Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Κλασικά δεν έχεις να απαντήσεις κάτι ουσιαστικό.
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Σου εξηγώ ότι όσο είναι αυτοί κυβέρνηση δεν θα υπάρξει εφικτή λύση.

έχεις δει εσύ κανέναν να βγάζει τα ίδια του τα μάτια? Με άλλη κυβέρνηση που δεν χρωστάει και δεν φοβάται μπορεί να γίνει δουλειά.

είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ψήφισα την γαλάζια μαφία.
Ποιο κόμμα πιστεύεις πως δεν χρωστάει;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.586
Πόντοι
3.656
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;
Όλα....τα κληρονόμησε όταν έγινε διαχειριστής. Έτσι γίνεται στις εταιρείες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο κόμμα πιστεύεις πως δεν χρωστάει;
Οι κυνηγοί και οι πειρατές σίγουρα δεν χρωστάνε :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.439
Πόντοι
19.795
Κανενα, εχει ομως την πολιτικη ευθυνη και για τα 400.

• Like
Αντιδράσεις: barock

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Ρε μλκ, αυτό δε γράφω τόση ώρα;;

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
παω εγω στο κομμα πχ....εχω ενα δανειο 100 και το κανω 300 για να προβαλω την κωλοτρυπιδα μου και δεν εχω ευθυνη....οκ δεν τρεχει καστανο
παιρνει ο κανονικος 30Κ παιρνει σπιτι και κατι παει στραβα και πανε τα ματ,,,,νομιμοτητα
γαμησε μας ρε
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΥΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.211
Πόντοι
12.756
Ρε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, αφού είσαι άσχετος γιατί γράφεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ; Πόσο Νίπλης είσαι;
βρε μαλακα ασχετε καραγκιοζη , απο τα 3 που γραφεις τα 4 ειναι ψέματα ηλιθιε , αγραμματο σκουπιδι

Δεν εχει ΑΦΜ η ΝΔ ;; ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ελάχιστοι γνωρίζουν ( αλλά το κράτος, η εφορία και οι τράπεζες ξέρουν ) τα εξής : Ότι για να πάρει ένα κόμμα κρατική επιχορήγηση, αρκεί να κατέβει σε εκλογές και να πάρει συγκεκριμένο ποσοστό. Αλλά για να έχει ΑΦΜ, να μπορεί να συναλλάσσεται με τραπεζικά δάνεια κ.τ.τ, και να βάζει ενέχυρο την κρατική του επιχορήγηση, πρέπει : Να είναι κόμμα εγκεκριμένο από τον Άρειο Πάγο και να έχει κατεβάσει σε προηγούμενες εκλογές συνδυασμούς σέ όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Κανενα, εχει ομως την πολιτικη ευθυνη και για τα 400.
διαφωνω ....και την οικονομικη ευθυνη οπως εχει ο καθε ενας απο εμας αν παει κατι λαθος στα σχεδια μας....
ασε που τα νουμερα δεν ειναι αναλογα.....για παρτουζες και χαιλικι τα τρωνε τα κομματα ειαναι πολλα λεφτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Εκανα μια διορθωση, ειχα γραψει 2 φορες την λεξη κομματικα, για τα δανεια. ενω η μια ειναι προσωπικα.
Ναι, οκ, αλλά η ουσία παραμένει, εκτός του ότι άφησαν τα ίδια τα κόμματα να σέρνεται αυτή η υπόθεση επί δεκαετίες, ακόμα και η άλλη πλευρά (τράπεζες) θέλει να σέρνεται εσαεί. Μόνο ο κόσμος είναι θιγμένος από την όλη ιστορία και δικαίως.

Και στην τελική, γιατί να χρηματοδοτούνται τα κόμματα και μάλιστα να δανείζονται επιπλέον με "εγγύηση" τη μελλοντική χρηματοδότηση; Ας τα χρηματοδοτούν οι ίδιοι, χορηγοί και ότι άλλο στον πούτσο θέλουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.439
Πόντοι
19.795
διαφωνω ....και την οικονομικη ευθυνη οπως εχει ο καθε ενας απο εμας αν παει κατι λαθος στα σχεδια μας....
ασε που τα νουμερα δεν ειναι αναλογα.....για παρτουζες και χαιλικι τα τρωνε τα κομματα ειαναι πολλα λεφτα
Να μπουν ορκωτοι λογιστες και να αποδοθουν ευθυνες κακοδιαχειρησης.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506

Ε αυτό σου λέω, τα κόμματα δεν είναι "εταιρείες".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.211
Πόντοι
12.756

Τι να καταλαβει ο ηλιθιος που του γραφεις και εσυ μωρε μαλακα , και συνεχιζει την μια μαλακια μετα την αλλη με τον βλακα
Δηλαδη οταν πεθανε ο Παπανδρεου επρεπε να μηδενισουν και τα δανεια του ΠΑΣΟΚ , ρε τι μαλακας ειναι αυτος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Ναι, οκ, αλλά η ουσία παραμένει, εκτός του ότι άφησαν τα ίδια τα κόμματα να σέρνεται αυτή η υπόθεση επί δεκαετίες, ακόμα και η άλλη πλευρά (τράπεζες) θέλει να σέρνεται εσαεί. Μόνο ο κόσμος είναι θιγμένος από την όλη ιστορία και δικαίως.

Και στην τελική, γιατί να χρηματοδοτούνται τα κόμματα και μάλιστα να δανείζονται επιπλέον με "εγγύηση" τη μελλοντική χρηματοδότηση; Ας τα χρηματοδοτούν οι ίδιοι, χορηγοί και ότι άλλο στον πούτσο θέλουν.
εσεις σαν νεα κυβερνηση λοιπον καντε νομο οτι η κακοδιαχειρηση των οικονομικων των κομματων θα διωκεται ποινικα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
βρε μαλακα ασχετε καραγκιοζη , απο τα 3 που γραφεις τα 4 ειναι ψέματα ηλιθιε , αγραμματο σκουπιδι

Δεν εχει ΑΦΜ η ΝΔ ;; ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ελάχιστοι γνωρίζουν ( αλλά το κράτος, η εφορία και οι τράπεζες ξέρουν ) τα εξής : Ότι για να πάρει ένα κόμμα κρατική επιχορήγηση, αρκεί να κατέβει σε εκλογές και να πάρει συγκεκριμένο ποσοστό. Αλλά για να έχει ΑΦΜ, να μπορεί να συναλλάσσεται με τραπεζικά δάνεια κ.τ.τ, και να βάζει ενέχυρο την κρατική του επιχορήγηση, πρέπει : Να είναι κόμμα εγκεκριμένο από τον Άρειο Πάγο και να έχει κατεβάσει σε προηγούμενες εκλογές συνδυασμούς σέ όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ
Διώκεται νομικά για τα χρέη του;;;

Νίπλη, ε καρανίπλη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.586
Πόντοι
3.656
Ε αυτό σου λέω, τα κόμματα δεν είναι "εταιρείες".
Αν δεν είναι εταιρείες το ΠΑΣΟΚ γιατί άλλαξε αφμ και έγινε ελιά η τι στον πουτσο είχε γίνει?

γκουγκλάρε να βρεις τα φορολογικά στοιχεία της νδ

εδώ έχει αφμ και ο εφκα ρε τύπε.

Σε ποιον δανείζει η τράπεζα στον αέρα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Τι να καταλαβει ο ηλιθιος που του γραφεις και εσυ μωρε μαλακα , και συνεχιζει την μια μαλακια μετα την αλλη με τον βλακα
Δηλαδη οταν πεθανε ο Παπανδρεου επρεπε να μηδενισουν και τα δανεια του ΠΑΣΟΚ , ρε τι μαλακας ειναι αυτος
Ε είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΙΠΛΗΣ. Αυτό κατάλαβες.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
Αυτά θα τα αποφασίσουν οι αρμόδιοι αν και εφόσον καθίσει ποτέ ο Κούλης, ο Κωστάκης, ο Σαμαράς και οι λοιποί στην καρέκλα του δικαστηρίου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.211
Πόντοι
12.756
Διώκεται νομικά για τα χρέη του;;;

Νίπλη, ε καρανίπλη.
Ακου να δεις μαλακα , εμενα δεν θα μου κανεις τον Αλεξ , αυτα σε αλλους
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΕΓΡΑΨΕΣ , μην μου λες τωρα για διωξεις , γιατι θα σου πω να μου βαλεις τον νομο που ειπες οτι αυτος δεν ειναι υπευθυνος , αντε λοιπον , περιμένω τον νομο που δεν ειναι υπευθυνος ο Κουλης οταν αναλαμβανει κομμα με χρεη ..

Ρε μλκ, μη γράφεις ότι ονειρεύεσαι επειδή μισείς τους βουλευτές, να γράφεις κάτι που είναι εφικτό. Πως θα πάνε να πάρουν τα σπίτια ιδιωτών για το χρέος ενός μορφώματος που δεν έχει ούτε έναρξη, ούτε αφμ, ούτε τίποτα;

Σου ξαναλέω, όσο περνάνε τα χρόνια και τα δάνεια τοκίζονται τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η φούσκα. Κανείς δε θα τα πληρώσει και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Γι αυτό πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση και είτε να μη χρηματοδοτούνται ή να υπάρχει κάποιου είδους νομική σύσταση που να είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά και την τακτοποίηση τους. Τώρα παραμένουν φούσκες.

Ελα μαλακα , για το ΑΦΜ ασε μην απαντησεις , η μαλακια σου ειναι ξεκαθαρη , τον νομο βαλε μας που δεν ειναι υπευθυνος κανεις

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.951
Πόντοι
7.195
kasselalis-tyler-int.jpg.webp

ρε παιδιά, τον κύριο οικιακά γιατί πρέπει να τον έχει πάντα δίπλα του ?
Στη Γκόλντμαν δεν το κανε.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.437
Πόντοι
456

γιατι τα λεφτα απο την πρεζα του κουμπαρου σας πανε πουθενα αλλου ?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.853
Πόντοι
8.346
παω εγω στο κομμα πχ....εχω ενα δανειο 100 και το κανω 300 για να προβαλω την κωλοτρυπιδα μου και δεν εχω ευθυνη....οκ δεν τρεχει καστανο
παιρνει ο κανονικος 30Κ παιρνει σπιτι και κατι παει στραβα και πανε τα ματ,,,,νομιμοτητα
γαμησε μας ρε
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΥΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
Τι κάθεστε κ ασχολείστε μωρε με το μουνοπανο. Προσπαθεί να το παίξει κ αντικειμενικός ο μπιντες του Κούλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom