You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταμάτησε για... χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
averel_dalton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
decidious παλιό μέλος και ο πιο cult μπουρδελιάρης..τα χαιρετίσματα μου Decidious. ελπίζω να τα πουμε σε καμιά μπουρδελότσαρκα
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Χαίρε, averel_dalton. Τα σέβη μου. Ζούμε για τη σαπίλα.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Επεσα ξερος απο τα γελια
Γαμω τισ σκατοκαταστασεις
Φιλαρακο, εισαι πραγματι πολυ γενναιος....
Γαμω τισ σκατοκαταστασεις
Φιλαρακο, εισαι πραγματι πολυ γενναιος....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Επρεπε να της πεις:
"Εμενα δε με στηνουν ποτε να περιμενω τοση ωρα. Θα χεστουμε εδω μεσα"
"Εμενα δε με στηνουν ποτε να περιμενω τοση ωρα. Θα χεστουμε εδω μεσα"
μια φορα μαγκες γαμουσα κολαρακι και μου λεει η γκομενα μην χυσεις μεσα τα θελω στο προσωπο.τον βγαζω εξω για να την χυσω και μαζι με τα φλοκια πεταγοντουσαν και σκατα απο το χερι μου στην μαπα τις.αυτη ξερασε κιολας ,εγω εκανα ντους και ουτε την ξαναειδα.Μιλαμε για σουπερ σκατοκατασταση....
Επισκέπτης
μια φορα μαγκες γαμουσα κολαρακι και μου λεει η γκομενα μην χυσεις μεσα τα θελω στο προσωπο.τον βγαζω εξω για να την χυσω και μαζι με τα φλοκια πεταγοντουσαν και σκατα απο το χερι μου στην μαπα τις.αυτη ξερασε κιολας ,εγω εκανα ντους και ουτε την ξαναειδα.Μιλαμε για σουπερ σκατοκατασταση....
Εγω μια φορα εκλασα ενω μου εκανε "καραμελωμα" στα αρχιδια
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
ξερα φασολια ειχες φαει??Εγω μια φορα εκλασα ενω μου εκανε "καραμελωμα" στα αρχιδια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Την επόμενη φορά στείλτην κατευθείαν για κλύσμα πριν την είσοδο.
Πίστεψέ με θα γλυτώσεις τα ατυχήματα.....
Πίστεψέ με θα γλυτώσεις τα ατυχήματα.....
Επισκέπτης
Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα.
Για τέτοιες εμπειρίες αξίζουν τα μπουρδέλα...εγώ θα την γαμούσα πισωκολλητό να βλέπω αυτό το αυθάδικο κωλαράκι που τόλμησε να μου αυθαδιάσει και να περιμένω τόση ώρα!
MotherFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ενημερωση για δυσκοιλιους παντως τσιγαρο καρελια κασσετινα το πρωι με καφε ελληνικο το πολυ σε 1 λεπτο εχετε αδειασει.
θα προτεινα επισης Marlboro μαλακο και φραπεδια!! καλα, μαγκες μιλαμε για ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ...
Επισκέπτης
Έχω ακούσει ... κι αν εχω ακούσει ιστορίες ... αλλά αυτό το σημερινό ξεπέρασε κάθε φαντασία ...!!!Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα.
Έλεος ...!
ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
... Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις
Αυτό το "πολλές υποσχέσεις" ήταν το ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ της συγκεκριμένης... (Σύμφωνα με την υπόλοιπη περιγραφή σου, αφού ακόμα και το "σούπερ βυζί" τελικά ήταν.... πεσμένο...)