Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Αυτό λέω, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα να διογκώνεται το χρέος και επιτέλους να υπάρχει μηχανισμός που θα ελέγχει και θα μπορεί να αναζητήσει τους υπεύθυνους. Αλλά πες μου τώρα εσύ τι έχει να γίνει αν πχ αποφασίσουν είτε να διαγραφούν τα έως τώρα χρέη ή να κουρευτούν. Ή πες μου αν τελικά οι τράπεζες που δανείζουν αν θέλουν να δανείζουν ελεγχόμενα ή αν τους συμφέρει αυτό το αλισβερίσι με την εξουσία.
ρε πλακα μου κανεις? αντι να απαιτεις να καθαρισουν τα του οικου σου καθοσαστε και κανετε προπαγανδα υπερ αυτων που εχει κανει τον οικο σας μπουρδελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πεντακαθαρη. Με πεντακαθαρο μαυρο αδιευκρινιστο χρημα.:confused:
θα ερθω και εγω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Να πάνε τα ματ στα 40 ακίνητα που έχει ο κάθε βουλευτής και να τους βγάλουν έξω.

Να πλειστηριάσουν τα σπίτια τους για το 1/3 της αξίας τους και να τους στείλουν τα υπόλοιπα στην εφορία και τον εφκα γιατί είναι και λεφτά του κράτους.

και τότε θα είμαστε κάπως καλύτερα.
Ρε μλκ, μη γράφεις ότι ονειρεύεσαι επειδή μισείς τους βουλευτές, να γράφεις κάτι που είναι εφικτό. Πως θα πάνε να πάρουν τα σπίτια ιδιωτών για το χρέος ενός μορφώματος που δεν έχει ούτε έναρξη, ούτε αφμ, ούτε τίποτα;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.057
Πόντοι
1.706
Μα αυτό σου λέω, αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος ο Μητσοτάκης, τα 400 χρέη είναι από όταν ήταν πρόεδρος ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Έβερτ και πάει λέγοντας δεν είναι υπεύθυνος ο τωρινός για τις θητείες των προηγουμένων. Βάση νόμου. Απλά διαιωνίζεται μια στρεβλή κατάσταση. Όλο λάθος είναι.
Επί θητείας του έχει μεγαλώσει κι άλλο το χρέος. Εμετικέ αρχιγλύφτη Κουλοκωλάντερου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
ρε πλακα μου κανεις? αντι να απαιτεις να καθαρισουν τα του οικου σου καθοσαστε και κανετε προπαγανδα υπερ αυτων που εχει κανει τον οικο σας μπουρδελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θα ερθω και εγω
Καταλαβαίνεις ότι το κάθε κόμμα ΝΟΜΙΚΑ δεν ανήκει σε κανένα Μητσοτάκη Γεωργιάδη, Τσίπρα, Ανδρουλακη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο ή να συνεχίσουμε να γράφουμε ότι μας κατέβει;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.587
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ, μη γράφεις ότι ονειρεύεσαι επειδή μισείς τους βουλευτές, να γράφεις κάτι που είναι εφικτό. Πως θα πάνε να πάρουν τα σπίτια ιδιωτών για το χρέος ενός μορφώματος που δεν έχει ούτε έναρξη, ούτε αφμ, ούτε τίποτα;
Είναι απλό τύπε μου

όπως κάποτε έλεγε ο πάγκαλος ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να εισπράττεται το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ αλλά έγινε

όπως έκοψαν στο μισό τις κύριες συντάξεις και τελείως τις επικουρικές

όπως βάζουν μια υπογραφή και μεταφέρονται 150 εκατομμύρια σε αναθέσεις που δεν γίνεται τίποτα

έτσι αν θέλουν θα νομοθετήσουν. Σίγουρα όχι αυτοί που χρωστάνε.

Και εγώ ιδιώτης είμαι αλλά αν ρίξω πιστόλι 1 εκατομυριο στο κράτος και τις τράπεζες θα μου τα πάρουν τα σπίτι και δεν έχω και 40. Στην κοινωνία αυτή ο νομοθέτης κάνει ότι γουστάρει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Καταλαβαίνεις ότι το κάθε κόμμα ΝΟΜΙΚΑ δεν ανήκει σε κανένα Μητσοτάκη Γεωργιάδη, Τσίπρα, Ανδρουλακη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο ή να συνεχίσουμε να γράφουμε ότι μας κατέβει;
συνεχιζεις η να κανεις πλακα η να διαιωνιζεις αυτο που τα αφεντικα σου σου εχουν περασει στο κεφαλι οτι ειναι σωστο?
πλακα κανουμε ρε? χρυσοπληρωνουμε τα σαπακια τοσα χρονια για να καθομαστε τελικα να μας λενε νομικιστικες πουτσες?
πες σε πια εταιρια θα γινοτανε αυτο? πες εσεις που γουσταρετε και εταιριες κλπ....πες σε ποια εταιρια με συνεχες και ιλιγγιωδες ελλειμα ο σιο θα ηταν στην θεση του η σε φυλακη

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.437
Πόντοι
456
Και εγω ειχα επαφες με την Μαφια κατι φεγγαρια που σπουδαζα στην Ναπολι. Αγοαρασα μια κατα 99% κλεμμενη τηλεοραση στην Φορτσελα (Μαφιοζικη αγορα).

Και μην βρεθει κανενα κωλοπαιδο @Νίπλης και μου πει οτι οταν σπουδαζα εγω δεν ειχε εφευρεθει ακομα η τηλεοραση, θα τον gamiso.

ο Μαραντονα σε προλαβε τυπε ? εγω εζησα στην μαγευτικη Μπολωνια πριν παρω τα βουνα και τα λαγκαδια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.443
Πόντοι
19.795
Αυτό λέω, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα να διογκώνεται το χρέος και επιτέλους να υπάρχει μηχανισμός που θα ελέγχει και θα μπορεί να αναζητήσει τους υπεύθυνους. Αλλά πες μου τώρα εσύ τι έχει να γίνει αν πχ αποφασίσουν είτε να διαγραφούν τα έως τώρα χρέη ή να κουρευτούν. Ή πες μου αν τελικά οι τράπεζες που δανείζουν αν θέλουν να δανείζουν ελεγχόμενα ή αν τους συμφέρει αυτό το αλισβερίσι με την εξουσία.
Αυτο ακριβως το αλισβερισι με την εξουσια και με τους εξουσιαζοντες, (εννοω τα υπο ρυθμιση δανεια τους, κομματικα, αλλα κυριως προσωπικα) δεν κανει τους δευτερους πιο ευαλωτους και εξαρτημενους απο τις τραπεζες;
Πως μπορεις να ελεγξεις εναν τραπεζιτη , αν αυτος σε εχει γραπωσει, μεσω των δανειων που σου εχει δωσει, απο τα αρχιδια;

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Είναι απλό τύπε μου

όπως κάποτε έλεγε ο πάγκαλος ότι δεν θα φτάσουμε ποτέ στο σημείο να εισπράττεται το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ αλλά έγινε

όπως έκοψαν στο μισό τις κύριες συντάξεις και τελείως τις επικουρικές

όπως βάζουν μια υπογραφή και μεταφέρονται 150 εκατομμύρια σε αναθέσεις που δεν γίνεται τίποτα

έτσι αν θέλουν θα νομοθετήσουν. Σίγουρα όχι αυτοί που χρωστάνε.

Και εγώ ιδιώτης είμαι αλλά αν ρίξω πιστόλι 1 εκατομυριο στο κράτος και τις τράπεζες θα μου τα πάρουν τα σπίτι και δεν έχω και 40. Στην κοινωνία αυτή ο νομοθέτης κάνει ότι γουστάρει.
Ε γι αυτό σου λέω ότι δε θα γίνει τίποτα. Και το χρέος θα διαιωνίζεται και θα μεγαλώνει. Και όπως είπες, αυτή τη στιγμή κάνουμε μια συζήτηση επι εφικτών λύσεων και όχι ότι φαντασιωνόμαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ.......ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΘ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
συνεχιζεις η να κανεις πλακα η να διαιωνιζεις αυτο που τα αφεντικα σου σου εχουν περασει στο κεφαλι οτι ειναι σωστο?
πλακα κανουμε ρε? χρυσοπληρωνουμε τα σαπακια τοσα χρονια για να καθομαστε τελικα να μας λενε νομικιστικες πουτσες?
πες σε πια εταιρια θα γινοτανε αυτο? πες εσεις που γουσταρετε και εταιριες κλπ....πες σε ποια εταιρια με συνεχες και ιλιγγιωδες ελλειμα ο σιο θα ηταν στην θεση του η σε φυλακη
Ρε μλκ, αυτό δε γράφω τόση ώρα;;

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.443
Πόντοι
19.795
ο Μαραντονα σε προλαβε τυπε ? εγω εζησα στην μαγευτικη Μπολωνια πριν παρω τα βουνα και τα λαγκαδια
Μιλανεζοι στροντζι-Μιλανεζοι στροντζι , φωναζαμε στο γηπεδο οταν εβγαινε ο Θεος και οι απεναντι κρεμαγανε πανω που ελεγε "Λαβαρσε".:confused:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Ρε μλκ, αυτό δε γράφω τόση ώρα;;

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΧΟΥ σε βερτιγκο ειναι ειναι οι φιλελε....σε χειροτερο αυτοι που ειναι με παρωπηδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Αυτο ακριβως το αλισβερισι με την εξουσια και με τους εξουσιαζοντες, (εννοω τα υπο ρυθμιση δανεια τους, κομματικα, αλλα κυριως κομματικα) δεν κανει τους δευτερους πιο ευαλωτους και εξαρτημενους απο τις τραπεζες;
Πως μπορεις να ελεγξεις εναν τραπεζιτη , αν αυτος σε εχει γραπωσει, μεσω των δανειων που σου εχει δωσει, απο τα αρχιδια;
Επιτέλους και ένας σοβαρό συνομιλητής. Γι αυτό έγραψα ότι και οι ίδιες οι τράπεζες δε θέλουν να γίνουν όλα καθαρά από την αρχή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.587
Πόντοι
3.656
Ε γι αυτό σου λέω ότι δε θα γίνει τίποτα. Και το χρέος θα διαιωνίζεται και θα μεγαλώνει. Και όπως είπες, αυτή τη στιγμή κάνουμε μια συζήτηση επι εφικτών λύσεων και όχι ότι φαντασιωνόμαστε.
Σου εξηγώ ότι όσο είναι αυτοί κυβέρνηση δεν θα υπάρξει εφικτή λύση.

έχεις δει εσύ κανέναν να βγάζει τα ίδια του τα μάτια? Με άλλη κυβέρνηση που δεν χρωστάει και δεν φοβάται μπορεί να γίνει δουλειά.

είναι ένας από τους πολλούς λόγους που δεν ψήφισα την γαλάζια μαφία.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.443
Πόντοι
19.795
Επιτέλους και ένας σοβαρό συνομιλητής. Γι αυτό έγραψα ότι και οι ίδιες οι τράπεζες δε θέλουν να γίνουν όλα καθαρά από την αρχή.
Εκανα μια διορθωση, ειχα γραψει 2 φορες την λεξη κομματικα, για τα δανεια. ενω η μια ειναι προσωπικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom