Κι εγώ για θέσεις ευθύνης μιλάω. Γνωρίζω το ποσοστό παροχών και τον τρόπο που δίδεται. Και κυρίως σε ποιους. Θέλω να πάρω τον πελάτη από τον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αξιοποιήσω τη γνώση μου αυτή.Δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση απλού εργαζόμενου, στην ουσία αφορά μόνο διευθύνοντες υπαλλήλους ή γενικότερα σε θέσεις ευθύνης.
Προφανώς ο τεχνίτης θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του, δεν είναι παράνομο. Το θέμα της υποχρέωσης πίστης αφορά σε υπαλλήλους που γνωρίζουν πατέντες, τρόπο οργάνωσης, πελατολόγιο κτλ.
Σε αυτούς εφαρμόζεται και υπάρχουν και πολλές δικαστικές αποφάσεις για το θέμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στέφανος Κασσελάκης - Κίνημα Δημοκρατίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Εδώ ρε τύπε μπήκες και το έψαξες και δεν ξέρεις να γράψεις αν αφορά την έξτρα ημιαπασχόληση και γράφεις για 16ωρα απασχόλησης. Τι σκατά έψαξες;Δίκαιο και σωστό κράτος θα ήταν αν δεν άφηνε 3 καρτέλ να κάνουν κουμάντο στα αγαθά επιβίωσης της χώρας.
όχι νομοθετώντας μαλακίες.
το θέμα δεν είναι γιατί εμείς δικαιολογημένα διαμαρτυρόμαστε αλλά γιατί εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να μην το κάνετε σε ένα ανώνυμο ελεύθερο και χωρίς λογοκρισία μέσο.
Για να διαμαρτύρομαι και να το γράφω σημαίνει ότι μπήκα στον κόπο να ψάξω για το νομοσχέδιο και να σχολιάσω τις ''κατα παραγγελία συμβάσεις'' ....σα να λέμε ''κατα παραγγελία σκλάβος''
Δεν θα υπερασπιστώ κάτι απλά επειδή είναι της νδ.
Αλλά βέβαια, τα 3 καρτέλ τα ξέρουμε επίσης απ έξω και ανακατωτά και ότι νομοθετείται είναι απαραίτητα μαλακίες.
Όταν λοιπόν σταματήσετε να γκρινιάζετε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ξανασυζητάμε.
Η μαύρη εργασία, η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή είναι μαλακίες ......
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 216
Ναι, αυτό "τιμωρείται". Είναι παράνομο.Κι εγώ για θέσεις ευθύνης μιλάω. Γνωρίζω το ποσοστό παροχών και τον τρόπο που δίδεται. Και κυρίως σε ποιους. Θέλω να πάρω τον πελάτη από τον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αξιοποιήσω τη γνώση μου αυτή.
Φυσικά. Αλλά όλοι το κάνουν υπογείως.Ναι, αυτό "τιμωρείται". Είναι παράνομο.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Τύπε μπαρόκ,Εδώ ρε τύπε μπήκες και το έψαξες και δεν ξέρεις να γράψεις αν αφορά την έξτρα ημιαπασχόληση και γράφεις για 16ωρα απασχόλησης. Τι σκατά έψαξες;
Αλλά βέβαια, τα 3 καρτέλ τα ξέρουμε επίσης απ έξω και ανακατωτά και ότι νομοθετείται είναι απαραίτητα μαλακίες.
Όταν λοιπόν σταματήσετε να γκρινιάζετε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ξανασυζητάμε.
Η μαύρη εργασία, η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή είναι μαλακίες ......
Εγώ τουλάχιστον έψαξα και διάβασα κάτι και μπορεί να μην γνώριζα τον νόμο αλλά σίγουρα μπήκα στον κόπο να διαβάσω τι σκατά αφορά αυτό το νομοσχέδιο και δεν αρκέστηκα στο να ακούσω 10 λεπτά ειδήσεις.
Δεν μίλησα εγώ για 16ωρη εργασία μόνο, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μιλάμε για ευκαιρίες διπλού εισοδήματος. Εσύ μόνος σου χθες προχθές είπες ότι ξέρεις κόσμο που δουλεύει 15 ώρες και βγάζει 2 χιλιάρικα.
Φυσικά και τα ξέρω απέξω τα 3 καρτέλ όπως και ο καθένας που ασχολείται με το τι συμβαίνει στην ζωή....το να μην σε απασχολούν αυτά είναι πρόβλημα όχι το αντίθετο.
Συμφωνώ...και φυσικά εσείς που ζείτε σε νησιά ξέρετε καλά τι σημαίνει μαύρη εργασία, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή...εκεί συμβαίνει 1000 φορές περισσότερο από ότι στην Αθήνα.
Εγώ έχω διαμορφώσει την δική μου άποψη καλή ή κακή. Αν εσύ έχεις την δική σου τεκμηριωμένη πες την με επιχειρήματα και όχι με γενικότητες.
Βρες τα σημεία του νομοσχεδίου που συμφωνείς και γιατί. Όλες οι άλλες συζητήσεις είναι αέρας. Εγώ αυτό έκανα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Οπότε εγώ σου θέτω την παράμετρο ότι θέλω να σταματήσει και η μαύρη εργασία και η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή ΚΑΙ τα καρτέλ να μην κάνουν ότι γουστάρουν. Ανεξαρτήτως ποιο θα γίνει πρώτο. Και πολλά άλλα φυσικά.Τύπε μπαρόκ,
Εγώ τουλάχιστον έψαξα και διάβασα κάτι και μπορεί να μην γνώριζα τον νόμο αλλά σίγουρα μπήκα στον κόπο να διαβάσω τι σκατά αφορά αυτό το νομοσχέδιο και δεν αρκέστηκα στο να ακούσω 10 λεπτά ειδήσεις.
Δεν μίλησα εγώ για 16ωρη εργασία μόνο, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μιλάμε για ευκαιρίες διπλού εισοδήματος. Εσύ μόνος σου χθες προχθές είπες ότι ξέρεις κόσμο που δουλεύει 15 ώρες και βγάζει 2 χιλιάρικα.
Φυσικά και τα ξέρω απέξω τα 3 καρτέλ όπως και ο καθένας που ασχολείται με το τι συμβαίνει στην ζωή....το να μην σε απασχολούν αυτά είναι πρόβλημα όχι το αντίθετο.
Συμφωνώ...και φυσικά εσείς που ζείτε σε νησιά ξέρετε καλά τι σημαίνει μαύρη εργασία, φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή...εκεί συμβαίνει 1000 φορές περισσότερο από ότι στην Αθήνα.
Εγώ έχω διαμορφώσει την δική μου άποψη καλή ή κακή. Αν εσύ έχεις την δική σου τεκμηριωμένη πες την με επιχειρήματα και όχι με γενικότητες.
Βρες τα σημεία του νομοσχεδίου που συμφωνείς και γιατί. Όλες οι άλλες συζητήσεις είναι αέρας. Εγώ αυτό έκανα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Τότε θα πρέπει να αρχίσεις να ζητάς από την κυβέρνηση (την οποιαδήποτε) να μειώσει την φορολογία, να μειώσει τις εισφορές και να επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που τηρούν το γράμμα του νόμου.Οπότε εγώ σου θέτω την παράμετρο ότι θέλω να σταματήσει και η μαύρη εργασία και η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή ΚΑΙ τα καρτέλ να μην κάνουν ότι γουστάρουν. Ανεξαρτήτως ποιο θα γίνει πρώτο. Και πολλά άλλα φυσικά.
Να κάνει πραγματικούς και σκληρούς ελέγχους και να νομοθετήσει με σαφήνεια τι σημαίνει ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ σε συγκεκριμένα είδη και παροχές σε καιρούς κρίσης όπως περνάμε σήμερα.
Αυτά είναι πιο σημαντικά και to the point από το να ψάχνεις τεμπέλιδες που δεν θέλουν να δουλεύουν 16 ώρες για 50 ευρώ ή αριστερούς σε κάθε έκφραση αντιθετης άποψης.
Αν τα θέλεις αυτά δεν θα τα βρεις στην υποστήριξη της κυβέρνησης αλλά στην κρητική της. Ποιος σου είπε ότι η κρητική της εξουσίας είναι υποχρέωση μόνο της αντιπολίτευσης?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
λιγο στεγνή δεν ειναι?Αυριο ψηφίζουμε εφη γιατι απλα ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε αδύνατη ελληνιδα.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Του αγιου πούτσου θα πιασουν και το μεσο ορο μισθων της εε,Δεν είσαι υποχρεωμένος να τον ενημερώσεις ότι κάνεις άλλη δουλειά.
Το τι θα μπορείς να αποδώσεις είναι άλλο θέμα.
Πρακτικά δεν γίνεται. Δεν προλαβαίνεις να πας από τη μια δουλειά στην άλλη και να μπορέσεις να φας και να κάνεις μπάνιο και να κοιμηθείς.
Τα μουνόσκυλα απανταχού που υποστηρίζουν αυτές τις ιδέες δεν έχουν δουλέψει ούτε 10 ώρες στην ίδια δουλειά ποτέ....όχι να να κάνουν 2 8ωρα σε διαφορετικές.
Αυτές οι πίπες απλά δεν γίνονται. Και στην ίδια δουλειά στον ίδιο χώρο να είσαι μετά από 10-11 ώρες χειρονακτικής εργασίας αρχίζεις να ρεφάρεις.
Αν είχαν στο υπουργείο έναν που να μην ήταν κηφήνας θα τους ενημέρωνε ότι αυτά που λένε είναι μαλακίες.
Για αρχη αφηνουν τους συνταξιουχους να δουλευουν νομιμα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.121
- Πόντοι
- 6.256
Ετσι πρέπειλιγο στεγνή δεν ειναι?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
γουστα ειναι αυταΕτσι πρέπει
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Τύπε, ο κατώτατος μισθός αφορά μόνο υπαλλήλους ΙΚΑ που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.900 ευρώ για να τα πάρεις στο ελλαντα πρέπει να εχεις κάποιο πτυχίο κάποια ειδικότητα οι πιο πολλές δουλειές με τον κατωτατο μισθό πληρωνουν
Η κομμώτριά μου πρέπει να καθαρίζει κανένα 3χιλίαρο για πλάκα.
Καταλαβαίνεις πόσο θα δηλώνει στην εφορία, έτσι;
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 216
Η κομμώτριά μου πρέπει να καθαρίζει κανένα 3χιλίαρο για πλάκα.
καλή;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Αυτη τη στιγμη, προ νομοσχεδιου, ο εργοδοτης δικαιουται να αρνηθεί στον εργαζομενο να εργασθει σε δευτερη εργασια. Δηλαδη, χωρίς συναινεση του, δεν μπορει ο εργαζομενος να εργασθει νομιμως σε δευτερο εργοδοτη. Και ερχεται η ευρωπαικη νομοθεσια, να εγκαθιδρυσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ του εργαζομενου να εργασθει και σε δευτερη δουλεια, χωρις να πεφτει λογος στον εργοδοτη του. Και αυτο καποιοι το λενε καταργηση οκταωρου, ενω ειναι θέσπιση δικαιωματος του εργαζομενου.Είναι υποχρεωμένος ο εργαζόμενος να ενημερώνει τον εργοδότη ότι εργάζεται και σε δεύτερη δουλειά; Αυτή τη στιγμή, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.896
- Πόντοι
- 456
Ρε μαλακές εδώ το νήμα είναι για τον κασσελακη και μας έχετε πρήξει 10 σελίδες με το εργασιακό νομοσχέδιο.
Καλά όλοι εργατολογοι θέλατε να γίνεται όταν μεγαλώσετε;
Καλά όλοι εργατολογοι θέλατε να γίνεται όταν μεγαλώσετε;
Για πες καμία λεπτομέρεια ρε τυπε.Είχα τετ α τετ σήμερα. Εντυπωσιακός!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και τι σε νοιαζει εσενα, αν εγω θελω να δουλευω 16 ωρες τη μερα? Λογαριασμο θα σου δωσω? Θελω να εχω το δικαιωμα να το κανω. Μπορω? Πρεπει να μπορω?Εσύ που δεν είσαι άσχετος μπορείς να μου πεις πως θα κάνει ο άλλος 2 8ωρα σε 2 διαφορετικές δουλειές μέσα στο 24ωρο? Με περνάς για βλάκα?
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Επανάληψη για να ξανά κάνεις ότι δεν το είδες όπως κάνεις πάντα :Και τι σε νοιαζει εσενα, αν εγω θελω να δουλευω 16 ωρες τη μερα? Λογαριασμο θα σου δωσω? Θελω να εχω το δικαιωμα να το κανω. Μπορω? Πρεπει να μπορω?
Μπράβο...και αν δεν το παρουσίαζαν ως ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Όμως πρώτα φρόντισαν να το παρουσιάσουν ως λύση και μετά θυμήθηκαν ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία κατάλαβες????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, εσυ απλα λες οχι επειδη ειναι της ΝΔ.Δεν θα υπερασπιστώ κάτι απλά επειδή είναι της νδ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν με ενδιαφερει ως τι το παρουσιαζουν, καλα στα λεει ο Psycho.Επανάληψη για να ξανά κάνεις ότι δεν το είδες όπως κάνεις πάντα :
Μπράβο...και αν δεν το παρουσίαζαν ως ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Όμως πρώτα φρόντισαν να το παρουσιάσουν ως λύση και μετά θυμήθηκαν ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία κατάλαβες????????
Ευρωπαικη Οδηγια ειναι και πρεπει να εφαρμοσθει. Τελεία.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.506
- Πόντοι
- 3.656
Αυτη τη στιγμη, προ νομοσχεδιου, ο εργοδοτης δικαιουται να αρνηθεί στον εργαζομενο να εργασθει σε δευτερη εργασια. Δηλαδη, χωρίς συναινεση του, δεν μπορει ο εργαζομενος να εργασθει νομιμως σε δευτερο εργοδοτη. Και ερχεται η ευρωπαικη νομοθεσια, να εγκαθιδρυσει ΔΙΚΑΙΩΜΑ του εργαζομενου να εργασθει και σε δευτερη δουλεια, χωρις να πεφτει λογος στον εργοδοτη του. Και αυτο καποιοι το λενε καταργηση οκταωρου, ενω ειναι θέσπιση δικαιωματος του εργαζομενου.
Η Ασφάλιση στον ΕΦΚΑ ... γιατί είναι υποχρεωτική ;;;
Και πάει στο διάολο ο κλάδος υγείας ....
αυτός της σύνταξης ;;;;;
Γιατί να τους πληρώνουμε ;;;;;;;;
Να μη δίνουμε μία και να μη μας δώσουν τα 630€ μετά από .... 40 χρόνια ένσημα.
Και να ψοφήσουν τα ρεμάλια που δουλεύουν εκεί .
Οι εισφορές μας, είναι για τους μισθούς τους. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι ευρωπαϊκοί νόμοι για τα κυνηγετικά όπλα, γιατί δεν ισχύουν και στην ελλάδα ρε παπάρα ;Δεν με ενδιαφερει ως τι το παρουσιαζουν, καλα στα λεει ο Psycho.
Ευρωπαικη Οδηγια ειναι και πρεπει να εφαρμοσθει. Τελεία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις