Νέα

Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.748
Πόντοι
18.496

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
736
Πόντοι
86
Λετε τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ που ειχε παρει μεταγραφη ο ΣΥΡΙΖΑ απο το ΠΑΣΟΚ να ξαναγυρισουν στο ΠΑΣΟΚ μετα την εκλογη, αρχηγου στον ΣΥΡΙΖΑ?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Και να μην ειναι αριστεροι, που βασικα αυτο ειναι, οι γνωστοι αριστεροι με δεξιες τσεπες, αυτο πουλανε, την αριστεριλα, το δικιο του εργατη και τα καταραμενα αφεντικα.
Και επειδη ξερω πεντε πραγματα, ακομα και οι ιδιοι οι εργατες, προτιμουν κοσκο και σκαραμαγκα παρα ΛΟΥΚΕΤΟ.

Και μη μου λες για βιδες και εργασιες, οτιδηποτε και να προσαψεις του Γεωργιαδη, απο δουλεια και επιχειρησεις ειναι απο τους λιγους εκει μεσα που γνωριζει, μη λεμε οτι θελουμε.
Φυσικά και το προτιμούν.....αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά. Και εγώ το προτιμώ γιατί είναι κάποιου είδους επένδυση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά με τις συνθήκες εργασίας. Και όταν λέω συνθήκες εργασίας εννοώ αν υπάρχει υποστελέχωση και λειψά μέσα για να γίνουν οι εργασίες όπως πρέπει. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με αριστερούς ούτε με δεξιούς ούτε με λουκέτα.

Γιατί γνωρίζει ο Γεωργιάδης? Επειδή πριν γίνει βουλευτής είχε βιβλιοπωλείο και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Μια σημείωση. Πριν αναλάβει η κόσκο, το λιμάνι του Πειραιά και τα πέριξ ήταν έχει τριμπούρδελο. Μετά που πέρασε στα χέρια της κόσκο, απέκτησε μια άλφα οργάνωση.
Φυσικά αφού ήρθαν αυτοί με το know how που δεν συγκρίνεται με τα δικά μας τα ζωντανά.

Φαντάζομαι ότι και ο μεγιστάνας που αγόρασε τα ναυπηγεία θα τα οργανώσει....

αυτά δεν λένε πολλά για τον εργαζόμενο....μπορείς να μου πεις γιατί η κόσκο δεν κάνει κανονικές προσλήψεις αλλά παίρνει εργαζόμενους από εργολάβους? με ότι αυτό συνεπάγεται.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Hταν πολυ κοντινος του ανθρωπος παντως διευθυντης στου Μαξιμου πριν γινει υπουργος,και γνωριζονται απο πολυ παλια πριν γινει προεδρος στον Συριζα
και συ ρε μουνι δεξιε που το ξερεις ;;;;
Μηπως δεν εισαι και τοσο δεξιος τελικα , και πρεπει να σε βγαλουμε καραμουζα εδω μεσα ; :coffee:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Φυσικά και το προτιμούν.....αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά. Και εγώ το προτιμώ γιατί είναι κάποιου είδους επένδυση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά με τις συνθήκες εργασίας. Και όταν λέω συνθήκες εργασίας εννοώ αν υπάρχει υποστελέχωση και λειψά μέσα για να γίνουν οι εργασίες όπως πρέπει. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με αριστερούς ούτε με δεξιούς ούτε με λουκέτα.

Γιατί γνωρίζει ο Γεωργιάδης? Επειδή πριν γίνει βουλευτής είχε βιβλιοπωλείο και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση?
Kάθε άνθρωπος έχει δικαιωμα στην ζωη και την εργασία, ο ήλιος ξημερώνει για όλους.....
Ο Γεωργιάδης έχει επάγγελμα το γλυψαρχίδειν, όπως και ο δικός μας εδώ ο δικηγόρος το βδέλυγμα του bou.
Καμία σχέση με την έντιμη σκέψη, ο λόγος τους ένα αιώνιο γλύψιμο....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Kάθε άνθρωπος έχει δικαιωμα στην ζωη και την εργασία, ο ήλιος ξημερώνει για όλους.....
Ο Γεωργιάδης έχει επάγγελμα το γλυψαρχίδειν, όπως και ο δικός μας εδώ ο δικηγόρος το βδέλυγμα του bou.
Καμία σχέση με την έντιμη σκέψη, ο λόγος τους ένα αιώνιο γλύψιμο....
έχω προσπαθήσει και εγώ να μπω στο payroll και να προσφέρω υπηρεσίες προπαγάνδας αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.

τι έχουν αυτοί παραπάνω από μένα δεν ξέρω :sad2:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μεγάλο λάθος να ψηφίσουν όσοι δεν πήγαν στον Α γύρο.
Tι σημασια εχει? Αφου ειναι μελη και γραμμενοι στους καταλογους.
Δε θες μεγαλυτερη δημοκρατια?

Φοβασαι νοθεια?

Δεν κανουν τετοια πραγματα οι αριστεροι ειναι καθαροι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
γιατί να μην ψηφίσουν αυτοί που δεν ψήφισαν την πρώτη φορά?

στις εθνικές εκλογές θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
τετοια νοθεια στον Στεφανο ουτε εδω μεσα με τις ψηφοφορίες με τους κλωνους δεν εχει γίνει :confused::confused::confused:

Πουτάνα ομπρελα :zfuck:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
έχω προσπαθήσει και εγώ να μπω στο payroll και να προσφέρω υπηρεσίες προπαγάνδας αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.

τι έχουν αυτοί παραπάνω από μένα δεν ξέρω :sad2:
εγώ που τρώω ψωμί απο την ΝΔ, δεν κάνω έτσι, να ξέρεις ότι οι πιο κολλημένοι το κάνουν απο ιδεολογία παίζει να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, άλλοι σκοτώνονται για σώβρακα και φανέλες άλλοι για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ήξερα εναν Νεοδημοκράτη που του έδινε ο παπάς απο την εκκλησια να πληρώσει το ρεύμα, και έναν Συριζαίο που είχε καφετέρια και έβαζε χέρι στις κοπέλες που πήγαιναν για δουλειά.
Εδώ στην Ελλάδα η κατάσταση είναι για γέλια ο φτωχός ψηφίζει ΝΔ και ο πλούσιος ΚΚΕ, λες και είναι ομάδες ποδοσφαίρου. Θα μου πεις και τα ίδια στελέχη των κόμματων ίδια δεν είναι;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
780
Πόντοι
81
Τι ώρα αναμένονται τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
εγώ που τρώω ψωμί απο την ΝΔ
πως θα γίνει να φάω και εγώ τίποτα ρε τύπε

πες κάνα καλό λόγο εκεί στα γαλάζια παιδιά

ορκίζομαι να μην τους ξαναπώ τομάρια θα είμαι υπόδειγμα προπαγάνδας όπως τα υπόλοιπα σεβαστά μέλη του σάη

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.422
Πόντοι
456
@Νίπλης αλλαξε αβαταρ απο Τσιπρα σε Κασσελακη να δειξεις τον σωστο δρομο στα μελη του μπου

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.158
Πόντοι
6.256
Ειχαμε σημερινα πλανα απ τη νοσοκόμα του κασέ ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν τον φοβάμαι τον Στέφανο

και η Αχτσιόγλου να βγει θα προσχωρήσει στην ΝΔ που είναι και ομοϊδεάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom