Νέα

Star Live (Μεταμόρφωση)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gepaka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 962
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Λοιπόν επίσκεψη θες στο μαγαζί...Η Καρολίνα δουλεύει μόνο Παρασκευή και Σάββατο για όποιον ενδιαφέρεται!Κατα τα άλλα σε γενικές γραμμές έχει πολύ καλό ροστερ...Θα ανέβει κριτική με λεπτομέρειες... :rockon:
Που ειναι η κριτικη κυριε Μπαρουχο ???

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Λεω να κατεβω παλι στα πατρια εδαφη σε 3-4 βδομαδες, και λιγο πεταμα χρηματων σε στριπτιζαδικο επιβαλλεται. Εχει καποιος κανα απντειτ για το εν λογω μαγαζι; Τα γνωστα;

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Βρεθηκα Ελλαδα για λιγες μερες και περασα απο το παλαι ποτε στεκι μου 2-3 φορες. Γενικα τα ιδια και οι ιδιες με παλια. Η ευχαριστη εκπληξη ηρθε απο την Τζουλια/Γιουλια, μια κοκκινομαλλα Ρωσιδα με την οποια ειχα καθισει 1-2 φορες την προηγουμενη φορα που κατεβηκα τον Ιανουαριο, και που ξαναγνωρισα καλυτερα τωρα. Δεν ειναι καμμια κουκλα, αλλα παραμενει γλυκια, με πολυ καλο αθλητικο, φυσικο σωμα (με μικρο αλλα τελειο στις αναλογιες στηθος - φυσικα φυσικο :grin:), και το σημαντικοτερο, καθολου ξεπετα. Πολυ καλη προσωπικοτητα, και μιλαει καλα Αγγλικα (Ελληνικα δεν δοκιμασα). Δεν ξερω αν ειναι επειδη με συμπαθησε (αμφιβαλλω) ή αν ειναι το ιδιο επαγγελματιας με ολους (ελπιζω), αλλα ουτε το πουτακι το εξαφανισε σε ντετε, ουτε με επρηξε με "πριβε-πριβε" (με ρωτησε μονο μια φορα γιατι δεν παμε εκει αφου ουτως η αλλως κανουμε πολλους χουρους και δεν γουσταρω πολυκοσμια ουτως η αλλως). Για "υπηρεσιες" στον χουρο δε μπορω να σας βοηθησω, καθως εγω γουσταρω αργους και αισθησιακους και οχι φραπεδες και παρελκομενα. Γουστα του καθενος.

Πριν απο 5-6 χρονια τετοια αντιμετωπιση θα μας φαινονοταν προφανης και καθολου περιεργη. Με τα χαλια που εχει φτασει το σπορ η καημενη η Γιουλια φανταζει και κελεπουρι. Παντως την συνιστω ανεπιφυλακτα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Πέρασμα χθες αργά το βράδυ.Κόσμος σε καλά επίπεδα για καθημερινή βράδυ.Το ρόστερ όπως έχουμε πει αρκετά καλό σε γενικές γραμμές ίσως απ΄τα καλύτερα συγκριτικά με τα άλλα μαγαζιά.Έκανα τρεις χορούς με Κάτια,Ντάρια και Χριστίνα.Με την Κάτια γνωρίζομαι περίπου δύο μήνες και πάντα την επιλέγω...Την Ντάρια την επέλεξα καθώς είναι σχετικά καινούργια και αποδείχθηκε super στο χορό.Επίσης πάρα πολύ καλό χορό έκανα και με τη Χριστίνα την οποία γνωρίζω από το  grand ritorno.Αρκετά όμορφη ξανθιά και με πολύ ωραίο σώμα όπως είπα αποδείχθηκε και τούμπανο στο χορό.Την επόμενη φορά θα κάνω prive!Αυτά από εδώ...

asxeto_username

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Μια Ολγα, ξανθιά Ρωσίδα που δούλευε εκεί σίγουρα ως το Δεκέμβρη, ξέρετε αν συνεχίζει;

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασμα χθες αργά το βράδυ.Κόσμος σε καλά επίπεδα για καθημερινή βράδυ.Το ρόστερ όπως έχουμε πει αρκετά καλό σε γενικές γραμμές ίσως απ΄τα καλύτερα συγκριτικά με τα άλλα μαγαζιά.Έκανα τρεις χορούς με Κάτια,Ντάρια και Χριστίνα.Με την Κάτια γνωρίζομαι περίπου δύο μήνες και πάντα την επιλέγω...Την Ντάρια την επέλεξα καθώς είναι σχετικά καινούργια και αποδείχθηκε super στο χορό.Επίσης πάρα πολύ καλό χορό έκανα και με τη Χριστίνα την οποία γνωρίζω από το  grand ritorno.Αρκετά όμορφη ξανθιά και με πολύ ωραίο σώμα όπως είπα αποδείχθηκε και τούμπανο στο χορό.Την επόμενη φορά θα κάνω prive!Αυτά από εδώ...

Αυτή η Χριστίνα μου φαινόταν τελείως αγενείς. Μονο που δεν σε έβριζε όταν δεν την διαλεγες...

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Οπου διαπραγματευτεις με τη γυναικα.

Εγω εκανα προχτες ενα με την Τζουλια/Γιουλια αν και δεν ειμαι οπαδος του σπορ, μια και δεν αποζητω δημοσιο σεξ ή φραπεδες ή κατι αντιστοιχο. Βασικα ειχε πολυ λαο στο κανονικο χουρειο καθως Σαββατοβραδο και ηθελα την ησυχια μου, χωρια που ειναι καλο παιδι η συγκεκριμενη και της αξιζει το κατι παραπανω απο καρτες. Χωρια που ετσι οπως τα βλεπω καλα Χριστουγεννα παλι απο Ελλαδα για μενα.

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...παιδια απο τιμες τι παιζει ? ποτο,χορος,πριβε?... το λεω γιατι μενω στην αλλη ακρη και εχω καιρο να παω

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Πουτα 10-25-ηλιθια ποσα για πικολα και "σαμπανιες". Το 25αρι ειναι το καλυτερο VFM.

Χουρος 10-50.

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απαντηση στην δικια μου ερωτηση μετα απο επισκεψη στο ιδρυμα: η Χριστινα απουσιαζε, μαλιστα υπηρχε αλλη κοπελα με το ονομα Χριστινα...αν κανεις την εχει δει αλλου ας πει  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Γενικα παντως το επιπεδο των κοριτσιων ηταν παααρα πολυ πεσμενο σε σχεση με την προηγουμενη επισκεψη μου πριν κανα μηνα  :huh:

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Απαντηση στην δικια μου ερωτηση μετα απο επισκεψη στο ιδρυμα: η Χριστινα απουσιαζε, μαλιστα υπηρχε αλλη κοπελα με το ονομα Χριστινα...αν κανεις την εχει δει αλλου ας πει  :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Γενικα παντως το επιπεδο των κοριτσιων ηταν παααρα πολυ πεσμενο σε σχεση με την προηγουμενη επισκεψη μου πριν κανα μηνα  :huh:
Το πιθανοτερο να εχει επιστρεψει στο ΡΙΤΟΡΝΟ-FBI οπως Ηρα ψηλη,Σασα, GREYS απο LIDO κ αλλες που ηταν πριν εκει....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το πιθανοτερο να εχει επιστρεψει στο ΡΙΤΟΡΝΟ-FBI οπως Ηρα ψηλη,Σασα, GREYS απο LIDO κ αλλες που ηταν πριν εκει....

Η Σασα η Ρωσσιδα απο τα Ουραλια? Αυτη ηταν ωραιο μουνι. Ειναι η ιδια? Την είχα δει λίγο πριν κλείσει το γκραν ριτορνο.

Πώς γίνεται να έφεραν τον παλιό μανατζερ.... περίεργο ακουγεται....

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλος που ηταν χθες FBI μου ειπε δεν την ειδε την Χριστινα παντως...

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Η Σασα η Ρωσσιδα απο τα Ουραλια? Αυτη ηταν ωραιο μουνι. Ειναι η ιδια? Την είχα δει λίγο πριν κλείσει το γκραν ριτορνο.

Πώς γίνεται να έφεραν τον παλιό μανατζερ.... περίεργο ακουγεται....
Δεν έφεραν τον παλιό μανατζερ, επανηλθε η παλια διευθυνση,επανηλθε το παλιο ΡΙΤΟΡΝΟ με τις κοπελες του συν καποιες του Wall μετονομασμενο σε FBI...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom