dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.317
- Πόντοι
- 22.886
αν καταλάβα καλά
φραπέ= μασάζ και μαλακια
καλαμάκι= τσιμπουκι
μπριζόλα= σεξ
και επίσης από ότι κατάλαβα διαθέτει και δικό της χώρο.
αν καταλάβα καλά
φραπέ= μασάζ και μαλακια
καλαμάκι= τσιμπουκι
μπριζόλα= σεξ
και επίσης από ότι κατάλαβα διαθέτει και δικό της χώρο.
Γαμιόλα και εσύεδω αλλαξες προφιλ οι τιμες δεν θα αλλαξουν
Φυσικά και έχει αλλάξει. Η ακά πίπα με χύσιμο στα μαγουλάκια, έγινε σακουλάτη..
ρε μουνηδες το νημα εδω ειναι ποιοτικο.Κρεμπιέ στο πρόσωπο σου έχει κανένα πρόγραμμα;
ρε μουνηδες το νημα εδω ειναι ποιοτικο.
τι εκφρασεις ειναι αυτες?
δεν ντρεπεστε?
εδω μονο αισθησιακες προεκτασεις τα λεμε αυτα.
ποτε θα γινετε επιτελους ανθρωποι?
Respect.....ελα σ'εχω
+@60ε/ωρα
+++@100ε/ωρα (1 μπαλακι)
+++@140ε/1.5 ωρα (2 μπαλακια) & 160ε/2 ωρες (2 μπαλακια)
Ρε μάστορα από τον βουνό έχουμε κατέβει και ψάχνουμε που να αδειάσουμε τα αρχίδια μας γιατί αν πήξει το γάλα γίνεται τυρί και μετά θα έχουμε πρόβλημα.Ναι ρε, σόρυ λάθος νήμα!
Εγώ για κάποια Βίκυ έγραψα που έκοβε βόλτες στα ξενοδοχεία με 30 εβραίους την ώρα
Παλιά μωρέ, δεν την ξέρεις εσύ
Ναι αλλά μπορεί να βρούμε θερμαινόμενη πισίνα!Ξυνεις πληγές τώρα και τελείωσε και το καλοκαίρι!
Τέτοια κάνεις και οι κλαψιαριδες όλη την ημέρα θα λένε μοιρολόγια για την Στεφανία που ανέβασε τιμήΝαι αλλά μπορεί να βρούμε θερμαινόμενη πισίνα!
Η απάντησή μου λοιπόν σε όλους και σε όλα είναι το χαμόγελο!
Η θετική ενέργεια όλα τα υπερνικα!Τέτοια κάνεις και οι κλαψιαριδες όλη την ημέρα θα λένε μοιρολόγια για την Στεφανία που ανέβασε τιμη
Τι λες μωρή πατσαβούρα... σοβαρά;; Το ξέρεις ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται και σου τα σκάει , δουλεύει 8ωρο για να βγάλει αυτά τα 20€;Πραγματικά όμως δεν φανταζόμουν ότι τόση γκρίνια για 20€!
Ε τώρα Κατσε με τη θετική ενέργεια και τα παπούτσια της λαϊκής που ψωνίζεις σε bazar των 20 €Η θετική ενέργεια όλα τα υπερνικα!
Πραγματικά όμως δεν φανταζόμουν ότι τόση γκρίνια για 20ε.. περίμενα περισσότερη γενναίοδωρια!
Εγω την μονη πατσαβουρα που βλεπω εδω εισαι εσυ.Ρε μαλάκες... διαβαζετε τι παπαριές γράφειη πατσαβούραΤο Wettex;;;
Δεν εκανε λέει αύξηση 50-100€.. παρα μόνο ενα 20αρικάκι σιγα το πράγμα.... πως κάνετε ετσι ρε... θα επρεπε να εισαστε πιο γενναιόδωροι και να μην γκρινιάζετε για 20€
Και θέλετε ακόμα να πηγαίνετε σε αυτην να σας αρμέγει τη σαύρα..;;
Καλά να πάθετε .....
να και ο σούπερ αγαπούλης είπα κι εγώ 8 είχε πάει η ώρα δε θα εμφανιστούνεΕγω την μονη πατσαβουρα που βλεπω εδω εισαι εσυ.
Η κοπελα και λιγα παιρνει ρε σαβουρηδες.Αμα δεν υπηρχαν κοπελες οπως αυτη να καθεται να την πηδαει ο καθε σαπιος ουτε την χουφτα σας δεν θα γαμαγατε.Αντε μαλακες τα βαλατε με την κοπελιτσα.
Ασε μας ρε θειο βραδιατικα ειχα μια φαγουρα στα αρχιδια για την γνωμη σας.να και ο σούπερ αγαπούλης είπα κι εγώ 8 είχε πάει η ώρα δε θα εμφανιστούνε
αααα πως μιλάς ετσι ανάγωγε..... θα το πω στη διαχείριση να σε κάνει ντα... πιπέεεριιιιιΕγω την μονη πατσαβουρα που βλεπω εδω εισαι εσυ.
Η κοπελα και λιγα παιρνει ρε σαβουρηδες.Αμα δεν υπηρχαν κοπελες οπως αυτη να καθεται να την πηδαει ο καθε σαπιος ουτε την χουφτα σας δεν θα γαμαγατε.Αντε μαλακες τα βαλατε με την κοπελιτσα.
να πας στην μπαζόλα σου να σου τα ξύνει με 160€ για δύο ώρεςΑσε μας ρε θειο βραδιατικα ειχα μια φαγουρα στα αρχιδια για την γνωμη σας.
για τύπος που εχεις φαγουρα στα αρχιδια για τη γνώμη μας, απάντας σε χρόνο dt πάντως χαχχαχαχαΕγω δεν εχω αναγκη να παω,εσεις εχετε αναγκη να πατε και κλαιγεστε για ενα 20αρικο..