kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.157
- Πόντοι
- 6.256
Ναι με κόκκινο νύχι την έριξε την ψήφοΤου την έριξες , την ψήφο, του Κασσελα;
Κοντολαγνε αυτό σίγουρα δεν είναι το αμάξι του κασέλα....θα μπορούσε βέβαια να είναι φωτό από το δικό σου όταν ζυγωνεις βενζινάδικο να φουλαρεις......στις επερχόμενες μην ξεχάσεις να ρίξεις πάλι μητσοτακλα....
Θα μου το θυμισει ο αλεξΚοντολαγνε αυτό σίγουρα δεν είναι το αμάξι του κασέλα....θα μπορούσε βέβαια να είναι φωτό από το δικό σου όταν ζυγωνεις βενζινάδικο να φουλαρεις......στις επερχόμενες μην ξεχάσεις να ρίξεις πάλι μητσοτακλα....
Ο Αλέξιος πουτσα του...έχει πελάτες με σακούλες μαύρα...Θα μου το θυμισει ο αλεξ
Με αρχηγό κασέλα το μετρο στη σαλουνγκα δεν θα είναι ξανά ποτέ το ίδιο ..ετσι θα βαζει βενζινη ο κοσμακης με πρωθυπουργο Κασσελακη
δεν με αφηνουν οι κατσαπλιαδες να πλησιασω τα εκλογικα κεντρα, ειμαι σεσημασμενος δεξος
καλα και η Χτικιαρα για δουλεια πηγε στη παιδικα χαρα,αναθεμα και αν το εχει ξαναπαει το ερμο το παιδακι
στηρίζουμε kasselakis
άντε και εις...κατώτερα
πρώτα ο θεός...η διάσπαση είναι εδώ!
ετσι θα βαζει βενζινη ο κοσμακης με πρωθυπουργο Κασσελακη
Προσκαλώ όλους τους φίλους του bou που στηρίζουν τον ηγέτη Κασελακη να παρευρεθούν σε 2 ωρες στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας να πανηγυρίσουμε
Υ.Γ ο φίλος Νιπλης θα κερνάει νερά.
α μπραβοΝιπλης ο τσιπης ....
Εμένα οι πληροφορίες λένε το αντίθετο...Έγκυρες πληροφορίες που μόλις ήρθαν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη υπέρ του ηγέτη Κασελακη, οπότε μπορούμε από τώρα να πανηγυρίσουμε την προεδρία του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας
Ε ποιός θα έκανε δηλώσεις? Καλή καριολα κ αυτή. Πήρε τα παιδιά δήθεν στην παιδική χαρά και όλως τυχαίως έκανε εκεί δηλώσειςΕντωμεταξυ αφου βλεπει οτι η αλλη πνιγεται ναπουμε , γιατι δεν πηγε αυτος το παιδι στην παιδικη χαρά , να κάνει και καμιά δουλεια ;
Πάντως δε φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μεταξύ 140-160.000. 148.000 ηταν την προηγούμενη.Εμένα οι πληροφορίες λένε το αντίθετο...
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασαν τις 101.732 οι ψηφοφόροι στις 17:00 - «Βλέπουν» έως και 160.000 μέχρι τις 8 το βράδυΠάντως δε φαίνεται να έχει κάποια ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μεταξύ 140-160.000. 148.000 ηταν την προηγούμενη.