Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 308K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Θα με συγχωρήσεις που δε θα σου απαντήσω, γιατί βλέπω κάτι εκρήξεις τελευταία κι εγώ δεν είμαι ψυχολόγος να ξέρω πως να αντιδράσω απέναντι σε αυτές.
Θα κρατήσω μόνο ότι το 40% είναι η πλειοψηφία και ότι το 51% είναι η μειοψηφία.
Συνεχίστε εσείς ελεύθερα.
Εκρηξεις εχουν μαλλον αυτοι οι οποιοι αντιπαρατιθενται σε εμενα.

Περαιτέρω, εγω ειπα άλλο πραγμα.

Αν θελεις απλως να συζητησουμε το πώς παρουσιαζουν στις επικεφαλιδες τα διάφορα μέσα τα ζητηματα που διαπραγματευονται, ειναι κατι άλλο, και προδηλως ελαχιστης σημασιας. Εγω αποπειραθηκα να πραγματευθω την ουσια του ζητηματος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Καλά πέρα από το ότι η απάντηση αυτή δεν έχει σχέση με αυτό που είπες πριν.....ο σαμαράς ο ίδιος εκλέχθηκε επειδή θα έσκιζε τα μνημόνια κάθε μέρα. Μας δουλεύεις? Ο σαμαράς και ο Τσίπρας κυβέρνησαν με τις ίδιες συνθήκες και ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ τι δεν καταλαβαίνεις?

Αδιάβαστος. Ο Σαμαράς εκλέχθηκε γιατί "έσκιζε τα μνημόνια κάθε μέρα" όχι "θα", που εννοούσε πως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν και ένα βήμα να απαλλαγούμε από αυτά. Αργά μεν, σταθερά δε. Δεν εννοείς ακόμα να καταλάβεις ή σου διαφεύγει εντέχνως ότι ο Σαμαράς κυβέρνησε με τα μνημόνια που βρήκε (και ευτυχώς δηλαδή που οδηγηθήκαμε εκεί μήπως και) ενώ ο άλλος μας φόρτωσε ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ όπως έλεγαν όλοι ήταν εντελώς αχρείαστο και προέκυψε από τις ιδεοληψίες. Όπως επίσης ο Σαμαράς ουδέποτε διαλαλούσε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα χορεύει η Μέρκελ, ο ζαβός τα έλεγε αυτά.
Τι σαμαράς τι τσίπρας τα ίδια μέτρα πέρασαν. Ναι η διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ στοίχισε στην αγορά....ναι στοίχισε και στο δημόσιο χρέος ενδεχομένως. Μάθαμε σήμερα πως θα πήγαιναν τα πράγματα...όπως είναι τώρα που έχει αυξηθεί το χρέος 100 δις.

Ποια παγκόσμια υγεία ρε τύπε? Τα λεφτά που έδωσαν μίζες στους μπατζανάκιδες να φτιάξουν μάσκες και στις λίστες πέτσα να πάρει 200 χιλιάρικα το μπόβαρυ ήταν ιερά? Πάρε πούλοο έλεγαν και αν σου αρέσει...και γύρναγαν οι δικοί μας πίσω και έψαχναν ισοδύναμα.

Ναι γιατί ήταν τα λαγωνικά του Μητσοτάκη που πήραν τις αποφάσεις όχι ο Πακγοσμιος Οργανισμός Υγείας. Εεεε ρε γλέντια....η νότα που έδωσε ο Μητσοτάκης στην πανδημία ήταν μόνο οι μπάτσοι να δέρνουν στη Ν. Σμύρνη και τα μυνηματα για να βγάλεις το σκύλο έξω. Όλα τα άλλα ήταν οι οδηγίες που έρχονταν απέξω.

Ε και αν το είπε? Μαλακίες είπε....
Αν πιστεύεις ότι τα 100 μύρια του ζαβού ήταν τίποτα και ότι συμψηφίστηκαν με όσα ξόδεψε ο Κούλης ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ, τι να πω.
Συριζίζεις άσχημα αλλά δεν το καταλαβαίνεις, η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν πρόκειται να σου πω ποτέ ότι έχεις βάλει τη γλώσσα σε κωλοτρυπίδα, ούτε το πιστεύω κιόλας, απλά αυτά βλέπεις αυτά λες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
θέλω να πάρω καινούριο σμαρτφον τα

Huawei​

είναι καλά ρε τύπε εσύ που ξέρεις από αυτά? :coffee::coffee::coffee:
Τύπε ακου κατι

Δεν γινεται απο τη μια πλευρα να υιοθετεις καθε σαχλαμαρα των συριζαιων, και απο την αλλη να διαμαρτυρεσαι οταν σε λενε συριζαιο.

Εγω δεν πιστευω οτι εισαι (οχι οτι θα ηταν κακό δηλαδή να εισαι) αλλά μην διαμαρτυρεσαι οταν υιοθετεις την ατζεντα τους στο επακρο.

• Like
Αντιδράσεις: barock

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Συμπαθω Στεφανο , αλλα αρχιζω να φοβαμαι οτι θα αποδειχθει Βαρουφακης σε επικοινωνιακη version με στεροειδη
Το οτι πηρε τον πρωην υπουργο Κοτζια , που ειχε δηλωσει για το Αιγαιο "" Δεν ειμαστε μοναχοφαγαδες "" μαυρα συννεφα στον οριζοντα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
να εξασφαλισουν και την τριτη τετραετια του Κουλη
Τύπε ... και 40 χρόνια να κυβερνήσει ο Κούλης .... θα είσαι με το Σαξό .........

το έχεις συνειδητοποιήσει ;

Μετά δεν θα έχεις αυτοκίνητο . Θα είσαι σαν τους λεφτάδες έλληνες στο ηνωμένο βασίλειο.
Με λεωφορεία θα πηγαίνεις.

Ειλικρινά , πιστεύεις ότι είσαι έστω 10 σκαλοπάτια πιο κάτω , από τον τελευταίο συνάδελφό σου στο δυτικό κόσμο ;

Τέτοιες ψευδαισθήσεις έχεις ;

Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι 100σκαλιά πιο κάτω από τον τελευταίο ταξιτζή στην ουγγαρία ....
που παίρνει μίζες από τα τζάδικα που πάει τουρίστες ...............

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το οτι πηρε τον πρωην υπουργο Κοτζια , που ειχε δηλωσει για το Αιγαιο "" Δεν ειμαστε μοναχοφαγαδες "" μαυρα συννεφα στον οριζοντα
Ναι, τωρα μαυρισαν τα συννεφα, ως τωρα ηταν κατασπρα με Τζακρηδες και Παππαδες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Αυτα που συμβαινουν με αυτον τον ανθρωπο ειναι πρωτογνωρα.
Πραγματικά τύπε.
Πήγε το ελαιόλαδο από 4€ το λίτρο στα 10€ και συνεχίζει . Μέχρι χριστούγεννα θα έχει πάει 15€ .

Στο τέλος της θητείας του μπορεί να ζυγίζουν το λάδι με ζυγαριές ακριβείας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506
Τύπε ακου κατι

Δεν γινεται απο τη μια πλευρα να υιοθετεις καθε σαχλαμαρα των συριζαιων, και απο την αλλη να διαμαρτυρεσαι οταν σε λενε συριζαιο.

Εγω δεν πιστευω οτι εισαι (οχι οτι θα ηταν κακό δηλαδή να εισαι) αλλά μην διαμαρτυρεσαι οταν υιοθετεις την ατζεντα τους στο επακρο.
Αυτό προσπαθώ τόσο καιρό να πω σε διάφορους "ουδέτερους" αλλά δεν...... και ειδικά ο Σαουλ είναι σοβαρός, δεν είναι σαν τα υπόλοιπα παρατράγουδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπε ... και 40 χρόνια να κυβερνήσει ο Κούλης .... θα είσαι με το Σαξό .........

Μετά δεν θα έχεις αυτοκίνητο . Θα είσαι σαν τους λεφτάδες έλληνες στο ηνωμένο βασίλειο.

Ειλικρινά , πιστεύεις ότι είσαι έστω 10 σκαλοπάτια πιο κάτω , από τον τελευταίο συνάδελφό σου στο δυτικό κόσμο ;

Η πραγματικότητα είναι ότι είσαι 100σκαλιά πιο κάτω από τον τελευταίο ταξιτζή στην ουγγαρία ....
Με την δικη σου ψευδαισθηση οτι θεωρεις οτι "πληγωνομαι" με τις αναφορες σου στο αυτοκινητο της γυναικας μου, τι βλεπεις να γινεται?

Κοιτα εσυ να εισαι ικανοποιημενος και ευτυχισμενος με τη ζωη σου, και ασε τους άλλους τι κανουν, εγω δεν εξαρτω την ευτυχια μου απο τεσσερις ρόδες. Και εκατομμυρια να εχω, ακριβο αυτοκινητο δεν θα παρω ποτέ γιατι το θεωρω σαχλαμαρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Αδιάβαστος. Ο Σαμαράς εκλέχθηκε γιατί "έσκιζε τα μνημόνια κάθε μέρα" όχι "θα", που εννοούσε πως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν και ένα βήμα να απαλλαγούμε από αυτά. Αργά μεν, σταθερά δε. Δεν εννοείς ακόμα να καταλάβεις ή σου διαφεύγει εντέχνως ότι ο Σαμαράς κυβέρνησε με τα μνημόνια που βρήκε (και ευτυχώς δηλαδή που οδηγηθήκαμε εκεί μήπως και) ενώ ο άλλος μας φόρτωσε ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ όπως έλεγαν όλοι ήταν εντελώς αχρείαστο και προέκυψε από τις ιδεοληψίες. Όπως επίσης ο Σαμαράς ουδέποτε διαλαλούσε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα χορεύει η Μέρκελ, ο ζαβός τα έλεγε αυτά.

Αν πιστεύεις ότι τα 100 μύρια του ζαβού ήταν τίποτα και ότι συμψηφίστηκαν με όσα ξόδεψε ο Κούλης ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ, τι να πω.
Συριζίζεις άσχημα αλλά δεν το καταλαβαίνεις, η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν πρόκειται να σου πω ποτέ ότι έχεις βάλει τη γλώσσα σε κωλοτρυπίδα, ούτε το πιστεύω κιόλας, απλά αυτά βλέπεις αυτά λες.
Τώρα σοβαρά, ξεκίνησες το νέο αφήγημα;; Και μου λες μετά ότι ΔΕ συριζίζεις;
Αν εσύ πιστεύεις οι Έλληνες τις τότε εποχής που έστειλαν στο διάολο τον ΓΑΠ επειδή τους έβαλε στο μνημόνιο....διάλεξαν τον Σαμαρά για να εφαρμόσει μνημόνιο και να σκίζει κάθε μέρα μια σελίδα από το μάτωμα και το εισόδημα τους...να φέρουμε πίσω το lsd....δεν πας καλά. Θα σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα έλεγε και μετά το έκανε κωλοτύμπα όπως όλοι άλλωστοι (και ο τσίπρας)

Ποια 100 μόρια ρε τύπε? Για 100 εκατομμύρια νόμζεις ότι μιλάμε? 100 δις έχει ανέβει το χρέος της Ελλάδας αυτό είπα. Τι λες?

Σου είπα εγώ για κωλοτρυπίδες? Βρες μου το ποστ??? αντίθετα εσύ λες ότι συριζίζω. Εσύ με χαρακτηρίζει όχι εγώ εσένα. Να ξέρουμε τι λέμε βασικά.

Όσο για το άλλο με τη χάγουει....να καυλαντίσω πήγα αλλά για να έχουμε καλό ερώτημα : Εσύ που ξέρεις αν ισχύει ή όχι? Το εξέτασες και πείστηκες ότι δεν ισχύει ή επειδή είναι νδ δεν παίζει να έγινε κάτι τέτοιο?

Από που και ως που έβγαλες συμπέρασμα? Στα νέα το διάβασα και λέει ότι το έγραψαν οι New York Times...που σίγουρα δεν έχουν κάποια σχέση απο την αυγή.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Το ότι κάθε Μέσο παρουσιάζει την εικόνα που θέλει, ανάλογα με το ποιόν υπηρετεί, είναι μεγάλη παθογένεια.
Άσχετο: δεν θυμάμαι ποιος είχε συλληφθεί και μια εφημερίδα είχε γράψει ότι "πήγε και ενημέρωσε τον εισαγγελέα". Έκλαιγα από τα γέλια.

Γενικά θεωρώ ότι στη παρούσα συγκυρία, οι δημοσκοπήσεις χωλαίνουν, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να καταγράψουν ένα μεγάλο ποσοστό του 41%: αυτούς που ψήφισαν ΝΔ γιατί δεν υπήρχε ρεαλιστική εναλλακτική. Το οποίο οδήγησε με τη σειρά του σε κυβέρνηση χωρίς αντιπολίτευση. Και ο Δαλάι Λάμα να ήταν πρωθυπουργός, πάλι συνταγματικά τρομακτικό θα ήταν.
Είναι τραγικό για τη χώρα ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση.
Και όντως είναι ανούσιες οι δημοσκοπήσεις, αν δεν ακουσθούν οι πολιτικές θέσεις του νεου Προέδρου.
Βγήκε και ο Ανδρουλακης Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Τι να δείξουν οι δημοσκοπήσεις μετά την εκλογή του; Τίποτα απολύτως.
Στην πορεία φάνηκε τι ψάρια πιάνει και εξέφρασε ο κόσμος ουσιαστική γνώμη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.277
Πόντοι
6.056
τελικά τα κινητά χάγουει έρχονται με pre installed το predator μέσα?

θα απαντήσει επιτέλους κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος ???? :confused::confused::confused::confused:
να χρησιμοποιείς SIEMENS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

α και πού ΄σαι ?
βάλε στην επιχειρησάρα σου καμιά τοστιέρα δωρεάν ,siemens εννοείται , για καλοψημένα τσαμπέ τοστάκια των υπαλλήλων
στη πορεία κ καφετιέρα SIEMENS
:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.428
Πόντοι
5.506

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΑΤ ΛΕΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΡΟΥΛΙ;;;;;

ΑΝΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΜΑΙΝΤΑΝΕ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
Τύπε ακου κατι

Δεν έχω θέμα τύπε...εδώ εσύ με έχεις πει χρυσαυγίτη.

Το τι μαλακίαα θα διαβάσεις στο ίντερνετ πρέπει να την περιμένεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πραγματικά τύπε.
Πήγε το ελαιόλαδο από 4€ το λίτρο στα 10€ και συνεχίζει . Μέχρι χριστούγεννα θα έχει πάει 15€ .

Στο τέλος της θητείας του μπορεί να ζυγίζουν το λάδι με ζυγαριές ακριβείας.
Το ελαιολαδο εχει 13,50 ευρω το λιτρο αυτη τη στιγμη στο σουπερ μαρκετ, δεν εισαι ενημερωμενος.
Χθες παντως το βρηκα σε προσφορα 9 ευρω και στοκαρισα 5-6 μπουκαλια.

Σταματα να ασχολεισαι με αυτα, γιατι στο τελος θα παθεις καταθλιψη.

Δεν γινεται απο τη μια να μιλας για ακριβα αυτοκινητα και ακριβα ουίσκια, και απο την αλλη να σε απασχολει ποσο εχει το λαδι και ο παστουρμάς.

Και ανακόλουθος εισαι, και κακομοιριά βγάζεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Με την δικη σου ψευδαισθηση οτι θεωρεις οτι "πληγωνομαι" με τις αναφορες σου στο αυτοκινητο της γυναικας μου, τι βλεπεις να γινεται?

Κοιτα εσυ να εισαι ικανοποιημενος και ευτυχισμενος με τη ζωη σου, και ασε τους άλλους τι κανουν, εγω δεν εξαρτω την ευτυχια μου απο τεσσερις ρόδες. Και εκατομμυρια να εχω, ακριβο αυτοκινητο δεν θα παρω ποτέ γιατι το θεωρω σαχλαμαρα.

Να το συζητήσουμε αδελφέ ...........

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;

Να ζούνε λίγο καλύτερα από τους ντελιβεράδες και τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ ;;;

Δεν έχει ακριβό αυτοκίνητο .......

ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ;

Απλά ζεις ;

ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΖΟΥΝΕ ......

Αγόρασες ακίνητο ;
Πήγες ταξίδια ;;;;;;;;

Έχεις θέρμανση το χειμώνα σπίτι ... για να κυκλοφορείς με το σώβρακο .... και ανοιχτά πατζούρια ;;;

(ναι ... να χάνεται θερμότητα) ....

Αν τα προνομιούχα μέλη μιας κοινωνίας....
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ"

προσωπικά υποστηρίζω ότι
η κοινωνία αυτή γαμιέται ....

και οι υποστηρικτές της ...

Υ.Γ. Και εκατομμύρια να έχεις δεν παίρνεις ακριβό αμάξι ;
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ; Είναι 6ψήφιες ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.164
Πόντοι
3.656
να χρησιμοποιείς SIEMENS να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

α και πού ΄σαι ?
βάλε στην επιχειρησάρα σου καμιά τοστιέρα δωρεάν ,siemens εννοείται , για καλοψημένα τσαμπέ τοστάκια των υπαλλήλων
στη πορεία κ καφετιέρα SIEMENS
:coffee:
έχω nesspresso και τοστιέρα δε θυμάμαι μάρκα

αλλά δεν αφήνω τα ορκς να την ακουμπήσουν ούτε να φάνε από τις προσωπικές μου προμήθειες.

Αφεντικά και δούλοι τι φάση?

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Κατσαπλιαδες μαζευτειτε , γιατι το τελευταιο περιουσιακο στοιχειο της Ελλαδας , το Αιγαιο απειλειται
Τα τελευταια πιονια πμαινουν στη σκακερα
1) Κουλης με τα γνωστα προσωπικα θεματα ειναι εκβιασιμος
2) Κασσελακης εξ Αμερικης , φωναξε μαζι του το δοσιλογο Κοτζια
3) Το τριτο το καλυτερο Ολοκληροι New York Times ασχοληθηκαν με τα Hyuwai που δωριστηκαν στον Αδωνι
Επειδη σε ενδεχομενο μοιρασμα του Αιγαιου , η δεξια πτερυγα της ΝΔ θα αντιδρασει, εμενα αυτο μου δειχνει οτι οι Αμερικανοι στελνουν μηνυμα στον Αδωνι , κατσε καλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να το συζητήσουμε αδελφέ ...........

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;

Να ζούνε λίγο καλύτερα από τους ντελιβεράδες και τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ ;;;

Δεν έχει ακριβό αυτοκίνητο .......

ΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ;

Απλά ζεις ;

ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΖΟΥΝΕ ......

Αγόρασες ακίνητο ;
Πήγες ταξίδια ;;;;;;;;

Έχεις θέρμανση το χειμώνα σπίτι ... για να κυκλοφορείς με το σώβρακο .... και ανοιχτά πατζούρια ;;;

(ναι ... να χάνεται θερμότητα) ....

Αν τα προνομιούχα μέλη μιας κοινωνίας....
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ"

προσωπικά υποστηρίζω ότι
η κοινωνία αυτή γαμιέται ....

και οι υποστηρικτές της ...
Προφανως ζω καλυτερα και απο τους ντελιβεραδες και απο τους υπαλληλους σουπερ μαρκετ.
Και προφανως πολλά απο αυτα που εχω συνιστουν "πολυτελεια" για την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.
Ειλικρινως δεν καταλαβαινω τι ακριβως ψαχνεις και εχεις φαγωθεί.
Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom