You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Star Live (Μεταμόρφωση)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 962
- Εμφανίσεις 131K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω πηρα χορο με μια καριολα και μολις πηγα να ακουμπησω βυζια μου λεει "dont touch tits" .ξενερωσα επιτοπου της λεω δε θελω χορο και την τραβηξα απο πανω μου μαυρο στα κωλομπαρα γενικως απο μενα
πριν ποσο καιρο πηγες φιλε στο μαγαζι???,γιατι εχουν αλλαξει τα πραγματα τωρα..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τί ωραια αστεια?τί χουμορ?θεικο...χαχαχαχαχαχα
Γενικώς το star, τουλάχιστον για μένα, έχει προβεί σε διαφορετική φιλοσοφία από τα άλλα strip. Ενδεχομένως και μετά από την ενόχληση της αστυνομίας, αλλά μπορώ να πώ ότι τέτοιου είδους μαγαζιά δεν πάνε και πολύ καλά στα βόρεια προάστεια. (νυν κάτοικος Ν. Ηρακλείου 5 λεπτάκια απο το star). Άρα το αφεντικό ίσως θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που ίσως ανταποκρίνεται στους βόρειους. Εγώ για να φανταστείτε ούτε κατα διάνοια δεν πάω star, γιατί έχω καταλάβει ότι πάνε να σου σερβίρουν διαφορετική υπηρεσία. Κατά δεύτερον το μαγαζιά star και alcatraz απ'ότι γνωρίζω, είναι του ίδιου ιδιοκτήτη και όμως φαίνεται η μεγάλη διαφορά σε αυτά τα 2, τουλάχιστον από άποψη κοριτσιών. (ενώ θα μπορούσε να πει τις έχω μισες-μισες για να μαζεύω και στα 2 μαγαζιά). Πάντως ενώ εγώ είμαι δίπλα αναγκάζομαι και πάω συγγρού...
Μεγαλη απατη το star.Πηγα προχθες κ μου ζηταγαν 50 euro για να ακουμπησω βυζια.Στον απλο χωρο δεν με αφηνε να την ακουμπησω καθολου.
Δεν θα με ξαναδουν ουτε απο εξω!!!
Πολυ καλα θα κανεις..!! Πες τους και ενα αι στο διαολο..
Και εμενα μου εχει συμβει, ειχα πιει αρκετα, σχεδον την πεταξα απο πανω μου, πρεπει να της εχωσα και κανα μπινελικι. Τσεχα ηταν νομιζωεγω πηρα χορο με μια καριολα και μολις πηγα να ακουμπησω βυζια μου λεει "dont touch tits" .ξενερωσα επιτοπου της λεω δε θελω χορο και την τραβηξα απο πανω μου μαυρο στα κωλομπαρα γενικως απο μενα
Και εμενα μου εχει συμβει, ειχα πιει αρκετα, σχεδον την πεταξα απο πανω μου, πρεπει να της εχωσα και κανα μπινελικι. Τσεχα ηταν νομιζω
Αι γεια σου..Καλα της εκανες.
Το απολυτο ξενερωμα. Αν ειναι να μας τα τρωνε τουλαχιστον να ξερουν πωςΑι γεια σου..Καλα της εκανες.
Εγω θυμαμαι πριν δυο χρονια μια μουναρα Λιθουανη τυπου μπειγοτς. Επεσε πολυ λεφτοΚαι το Star καποτε ήταν από τα καλά μαγαζιά ... πάνε χρόνια βέβαια ...
Ποιος θυμάται τη Ναρίνα το μπιμπελό με τις καστανές μπουκλίτσες της ???
Και μια μελαχροινη Βουλγαρα με ασημι στριγκακι και Βυζαρες. Και εκει καταθεσεις
στα βορεια εχει το ρασπουτιν και ακομα ενα απεναντι!!Γενικώς το star, τουλάχιστον για μένα, έχει προβεί σε διαφορετική φιλοσοφία από τα άλλα strip. Ενδεχομένως και μετά από την ενόχληση της αστυνομίας, αλλά μπορώ να πώ ότι τέτοιου είδους μαγαζιά δεν πάνε και πολύ καλά στα βόρεια προάστεια. (νυν κάτοικος Ν. Ηρακλείου 5 λεπτάκια απο το star). Άρα το αφεντικό ίσως θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό που ίσως ανταποκρίνεται στους βόρειους. Εγώ για να φανταστείτε ούτε κατα διάνοια δεν πάω star, γιατί έχω καταλάβει ότι πάνε να σου σερβίρουν διαφορετική υπηρεσία. Κατά δεύτερον το μαγαζιά star και alcatraz απ'ότι γνωρίζω, είναι του ίδιου ιδιοκτήτη και όμως φαίνεται η μεγάλη διαφορά σε αυτά τα 2, τουλάχιστον από άποψη κοριτσιών. (ενώ θα μπορούσε να πει τις έχω μισες-μισες για να μαζεύω και στα 2 μαγαζιά). Πάντως ενώ εγώ είμαι δίπλα αναγκάζομαι και πάω συγγρού...
Τοτε πηγαινα αποκλειστικα στο ιστορικο PRELUDE στην Πατησσιων.Εγώ μιλάω για παλιότερα ... 2001-2002 ... κάπου εκεί ...
Πολυ γελιο και προθυμες σλαβες.
Επισκέπτης
Εγω θυμαμαι πριν δυο χρονια μια μουναρα Λιθουανη [size=20pt]τυπου μπειγοτς.[/size] Επεσε πολυ λεφτο
Και μια μελαχροινη Βουλγαρα [size=20pt]με ασημι στριγκακι και Βυζαρες[/size]. Και εκει καταθεσεις
τετοιες περιγραφες μονο ενας σοννετιστης θα μπορουσε να κανει..
υποκλινομαι...
Φιλε Borg παρε περιγραφες για Πρελουντ να κλασεις στο γελιοΕγώ μιλάω για παλιότερα ... 2001-2002 ... κάπου εκεί ...
http://www.bourdela.com/component/o...ote]
Φιλε μουνιλα γιατι με κοροιδευεις? :huh:
Επισκέπτης
Φιλε μουνιλα γιατι με κοροιδευεις?
δεν σε κοροιδευω...
λαθος καταλαβες..
ισα ισα που καυλωσα με τις περιγραφες,γιατι τωρα τελευταια βλεπω παλι το μπειγουτς κ εκανα μια ταυτιση κ γκαυλωσα..
Πες μου ετσι συνσονετιστηδεν σε κοροιδευω...
λαθος καταλαβες..
ισα ισα που καυλωσα με τις περιγραφες,γιατι τωρα τελευταια βλεπω παλι το μπειγουτς κ εκανα μια ταυτιση κ γκαυλωσα..
Η μια η Λιθουανη ηταν τετοιο αλογο. Ψιλοπλαστικη μεν, αλλα who gives a shit.κΟΠΕΡΤΟΝ Σολαριουμ κλπ
Η Βουλγαρα αν αφαιρεσεις το Θε'ι'κο προσωπο της Ευας στο σωμα ηταν ιδια. Μετα τους τρεις χορους γκαζωνε.
Μουνιλα σου συνιστω και σενα να διαβασεις για το Πρελουντ. εχει γελιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20