Νέα

Σταρ Ελλάς 2008..αυτή είναι η ομορφιά των Ελληνίδων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσουν οι [υπ] Σταρ Ελλας 2008

• Ναι μου αρεσουν.

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Οχι δε μου αρεσουν.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δε βλεπονται.

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Στην ψηφοφορία θα πρέπει να προστεθεί και άλλη μια κατηγορία όπως: "Μου αρέσουν αλλά όχι όλες".

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ελα μωρε με τη Ρια..
Κακη απομιμηση Ρωσογενους ομορφιας!

τελικα μαλλον δικαιο ειχες
προ ολιγου μας ενημερωσε το αγαπημενο μου δελτιο ειδησεων οτι το ματι ειναι φακος, το μαλλι βαμμενο (καλα αυτο το ξεραμε) επαιξε κ μια πλαστικη στο σωμα
οποια απογοητευσης πραγματικα *P

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εμενα η μοναδικη ελληνιδα που μου εχει αρεσει απο το σταρσυστεμ 100% ελληνιδα, ειναι η Βικτωρια Καιματζογλου (η πρωην γυναικα του κορκολη) αλλα τι να πει κανεις... ποσο μυαλο πρεπει να διαθετει κανεις για να παει να παντρευτει τον κορκολη.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εμενα η μοναδικη ελληνιδα που μου εχει αρεσει απο το σταρσυστεμ 100% ελληνιδα, ειναι η Βικτωρια Καιματζογλου (η πρωην γυναικα του κορκολη) αλλα τι να πει κανεις... ποσο μυαλο πρεπει να διαθετει κανεις για να παει να παντρευτει τον κορκολη.

Ο Κορκολης ειχε γνωρισει μια οταν ηταν 14 την οποια παντρευτηκε οταν πηγε 19.
Για αυτη λες? Χωρισανε?
Απολυτως φυσικο μου ακουγεται. Ενα πραγμα ειχε μονο ο Κορκολης. Ηταν διασημος.
Τωρα που τον εφαγε η μαρμαγκα τι να τον κανει.
Τερας ομορφιας και παιδερας.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τελικα μονο τα Playmate αξιζουν ε?

Επισκέπτης
Το συγκεκριμενο δειγμα των γυναικων δε νομιζω οτι μπορει να αντιπροσωπησει τη γυναικια ελληνικη ομορφια εκτος μερικων εξαιρεσεων..

Θα συμφωνήσω με τον φίλο, υπάρχουν ελληνίδες οι οποίες κάνουν επαγγελματικό μοντελινγκ και δεν νοιάζονται καν για τα καλλιστεία. Η αδερφή μου αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα δουλεύει με πρακτορείο και της κλείνουν συνέχεια δουλειές. Στα καλλιστεία συνήθως πάνε wannabe μοντέλα.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι Πισοχωστη αυτη την κοπελια λεω. Συμφωνω με οτι λες...Ζωον τελειως ο κορκολης. Και αλκοολικος συν της αλλοις. Αλλα το κορυφαιο ειναι οτι δεν τον αφησε αυτη, αυτος την αφησε για μια πολυ περιεργη ρωσσοεβραια τραγουδιστρια την Λιντα. Η οποια κατα την γνωμη μου ειναι πολυ περιεργη στην φατσα για να την πω εμφανισιμη. απο ανθρωπους του κυκλου της Βικτωριας που τυχαινει να γνωριζω ξερω οτι ειναι καλο κοριτσι αν και λιγο αφελης. Τωρα τι να πω, δεν την ξερω προσωπικα. Αλλα ο κορκολης παντα αηδια μου προκαλουσε. Πιστευω αν ζουσα ελλαδα και τον εβλεπα στο δρομο θα αηδιαζα. μπλιαχ!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
ναι Πισοχωστη αυτη την κοπελια λεω. Συμφωνω με οτι λες...Ζωον τελειως ο κορκολης. Και αλκοολικος συν της αλλοις. Αλλα το κορυφαιο ειναι οτι δεν τον αφησε αυτη, αυτος την αφησε για μια πολυ περιεργη ρωσσοεβραια τραγουδιστρια την Λιντα. Η οποια κατα την γνωμη μου ειναι πολυ περιεργη στην φατσα για να την πω εμφανισιμη. απο ανθρωπους του κυκλου της Βικτωριας που τυχαινει να γνωριζω ξερω οτι ειναι καλο κοριτσι αν και λιγο αφελης. Τωρα τι να πω, δεν την ξερω προσωπικα. Αλλα ο κορκολης παντα αηδια μου προκαλουσε. Πιστευω αν ζουσα ελλαδα και τον εβλεπα στο δρομο θα αηδιαζα. μπλιαχ!!

Την αφησε γιατι γερασε ε?
Αφου περασε τα 20. Ο ανθρωπος ειναι ανωμαλος ρε.
χεχεχεχεχε

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χχαχαχχαχαχα αστα να πανε!!! ως γνωστον ο κορκολης οδηγει μπεμπα!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
                                        Miss USA 2008 Top Five

[youtube=425,350]ikQWsELFG1I[/youtube]
για δειτε εδω και πειτε μου ,μπορει ποτε να δουμε
τοσες πολλες μουναρες και να ειναι ελλεινιδες? :think: :think: :think: :think:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε όχι και μπάζα οι 6, 8, 15. Είναι αυτές κοντοπόδαρες, χοντοκώλες με τραβελόφατσα :boobies:;

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τελικα μαλλον δικαιο ειχες
προ ολιγου μας ενημερωσε το αγαπημενο μου δελτιο ειδησεων οτι το ματι ειναι φακος, το μαλλι βαμμενο (καλα αυτο το ξεραμε) επαιξε κ μια πλαστικη στο σωμα
οποια απογοητευσης πραγματικα *P
Χαιρομαι γι'αυτο!
Και να φανταστεις μια μετριοτατη κοπελα που εκανε πλαστικη στα 22-23 ποσο ειναι....
Υπαρχουν Ρωσιδες 40αρες με στητο βυζι απλα γιατι εχουν το χαρισμα.
Λυπαμαι που ισως αυτο θα σου φανει υπερβολικο αλλα η Ελληνιδες εχουν στραφει στη Ρωσογενη ομορφια με αποτελεσμα να ειναι φθηνες απομιμησεις!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
22 χρονων πλαστικη?ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
To αξιοσημείωτο με τις "σταρ" είναι που όλες τους έχουν ήδη τελειώσει 2 σχολές  :jerking: η μία εκ των οποίων πρέπει να είναι κάτι σε management ή marketing ενώ παράλληλα παίζουν μπάσκετ, βόλλεϋ, τέννις, κάνουν φιλανθρωπίες και θέλουν ειρήνη στον κόσμο. :jerking:
Καμμιά καινούρια κασέτα δεν έχουμε;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Επισης ξερουν απο 2 γλωσσες τουλαχιστον,μαλλον μετρανε και τις τοπικες διαλεκτους..
Ρε αυτες δε ξερουν ελληνικα,θα ξερουν κι αλλες γλωσσες?..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επισης ξερουν απο 2 γλωσσες τουλαχιστον,μαλλον μετρανε και τις τοπικες διαλεκτους..
Ρε αυτες δε ξερουν ελληνικα,θα ξερουν κι αλλες γλωσσες?..

Και αν ανοίξουν το στόμα τους νιώθεις ντροπή και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι να ακούω τις μαλακίες που ξεστομίζουν και χαχανίζουν σαν ηλίθιες.
Και σιγά και την ομορφιά που κουβαλάνε για να καμαρώνουν τόσο πολύ σα γύφτικα σκεπάρνια.

Εγώ λίγες εικόνες είδα από το τέλος της eurovision (απονομή στο ντζίμα μπιλάν και τις κοπέλες που τον πλαισίωναν) και νόμιζα ότι ήδη έβλεπα καλλιστεία.
Και αν δεν πιστεύετε ρίξτε μια ματιά.

www.eurovision.tv/page/photos?gal=1116]Eurovision Song Contest 2008 winner Dima Bilan[/url]

Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ λίγες εικόνες είδα από το τέλος της eurovision (απονομή στο ντζίμα μπιλάν και τις κοπέλες που τον πλαισίωναν) και νόμιζα ότι ήδη έβλεπα καλλιστεία.
Και αν δεν πιστεύετε ρίξτε μια ματιά.

το ιδιο ειπαμε και εμεις που το ειδαμε εδω. ΑΚΡΙΒΩΣ.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εκτος απο την πρωτη,οι υπολοιπες δεν πηδιουνται ουτε με 2 ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙ..
απαραδεκτο να παιρνουν τετοιες για σταρ ελλας..

Με 2 βαρέλια κρασί εγώ θα πήδαγα (και) το βαρέλι :2funny: :2funny:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
199
Like
4.768
Πόντοι
15.775
Ρε ποια μοντελα τωρα η Τατιανα ηταν 10 φορες καλυτερη απο ολες αυτες.. :boobies: :boobies:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom