thecrazybaby123!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μια κοπελα απο ουγγαρια ονοματι αλια δουλευε στο star κ μετα cotton sex theatre τερμα συγγρου, μηπως την εχει δει κανεις καπου?
για ριξε μια ματια στο fbi.
Μια κοπελα απο ουγγαρια ονοματι αλια δουλευε στο star κ μετα cotton sex theatre τερμα συγγρου, μηπως την εχει δει κανεις καπου?
Η Σβετλανα δουλευει ακομα, παιδες ?
μία άλλη ρούμανα μου λέει φραπέ και στο πριβε έκανε την πάπια αναγκάστικα να της πιάσω εγώ το χέρι και να τησ το βάλω χάλια
εχεις δικιο δυστυχώςΜη περιμένεις πολλά στο πριβε στο εν λόγω κατάστημα...Δεν ανήκει στη κατηγορία λίντο κινκυ κτλπ...Δύσκολο να πάρεις υπηρεσίες τέτοιες...
μια ενημέρωση παρακαλώ για το πριβέ της κάτιας και της σβετλάνας από κάποιον που έχει κάνει ..αξίζει ή ειναι σαν 5απλούσ χορούς??
Την ειχα δοκιμασει τη Κατια κ τη Σβετλανα κ μου εκαναν κανονικη χορογραφια κ τιποτα αλλο...!Ειδικα η δευτερη την εχει ψωνισει κιολας λογω ζητησης... Το πυρηνικο οπλο του πριβε πλεον στο STAR ειναι η GREYS που ηταν το στανταρακι σε LIDO-FBI λιγο μακρια για μενα τωρα....σειρα σας!! Και Καλη Ανασταση!!την σβετλάνα ένα βράδυ την ρώταγα τι κάνει στο πριβε και μου λέει ότι θες δηλαδή της λέω ? νευριασμένη μετά από λιγο μου λέει πίπες δεν κάνω και έφυγε..
πολλά τα 50 για μια απλή χορογραφία χωρίς κάτι extraΤην ειχα δοκιμασει τη Κατια κ τη Σβετλανα κ μου εκαναν κανονικη χορογραφια κ τιποτα αλλο...!Ειδικα η δευτερη την εχει ψωνισει κιολας λογω ζητησης... Το πυρηνικο οπλο του πριβε πλεον στο STAR ειναι η GREYS που ηταν το στανταρακι σε LIDO-FBI λιγο μακρια για μενα τωρα....σειρα σας!! Και Καλη Ανασταση!!
ξερει κανεις αν η Ρωξανα με τις βυζαρες δουλευει ακομα?
Ναι φιλος εκει ειναι με παρα πολυ ορεξη και τα καλυτερα πριβε στανταρ!! δοκιμασετο και γραψε εντυπωσειςςςςςΗ Γκρεις ειναι ακομη στο Star; Εχω ακουσει τα καλυτερα γι΄αυτην. Στο πριβε γλωσσιδια και φραπελια κανει;
Ναι φιλος εκει ειναι με παρα πολυ ορεξη και τα καλυτερα πριβε στανταρ!! δοκιμασετο και γραψε εντυπωσειςςςςς
Για τα γλεντια μεσα στο πριβε που με ενδιαφερουν ειναι αψογη..... (και κατα γενικη ομολογια)οποτε τσεκαρω πηγαινοερχεται ασταματητως,μεσα οξω, την εχεις παρει πριβε?ante ρε με την σπασικλω