giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα.
γιατί ρε μάστορα τι εγινε δηλαδής? οι ποθτάνες δεν ειναι ανθρώπινα όντα ?
δεν χέζουν ,δεν κλάνουν κλπ??
εσύ αμα γάμαγες καμμιά καταπιόλα και σου ρχόταν ρεψοκλανίδι επειδής εφαγες φασολάδα γίγαντες στο φουρνο με παστουρμά ογκρατέν και τζατζίκι τι θα κανες ??
τις εχεις ρωτήσει ποτες ενώ κανουν τσιμοθκι σε απλυτους λουτσους που εχουν να κανουν μπανιο
απο τον κατακλυσμο του Νωε,εχουν φάει και κλανίδι απο μπακαλιάρο σκορδαλιά και ρεψίδι απο
ψαρομπυρες, υδηποτα και whiskya (ουισκια)απο το κάθε μεθυσμένο ??
εξάλου μετα δεν σου πήρε τσιμοθκι με πιπα καλή??
γουατσ ντι μπρόμπλεμ ναοθμ??