκφράζω τις βάσιμες υπόνοιες μου πως είναι άλλη μια νέα νοβαρτις.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.003
Πόντοι
3.936
Τύπε ... και 40 χρόνια να κυβερνήσει ο Κούλης .... θα είσαι με το Σαξό .........

το έχεις συνειδητοποιήσει ;

Μετά δεν θα έχεις αυτοκίνητο . Θα είσαι σαν τους λεφτάδες έλληνες στο ηνωμένο βασίλειο.
Με λεωφορεία θα πηγαίνεις.

Ειλικρινά , πιστεύεις ότι είσαι έστω 10 σκαλοπάτια πιο κάτω , από τον τελευταίο συνάδελφό σου στο δυτικό κόσμο ;

Τέτοιες ψευδαισθήσεις έχεις ;

Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι 100σκαλιά πιο κάτω από τον τελευταίο ταξιτζή στην ουγγαρία ....
που παίρνει μίζες από τα τζάδικα που πάει τουρίστες ...............

Ενώ με τον Alexis πήρες ML.

Τραγικός είσαι.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.191
Πόντοι
6.256
και με κοίταγε απορημένος προσπαθώντας να αντιληφθεί τον τιτανοτεράστιο γρίφο :confused:
Για την ακρίβεια φταινε οι αλλοι,
Οπότε δεν υπαρχει ακριβεια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το οτι ο Κασσελακης εκανε περιπατο απεναντι στο απολυτο φαβορι την Αχτσιογλου, δειχνει ποσο απογοητευμενος ειναι ο κοσμος απο τους εδραιωμενους πολιτικους.
Οποτε διαλεξε να φερει τον καινουριο πολιτικο.
Ειδα τον Κασσελακη στο Συνταγμα με τον Φαμελλο διπλα του, με τον Φαμελλο χαλαρο, χαμογελαστο, χωρις γραβατα και σακακι.
Ασυνηθιστο για τον σοβαρο Φαμελλο. Τους εβαλε ο Κασσελακης στο κλιμα.
Αυτο για μενα ειναι καλο. Αλλα να δουμε επι της ουσιας τι θα κανει. Γιατι μεχρι στιγμης ο Κασσελακης το παει απο γκαφα σε γκαφα.
Παει σε σχολειο, και απο την αγωνια του να την "πει" στη κυβερνηση, ρωταει εαν υπαρχει θερμανση, με την καθηγητρια να του δειχνει στη πλατη του Κασσελακη τα καλοριφερ.
Και μετα βγαινει οτι το συγκεκριμενο σχολειο παραδοθη επι κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ. Αρα τι πηγε να κανει; Αντιπολιτευση στον Τσιπρα; Αλλο αν πιθανο να υπαρχουν καποια δευτερευοντα προβληματα στο σχολειο. Αλλα ο Κασσελακης πηγε με διαθεση, αγωνια, να κατακρινει τη κυβερνηση.
Και που; Σε σχολειο το οποιο λεει ειναι το δευτερο νεοτερο σχολειο σαν κτηριο σε ολη την Αττικη!
Οσοι νομιζουν οτι η πολιτικη ειναι κατι "ευκολο", πλανωνται.Ποσο μαλλον στην Ελλαδα, που εχει ενα σωρο ιδιαιτεροτητες. Εδω ανθρωποι που γενηθηκαν και ζουν στην Ελλαδα, δυσκολευονται να εντοπισουν τα ουσιώδη. Και ηρθε ο αλλος απο τις ΗΠΑ, με πληρη αγνοια ακομη και των στοιχειωδων ζητηματων, και τολμουν καποιοι να συζητανε μηπως πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα κανει. Τι να περιμενουμε δηλαδη? Βαλαμε εναν μαναβη να κανει εγχειριση ανοικτης καρδιας σε ασθενη και θα περιμενουμε να δουμε αν θα πετυχει? Ελεος δηλαδη. Ο συγκεκριμενος ανθρωπος καθε μερα δινει αφορμη για ακρατητα γελια. Εξευτελιζει και το κομμα που εκπροσωπει και τον εαυτο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom