Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.960
- Πόντοι
- 1.406
tosa που χουνε φαει φτανουνε για 10 τετραετιες...Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για τον κουλή, ας φάνε οι άριστοι μασαμπουκες 4 χρόνια γιατί μετά έχει διαιτα
Τι λεει?
Κάτι σαν αυτό...
XAXAXA αρχισε να ριχνει το χαρτι οτι τον πολεμαει το συστημα και αυτον.Κάτι σαν αυτό...
Μεγάλο λάθος να ψηφίσουν όσοι δεν πήγαν στον Α γύρο.XAXAXA αρχισε να ριχνει το χαρτι οτι τον πολεμαει το συστημα και αυτον.
Οκ Ντοναλντ Τραμπ κατσε κατω τωρα.
Φυσικά και το προτιμούν.....αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά. Και εγώ το προτιμώ γιατί είναι κάποιου είδους επένδυση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά με τις συνθήκες εργασίας. Και όταν λέω συνθήκες εργασίας εννοώ αν υπάρχει υποστελέχωση και λειψά μέσα για να γίνουν οι εργασίες όπως πρέπει. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με αριστερούς ούτε με δεξιούς ούτε με λουκέτα.Και να μην ειναι αριστεροι, που βασικα αυτο ειναι, οι γνωστοι αριστεροι με δεξιες τσεπες, αυτο πουλανε, την αριστεριλα, το δικιο του εργατη και τα καταραμενα αφεντικα.
Και επειδη ξερω πεντε πραγματα, ακομα και οι ιδιοι οι εργατες, προτιμουν κοσκο και σκαραμαγκα παρα ΛΟΥΚΕΤΟ.
Και μη μου λες για βιδες και εργασιες, οτιδηποτε και να προσαψεις του Γεωργιαδη, απο δουλεια και επιχειρησεις ειναι απο τους λιγους εκει μεσα που γνωριζει, μη λεμε οτι θελουμε.
Φυσικά αφού ήρθαν αυτοί με το know how που δεν συγκρίνεται με τα δικά μας τα ζωντανά.Μια σημείωση. Πριν αναλάβει η κόσκο, το λιμάνι του Πειραιά και τα πέριξ ήταν έχει τριμπούρδελο. Μετά που πέρασε στα χέρια της κόσκο, απέκτησε μια άλφα οργάνωση.
και συ ρε μουνι δεξιε που το ξερεις ;;;;Hταν πολυ κοντινος του ανθρωπος παντως διευθυντης στου Μαξιμου πριν γινει υπουργος,και γνωριζονται απο πολυ παλια πριν γινει προεδρος στον Συριζα
Kάθε άνθρωπος έχει δικαιωμα στην ζωη και την εργασία, ο ήλιος ξημερώνει για όλους.....Φυσικά και το προτιμούν.....αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά. Και εγώ το προτιμώ γιατί είναι κάποιου είδους επένδυση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν αυτά με τις συνθήκες εργασίας. Και όταν λέω συνθήκες εργασίας εννοώ αν υπάρχει υποστελέχωση και λειψά μέσα για να γίνουν οι εργασίες όπως πρέπει. Αυτό δεν έχει σχέση ούτε με αριστερούς ούτε με δεξιούς ούτε με λουκέτα.
Γιατί γνωρίζει ο Γεωργιάδης? Επειδή πριν γίνει βουλευτής είχε βιβλιοπωλείο και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση?
έχω προσπαθήσει και εγώ να μπω στο payroll και να προσφέρω υπηρεσίες προπαγάνδας αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.Kάθε άνθρωπος έχει δικαιωμα στην ζωη και την εργασία, ο ήλιος ξημερώνει για όλους.....
Ο Γεωργιάδης έχει επάγγελμα το γλυψαρχίδειν, όπως και ο δικός μας εδώ ο δικηγόρος το βδέλυγμα του bou.
Καμία σχέση με την έντιμη σκέψη, ο λόγος τους ένα αιώνιο γλύψιμο....
Tι σημασια εχει? Αφου ειναι μελη και γραμμενοι στους καταλογους.Μεγάλο λάθος να ψηφίσουν όσοι δεν πήγαν στον Α γύρο.
εγώ που τρώω ψωμί απο την ΝΔ, δεν κάνω έτσι, να ξέρεις ότι οι πιο κολλημένοι το κάνουν απο ιδεολογία παίζει να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, άλλοι σκοτώνονται για σώβρακα και φανέλες άλλοι για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ήξερα εναν Νεοδημοκράτη που του έδινε ο παπάς απο την εκκλησια να πληρώσει το ρεύμα, και έναν Συριζαίο που είχε καφετέρια και έβαζε χέρι στις κοπέλες που πήγαιναν για δουλειά.έχω προσπαθήσει και εγώ να μπω στο payroll και να προσφέρω υπηρεσίες προπαγάνδας αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής.
τι έχουν αυτοί παραπάνω από μένα δεν ξέρω
πως θα γίνει να φάω και εγώ τίποτα ρε τύπεεγώ που τρώω ψωμί απο την ΝΔ