Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
Φυσικά αφού ήρθαν αυτοί με το know how που δεν συγκρίνεται με τα δικά μας τα ζωντανά.

Φαντάζομαι ότι και ο μεγιστάνας που αγόρασε τα ναυπηγεία θα τα οργανώσει....

αυτά δεν λένε πολλά για τον εργαζόμενο....μπορείς να μου πεις γιατί η κόσκο δεν κάνει κανονικές προσλήψεις αλλά παίρνει εργαζόμενους από εργολάβους? με ότι αυτό συνεπάγεται.....
Ο βασικός λόγος είναι ο οικονομικός (προφανώς). Εργαζόμενο από εργολάβο συνεπάγεται λιγότερος μισθός για την εταιρεία, λιγότερα δώρα, λιγότερες έως καθόλου πληρωμένες άδειες. Πολλές εταιρείες προτειμάνε να έχουν πχ 5 εργάτες εταιρικούς και 3 από εργολάβο. Βέβαια, τα αποτελέσματα ως παραγωγή μπορεί να είναι και αρνητικά αν ακολουθείς αυτή την πολιτική σε ακραίο βαθμό, αλλά.....

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
και συ ρε μουνι δεξιε που το ξερεις ;;;;
Μηπως δεν εισαι και τοσο δεξιος τελικα , και πρεπει να σε βγαλουμε καραμουζα εδω μεσα ; :coffee:
Ηξερα πολλα στελεχη Ζαιους αυτης της γενιας ,και απο αλλα κομματα:sunglasses:

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Καλά δεν έφτιαξε και καμιά αυτοκρατορία.....προφανώς είναι πιο άξιος από κάτι Μητσοτάκιδες και κάτι Μπακογιάννιδες που δεν έχουν βάλει ποτέ ούτε το δικό τους ποτήρι νερό.

Οι απόψεις του είναι γνωστές.....και δημοκρατικές.....δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει relate με τους εργάτες επειδή έφτιαξε μια επιχείριση.
Έχουν ξεφτιλισει την λέξη αυτοδημιουργητος κτλ.Πεθαναν οι γονείς του του έμειναν 2 βιβλιοπωλεία σπίτι στην Εκάλη και υπαλλήλους.Αν πεθάνει ο δικος μου θα μου άφησει 3....αρχιδια.Ετσι γίνομαι και εγώ μάγκας και της...αγοράς.. καλά για τον Κασσελακη ππλου δηλωνει κι αυτος..αυτοδημιουργητος τι να πω...αυτός το πήγε σε άλλο επίπεδο...αηδία.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.009
Πόντοι
12.756

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.418
Πόντοι
3.936
Έχουν ξεφτιλισει την λέξη αυτοδημιουργητος κτλ.Πεθαναν οι γονείς του του έμειναν 2 βιβλιοπωλεία σπίτι στην Εκάλη και υπαλλήλους.Αν πεθάνει ο δικος μου θα μου άφησει 3....αρχιδια.Ετσι γίνομαι και εγώ μάγκας και της...αγοράς.. καλά για τον Κασσελακη ππλου δηλωνει κι αυτος..αυτοδημιουργητος τι να πω...αυτός το πήγε σε άλλο επίπεδο...αηδία.
Τουλάχιστον κάτι έκαναν. Θα μπορούσαν να το κληρονομήσουν και να το φουνταρουν. Ο Κούλης απλά κληρονόμησε το επώνυμο

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τουλάχιστον κάτι έκαναν. Θα μπορούσαν να το κληρονομήσουν και να το φουνταρουν. Ο Κούλης απλά κληρονόμησε το επώνυμο
Ισχύει.Ειναι άξιος,δουλευταρας και τον θεωρώ ρητορα τον Αδωνι προσωπικά αλλα....αυτοδημιουργητος όχι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.320
Πόντοι
3.656
Ο βασικός λόγος είναι ο οικονομικός (προφανώς). Εργαζόμενο από εργολάβο συνεπάγεται λιγότερος μισθός για την εταιρεία, λιγότερα δώρα, λιγότερες έως καθόλου πληρωμένες άδειες. Πολλές εταιρείες προτειμάνε να έχουν πχ 5 εργάτες εταιρικούς και 3 από εργολάβο. Βέβαια, τα αποτελέσματα ως παραγωγή μπορεί να είναι και αρνητικά αν ακολουθείς αυτή την πολιτική σε ακραίο βαθμό, αλλά.....
Συμφωνώ έτσι ακριβώς είναι.

Οπότε το ότι το η κόσκο και η κάθε κόσκο λειτουργεί με πρόγραμμα και εύρυθμα δεν σημαίνει κάτι για την ποιότητα και τις συνθήκες εργασίας των εργαζόμενων.

Ξέρω τι κάνουν και ξέρω γιατί τους προτιμούν...ξέρω ότι συνήθως αυτές οι εταιρείες πληρώνουν καλύτερα το προσωπικό τους από ότι πληρώνονται οι εργαζόμενοι από τους εργολάβους και κάνουν τις πιο βαριές δουλειές.

Αυτό εννοώ ότι ο κάθε τρόμπας στη βουλή δεν έχει ιδέα τι γίνεται στους χώρους εργασίας. Η και να έχει φυσικά δεν τον απασχολεί αφού αυτός το μεροκάματο από άλλου το παίρνει όχι από τους εργάτες.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.213
Πόντοι
456
382457994_907801250703999_4199347314596172898_n.jpg

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ... και θα τρίβουμε τα μάτια μας από την καλή πλευρά

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Ο επι χρονια σκηνοθετης των βιντεο κλιπ γνωστων τραγουδιστων, συνεργατης του Κασσελακη σε αυτο τον τομεα, των προεκλογικων του σποτ.
Προσεγμενες κινησεις απο Κασσελακη σε ολη τους τη λεπτομερεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εμένα κάτι μου λέει ότι αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός ... και θα τρίβουμε τα μάτια μας από την καλή πλευρά
Ο επομενος πρωθυπουργος δεν ειναι καν αρχηγος κομματος αυτη τη στιγμη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.133
Πόντοι
26.141

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.787
Πόντοι
4.546
Συμφωνώ έτσι ακριβώς είναι.

Οπότε το ότι το η κόσκο και η κάθε κόσκο λειτουργεί με πρόγραμμα και εύρυθμα δεν σημαίνει κάτι για την ποιότητα και τις συνθήκες εργασίας των εργαζόμενων.

Ξέρω τι κάνουν και ξέρω γιατί τους προτιμούν...ξέρω ότι συνήθως αυτές οι εταιρείες πληρώνουν καλύτερα το προσωπικό τους από ότι πληρώνονται οι εργαζόμενοι από τους εργολάβους και κάνουν τις πιο βαριές δουλειές.

Αυτό εννοώ ότι ο κάθε τρόμπας στη βουλή δεν έχει ιδέα τι γίνεται στους χώρους εργασίας. Η και να έχει φυσικά δεν τον απασχολεί αφού αυτός το μεροκάματο από άλλου το παίρνει όχι από τους εργάτες.
Πιστεύω ότι οι συνθήκες και η ποιότητα εργασίας είναι κάπως ανεξάρτητα από το αν απασχολεί εταιρικούς ή από εργολάβο εργάτες, μιας και το δεύτερο είναι καθαρά οικονομικός παράγοντας, ενώ το πρώτο έχει να κάνει με διαχείριση και διακυβέρνηση της εταιρείας. Κανένας εργοδότης δε θέλει να βλέπει το προσωπικό που απασχολεί να τα ξύνει, έχει δεν έχει δουλειά, αλλά το πόσο θα πιέζει καταστάσεις και θα συμπεριφέρεται "τυραννικά" έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του και φυσικά τι γραμμή έχει λάβει από τους από πάνω, αν μιλάμε για πολυεθνική.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.590
Πόντοι
456
Όσοι ασχολείστε με τα πολιτικά μπορείτε να κάνετε μια κοινωνική ανάλυση του φαινομένου Κασσελάκη;πως ένας τύπος από του πουθενά ήρθε Ελλάδα και γίνεται αρχηγός κόμματος;και τι σημαίνει αυτό τόσο για το τι κόμμα είναι τελικά ο Σύριζα και τι πολιτικό προφίλ τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν αυτον για αρχηγό τους;περιμένω σοβαρή απάντηση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.320
Πόντοι
3.656
Πιστεύω ότι οι συνθήκες και η ποιότητα εργασίας είναι κάπως ανεξάρτητα από το αν απασχολεί εταιρικούς ή από εργολάβο εργάτες, μιας και το δεύτερο είναι καθαρά οικονομικός παράγοντας, ενώ το πρώτο έχει να κάνει με διαχείριση και διακυβέρνηση της εταιρείας. Κανένας εργοδότης δε θέλει να βλέπει το προσωπικό που απασχολεί να τα ξύνει, έχει δεν έχει δουλειά, αλλά το πόσο θα πιέζει καταστάσεις και θα συμπεριφέρεται "τυραννικά" έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του και φυσικά τι γραμμή έχει λάβει από τους από πάνω, αν μιλάμε για πολυεθνική.
Εγώ μιλάω περισσότερο για υποστελέχωση και λειψό εξοπλισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom