nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Μπα, δεν υπάρχουν λεφτά για να αλλάξουν τα βιβλία :p
Θα τα βρουν από δωρεές και ξένες Μ.Κ.Ο.!
Μπα, δεν υπάρχουν λεφτά για να αλλάξουν τα βιβλία :p
Ενώ στην συνέχεια (1950-90) επιδείξαμε την απαιτούμενη προσοχή
Είπα το αντίθετο; Αλλά μετά ήταν αργά. Και η Γιουγκοσλαβία ήταν πάντα σε διάσταση με τον Στάλιν λόγω των αποσχιστικών τάσεων του Τίτο οπότε την χάιδευε το Νάτο και εμείς σαν καλά παιδιά δεν έπρεπε να τη δυσαρεστήσουμε και να χαλάσουμε το φλερτ. Αμαρτωλή ιστορία που δεν αναλύεται μέσω σχολίων...
Όταν ολόκληρη Μεγάλη Βρετανία αλλάζει το όνομα της και μετονομάζεται σε Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας εξαιτίας των πιέσεων της Γαλλίας για ένα γαλλικό χωριό, το να παρακαλάει η Ελλάδα τους σκοπιανούς για μια συμβιβαστική λύση, δείχνει πόσο μικροί είμαστε (ακόμα και τώρα) πολιτικά διεθνώς.Είπα το αντίθετο; Αλλά μετά ήταν αργά. Και η Γιουγκοσλαβία ήταν πάντα σε διάσταση με τον Στάλιν λόγω των αποσχιστικών τάσεων του Τίτο οπότε την χάιδευε το Νάτο και εμείς σαν καλά παιδιά δεν έπρεπε να τη δυσαρεστήσουμε και να χαλάσουμε το φλερτ. Αμαρτωλή ιστορία που δεν αναλύεται μέσω σχολίων...
Άμα δεν ήμασταν στο ΝΑΤΟ θα είχαμε σίγουρα πόλεμο με την Τουρκία.Μόνο καλό το ότι δεν είχαμε κομμουνισμό...
Όταν ολόκληρη Μεγάλη Βρετανία αλλάζει το όνομα της και μετονομάζεται σε Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας εξαιτίας των πιέσεων της Γαλλίας για ένα γαλλικό χωριό, το να παρακαλάει η Ελλάδα τους σκοπιανούς για μια συμβιβαστική λύση, δείχνει πόσο μικροί είμαστε (ακόμα και τώρα) πολιτικά διεθνώς.
Δε ξέρω έχω φτάσει σε μία κατάσταση στην οποία δεν μπορώ πλέον να καταλάβω τη υπέρ έχουμε και είχαμε με το να ενταχθούμε στην Βορειοατλαντική συμμαχία...
Μόνο καλό το ότι δεν είχαμε κομμουνισμό...
Νομίζω πάντα μας σταματούσεαλλά αυτό ποτέ δεν μας σταμάτησε όταν είχαμε πίστη στις δυνάμεις μας...
Άμα δεν ήμασταν στο ΝΑΤΟ θα είχαμε σίγουρα πόλεμο με την Τουρκία.
Νομίζω πάντα μας σταματούσε
Όλα τα επαναστατικά ή απελευθερωτικά κινήματα άντεχαν 1-2 χρόνια. Μετά άρχιζαν οι εσωτερικές εμφυλιακές έριδες
ΑκριβώςΚαι μετά αρχίζαμε να παρακαλούμε τις Μεγάλες Δυνάμεις να νικήσουν στο Ναβαρίνο τους Τούρκους, την Αντάντ να μας σώσει στον Σαγγάριο, τις ΗΠΑ να σταματήσουν τον Αττίλα στην Κύπρο και ξανά προς τη δόξα τραβάμε...
Και μετά αρχίζαμε να παρακαλούμε τις Μεγάλες Δυνάμεις να νικήσουν στο Ναβαρίνο τους Τούρκους, την Αντάντ να μας σώσει στον Σαγγάριο, τις ΗΠΑ να σταματήσουν τον Αττίλα στην Κύπρο και ξανά προς τη δόξα τραβάμε...
Στα λινλτ εμαθες ιστορια?
Εγω να σε ενημερωσω οτι ειχανε σπασει οι 4 απο τις 5 αμυνες ζωνης που ειχανε οι τουρκοι
ειχες φτασει μερικες δεκαδες χιλιομετρα εξω απο την αγκυρα
και ξαφνικα δοθηκε εντολη να σταματησει η προελαση
εσυ βγες και πες οτι παρακαλουσαμε να μας σωσουνε στον σαγγαριο ακουστηκες
Κάντε της και μια τρίτη Ερώτηση...
Αν ποτέ η Αλβανία εμπλακεί σε πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα έστω σαν σύμμαχος της Τουρκίας... τα παιδιά σου θα πολεμήσουν κατα της μητέρας πατρίδας? Η θα χύσουν το αίμα τους για την Ελλάδα?
Προσωπική άποψη είναι πως περισσότερο Ελληνας είναι κάποιος που έχει έστω και έναν γονιό Έλληνα κι ας έχει μεγαλώσει εξωτερικό κι ας μην ξέρει λέξη Ελληνικά παρά κάποιο παιδί αλλοδαπων γονιών μεγαλωμένο εδώ!
Είναι πλέον αποδεδειγμένο οτι όλα τα προβλήματα συν η επιστροφή στις ρίζες αυτών των παιδιών εμφανίζονται στην ...τρίτη Γενιά!
Και αυτο φαίνεται στις χώρες που έχουν ήδη αναθρέψει τέτοια παιδιά και δέχονται το ευχαριστώ... με σφαίρες,βίδες, καρφιά και μπουλόνια...
Εμείς(Εσείς μάλλον, όχι εγώ ο "ρατσιστής και φασίστας") αναθρέφουμε τώρα την δεύτερη γενιά !
Κληρονομιά των πατεράδων μας στα παιδιά τους!
Ελπίζω να μας προλάβει άλλη καταστροφή πιο γρήγορη πριν απο το να μας σφάζουν αλβανάκια στα σπίτια
εχω ακουσει από μεγαλύτερους ότι και πριν 50-60 χρονια οι ευρωπαιοι μακεντόνια το αποκαλουσαν :S
Λογικό, αφού δημιουργήθηκε ως επαρχία από τον Τίτο αμέσως μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου. Εμείς τότε εν μέσω εμφυλίου που να ασχοληθούμε...
Οκ, όταν ξαναγράψεις τα βιβλία ιστορίας, θα αγοράσω ένα...
Να σε ενημερώσω ότι η κυβέρνηση Γούναρη παρακαλούσε τους Άγγλους να επέμβουν και να πείσουν τους Τούρκους να υπογράψουν ανακωχή. Αφού πρώτα είχε φέρει τον γερμανόφιλο βασιλιά και τους έδωσε την αφορμή να μας αγνοήσουν εντελώς και να τα κάνουν πλακάκια με τον Κεμάλ. Προηγουμένως το ίδιο είχαν κάνει Γάλλοι και Ιταλοί. Και οι Τούρκοι απέρριψαν την πρόταση ανακωχής και τι ακολούθησε είναι γνωστό. Οπότε άσε τις ειρωνείες φίλε μου...
αυτο βλεπω κ φοβαμαι..οι ματσεντονι ηταν απλα μια γραφικη ιστοριαΜπορεί να έχουμε κι ένα πρόσκαιρο υπέρ με την υπερίσχιση των Αλβανών στα Σκόπια...
Τότε όμως θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην δημιουργία μεγάλης Αλβανίας!