Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.587
Πόντοι
3.656
Σου ξαναλέω, όσο περνάνε τα χρόνια και τα δάνεια τοκίζονται τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η φούσκα. Κανείς δε θα τα πληρώσει και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. Γι αυτό πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση και είτε να μη χρηματοδοτούνται ή να υπάρχει κάποιου είδους νομική σύσταση που να είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά και την τακτοποίηση τους. Τώρα παραμένουν φούσκες.
Δηλαδή ο κάθε κακομοίρης που χρωστάει 10 χιλιάρικα να βγαίνει από το σπίτι του σηκωτός από τους ματατζίδες

αλλά α κόμματα με το νόμο να δανείζονται τα λεφτά τα δικά μας και να μην γίνεται τίποτα

Η λύση είναι μια....πάρουν πουλά από τη Βουλή και να βρεθεί ένας εισαγγελέας να τους κατηγορήσει και στο δικαστήριο να τους πάρουν τα βρακιά.

Μπαταχτσήδες δισεκατομμυρίων.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.556
Πόντοι
2.606
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, παραδέχθηκε ότι η αδειοδότηση των ανεμογεννητριών στα καμένα στον Έβρο δόθηκε μετά τις πυρκαγιές, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.
για την ακριβεια ,πριν δυο χρονια ειχαν ξεκινησει οι αδιοδοτησεις και ως δια μαγειας μπηκε και η πρωτη πολυ μεγαλη φωτια που εκαψε τοτε αρκετο δασος....Φετος δεν αφησαν κωλοτρυπιδα που να μην την λαμπαδιασουν,ξεπερασαν τους εαυτους τους οι μαφιοζοι και καπακι εδωσαν τις τελικες αδειες....γιατι ολοι ξερουν πως δεν μπορει να ενοχληθει η τελευταια αποικια μαυρογυπα στην νοτια ευρωπη απο ανεμογεννητριες ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ.....ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Δηλαδή ο κάθε κακομοίρης που χρωστάει 10 χιλιάρικα να βγαίνει από το σπίτι του σηκωτός από τους ματατζίδες

αλλά α κόμματα με το νόμο να δανείζονται τα λεφτά τα δικά μας και να μην γίνεται τίποτα

Η λύση είναι μια....πάρουν πουλά από τη Βουλή και να βρεθεί ένας εισαγγελέας να τους κατηγορήσει και στο δικαστήριο να τους πάρουν τα βρακιά.

Μπαταχτσήδες δισεκατομμυρίων.
Μα αυτό σου λέω, αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος ο Μητσοτάκης, τα 400 χρέη είναι από όταν ήταν πρόεδρος ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Έβερτ και πάει λέγοντας δεν είναι υπεύθυνος ο τωρινός για τις θητείες των προηγουμένων. Βάση νόμου. Απλά διαιωνίζεται μια στρεβλή κατάσταση. Όλο λάθος είναι.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.323
Πόντοι
3.936
Σωστος. Γιατι ο αλλος ο Κοκλωνης που ειχε φεσωσει εκατομμυρια με τον Mr Dilber και κυκλοφορει ελευθερος και ωραιος
Ρεβης , Φουρθιωτης , Κοκλωνης. Δεν τους πειραζει κανεις , γιατι θα ανοιξουν την ατζεντα με τα ραντεβου
Και εάν την ανοίξουν θα πηδάνε σαν τον Ζαχόπουλο από τον 5. Άσε που θα φανούν όλα τα πολιτικά και μη στρακια που το παίζουν άντρες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Μα αυτό σου λέω, αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος ο Μητσοτάκης, τα 400 χρέη είναι από όταν ήταν πρόεδρος ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Έβερτ και πάει λέγοντας δεν είναι υπεύθυνος ο τωρινός για τις θητείες των προηγουμένων. Βάση νόμου. Απλά διαιωνίζεται μια στρεβλή κατάσταση. Όλο λάθος είναι.
γιατι δεν πανε τα ματ για χρεη στο μοσχατο ρε μπρο?
ναι ξερω...ειναι της παλιας κυβερνησης που ηταν του παλιου που εκανε κουμαντο αλλος....φτωχαδακια και τρωτε ομως και εσεις πανηγυριζεται κιολας οτι τηρητε ο νομος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ενηλικες ανθρωποι και ακομα πιστευουν οτι ο καθε ανθρωπος δε εχει ευθυνη σε κατι κατασταση βαζει τον εαυτο του καθε φορα.

Αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε σε πανελ του Λιαγκα και θα τους κανει cancel και θα τρωμε καθε κατεστραμενη παπαροιδεα που εχουν στον διαλυμενο εγκεφαλο τους.

Αν παω εγω με 10 χιλιαρικα μετρητα στο χερι στην ομονοια 2 το πρωι και με ληστεψουν φταιει ο Ληστης.
Δε φταιω και εγω να προστατευθω. Οχι. 100-0 ο ληστης.
Ετσι ειμαι ερμαιο του πλανητη και ευαισθητο και αθωο και καλο παιδι που ολα συμβαινουν πανω μου και το συμπαν μου χρωσταει γιατι ειμαι φιλειρηνηστης και δε κανω κακο σε κανενα.
Μπουχου γιατι να με κλεψει εμενα το Βασιλακη Καιλα τι του εκανα.

Ληστης ειναι αυτος σε εκλεψε. Ηξερες δεν ηξερες δεν εχει σημασια.

"δΗλΑδΗ υΠοΣτΗρΙζΕιΣ τΟν κΛεφΤη??"
L7HQZBo_d.png

Ο κοσμος ειναι ενας δικαιος και ομορφος κοσμος οποτε ειναι κακο παιντι ο ανθρωπος αυτος και εγω καλος. Γιατι με εκλεψε? Του εκανα τιποτα?
"αΥτΟσ φΤαΙεΙ"

Και εαν πεις οτιδηποτε αλλο σημαινει οτι τον υποστηριζεις τον κλεφτη και εισαι εσυ κλεφτης και πρεπει να σε φιμωσουμε γιατι ονειρευομαστε μια ζωη που δεν υπαρχει κανενας μαλακας ανθρωπος.

Και οταν παντρευομαι καποιον δε ξερω με ποιον εχω να κανω, παροτι φαινεται σε ολο το πανελληνιο μοναχα απο μια ντουζινα τηλεοπτικες 5λεπτες εμφανισεις. Εγω δεν ξερω ποια ειναι τα κουμπια του και ποια ειναι η ιδιοσυγκρασια του.
Φερτε μου ενα συννεφο να ξαναπεσω.

Αυτοι τωρα ενηλικες ανθρωποι κυκλοφορουν αναμεσα μας και μετρανε λεξεις,κομματα και τελειες για να κανουν τους τιμητες και παιζουν με λεκτικα ατοπηματα δημοτικου.

Αυτα στον Μουτσινα στο πραγματικο κοσμο δε περνανε ουτε απ'εξω.

Τοσο βλημματα.

Φερτε τον Βαγγελαρα να μιλησω καλυτερα
Respect. Δοξα τω Θεω υπαρχουν και καποιοι με κοινη λογικη εδω μεσα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.443
Πόντοι
19.795
θα της δινανε να κουβαλαει τιποτα βληματα!
Και εγω ειχα επαφες με την Μαφια κατι φεγγαρια που σπουδαζα στην Ναπολι. Αγοαρασα μια κατα 99% κλεμμενη τηλεοραση στην Φορτσελα (Μαφιοζικη αγορα).

Και μην βρεθει κανενα κωλοπαιδο @Νίπλης και μου πει οτι οταν σπουδαζα εγω δεν ειχε εφευρεθει ακομα η τηλεοραση, θα τον gamiso.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.587
Πόντοι
3.656
Αν μείνουν μια τετραετία εκτός βουλής θα δεις πως μπορεί να διορθώσουν το λάθος τους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
εσκασε και ο αρχιγλυφτης κωλαντερου αντικειμενικος και διαπρεπης τιποτας εκτος απο γλυφοκωλαριος

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.255
Πόντοι
1.336
Και εάν την ανοίξουν θα πηδάνε σαν τον Ζαχόπουλο από τον 5. Άσε που θα φανούν όλα τα πολιτικά και μη στρακια που το παίζουν άντρες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Το Ζαχοπουλο , τι μας θυμισες ρε αρχοντα. Που τον ειχε η αλλη με το λουρι του σκυλου
Για να μη λεμε ιστοριες τωρα, ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΣΗΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ακουστε ρε τσιμεντολιθοι.

Ο Τζανακο φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι συναισθηματικος, ευερεθιστος ανθρωπος. Ενα τυχαιο βιντεο του αρκει.
Και εαν ειναι ετσι σε προετοιμασμενη, ηρεμη, δομημενη, προγραμματισμενη δημοσια 5λεπτη επικοινωνια, μονο η φαντασια μπορει να σκεφτει πως θα ειναι σε προσωπικες στιγμες με πραγματικο θυμο.

Τον ηξερες τον επελεξες και τον παντρευτηκες.
Πιθανοτατα (100%) ειχες και δειγματα τα οποια προσπερασες εαν οχι σου αρεσαν και πανω του.
Εβαλες κατω τα θετικα και υπερνικησαν τα αρνητικα.
Σου αρεσε οταν το εκανε σε αλλους γιατι εδειχνε δυναμη ικανοτητα κλπ.

Εχεις την ευθυνη για το πως θα χειρηστεις τον ανθρωπο σου. Τι κουμπια θα του πατησεις.

Εγω δε θα παω σε μια γυναικα (η ενα φιλο) που τη ξερω καλα και θα της πατησω ολα τα κουμπια της και δε θα περιμενω αυτοματη υποσυνειδητη αντιδραση την οποια εχω ξαναδει και ξερω πολυ καλα.

Δεν υπαρχει ουτε ενας να με πεισει οτι σε μια σχεση πανω απο 6 μηνες δεν εχεις ευθυνη για το πως θα αντιδρασει ο ανθρωπος σου. Και οτι η αντιδραση του επεσε ως κεραυνος εν αιθρια.

Ειπαμε αυτες τις πιπες που ακουω να τις λετε σε παιδακια οχι εδω.
"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗ"????

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.545
Πόντοι
5.506
Και εγω ειχα επαφες με την Μαφια κατι φεγγαρια που σπουδαζα στην Ναπολι. Αγοαρασα μια κατα 99% κλεμμενη τηλεοραση στην Φορτσελα (Μαφιοζικη αγορα).

Και μην βρεθει κανενα κωλοπαιδο @Νίπλης και μου πει οτι οταν σπουδαζα εγω δεν ειχε εφευρεθει ακομα η τηλεοραση, θα τον gamiso.
δεν σου τοχα ΔΕΝ ΣΟΥΤΟΧΑ...η βιλα μας ειναι καθαρη? η θα με φανε λαχανο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
γιατι δεν πανε τα ματ για χρεη στο μοσχατο ρε μπρο?
ναι ξερω...ειναι της παλιας κυβερνησης που ηταν του παλιου που εκανε κουμαντο αλλος....φτωχαδακια και τρωτε ομως και εσεις πανηγυριζεται κιολας οτι τηρητε ο νομος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Αυτό λέω, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα να διογκώνεται το χρέος και επιτέλους να υπάρχει μηχανισμός που θα ελέγχει και θα μπορεί να αναζητήσει τους υπεύθυνους. Αλλά πες μου τώρα εσύ τι έχει να γίνει αν πχ αποφασίσουν είτε να διαγραφούν τα έως τώρα χρέη ή να κουρευτούν. Ή πες μου αν τελικά οι τράπεζες που δανείζουν αν θέλουν να δανείζουν ελεγχόμενα ή αν τους συμφέρει αυτό το αλισβερίσι με την εξουσία.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
Δάντε χαλάρωσε, η υγεία σου :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.695
Πόντοι
5.506
Αν μείνουν μια τετραετία εκτός βουλής θα δεις πως μπορεί να διορθώσουν το λάθος τους.
Τότε είναι που θα τα μπουμπουνήξουν εντελώς. Αφού χρηματοδοτούνται βάση εκλογικού αποτελέσματος.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.587
Πόντοι
3.656
Αυτό λέω, ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα να διογκώνεται το χρέος και επιτέλους να υπάρχει μηχανισμός που θα ελέγχει και θα μπορεί να αναζητήσει τους υπεύθυνους. Αλλά πες μου τώρα εσύ τι έχει να γίνει αν πχ αποφασίσουν είτε να διαγραφούν τα έως τώρα χρέη ή να κουρευτούν. Ή πες μου αν τελικά οι τράπεζες που δανείζουν αν θέλουν να δανείζουν ελεγχόμενα ή αν τους συμφέρει αυτό το αλισβερίσι με την εξουσία.
Να πάνε τα ματ στα 40 ακίνητα που έχει ο κάθε βουλευτής και να τους βγάλουν έξω.

Να πλειστηριάσουν τα σπίτια τους για το 1/3 της αξίας τους και να τους στείλουν τα υπόλοιπα στην εφορία και τον εφκα γιατί είναι και λεφτά του κράτους.

και τότε θα είμαστε κάπως καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom