You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σταμάτησε για... χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Deicidious
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λουκανικοπιτα με Milko πρωι πρωι - θάνατος χέσιμο !!!!!θα προτεινα επισης Marlboro μαλακο και φραπεδια!! καλα, μαγκες μιλαμε για ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ...
MotherFucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θάνατος χέσιμο !!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δωσε κουραδια στον λαο σου
φαντασου να κανατε 69 και να στα πεταγε στην μαπα
πηγες για να την χυσεις και τελικα θα σε εχεζε αυτη
φοβερη εμπειρια
φοβερη εμπειρια
Παντως το κορυφαιο το εχω πετυχει εγω!!
με εβαλε στο δωματιο η τανα... και εκει που αρχισαμε βλεπω διπλα στο κρεββατι εναν σκυλο!!!!!κομπλαρω...μου λεει μην φοβασαι εχει συνιθισει!! εγω ομως δεν εχω συνιθισει να με παιρνει ματι σκυλος την ωρα που οποτε την εκανα!!
με εβαλε στο δωματιο η τανα... και εκει που αρχισαμε βλεπω διπλα στο κρεββατι εναν σκυλο!!!!!κομπλαρω...μου λεει μην φοβασαι εχει συνιθισει!! εγω ομως δεν εχω συνιθισει να με παιρνει ματι σκυλος την ωρα που οποτε την εκανα!!
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
δωσε κουραδια στον λαο σου
φοβερη εμπειρια
ρε μεγαλε...sorry κιολας...αλλα αυτο το νουμερο που εχεις στην φωτο, γιατι το εβαλες? και το ονομαζεις και απολυτο αρσενικο....
χαχα καλο...ξερεις ποσες καθως πρεπει τον παιρνουν και το κανισακι ειναι απο διπλα?ουυυυυυυυυυυυΠαντως το κορυφαιο το εχω πετυχει εγω!!
ΣΠΥΡΟΣ 177
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
χέσε μέσα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
επρεπε να της ελεγες να μην σκουπισει τον κωλο της μετα το χεσιμο και να την γαμισεις απο τον κωλο!το ζεστο σκατο ειναι σα λαδι και γλυστραει ωραια ο πουτσος!!!Λοιπόοον... πάω σήμερα στο Φυλής 131, που ξανάνοιξε. Πετυχαίνω ένα τρελό μπάζο, την Άννα, ύψος γύρω στο 1,50, μεγάλη κοιλιά, ξανθιά, αλλά... σούπερ βυζί (πεσμένο) και πολλές υποσχέσεις. "Δε γαμιέται;", λέω, και μπαίνω. Με πιάνει στην κουβέντα (πάρα πολύ φιλική, είναι η αλήθεια) και ξεκινάει το γλείψιμο. Μόλις μου είχε σηκωθεί και πάει να μου βάλει το προφυλακτικό, τινάζεται πάνω σαν να τη χτύπησε κεραυνός!
"Τι έγινε;", ρωτάω. "Πρέπει να πάω τουαλέτα", λέει, "αλλιώς χάθηκα!". Οκ, λέω, σαστισμένος, και περιμένω. Περνάνε... 18 λεπτά! Εμφανίζεται ανακουφισμένη. "Τι έπαθες;", ρωτάω. "Είχα φάει πριν από μισή ώρα πατάτες τηγανητές και ομελέτα, ήπια και ένα ποτήρι κόκα κόλα, και ΜΕ ΘΕΡΙΣΕ!!!"
Ε, από τα γέλια, δεν μου σηκωνόταν με τίποτα. Τελικά, πήρε μια (πολύ καλή) πίπα και έφυγα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω ειχα κατι παρομοιο με την κακασχημη.ειχε φερει σπιτι μου ενα γκρι γατακι και τη γαμαγα και το γατακι μας κοιταζε!μετα απο πολυ ωρα και μερικα γαμησια.γαμαγα...γαμαγα και δεν μπορουσα να χυσω.και τον εβγαλα και τον επαιζα για να χυσω.το γατακι κοιταζε και ηταν ετοιμο να επιτεθει στο κινουμενο χερι με την πουτσα !!!!πολυ γελιο!!!Παντως το κορυφαιο το εχω πετυχει εγω!!
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
Λουκανικοπιτα με Milko πρωι πρωι - θάνατος χέσιμο !!!!!
εμεις τρωγαμε σαν παρεα λουκανικοπιτα κ μιλκο στο φουρνο στην αραχωβα (εκει στο στενεμα του δρομου, στ'αριστερα) οταν ανεβαιναμε πανω για το χιονοδρομικο κατα τις 7.30 (sharp!) αλλα δεν μας επιανε κατι ...ιδιαιτερο! βεβαια τωρα παλι που το ξανασκεφτομαι δεν ηταν
λουκανικοπιτα που προτιμουσαμε αλλα η απαιχτη ζαμπονοτυροπιτα που ειχε ...οποτε
ισως και αυτο να εφταιγε τελικα! λουκανικο αντι ζαμπον!
Billy7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 85
- Like
- 983
- Πόντοι
- 2.687
τρομερή ιστορία αλλά και ο συνάδελφος πραγματικός ήρωας αφού κατάφερε να φέρει εις πέρας τέτοια επικίνδυνη αποστολή
Τελικα για να γαμησεις σε μπουρδελο πρεπει να εισαι κασκαντερ!!!!