Νέα

Star Academy -E tv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι το σταρ ακαντεμυ το πιο συχαμενο τηλεπαιχνίδι ολων των εποχών?????

• ναι

Ψήφοι: 2 8,3%
  • Ασφαλώς και ναι

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Είναι εμμετικο

Ψήφοι: 6 25,0%
  • Απόλυτο σκουπιδι

Ψήφοι: 10 41,7%
  • Δεν το ειδα ποτε

Ψήφοι: 3 12,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
519
Πόντοι
306
Επιχειρώντας μια πρόχειρη σύγκριση των 2 σόου (αν μπορεί να ονομαστεί η ακαδημία σόου) έχουμε κ λέμε:

1.Επιτροπή έχω Βίσση και Γερμανού έναντι Τάμτα....γατάκι, έχω Καρβέλα με Στόκα,έχω Μουρατίδη με Παπαδόπουλο (εδώ γελάμε) και Κωστόπουλο με Μαζωνάκη....άρα σαφής η ποιοτική και ποσοτική υπεροχή εδώ

2.Έχω Μένιο έναντι Σάκη.Απο πού να ξεκινήσει κάποιος εδώ.Η πλάστιγγα γέρνει στο φυτευτό μαλλί....  :S

3.Παίκτες-Διαγωνιζόμενοι:Πραγματικά θέλετε να συγκρίνουμε ποιότητα και συγκλονιστικές ερμηνείες που μας χάρισαν κατα καιρούς Σταυραετός...Φαίη...Τζό....Μάκης....η λίστα δεν τελειώνει και το γήπεδο γέρνει στη πλευρά της ακαδημίας

4.Κοινό-Τηλεθεατές: Εδώ που να σταθεί κάποιος...έχω βαριά χαρτιά στη τηλεθέαση...δάσκαλο ραοπαου....τρουμπάκη...εξ νήμα πρακτικά δεν υπάρχει. Λάιβ κοινό αξίζει να σταθεί κανείς στη πραγματική στήριξη τη προηγούμενη βδομάδα απ το 14ο λύκειο Μενιδίου που κόντεψε να γκρεμίσει το στούντιο...

Δεν περιγράφω άλλο....μη πέφτετε θύματα στημένων δημοσκοπήσεων διάφορων περίεργων...στήριξη στη ποιότητα μόνο  :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.258
Πόντοι
5.006
Επιχειρώντας μια πρόχειρη σύγκριση των 2 σόου (αν μπορεί να ονομαστεί η ακαδημία σόου) έχουμε κ λέμε:

1.Επιτροπή έχω Βίσση και Γερμανού έναντι Τάμτα....γατάκι, έχω Καρβέλα με Στόκα,έχω Μουρατίδη με Παπαδόπουλο (εδώ γελάμε) και Κωστόπουλο με Μαζωνάκη....άρα σαφής η ποιοτική και ποσοτική υπεροχή εδώ

2.Έχω Μένιο έναντι Σάκη.Απο πού να ξεκινήσει κάποιος εδώ.Η πλάστιγγα γέρνει στο φυτευτό μαλλί....  :S

3.Παίκτες-Διαγωνιζόμενοι:Πραγματικά θέλετε να συγκρίνουμε ποιότητα και συγκλονιστικές ερμηνείες που μας χάρισαν κατα καιρούς Σταυραετός...Φαίη...Τζό....Μάκης....η λίστα δεν τελειώνει και το γήπεδο γέρνει στη πλευρά της ακαδημίας

4.Κοινό-Τηλεθεατές: Εδώ που να σταθεί κάποιος...έχω βαριά χαρτιά στη τηλεθέαση...δάσκαλο ραοπαου....τρουμπάκη...εξ νήμα πρακτικά δεν υπάρχει. Λάιβ κοινό αξίζει να σταθεί κανείς στη πραγματική στήριξη τη προηγούμενη βδομάδα απ το 14ο λύκειο Μενιδίου που κόντεψε να γκρεμίσει το στούντιο...

Δεν περιγράφω άλλο....μη πέφτετε θύματα στημένων δημοσκοπήσεων διάφορων περίεργων...στήριξη στη ποιότητα μόνο  :S
Ευγε τυπε...αντικειμενικη και ψυχραιμη αναλυση... :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.627
Πόντοι
5.506

ευγε μητσο....η αληθεια οπως ειναι

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Είναι επανάληψη το Σταρ Ακαντεμυ? Νομίζω τον έχω ξαναδεί τον κοντό

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.258
Πόντοι
5.006
Είναι επανάληψη το Σταρ Ακαντεμυ? Νομίζω τον έχω ξαναδεί τον κοντό
Παντα την παρασκευη παιζουμε επαναληψη για τα αρρωστακια..
Ισως να επρεπε να το βαζουμε και μεταμεσονυχτια για αυτους που δουλευουν βραδυ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.627
Πόντοι
5.506
Ισως να επρεπε να το βαζουμε και μεταμεσονυχτια για αυτους που δουλευουν βραδυ...
και μεταμεσημεριανα για αυτους που δουλευουν μερα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.258
Πόντοι
5.006
Στο σουρβαιβορ τι νεκρα ειναι αυτη...μονο τα ξερατα μεινανε.... :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Σωστά. Άλλωστε το λέει με ένα μεγάλο Ε αριστερα ότι πρόκειται περί επανάληψης.

Εγώ τώρα περιμένω να δω Τάκη στο ΑΒ. Μόνο από εκεί μπορεί να προκύψει κάτι ενδιαφέρον για σήμερα.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Στο σουρβαιβορ τι νεκρα ειναι αυτη...μονο τα ξερατα μεινανε.... :S
Είναι για λυπηση. Έχουν ραγδαία πτώση. Ραγδαία επιδείνωση του θρεντ γενικότερα. Δε λένε πλέον και αστεία όπως παλαιότερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom