Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι!!καλημέρα! προτιμώ Στεφάνια με λουλούδακια στα μαλλιά μου!!!
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι!!καλημέρα! προτιμώ Στεφάνια με λουλούδακια στα μαλλιά μου!!!
καλημέρα! προτιμώ Στεφάνια με λουλούδακια στα μαλλιά μου!!!
καλημέρα!χαχχαχαχ μην ανησυχεις!διαθετω μεγάλη συλλογή απ αυτά ή τιαρες στέμματα κτλ!με ?
Ελπίζω να μην εχει μαραθεί μέχρι να έρθω (μετά την εαρινή ισημερία) γιατί είμαι εξωτερικό.
ευχαριστώ πολύ! έτσι είναιΚαλησπερα Στεφανια!
Το καλυτερο χαλαρωτικο μασαζ για να φυγουν ολοι οι πονοι!
πρόσφατη συνάντηση, το μωρό όπως πάντα ευγενικό και ανοιχτό σε ό,τι θα με κάνει να αισθανθώ πιο άνετα.. δυστυχώς το ραδιόφωνο που έπαιζε στον κατω όροφο με ξενέρωσε απίστευτα, δεν κολλάει καθόλου σε τόσο όμορφο χώρο.. οι υπηρεσίες καλές όπως πάντα.
ΚΑλημερα και καλη εβδομαδα! Υπαρχει η δυνατοτητα να μαθω, αδρα την περιοχη; Ενδιαφερομαι για βορεια. Ξερει κανεις κατι; Ευχαριστω! καλησπέρα σου στελνω και πμ στην νέα φιλοθεη βρίσκομαι,οποτε βόρεια!
καλημέρα κ καλή εβδομάδα καταρχάς αγαπητό παιδί!μαρι,ποσες φορες,εχουυμε πει οτι δεν σβηνουμε το quote?....
δεν ξερω εγω απο ονοματα...μαρι και μαρι!!!καλημέρα κ καλή εβδομάδα καταρχάς αγαπητό παιδί!
Ε όχι κ μαριιι!τόσα ονοματα έχω!!!
Μην με μαλώνεις όμως! είμαι ευαίσθητο κορίτσι!μία συμπύκνωση έκανα!δεν εσβησα τπτ
Δηλαδή συναγωνιστή τι εννοείς? Θα προτιμούσες ας πούμε ένα κλαρίνο?