troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.661
- Πόντοι
- 5.506
ειμαι σιγουρος οτι ο μενιος ξερειΕγώ πάλι επέστρεψα μήπως και μάθω επιτέλους "πως και γιατί βγαίνει το κωλάντερο μετά το πρωκτικό".......![]()
ειμαι σιγουρος οτι ο μενιος ξερειΕγώ πάλι επέστρεψα μήπως και μάθω επιτέλους "πως και γιατί βγαίνει το κωλάντερο μετά το πρωκτικό".......![]()
κλασικο θρεντ - παγιδα για ψαρεμα δροσερων και απρόσεκτων αγοριων...Εγώ πάλι επέστρεψα μήπως και μάθω επιτέλους "πως και γιατί βγαίνει το κωλάντερο μετά το πρωκτικό".......![]()
τα μεντιζνενεζ και η κρεμα καβιαρ εχουν πολλα φραγκαΕνημέρωση: Αν δεν ανοίξει το συρτάρι και αν δεν πέσει "κασέρι" μέχρι στις 17 του μήνα, πάπαλα η ακαδημία. Εκεί να δεις γέλια και κλάματα....
Ενημέρωση: Αν δεν ανοίξει το συρτάρι και αν δεν πέσει "κασέρι" μέχρι στις 17 του μήνα, πάπαλα η ακαδημία. Εκεί να δεις γέλια και κλάματα....
τυπε? μηπως εισαι ο οδηγος του αλαφουζου και πατερας της βαλαβανη? αν ναι οκ να καταλαβουμεΕνημέρωση: Αν δεν ανοίξει το συρτάρι και αν δεν πέσει "κασέρι" μέχρι στις 17 του μήνα, πάπαλα η ακαδημία. Εκεί να δεις γέλια και κλάματα....
τα μεντιζνενεζ και η κρεμα καβιαρ εχουν πολλα φραγκα
αν χρειαστει θα πληρωσουμε εμεις οι χιλιαδες φαν του σοου...To "κασέρι" έχει σχέση κυρίως με την εταιρία διαχείρισης των δικαιωμάτων του show....
αν χρειαστει θα πληρωσουμε εμεις οι χιλιαδες φαν του σοου...
ο ροπαο ηδη θα δινει 100 ευρω εισοδο στο επομενο σοου
ταχει πει ο ροπαο αυτα απο παλια...ναι εδω ειναι μια μικρη αδυναμια του σοουΑν είναι να δούμε κάποια πίπα της Δαλιδα ή κανένα καλό λεσβιακό με την Κωροναίου, να δώσουμε και παραπάνω. Αλλά τελικά, με τόσο άχρηστο σκηνοθέτη το βλέπω σχεδόν αδύνατο...
ανετα ρε.το ρωτας?Πως πάει το παρεάκι?Θα δούμε master sef?
Πως πάει το παρεάκι?Θα δούμε master sef?
sef.Θα δούμε Κ master chef :S :S :S
ανετα ρε.το ρωτας?
μην τον συναιριζεσαι...τραμπουκος ειναιΟκ, sef :S :S :S
Και Xfactor και συνάμα Bourdela com.Έσυ με τις δέκα τηλεοράσεις, στις 21:00 έχει κ Star Academy :S :S :S
κατσε ρε γιατι μου την λες τωρα?Έσυ με τις δέκα τηλεοράσεις, στις 21:00 έχει κ Star Academy :S :S :S