Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Φυσικά και το προτιμούν.....αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά. Και εγώ το προτιμώ γιατί είναι κάποιου είδους επένδυση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά με τις συνθήκες εργασίας. Και όταν λέω συνθήκες εργασίας εννοώ αν υπάρχει υποστελέχωση και λειψά μέσα για να γίνουν οι εργασίες όπως πρέπει. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με αριστερούς ούτε με δεξιούς ούτε με λουκέτα.

Γιατί γνωρίζει ο Γεωργιάδης? Επειδή πριν γίνει βουλευτής είχε βιβλιοπωλείο και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση?
E ναι ρε τύπε, αν μη τι άλλο να του αναγνωρίσουμε ότι σπούδασε φροντίζοντας την οικογένεια του έχοντας χάσει τους γονείς και από το τίποτα έστησε την επιχείρηση του και έφτασε όπου έφτασε. Από το πουθενά. Ειδικά όταν κράζουμε ολημερίς τους ανεπάγγελτους γόνους.
Κάτι ξέρει από επιχειρείν και αγορά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
πως θα γίνει να φάω και εγώ τίποτα ρε τύπε

πες κάνα καλό λόγο εκεί στα γαλάζια παιδιά

ορκίζομαι να μην τους ξαναπώ τομάρια θα είμαι υπόδειγμα προπαγάνδας όπως τα υπόλοιπα σεβαστά μέλη του σάη
το εχω γραψει χίλιες φορες παντρεύτηκα νεοδημοκράτισσα, σώθηκα. το πρωι παω για μικρη παρουσια στην επιχειρα το εσπα επιχορηγει κανονικά, τα παιδια εκει εργαζονται μια χαρα, εγω πινω τις μπυρούλες μου, το άγχος μου είναι μόνο τα χομπυ μου αν αισθανθώ λίγο να εχει κανα κραδασμό το alfaromeo, αν δεν με κράτησε η στροφή όπως χτες μήπως δεν ειναι καλά ευθυγραμισμένο, αν έχει καλή χρωματική απόδοση ο προτζέκτορας, παλιά ειχα ανησυχιες και άγχος με την οικογένεια η κορη μετεξελισοταν σε ελλεηνίδα, η γυναίκα τα έκανα σκατα στην μαγειρική, αυτά τώρα δεν με απααχολούν, ξέρεις τι σκέφτομαι βασικά τώρα; έχω στημένα κάτι ηχεία στο σαλόνι και συντονίζει το μπάσο σε κάποια γωνία του σπιτιού και θέλω να το ρυθμίσω αυτό γιατι έχω να δω μια ταινία, "Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας", και θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και ήχο.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.514
Πόντοι
12.756
@Νίπλης αλλαξε αβαταρ απο Τσιπρα σε Κασσελακη να δειξεις τον σωστο δρομο στα μελη του μπου
Μπρο δεν γινεται να κανω τετοια λαδιά στον αρχηγο , αυτος τα ξεκινησε ολα :rockon::rockon:

Αμα νικησει Στεφανος , θελω να βγει μπαλκονι στα γραφεια και πισω να παιζει τέρμα τσίτα Καρμινα Μπουράνα :rockon::rockon::rockon:
τυπου έτσι :

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
E ναι ρε τύπε, αν μη τι άλλο να του αναγνωρίσουμε ότι σπούδασε φροντίζοντας την οικογένεια του έχοντας χάσει τους γονείς και από το τίποτα έστησε την επιχείρηση του και έφτασε όπου έφτασε. Από το πουθενά. Ειδικά όταν κράζουμε ολημερίς τους ανεπάγγελτους γόνους.
Κάτι ξέρει από επιχειρείν και αγορά.
Καλά δεν έφτιαξε και καμιά αυτοκρατορία.....προφανώς είναι πιο άξιος από κάτι Μητσοτάκιδες και κάτι Μπακογιάννιδες που δεν έχουν βάλει ποτέ ούτε το δικό τους ποτήρι νερό.

Οι απόψεις του είναι γνωστές.....και δημοκρατικές.....δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει relate με τους εργάτες επειδή έφτιαξε μια επιχείριση.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.732
Πόντοι
11.146
....εν΄τω μεταξυ, σκουζουν ενθεν κ ενθεν για νοθεια επειδη δν βρισκουν καποια μελη στο μπουρδελοσυστημα εγγραφης κ πιστοποιησης που εχουν στησει, και κανεις δεν μιλαει για για τους "παρατυπους μεταναστες" που επιτρεπεται εαν ειναι μελη να ψηφιζουν με την "Μπλε Βεβαιωση"!!! Δηλαδη θελουν να μας πουν οτι πακιστανο-μπαγλα-αφγανοι καθως και υποσαχαριοι "μεταναστες" με το που πατησαν το ποδι τους παρατυπα σε ελληνικο εδαφος πηγαν και εγγραφηκαν στον Συριζα και δώσαν και δυο ευρω εκαστος για να ψηφισουν! Προυποθεση πιστοποιησης κατα το Συριζα ειναι η "μπλε βεβαιωση" (υπενθυμιζω οτι η συγκεκεριμενη βεβαιωση ειναι οτι κανανε αιτηση για αδεια παραμονης, οχι οτι εχει εγκριθει αδεια παραμονης!!!). Για να το κανω και ταληρακια, οι "παρατυποι μεταναστες" ενω δν εχουν δικαιωμα ψηφου στην Ελλαδα μπορουν να ψηφισουν κ να βγαλουν το αρχηγο της αντιπολιτευσης στο Ελληνικο Κοινοβουλιο!!!!!!!!! Μλκ το'χουν καψει οι "ροζουλι" :angry::angry::angry:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.500
Πόντοι
8.846

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
το εχω γραψει χίλιες φορες παντρεύτηκα νεοδημοκράτισσα, σώθηκα. το πρωι παω για μικρη παρουσια στην επιχειρα το εσπα επιχορηγει κανονικά, τα παιδια εκει εργαζονται μια χαρα, εγω πινω τις μπυρούλες μου, το άγχος μου είναι μόνο τα χομπυ μου αν αισθανθώ λίγο να εχει κανα κραδασμό το alfaromeo, αν δεν με κράτησε η στροφή όπως χτες μήπως δεν ειναι καλά ευθυγραμισμένο, αν έχει καλή χρωματική απόδοση ο προτζέκτορας, παλιά ειχα ανησυχιες και άγχος με την οικογένεια η κορη μετεξελισοταν σε ελλεηνίδα, η γυναίκα τα έκανα σκατα στην μαγειρική, αυτά τώρα δεν με απααχολούν, ξέρεις τι σκέφτομαι βασικά τώρα; έχω στημένα κάτι ηχεία στο σαλόνι και συντονίζει το μπάσο σε κάποια γωνία του σπιτιού και θέλω να το ρυθμίσω αυτό γιατι έχω να δω μια ταινία, "Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας", και θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και ήχο.....
Βάλε μπασοπαγίδα στις γωνίες του σαλονιού και απομάκρυνε τα ηχεία από τον πίσω τοίχο :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Aσχοληθείτε με την τέχνη βρε ζωντανοι νεκροί που ασχολείστε με τον σκύλο του Κασσελάκη:
Ταινιάρα για την Ελλάδα μας με βαθύ νόημα
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας
εδώ έχουμε ολόκληρο νήμα:

εδώ τι χάνετε:
37635852_1971738442856720_7657882892986482688_n-jpg.717886

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
....εν΄τω μεταξυ, σκουζουν ενθεν κ ενθεν για νοθεια επειδη δν βρισκουν καποια μελη στο μπουρδελοσυστημα εγγραφης κ πιστοποιησης που εχουν στησει, και κανεις δεν μιλαει για για τους "παρατυπους μεταναστες" που επιτρεπεται εαν ειναι μελη να ψηφιζουν με την "Μπλε Βεβαιωση"!!! Δηλαδη θελουν να μας πουν οτι πακιστανο-μπαγλα-αφγανοι καθως και υποσαχαριοι "μεταναστες" με το που πατησαν το ποδι τους παρατυπα σε ελληνικο εδαφος πηγαν και εγγραφηκαν στον Συριζα και δώσαν και δυο ευρω εκαστος για να ψηφισουν! Προυποθεση πιστοποιησης κατα το Συριζα ειναι η "μπλε βεβαιωση" (υπενθυμιζω οτι η συγκεκεριμενη βεβαιωση ειναι οτι κανανε αιτηση για αδεια παραμονης, οχι οτι εχει εγκριθει αδεια παραμονης!!!). Για να το κανω και ταληρακια, οι "παρατυποι μεταναστες" ενω δν εχουν δικαιωμα ψηφου στην Ελλαδα μπορουν να ψηφισουν κ να βγαλουν το αρχηγο της αντιπολιτευσης στο Ελληνικο Κοινοβουλιο!!!!!!!!! Μλκ το'χουν καψει οι "ροζουλι" :angry::angry::angry:
Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο λαός θα εκπροσωπηθεί από κάποιον που δεν ψήφισε.

Εδώ είχαν φέρει τον Παπαδήμο να κυβερνήσει την χώρα (και να υπογράφει) στην πιο σημαντική καμπή της πρόσφατης ιστορίας της.......

Στην Ελλάδα δεν παίρνουμε και πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Έλα τώρα, δεν παίζει αυτό, τρολάρισμα είναι.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Βάλε μπασοπαγίδα στις γωνίες του σαλονιού και απομάκρυνε τα ηχεία από τον πίσω τοίχο :confused:
έβαλα ricofon αυτό με τις χοντρές κυψελίδες αλλά μου ανεβάζει 3db ακόμα τα μπάσα το sub κάνει ένα βουητό. αν το χαμηλώσω δεν ακούγεται αν το δυναμώσω βουίζει, θα το γαμήσω να ισορροπήσει.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
μαγκα Κασσελακη βγες και διδαξε τις δεξιες φασισταδερφες τι εστι επανασταση λοατκι και woke :rockon:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.732
Πόντοι
11.146
Έλα τώρα, δεν παίζει αυτό, τρολάρισμα είναι.
...σελιδα του Συριζα :
"5. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή Άδεια Διαμονής ή Visa ή Μπλε Βεβαίωση."
...και μια "μπλε βεβαιωση" :
1695575849086.jpeg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
έβαλα ricofon αυτό με τις χοντρές κυψελίδες αλλά μου ανεβάζει 3db ακόμα τα μπάσα το sub κάνει ένα βουητό. αν το χαμηλώσω δεν ακούγεται αν το δυναμώσω βουίζει, θα το γαμήσω να ισορροπήσει.
κάνε δοκιμές με το eq

δεν είμαι του sub ακόμα και ταινίες τις βλέπω με 2ch

αν το γαμήσεις πρόσεχε μη σε πιάσει η γυναίκα σου στα πράσα να την κερατώνεις με το subwoofer :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
...σελιδα του Συριζα :
"5. Τι πρέπει να έχω μαζί μου;
Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή Άδεια Διαμονής ή Visa ή Μπλε Βεβαίωση."
...και μια "μπλε βεβαιωση" :
1695575849086.jpeg
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
κάνε δοκιμές με το eq

δεν είμαι του sub ακόμα και ταινίες τις βλέπω με 2ch

αν το γαμήσεις πρόσεχε μη σε πιάσει η γυναίκα σου στα πράσα να την κερατώνεις με το subwoofer :tooth:

ετσι θα το κάνω θα βγάλει τουλάχιστον μια φορα φυσικό μπάσο:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.514
Πόντοι
12.756
Η νίκη του Στεφανου θα επισκιασε τον γαμο του Ντανου σημερα :rockon::rockon::rockon:

ΥΓ Ποσο για το πουτσο χωρα που ακομα ασχολουνται με εναν παιχτη του σερβαιβορ ρε μαλακες :jerking::jerking:
Και μου εχετε παραπονα για τον Κασσελάκη ..

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.731
Πόντοι
2.306
Τυπε μου ‘ χει μεινει ενα πιατο φακες απ’ τα χτες. Αν τα πραγματα ειναι τοσο δυσκολα ελα να το μοιραστουμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496