Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Στην ψηφοφορία θα πρέπει να προστεθεί και άλλη μια κατηγορία όπως: "Μου αρέσουν αλλά όχι όλες".
Ελα μωρε με τη Ρια..
Κακη απομιμηση Ρωσογενους ομορφιας!
εκτος απο την πρωτη,οι υπολοιπες δεν πηδιουνται ουτε με 2 ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙ..
εμενα η μοναδικη ελληνιδα που μου εχει αρεσει απο το σταρσυστεμ 100% ελληνιδα, ειναι η Βικτωρια Καιματζογλου (η πρωην γυναικα του κορκολη) αλλα τι να πει κανεις... ποσο μυαλο πρεπει να διαθετει κανεις για να παει να παντρευτει τον κορκολη.
Το συγκεκριμενο δειγμα των γυναικων δε νομιζω οτι μπορει να αντιπροσωπησει τη γυναικια ελληνικη ομορφια εκτος μερικων εξαιρεσεων..
ναι Πισοχωστη αυτη την κοπελια λεω. Συμφωνω με οτι λες...Ζωον τελειως ο κορκολης. Και αλκοολικος συν της αλλοις. Αλλα το κορυφαιο ειναι οτι δεν τον αφησε αυτη, αυτος την αφησε για μια πολυ περιεργη ρωσσοεβραια τραγουδιστρια την Λιντα. Η οποια κατα την γνωμη μου ειναι πολυ περιεργη στην φατσα για να την πω εμφανισιμη. απο ανθρωπους του κυκλου της Βικτωριας που τυχαινει να γνωριζω ξερω οτι ειναι καλο κοριτσι αν και λιγο αφελης. Τωρα τι να πω, δεν την ξερω προσωπικα. Αλλα ο κορκολης παντα αηδια μου προκαλουσε. Πιστευω αν ζουσα ελλαδα και τον εβλεπα στο δρομο θα αηδιαζα. μπλιαχ!!
Χαιρομαι γι'αυτο!τελικα μαλλον δικαιο ειχες
προ ολιγου μας ενημερωσε το αγαπημενο μου δελτιο ειδησεων οτι το ματι ειναι φακος, το μαλλι βαμμενο (καλα αυτο το ξεραμε) επαιξε κ μια πλαστικη στο σωμα
οποια απογοητευσης πραγματικα *P
Επισης ξερουν απο 2 γλωσσες τουλαχιστον,μαλλον μετρανε και τις τοπικες διαλεκτους..
Ρε αυτες δε ξερουν ελληνικα,θα ξερουν κι αλλες γλωσσες?..
Εγώ λίγες εικόνες είδα από το τέλος της eurovision (απονομή στο ντζίμα μπιλάν και τις κοπέλες που τον πλαισίωναν) και νόμιζα ότι ήδη έβλεπα καλλιστεία.
Και αν δεν πιστεύετε ρίξτε μια ματιά.
εκτος απο την πρωτη,οι υπολοιπες δεν πηδιουνται ουτε με 2 ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙ..
απαραδεκτο να παιρνουν τετοιες για σταρ ελλας..