sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.065
- Πόντοι
- 22.266
λες να ειναι στο σαρβαιβορ??να βρουμε το ροπαο ρε μαν
λες να ειναι στο σαρβαιβορ??να βρουμε το ροπαο ρε μαν
στην παραλια τυπε?λες να ειναι στο σαρβαιβορ??
Ναί,το ντογκ ακαντεμυ.ο μποζ βλεπει σταρ ακαντεμυ μπαρουλη?
αποψε εχει λαιβ μαγκες...
επρεπε να απομονωθώ και να σκεφτω για λιγες μερες...η αποχωρηση της κορωναιου με συγκλονισε, μου ραγισε την καρδια και τα αρχιδια...πηγα Αγιο Ορος...
Έλα ρε μπραδερίνι και μας τρόμαξες.
εφυγα απο το σπιτι και πηρα μαζι μου μονο τα κλειδιά του σπιτιου και μια φωτογραφια που σωκρατη του κοκκαλη που κουβαλαω παντοτε μαζι μου για γουρι...καθισα και σκεφτηκα πολύ, ζυγισα τα πραγματα και κατεληξα ότι είναι κριμα να αφήσω το σοου μετα την φυγη της κορωναιου..θα ταν κριμα για τον σταυρακα, την λολιτα, τον σαλταρισμενο προεδρο και τα αλλα παιδια...
ετσι ακριβως τυπε..και δεν είναι μονο η μπωχα, είναι και ο κροτος που κανουν και τρομαζουν τον σταυρακα..ο ιδιος επειδή εχει χαλαρο πρωκτο (μαλλον λογω οργανικου θεματος, μην παει ο νους σας σε κατι άλλο) εχει να ακουσει τις πορδιτσες του πολλα χρονια...δεν τηθετε θεμα.οποιος περδετε μπροστα στον σταυρο παει ντακο....να κοιματε εξω σαν το σκυλι
να κανουμε μια μικρη εξαιρεση μονο για την 19χρονη λολιτα...αυτη ας περδετε...ετσι ακριβως τυπε..και δεν είναι μονο η μπωχα, είναι και ο κροτος που κανουν και τρομαζουν τον σταυρακα..ο ιδιος επειδή εχει χαλαρο πρωκτο (μαλλον λογω οργανικου θεματος, μην παει ο νους σας σε κατι άλλο) εχει να ακουσει τις πορδιτσες του πολλα χρονια...
επρεπε να απομονωθώ και να σκεφτω για λιγες μερες...η αποχωρηση της κορωναιου με συγκλονισε, μου ραγισε την καρδια και τα αρχιδια...πηγα Αγιο Ορος...