barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.695
- Πόντοι
- 5.506
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;Κλασικά δεν έχεις να απαντήσεις κάτι ουσιαστικό.
Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;Κλασικά δεν έχεις να απαντήσεις κάτι ουσιαστικό.
Ποιο κόμμα πιστεύεις πως δεν χρωστάει;Σου εξηγώ ότι όσο είναι αυτοί κυβέρνηση δεν θα υπάρξει εφικτή λύση.
έχεις δει εσύ κανέναν να βγάζει τα ίδια του τα μάτια? Με άλλη κυβέρνηση που δεν χρωστάει και δεν φοβάται μπορεί να γίνει δουλειά.
είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ψήφισα την γαλάζια μαφία.
Όλα....τα κληρονόμησε όταν έγινε διαχειριστής. Έτσι γίνεται στις εταιρείες.Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;
Οι κυνηγοί και οι πειρατές σίγουρα δεν χρωστάνεΠοιο κόμμα πιστεύεις πως δεν χρωστάει;
Κανενα, εχει ομως την πολιτικη ευθυνη και για τα 400.Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;
παω εγω στο κομμα πχ....εχω ενα δανειο 100 και το κανω 300 για να προβαλω την κωλοτρυπιδα μου και δεν εχω ευθυνη....οκ δεν τρεχει καστανοΡε μλκ, αυτό δε γράφω τόση ώρα;;
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
βρε μαλακα ασχετε καραγκιοζη , απο τα 3 που γραφεις τα 4 ειναι ψέματα ηλιθιε , αγραμματο σκουπιδιΡε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ, αφού είσαι άσχετος γιατί γράφεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ; Πόσο Νίπλης είσαι;
διαφωνω ....και την οικονομικη ευθυνη οπως εχει ο καθε ενας απο εμας αν παει κατι λαθος στα σχεδια μας....Κανενα, εχει ομως την πολιτικη ευθυνη και για τα 400.
Ναι, οκ, αλλά η ουσία παραμένει, εκτός του ότι άφησαν τα ίδια τα κόμματα να σέρνεται αυτή η υπόθεση επί δεκαετίες, ακόμα και η άλλη πλευρά (τράπεζες) θέλει να σέρνεται εσαεί. Μόνο ο κόσμος είναι θιγμένος από την όλη ιστορία και δικαίως.Εκανα μια διορθωση, ειχα γραψει 2 φορες την λεξη κομματικα, για τα δανεια. ενω η μια ειναι προσωπικα.
Να μπουν ορκωτοι λογιστες και να αποδοθουν ευθυνες κακοδιαχειρησης.διαφωνω ....και την οικονομικη ευθυνη οπως εχει ο καθε ενας απο εμας αν παει κατι λαθος στα σχεδια μας....
ασε που τα νουμερα δεν ειναι αναλογα.....για παρτουζες και χαιλικι τα τρωνε τα κομματα ειαναι πολλα λεφτα
Ε αυτό σου λέω, τα κόμματα δεν είναι "εταιρείες".Όλα....τα κληρονόμησε όταν έγινε διαχειριστής. Έτσι γίνεται στις εταιρείες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι κυνηγοί και οι πειρατές σίγουρα δεν χρωστάνε
Όλα....τα κληρονόμησε όταν έγινε διαχειριστής. Έτσι γίνεται στις εταιρείες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι κυνηγοί και οι πειρατές σίγουρα δεν χρωστάνε
εσεις σαν νεα κυβερνηση λοιπον καντε νομο οτι η κακοδιαχειρηση των οικονομικων των κομματων θα διωκεται ποινικαΝαι, οκ, αλλά η ουσία παραμένει, εκτός του ότι άφησαν τα ίδια τα κόμματα να σέρνεται αυτή η υπόθεση επί δεκαετίες, ακόμα και η άλλη πλευρά (τράπεζες) θέλει να σέρνεται εσαεί. Μόνο ο κόσμος είναι θιγμένος από την όλη ιστορία και δικαίως.
Και στην τελική, γιατί να χρηματοδοτούνται τα κόμματα και μάλιστα να δανείζονται επιπλέον με "εγγύηση" τη μελλοντική χρηματοδότηση; Ας τα χρηματοδοτούν οι ίδιοι, χορηγοί και ότι άλλο στον πούτσο θέλουν.
Διώκεται νομικά για τα χρέη του;;;βρε μαλακα ασχετε καραγκιοζη , απο τα 3 που γραφεις τα 4 ειναι ψέματα ηλιθιε , αγραμματο σκουπιδι
Δεν εχει ΑΦΜ η ΝΔ ;; ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ελάχιστοι γνωρίζουν ( αλλά το κράτος, η εφορία και οι τράπεζες ξέρουν ) τα εξής : Ότι για να πάρει ένα κόμμα κρατική επιχορήγηση, αρκεί να κατέβει σε εκλογές και να πάρει συγκεκριμένο ποσοστό. Αλλά για να έχει ΑΦΜ, να μπορεί να συναλλάσσεται με τραπεζικά δάνεια κ.τ.τ, και να βάζει ενέχυρο την κρατική του επιχορήγηση, πρέπει : Να είναι κόμμα εγκεκριμένο από τον Άρειο Πάγο και να έχει κατεβάσει σε προηγούμενες εκλογές συνδυασμούς σέ όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ
Αν δεν είναι εταιρείες το ΠΑΣΟΚ γιατί άλλαξε αφμ και έγινε ελιά η τι στον πουτσο είχε γίνει?Ε αυτό σου λέω, τα κόμματα δεν είναι "εταιρείες".
Ε είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΙΠΛΗΣ. Αυτό κατάλαβες.Τι να καταλαβει ο ηλιθιος που του γραφεις και εσυ μωρε μαλακα , και συνεχιζει την μια μαλακια μετα την αλλη με τον βλακα
Δηλαδη οταν πεθανε ο Παπανδρεου επρεπε να μηδενισουν και τα δανεια του ΠΑΣΟΚ , ρε τι μαλακας ειναι αυτος
Αυτά θα τα αποφασίσουν οι αρμόδιοι αν και εφόσον καθίσει ποτέ ο Κούλης, ο Κωστάκης, ο Σαμαράς και οι λοιποί στην καρέκλα του δικαστηρίου.Θα κάνω μια ύστατη προσπάθεια. Πόσα από τα 400 πιστεύεις πως "πρέπει να εκδικαστούν" στον ίδιο τον τωρινό αρχηγό της νδ;
Ακου να δεις μαλακα , εμενα δεν θα μου κανεις τον Αλεξ , αυτα σε αλλουςΔιώκεται νομικά για τα χρέη του;;;
Νίπλη, ε καρανίπλη.
Ρε μλκ, μη γράφεις ότι ονειρεύεσαι επειδή μισείς τους βουλευτές, να γράφεις κάτι που είναι εφικτό. Πως θα πάνε να πάρουν τα σπίτια ιδιωτών για το χρέος ενός μορφώματος που δεν έχει ούτε έναρξη, ούτε αφμ, ούτε τίποτα;
Σου ξαναλέω, όσο περνάνε τα χρόνια και τα δάνεια τοκίζονται τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η φούσκα. Κανείς δε θα τα πληρώσει και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Γι αυτό πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση και είτε να μη χρηματοδοτούνται ή να υπάρχει κάποιου είδους νομική σύσταση που να είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά και την τακτοποίηση τους. Τώρα παραμένουν φούσκες.
Και στην τελική, γιατί να χρηματοδοτούνται τα κόμματα και μάλιστα να δανείζονται επιπλέον με "εγγύηση" τη μελλοντική χρηματοδότηση; Ας τα χρηματοδοτούν οι ίδιοι, χορηγοί και ότι άλλο στον πούτσο θέλουν.
Τι κάθεστε κ ασχολείστε μωρε με το μουνοπανο. Προσπαθεί να το παίξει κ αντικειμενικός ο μπιντες του Κούληπαω εγω στο κομμα πχ....εχω ενα δανειο 100 και το κανω 300 για να προβαλω την κωλοτρυπιδα μου και δεν εχω ευθυνη....οκ δεν τρεχει καστανο
παιρνει ο κανονικος 30Κ παιρνει σπιτι και κατι παει στραβα και πανε τα ματ,,,,νομιμοτητα
γαμησε μας ρε
ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΥΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ