ειστε ασχετοι...ο μουνιλας εννοει οτι τη βαζει στον τοιχο του διπλα δωματιου ανοιγει μια τρυπα και μετα την παιρνει στα ορθια...ο τυφλος εκτελεστης...
glory hole???
ειστε ασχετοι...ο μουνιλας εννοει οτι τη βαζει στον τοιχο του διπλα δωματιου ανοιγει μια τρυπα και μετα την παιρνει στα ορθια...ο τυφλος εκτελεστης...
για γκλορι δε ξερω για χολ σιγουραglory hole???
για γκλορι δε ξερω για χολ σιγουρα
η δευτερη της κολλας τα μουτρα στον τοιχο και την παιρνεις πισωκολλητα απο μπροστα (η και πισω δεν θα τα χαλασουμε εδω)
πρεπει να ειναι το ποστ του καλοκαιριου.
αλλη ωραια σταση ειναι
η γυναικα απο πανω με την πλατη στο στρωμα.
ποιος ειναι που;
πρωτα εξηγησε το δικο σου.. ;)
εβα εισαι ντεφορμε σημερα...
να καβλωσεις κοσμο θες?στειλτους φωτογραφια ρε συωραια εχεις την γκομενα σκυμμενη και τα χερια της ακουμπαν στον τοιχο, η ορθια να στηριζεται στιν τοιχο και με τον κωλο τουρλομενο οσο πιο πολυ γινεται. κι εσυ απο πισω
ωραια εχεις την γκομενα σκυμμενη και τα χερια της ακουμπαν στον τοιχο, η ορθια να στηριζεται στιν τοιχο και με τον κωλο τουρλομενο οσο πιο πολυ γινεται. κι εσυ απο πισω
γιατι κανεις διαιτα?ειμαι πειναω και δεν πρεπει να φαω :'( :'( :'( :'( :'(
ειπε ο μουνιλας οτι τις κολλαει στον τοιχο. δυο στασεις μου ερχονται στο μυαλο
η μια αυτη που την εχει αγκαλια και η πλατη της γυναικας ειναι κολλημενη στην τοιχο.
η δευτερη της κολλας τα μουτρα στον τοιχο και την παιρνεις [size=14pt]πισωκολλητα απο μπροστα (η και πισω δεν θα τα χαλασουμε εδω)[/size] εγω μιλαγα για την δευτερη στην πρωτη ειναι θεμα βαρους. τελικα ο μουνιλας τι ενοουσε;
]]πισω μπρος ενοω τις τρυπες ειπα πισωκολλητο απο μπροστα δλδ μουνιτο απο πισω το καταλαβα , το απο μπρος δεν πιανω καλα...
γιατι κανεις διαιτα?
τη διαιτα του ανανα?ναι η χοντρελα που ειμαι
]]πισω μπρος ενοω τις τρυπες ειπα πισωκολλητο απο μπροστα δλδ μουνι
εγω φταιω που εξηγωτα χεις κανει αχταρμα ...
εδω μπουρδελα , νο κοσμοπολιταν
τη διαιτα του ανανα?