Νέα

Σταρ Ελλάς 2008..αυτή είναι η ομορφιά των Ελληνίδων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρεσουν οι [υπ] Σταρ Ελλας 2008

• Ναι μου αρεσουν.

Ψήφοι: 1 50,0%
  • Οχι δε μου αρεσουν.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δε βλεπονται.

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Μην πας να γαμησεις το θεμα.

Δεν παω να γαμησω το θεμα αλλα το 90% των κοριτσιων ειναι κυκλοφορίσιμες και ΟΛΕΣ πηδησιμες απλα ξεκιναει αλλο ενα μισογυνιστικο thread και μου την εδωσε!!!! Οκ δεν ειναι για διαγωνισμο ομορφιας αλλα "Ο εχων ρίξει καλυτερες πρωτος το λίθω βαλλέτω"

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
  Δεν παω να γαμησω το θεμα αλλα το 90% των κοριτσιων ειναι κυκλοφορίσιμες και ΟΛΕΣ πηδησιμες απλα ξεκιναει αλλο ενα μισογυνιστικο thread και μου την εδωσε!!!! Οκ δεν ειναι για διαγωνισμο ομορφιας αλλα "Ο εχων ρίξει καλυτερες πρωτος το λίθω βαλλέτω"
Ωραια θα βαλω ψηφοφορια για να αποδειχτει και επισημα οτι εισαι σαβουρης.

Επισκέπτης
Εμ μερικες ελεος ουτε καν πηδησιμες δεν ειναι και διεκδικουν τον τιτλο?
Μια μεση ρωσιδα σε εμφανιση μονο τις βαζει κατω της δηθεν σταρ Ελλας  :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  "Καλιο σαβουροδενε παρα γκομενογυρευε"

μου ελεγε ενας φίλος και εγω ο λαλακας ΔΕΝ τον ακουγα και  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
  "Καλιο σαβουροδενε παρα γκομενογυρευε"

μου ελεγε ενας φίλος και εγω ο λαλακας ΔΕΝ τον ακουγα και  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

Ε οχι ρε φιλε τετοια λογικη δινει αερα στις βρωμομπαζολες και το παιζουν και μετα ντιβες.
Χιλιες φορες καλυτερη η μαλακια απο το να γαμας μια σαβουρα για να λες οτι γαμας απλα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει σήμερα

Διαφωνώ με τον Τρουένο και συμφωνώ με τον whitey

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ε οχι ρε φιλε τετοια λογικη δινει αερα στις βρωμομπαζολες και το παιζουν και μετα ντιβες.
Χιλιες φορες καλυτερη η μαλακια απο το να γαμας μια σαβουρα για να λες οτι γαμας απλα...
+1000

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μα εγω σου λεω ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που καποτε σκεφτομουν οπως εσυ. Η "μουναρα" θα σε αφησει στο περιμενε μεχρι να βρει κατι καλυτερο και στο φιναλε η "μουναρα" θα θελει και μπουζουκια κσι λουσα και εκδρομες και σπίτια που το πορτοφόλι σου δεν αντεχει.

Στο φιναλε το ιδιο καμακι κανεις στην "μουναρα" και το ιδιο στην "μετρια"  αν εισαι επιλεκτικος μενεις με το πουλί στο χερι και εισαι απροπόνητος και αν σου δωθει η ευκαιρια με μια "καλή" δεν μπορεις να ανοιξεις το στομα σου και φυσικα ουτε λόγος να την ρίξεις στο κρεββατι!!!

Η γκομενα που πρωτογνωρίζεις ειναι πιθανοτατα γνωστη-γνωστου-γνωστης κλπ που στα 5 πρωτα λέπτα σου μιλαει νορμαλ αλλα με το που μαθαινει οτι εχουν να σε δουν με γκόμενα 2 χρονια στο παιξει ιστορία (απο προσωπικες εμπειρίες τα λέω αυτα)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

whitey for president!

Επισκέπτης
  Μα εγω σου λεω ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ που καποτε σκεφτομουν οπως εσυ. Η "μουναρα" θα σε αφησει στο περιμενε μεχρι να βρει κατι καλυτερο και στο φιναλε η "μουναρα" θα θελει και μπουζουκια κσι λουσα και εκδρομες και σπίτια που το πορτοφόλι σου δεν αντεχει.

Και η μπαζολα αν της γυαλισει καποιος αλλος και ειναι και αυτος δεκτικος δεν θελει πολυ να σε παραιτησει.Εξαλλου δεν ειναι θεμα ομορφιας αλλα πουτανιας στην ψυχη.Μπουζουκια και λουσα θελουν ολες οι γκομενες.Απο την πιο σαβουρα μεχρι την πιο μουναρα.Και παλι ειναι θεμα σε τι lifestyl εχει μαθει η γκομενα.

Στο φιναλε το ιδιο καμακι κανεις στην "μουναρα" και το ιδιο στην "μετρια"  αν εισαι επιλεκτικος μενεις με το πουλί στο χερι και εισαι απροπόνητος και αν σου δωθει η ευκαιρια με μια "καλή" δεν μπορεις να ανοιξεις το στομα σου και φυσικα ουτε λόγος να την ρίξεις στο κρεββατι!!!

Σ' αυτο εχεις καποιο δικιο.

Η γκομενα που πρωτογνωρίζεις ειναι πιθανοτατα γνωστη-γνωστου-γνωστης κλπ που στα 5 πρωτα λέπτα σου μιλαει νορμαλ αλλα με το που μαθαινει οτι εχουν να σε δουν με γκόμενα 2 χρονια στο παιξει ιστορία (απο προσωπικες εμπειρίες τα λέω αυτα)

Και αυτο ειναι σωστο αλλα παρατηρειται στην Ελλαδα κυριως με τις ελεινιδες και την ηλιθια νοοτροπια τους...
Σιγουρα παντως ειναι ανασταλτατικος παραγοντας αμα μαθει οποιαδηποτε γκομενα οτι εχεις μερικα χρονια να κυκλοφορησεις αλλη.Εκτος και αν σε γουσταρει/εκτιμαει πραγματικα που δεν κολαει εκει.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ολες οι μπαζολες εχουν γκομενο.
Γιατι εεεεεεεε?????????

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Προς Whitey δεν ειπα οτι αυτα που λέω ειναι απολυτα (μπορει να πεσεις σε μπαζο και χαζη και αγγουρι) ΑΛΛΑ δεν αποκλειεις κατευθειαν καποια επειδη την θεωρεις μπαζο.

Ασε που συνηθως την αναφορα ΔΕΝ την δινει γνωστη αλλα ΦΙΛΟΣ που "σε ξερει χρόνια" που εχει τους δικους του λόγους να κυνηγαει μια αλλη μπαζόλα δεν μπορω να πω οτι φταινε μονο οι γυναικες . Το ζητημα μου ειναι οτι δεν μπορεις μια ζωη να λες "πασο" αλλα πρεπει με οτι φύλλο εχεις να παιζεις!!  και αν φας μια ηττα δεν πειραζει πας παρακατω!!

ΥΓ Ωραια μια γυναικα που θέλει να κανει το ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΟ πραγμα στον κοσμο ειναι τσουλα και αντιστοιχα ενα παλικαρι που θέλει να κανει το ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΟ πραγμα στον κοσμο ειναι λιγουρης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με αυτα τα μυαλα μας την εχει βαρεσει ολονων!!!!!!!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Την Candy Strong την ειδατε?
Αυτη βγαινει χαλαρα σταρ Ελλας!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το συγκεκριμενο δειγμα των γυναικων δε νομιζω οτι μπορει να αντιπροσωπησει τη γυναικια ελληνικη ομορφια εκτος μερικων εξαιρεσεων..οι πιο πολλες ειναι ανορεκτικες με ποδια σα ξυλοποδαρα..
Δε φταινε αυτες ομως αλλα το προτυπο που δινεται απο τις πασαρελες στα κοριτσια,δηλαδη να μη τρωνε τιποτα και να κινδυνευουν απο τροφικη ανορεξια..
Τη μια τη ξερω,δε μπορειτε να φανταστειτε με τι τουπε κυκλοφορει,την εχει ψωνισει αγρια λεμε..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
89903231123119lovw9.jpg

αυτη τωρα εχει αξιωσεις για τιτλο?
το 4 και το 29 λενε αυτη ειναι σαν οπαδος ταβερνας με τα γλυκαδια της ρουφα την κοιλια σου ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom