Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.327
- Πόντοι
- 4.546
Εργασία 2 ατόμων τη βγάζει ένας, σύνηθες φαινόμενο.Εγώ μιλάω περισσότερο για υποστελέχωση και λειψό εξοπλισμό.
Εργασία 2 ατόμων τη βγάζει ένας, σύνηθες φαινόμενο.Εγώ μιλάω περισσότερο για υποστελέχωση και λειψό εξοπλισμό.
Ακριβώς, επίσης...εργασία υπό συνθήκες που δεν θα έπρεπε όπως βροχή και υγρασία για τέτοιου είδους εργασίες.Εργασία 2 ατόμων τη βγάζει ένας, σύνηθες φαινόμενο.
Ρε τύπε, μπροστινός του καταληψία είναι. Αχυράνθρωπος. Νούμερο.Όσοι ασχολείστε με τα πολιτικά μπορείτε να κάνετε μια κοινωνική ανάλυση του φαινομένου Κασσελάκη;πως ένας τύπος από του πουθενά ήρθε Ελλάδα και γίνεται αρχηγός κόμματος;και τι σημαίνει αυτό τόσο για το τι κόμμα είναι τελικά ο Σύριζα και τι πολιτικό προφίλ τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν αυτον για αρχηγό τους;περιμένω σοβαρή απάντηση.
Χαμένη ευχή...Nα πας να γαμηθεις σού ειπα σημερα?
Τυπε έχουν περασει 500 σελιδες, έχουν γραφτεί τα πανταΌσοι ασχολείστε με τα πολιτικά μπορείτε να κάνετε μια κοινωνική ανάλυση του φαινομένου Κασσελάκη;πως ένας τύπος από του πουθενά ήρθε Ελλάδα και γίνεται αρχηγός κόμματος;και τι σημαίνει αυτό τόσο για το τι κόμμα είναι τελικά ο Σύριζα και τι πολιτικό προφίλ τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν αυτον για αρχηγό τους;περιμένω σοβαρή απάντηση.
Ο επομενος πρωθυπουργος δεν ειναι καν αρχηγος κομματος αυτη τη στιγμη
Στο μυαλό μου είσαι@Rebirthed Sapiens Sapiens μακάρι να ήταν εδώ ο Ζαν να μας ελεγε τη γνώμη του για τον Κασσέλα...
Το σίγουρο είναι ότι εσύ μέχρι τη σύνταξη θα έχεις το σαξό .Ο επομενος πρωθυπουργος δεν ειναι καν αρχηγος κομματος αυτη τη στιγμη
Δεν είναι απο το πουθενά. Έχει όσα χρειάζονται για να γινει κομματάρχης και πρωθυπουργός: ωραίο βουτυράτο πρόσωπο, αμερικανοτραφής, απο ναυτιλιακό τζάκι και εργασίες ανώτερου επιπέδου, ομοφυλόφιλος και άφθαρτος στην πολιτική. Τα κέντρα εξουσίας ξέρουν ποιόν επιλέγουν. Ο Συριζα ειναι κόμμα με τρομερές αντιφάσεις και δυστοπιες στον πυρηνα της ιδεολογίας του, οποτε ένας τέτοιος άνθρωπος είναι κατάλληλος να αντιπροσωπεύσει τους οπαδούς του. Οι ψηφοφόροι λειτουργούν με συνειρμούς και ψυχολογικές εντυπώσεις.Όσοι ασχολείστε με τα πολιτικά μπορείτε να κάνετε μια κοινωνική ανάλυση του φαινομένου Κασσελάκη;πως ένας τύπος από του πουθενά ήρθε Ελλάδα και γίνεται αρχηγός κόμματος;και τι σημαίνει αυτό τόσο για το τι κόμμα είναι τελικά ο Σύριζα και τι πολιτικό προφίλ τα μέλη του κόμματος που ψήφισαν αυτον για αρχηγό τους;περιμένω σοβαρή απάντηση.
Οπότε τι νόημα έχει που βγήκε γιατι με αυτή τη λογική θα διασπαστεί ο Σύριζα,εγώ έτσι όπως το βλέπω είναι οτι ο Τσίπρας έχει μείνει ακόμα στις καταλήψεις του πολυκλαδικού,δεν περνάει το δικό μου τα κάνω πουτάνα.Αφού τον πίεσαν προφανώς να παραιτηθεί σου λέει έτσι είστε τώρα θα σας γαμήσω όλους,θα τα κάνω πουτάνα.Ρε τύπε, μπροστινός του καταληψία είναι. Αχυράνθρωπος. Νούμερο.
Όλον τον μηχανισμό έχει ο κοπρίτης του πολυκλαδικού, δεν μπορούσε πιστεύεις να ρίξει σύρμα ψηφίστε τον;
Παράλληλα, έχουν δει όλοι ότι τα νέα παιδιά με το tik tok ασχολούνται κυρίως, οπότε ο συγκεκριμένος ήρθε κι έδεσε.
Απλά είναι major ξεφτίλα για τη νομεκλατούρα του Σύριζα να τους πάρει το κόμμα ένας απίθανος τύπος από το πουθενά, ο οποίος έχει περισσότερη σχέση με τον Τζήμερο παρά με αυτούς.
Ποιους οπαδούς τελικά;έγω το μόνο που βλέπω είναι μαζέψτε τους ψηφοφόρους πίσω με κάθε τρόπο.Δεν είναι απο το πουθενά. Έχει όσα χρειάζονται για να γινει κομματάρχης και πρωθυπουργός: ωραίο βουτυράτο πρόσωπο, αμερικανοτραφής, απο ναυτιλιακό τζάκι και εργασίες ανώτερου επιπέδου, ομοφυλόφιλος και άφθαρτος στην πολιτική. Τα κέντρα εξουσίας ξέρουν ποιόν επιλέγουν. Ο Συριζα ειναι κόμμα με τρομερές αντιφάσεις και δυστοπιες στον πυρηνα της ιδεολογίας του, οποτε ένας τέτοιος άνθρωπος είναι κατάλληλος να αντιπροσωπεύσει τους οπαδούς του. Οι ψηφοφόροι λειτουργούν με συνειρμούς και ψυχολογικές εντυπώσεις.
Στο συγκεκριμένο κόμμα ... δεν είναι δύσκολο να τα κάνεις πουτάνα .......Οπότε τι νόημα έχει που βγήκε γιατι με αυτή τη λογική θα διασπαστεί ο Σύριζα,εγώ έτσι όπως το βλέπω είναι οτι ο Τσίπρας έχει μείνει ακόμα στις καταλήψεις του πολυκλαδικού,δεν περνάει το δικό μου τα κάνω πουτάνα.Αφού τον πίεσαν προφανώς να παραιτηθεί σου λέει έτσι είστε τώρα θα σας γαμήσω όλους,θα τα κάνω πουτάνα.
Άνοιξε μας τα μάτια τυπεEδω και μηνες ειναι αρχηγος
αλλο αν μερικοι ειστε αργοστροφοι
Τραλαλακη αυτά τα λες και στο κομμα σου;;;;;
Ειναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Οι τούρκοι ήδη τρίβουν τα χερια τους. Οι ψηφοφόροι του θα γινουν πολλοι γιατί θα πάρει πολλους απολιτικ τριανταρηδες, ψιλοκεντρώους, αριστεροθολοκουλτουριαρηδες, μόνο οι ορθόδοξοι παπαντρεϊκοί δε θα τον ψηφίσουνΠοιους οπαδούς τελικά;έγω το μόνο που βλέπω είναι μαζέψτε τους ψηφοφόρους πίσω με κάθε τρόπο.