Νέα

Στα Σκόπια γκρεμίζουν τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 136408
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εως τωρα ειναι γεγονος οτι παγκοσμιως η συντριπτικη πλειοψηφια παρουσιαζουν τους Σκοπιανους Σλαβομακεδονες ως Μακεδονες.Αυτο προσπαθειται να ανατραπει.Αυτο κανει καθε ελληνικη κυβερνηση εδω και καιρο.Και καθε εξελιξη που προωθει τη συμβιβαστικη λυση ουτως ωστε να ξεχωριζει η Μακεδονια απο τα Σκοπια,ειναι θετικο για την Ελλαδα.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.444
Πόντοι
24.806
Οι αριστεροκουλτουριαριδες τι λενε για ολα αυτα?? Θα μπουν πισω στις τρυπες τους. Μας εχουν πρηξει τοσα χρονια να τους κανουμε Μακεδονες.... Ελεος!!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Οι αριστεροκουλτουριαριδες τι λενε για ολα αυτα?? Θα μπουν πισω στις τρυπες τους. Μας εχουν πρηξει τοσα χρονια να τους κανουμε Μακεδονες.... Ελεος!!!
Στεναχωριουνται,τι να λενε.Ξερεις τι ειναι να κανουν τοσο αγωνα γι αυτο;Εδω υπηρχαν μερικοι που πριν γινει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ,λεγανε επιτελους να αναγνωριστουν και τα Σκοπια ως Μακεδονια να τελειωνουμε,κριμα ειναι να τους εμποδιζουμε.Και φυσικα ακολουθηθηκε η εθνικη γραμμη.Εξευρεση συμβιβαστικης λυσης συνθετης ονομασιας.Ακομα και κατι Σλοβενοι,Κροατες που τοσα χρονια υποστηριζαν τα Σκοπια αφου Γιουγκοσλαβοι ηταν ολοι,τωρα τελευταια λενε,Τι βλακειες ειναι αυτες να κλεβουν την ελληνικη Ιστορια;Ετσι θα προχωρησουν στην Ευρωπη;Ας μεινουν στο τελος να τους υποστηριζουν μονο μερικοι γραφικοι εδω.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Προσωπικά, αν και δεν "δικαιώθηκα" όπως άλλοι σίγουρα πιο έμπειροι με πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση αντί στη χώρα για το μέλλον της οποία έχουν άποψη, θεωρώ οτι αυτή τη στιγμή δε μπορεί να γίνει καμμία απολύτως εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν εμπιστεύομαι τους αλβανούς (τους σιχαίνομαι) και τους κωλότουρκους που έχουν για συμβούλους τους στην αλβανια.

Αυτό που βλέπουμε εν εξελίξει είναι αυτό που είπε άλλος συναγωνιστής - το χτίσιμο της μεγάλης αλβανίας.

Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη αν χρειαστεί, να διεκδικίσει περιοχές που θα προτιμήσουν να έρθουν στην Ελλάδα απο το να γίνουν μέρος της τουρκαλβανίας. Προφανώς αυτό είναι αδύνατο με τη σημερινή "κυβέρνηση' των πουθενάδων, αμορφωτων πιθήκων.

Τέλος, για όσους "δικαιώθηκαν", προτείνω να δείτε βίντεο με "μακεδόνες" μαζεμένους εξω απο το κωλοχανείο που ονομάζουνε "βουλή". Ο εθνικισμός είναι αυτό που δίνει την (ανύπαρκτη) εθνική ταυτότητα στα σκόπια. Αν φύγει απο την εξίσωση ο "μακεδονισμός" παύει να έχει λόγο ύπαρξης το κρατίδιο. Οι Βούλγαροι περιμένουν στη γωνία (ήδη έχουν μοιράσει χιλιάδες βουλγαρικά διαβατήρια σε σκοπιανούς που δηλώνουν "βούλγαροι" αλλά αυτό μάλλον δεν το λέει η τηλεόραση ή το CNN) και οι αλβανοί με τους τουρκους φυσικά θα πάρουν το κομμάτι που θέλουν.

Μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα παρακολουθεί, μην έχοντας ανθρώπους με την ικανότητα να διαχειριστούν αυτές τις εξελίξεις - είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Προσωπικά, αν και δεν "δικαιώθηκα" όπως άλλοι σίγουρα πιο έμπειροι με πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση αντί στη χώρα για το μέλλον της οποία έχουν άποψη, θεωρώ οτι αυτή τη στιγμή δε μπορεί να γίνει καμμία απολύτως εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν εμπιστεύομαι τους αλβανούς (τους σιχαίνομαι) και τους κωλότουρκους που έχουν για συμβούλους τους στην αλβανια.

Αυτό που βλέπουμε εν εξελίξει είναι αυτό που είπε άλλος συναγωνιστής - το χτίσιμο της μεγάλης αλβανίας.

Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη αν χρειαστεί, να διεκδικίσει περιοχές που θα προτιμήσουν να έρθουν στην Ελλάδα απο το να γίνουν μέρος της τουρκαλβανίας. Προφανώς αυτό είναι αδύνατο με τη σημερινή "κυβέρνηση' των πουθενάδων, αμορφωτων πιθήκων.

Τέλος, για όσους "δικαιώθηκαν", προτείνω να δείτε βίντεο με "μακεδόνες" μαζεμένους εξω απο το κωλοχανείο που ονομάζουνε "βουλή". Ο εθνικισμός είναι αυτό που δίνει την (ανύπαρκτη) εθνική ταυτότητα στα σκόπια. Αν φύγει απο την εξίσωση ο "μακεδονισμός" παύει να έχει λόγο ύπαρξης το κρατίδιο. Οι Βούλγαροι περιμένουν στη γωνία (ήδη έχουν μοιράσει χιλιάδες βουλγαρικά διαβατήρια σε σκοπιανούς που δηλώνουν "βούλγαροι" αλλά αυτό μάλλον δεν το λέει η τηλεόραση ή το CNN) και οι αλβανοί με τους τουρκους φυσικά θα πάρουν το κομμάτι που θέλουν.

Μέσα σε όλα αυτά η Ελλάδα παρακολουθεί, μην έχοντας ανθρώπους με την ικανότητα να διαχειριστούν αυτές τις εξελίξεις - είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό

Μην πω ότι μάλιστα οι άνθρωποι που έχουμε στο τιμόνι της χώρας μας θα κάνουν ό,τι γίνεται ώστε αυτή η χώρα να χάσει τα περισσότερα δυνατά σε μία τέτοια περίπτωση! Ουσιαστικά θα έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά το γεγονός ότι ο Βενιζέλος εμπόδισε τον Γεώργιο τον Α' να κατακτήσει την Βόρεια Ήπειρο!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και φυσικα δεν υποστηριξα ποτε οτι δεν εξακολουθουν να υπαρχουν ψευτοΜακεδονες οπαδοι του Γκρουεφσκι μαζεμενοι εξω απο τη Βουλη κραδαινοντας κρεμαλες αφου βλεπουν οτι η ψευδαισθηση του απατηλου ονειρου τους αρχιζει να ξεθωριαζει.Οπως συμφωνω για τα βουλγαρικα διαβατηρια σε περιπτωση που γινει διαλυση.Το εχω γραψει στο νημα για τα Σκοπια οπως και για το οτι Ελλαδα δυναται να διεκδικησει καποιο μικρο κομματι.Οποτε δε καταλαβαινω τη σφοδρη διαφωνια.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Και φυσικα δεν υποστηριξα ποτε οτι δεν εξακολουθουν να υπαρχουν ψευτοΜακεδονες οπαδοι του Γκρουεφσκι μαζεμενοι εξω απο τη Βουλη κραδαινοντας κρεμαλες αφου βλεπουν οτι η ψευδαισθηση του απατηλου ονειρου τους αρχιζει να ξεθωριαζει.Οπως συμφωνω για τα βουλγαρικα διαβατηρια σε περιπτωση που γινει διαλυση.Το εχω γραψει στο νημα για τα Σκοπια οπως και για το οτι Ελλαδα δυναται να διεκδικησει καποιο μικρο κομματι.Οποτε δε καταλαβαινω τη σφοδρη διαφωνια.
Πιθανόν συμφωνούμε επι της ουσίας

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Επειδή παρακολουθώ το θέμα, θα πρέπει να διερευνηθεί πιθανή εμπλοκή των Σερβικών Υπηρεσιών στο κενό ανάμεσα στις εκλογές και το σχηματισμό "κυβέρνησης" και ειδικότερα στη διοργάνωση "αυθόρμητων" συγκεντρώσεων - αλλά και στο ξύλο που έπεσε στη "βουλή". Προφανώς οι Σερβοι δε θέλουν στα νότια σύνορά τους και κοντά στην κοιλάδα του Πρέσεβο αλβανους με δύναμη εξουσίας. Δεν τα κατάφεραν. Ελπιζω να μην έρθει η ώρα που θα αναπολούμε το μαλάκα το γκρουέφσκι

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Μπορεί να έχουμε κι ένα πρόσκαιρο υπέρ με την υπερίσχιση των Αλβανών στα Σκόπια...
Τότε όμως θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην δημιουργία μεγάλης Αλβανίας!
Εντάξει, αυτά περί "Μεγάλης Αλβανίας" τα ακούω βερεσέ. Ειλικρινά τα ακούω βερεσέ.

Γι αυτο οπως ειπα και προηγουμενως πρεπει να αντιμετωπιζεται.Μια Αλβανιδα συναδελφος μιλαγε στο διαλλειμα με μια κοπελα απο τη Γεωργια.Και τη ρωταει η Γεωργιανη την Αλβανιδα.
-Μαθαινεις αλβανικα στα παιδια σου;
-Α,οχι,οι Ελληνες ειναι πολυ ρατσιστες και τους πατανε τους ξενους.Θελω να γινουν κανονικα Ελληνες.
Για κατι τετοιο μιλαω.Κατι το οποιο ευτυχως γινεται.Μεσα απο το σχολειο,μεσα απο την εκκλησια.Και μεσα απο τη ζωη.Με τη τηλεοραση,τα τραγουδια κλπ.
Γι αυτο βλεπει κανεις το φαινομενο τα 9 στα 10 παιδια να μιλανε μονο ελληνικα και αντε αλβανικα να μιλησουν με τους γονεις τους.
Και οχι παντα. Και εκει ελληνικα θα μιλησουν.Οσοι κυκλοφορουν και μενουν σε Πατησια,Κυψελη,γνωριζουν.Αυτο δε γινεται σε τετοιο βαθμο με τους Πολωνους η Ρωσους για παραδειγμα.
Θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί σου.

1)  Θα συμφωνήσω στο "Γι αυτο βλεπει κανεις το φαινομενο τα 9 στα 10 παιδια να μιλανε μονο ελληνικα και αντε αλβανικα να μιλησουν με τους γονεις τους. Και οχι παντα."

2)  Θα διαφωνήσω στο "-Μαθαινεις αλβανικα στα παιδια σου; -Α,οχι,οι Ελληνες ειναι πολυ ρατσιστες και τους πατανε τους ξενους."
    Είχαμε μία Αλβανίδα, Αλβανίδα από τα Τίρανα και έρχοταν και καθάριζε το σπίτι μας 1 φορά την εβδομάδα. Χωρισμένη μητέρα (ετών 31) δύο παιδιών (14 και 11).
    Μουσουλμάνα και όχι Χριστιανή αλλά από ότι κατάλαβα μόνο στα χαρτιά ήταν διότι δεν την ενδιέφερε η θρησκεία.
    Σε ερώτηση μου εάν μιλάει στα παιδιά Αλβανικά μου απάντησε....
              - Οχι δεν τους μιλάω. Εγώ έφυγα από την Αλβανία γιατί αυτή η χώρα δεν είχε τιποτα να μου προσφέρει. Ήρθα στην Ελλάδα και έφτιαξα την ζωή μου. Μένω σε μία χώρα
                η οποία με "ταίζει", έχω δουλειά, τα παιδιά μου μεγαλώνουν ανθρώπινα και το λιγότερο που μπορώ να κάνω σε αυτή την χώρα που μένω είναι να την σεβαστώ και να
                μιλάω την γλώσσα της. Άλλωστε τα παιδιά μου νιώθουν Έλληνες και όχι Αλβανοί.
    Σε δεύτερη ερώτηση μου που της έκανα εάν πηγαίνει κανένα ταξίδι πίσω στα Τίρανα μου απάντησε....
              - Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ... έχω πάει 2 φορές. Τα παιδιά μου τα έστειλα μερικές φορές όταν ήταν μικρά, αλλά πλέον δεν θέλουν με τίποτα να πηγαίνουν εκεί.
                  Νιώθουν ότι δεν ανήκουν εκεί και άλλωστε ποιος θα ήθελε να αφήσει την Ελλάδα καλοκαίρι και να πάει αλλού?

Αυτά...  :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εντάξει, αυτά περί "Μεγάλης Αλβανίας" τα ακούω βερεσέ. Ειλικρινά τα ακούω βερεσέ.

1)  Θα συμφωνήσω στο "Γι αυτο βλεπει κανεις το φαινομενο τα 9 στα 10 παιδια να μιλανε μονο ελληνικα και αντε αλβανικα να μιλησουν με τους γονεις τους. Και οχι παντα."

2)  Θα διαφωνήσω στο "-Μαθαινεις αλβανικα στα παιδια σου; -Α,οχι,οι Ελληνες ειναι πολυ ρατσιστες και τους πατανε τους ξενους."
    Είχαμε μία Αλβανίδα, Αλβανίδα από τα Τίρανα και έρχοταν και καθάριζε το σπίτι μας 1 φορά την εβδομάδα. Χωρισμένη μητέρα (ετών 31) δύο παιδιών (14 και 11).
    Μουσουλμάνα και όχι Χριστιανή αλλά από ότι κατάλαβα μόνο στα χαρτιά ήταν διότι δεν την ενδιέφερε η θρησκεία.
              - Οχι δεν τους μιλάω. Εγώ έφυγα από την Αλβανία γιατί αυτή η χώρα δεν είχε τιποτα να μου προσφέρει. Ήρθα στην Ελλάδα και έφτιαξα την ζωή μου. Μένω σε μία χώρα
                η οποία με "ταίζει", έχω δουλειά, τα παιδιά μου μεγαλώνουν ανθρώπινα και το λιγότερο που μπορώ να κάνω σε αυτή την χώρα που μένω είναι να την σεβαστώ και να
    Σε δεύτερη ερώτηση μου που της έκανα εάν πηγαίνει κανένα ταξίδι πίσω στα Τίρανα μου απάντησε....
              - Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ... έχω πάει 2 φορές. Τα παιδιά μου τα έστειλα μερικές φορές όταν ήταν μικρά, αλλά πλέον δεν θέλουν με τίποτα να πηγαίνουν εκεί.
                 Νιώθουν ότι δεν ανήκουν εκεί και άλλωστε ποιος θα ήθελε να αφήσει την Ελλάδα καλοκαίρι και να πάει αλλού?

Αυτά...  :hi:
΄΄΄Αλλωστε τα παιδια μου αισθανονται Ελληνες,οχι Αλβανοι΄΄
Κοινο παρονομαστη εχουμε,συμφωνουμε.Ειτε ετσι ειτε αλλιως το αποτελεσμα μετραει.Και μιλαμε για χρονικο διαστημα μολις 25 ετων.Στα Σκοπια που οι Αλβανοι ζουν για εκατονταδες χρονια,ειδαμε τι γινεται.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

1)  Θα συμφωνήσω στο "Γι αυτο βλεπει κανεις το φαινομενο τα 9 στα 10 παιδια να μιλανε μονο ελληνικα και αντε αλβανικα να μιλησουν με τους γονεις τους. Και οχι παντα."

2)  Θα διαφωνήσω στο "-Μαθαινεις αλβανικα στα παιδια σου; -Α,οχι,οι Ελληνες ειναι πολυ ρατσιστες και τους πατανε τους ξενους."

Αυτά...  :hi:
Κάντε της και μια τρίτη Ερώτηση...
Αν ποτέ η Αλβανία εμπλακεί σε πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα έστω σαν σύμμαχος της Τουρκίας... τα παιδιά σου θα πολεμήσουν κατα της μητέρας πατρίδας? Η θα χύσουν το αίμα τους για την Ελλάδα?

Προσωπική άποψη είναι πως περισσότερο Ελληνας είναι κάποιος που έχει έστω και έναν γονιό Έλληνα κι ας έχει μεγαλώσει εξωτερικό κι ας μην ξέρει λέξη Ελληνικά παρά κάποιο παιδί αλλοδαπων γονιών μεγαλωμένο εδώ!
Είναι πλέον αποδεδειγμένο οτι όλα τα προβλήματα συν η επιστροφή στις ρίζες αυτών των παιδιών εμφανίζονται στην ...τρίτη Γενιά!
Και αυτο φαίνεται στις χώρες που έχουν ήδη αναθρέψει τέτοια παιδιά και δέχονται το ευχαριστώ... με σφαίρες,βίδες, καρφιά και μπουλόνια...
Εμείς(Εσείς μάλλον, όχι εγώ ο "ρατσιστής και φασίστας") αναθρέφουμε τώρα την δεύτερη γενιά !
Κληρονομιά των πατεράδων μας στα παιδιά τους!
Ελπίζω να μας προλάβει άλλη καταστροφή πιο γρήγορη πριν απο το να μας σφάζουν αλβανάκια στα σπίτια

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Κάντε της και μια τρίτη Ερώτηση...
Αν ποτέ η Αλβανία εμπλακεί σε πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα έστω σαν σύμμαχος της Τουρκίας... τα παιδιά σου θα πολεμήσουν κατα της μητέρας πατρίδας? Η θα χύσουν το αίμα τους για την Ελλάδα?

Προσωπική άποψη είναι πως περισσότερο Ελληνας είναι κάποιος που έχει έστω και έναν γονιό Έλληνα κι ας έχει μεγαλώσει εξωτερικό κι ας μην ξέρει λέξη Ελληνικά παρά κάποιο παιδί αλλοδαπων γονιών μεγαλωμένο εδώ!
Είναι πλέον αποδεδειγμένο οτι όλα τα προβλήματα συν η επιστροφή στις ρίζες αυτών των παιδιών εμφανίζονται στην ...τρίτη Γενιά!
Και αυτο φαίνεται στις χώρες που έχουν ήδη αναθρέψει τέτοια παιδιά και δέχονται το ευχαριστώ... με σφαίρες,βίδες, καρφιά και μπουλόνια...
Εμείς(Εσείς μάλλον, όχι εγώ ο "ρατσιστής και φασίστας") αναθρέφουμε τώρα την δεύτερη γενιά !
Κληρονομιά των πατεράδων μας στα παιδιά τους!
Ελπίζω να μας προλάβει άλλη καταστροφή πιο γρήγορη πριν απο το να μας σφάζουν αλβανάκια στα σπίτια

Δυστυχώς δε μαθαίνουμε... Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δε θα προλάβουμε να έχουμε κίνημα αποκοπής προς την Αλβανία. Εννοώ ότι δε θα υπάρχουμε σαν χώρα...

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Εύγε για το νήμα. Το ζω από κοντά, είναι πολύ βαθειά νερά, μη βιαζόμαστε να χαρούμε. Ένας λαός βρώμικο απολειφάδι της Γιουγκοσλαβίας, με πολλά εσωτερικά προβλήματα, έχει ως μόνη δικαιολογία ύπαρξης το Μακεδονικό. Το αντιμετωπίσαμε επί Ανδρέα Παπανδρέου λάθος για εσωτερική κατανάλωση και αυτό το πληρώνουμε εθνικά ακόμη.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Κάτι μου λέει ότι θα τα φυλάξουν σε καμία αποθήκη και μόλις νιώσουν ότι δεν κινδυνεύουν θα τα βγάλουν πάλι να στολίσουν τις πλατείες τους... Κι εμείς στο μεταξύ θα έχουμε σπεύσει ως χώρα να βοηθήσουμε με το αιώνιο σύνδρομο του Καλού Σαμαρείτη...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515
εχω ακουσει από μεγαλύτερους ότι και πριν 50-60 χρονια οι ευρωπαιοι μακεντόνια το αποκαλουσαν  :S

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
εχω ακουσει από μεγαλύτερους ότι και πριν 50-60 χρονια οι ευρωπαιοι μακεντόνια το αποκαλουσαν  :S

Λογικό, αφού δημιουργήθηκε ως επαρχία από τον Τίτο αμέσως μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου. Εμείς τότε εν μέσω εμφυλίου που να ασχοληθούμε... 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Γι' αυτό μειώνονται οι ώρες και οι σελίδες της ιστορίας στα σχολεία...

Μπορεί αυτό να είναι και θετικό.

Αφήστε με να εξηγήσω:

Έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Οι δεξιές κυβερνήσεις δεν εναντιώνονται των αριστερών μεταρυθμίσεων κι αλλαγών. Η αριστερά σίγουρα θα 'χει αλλάξει τα βιβλία ιστορίας με τρόπο που θα κάνει τα Ελληνόπουλα να μισούν τη χώρα τους, ενώ να λατρεύουν τον κομμουνισμού, τα δικαιώματα των άλλων και να ενδιαφέρονται παραπάνω γι' Αφρικάνους, Μουσουλμάνους, ομοφυλόφιλους κι Αλβανούς παρά για Έλληνες. Αυτό γιατί έχουν δημιουργήσει την ΑΝΘελληνική παιδεία!

Οπότε ίσως η μείωση των ωρών διδασκαλίας της ιστορίας να έχει και τα καλά του!

Θεέ μου, που έχουμε καταντήσει!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.297
Μπορεί αυτό να είναι και θετικό.

Αφήστε με να εξηγήσω:

Έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Οι δεξιές κυβερνήσεις δεν εναντιώνονται των αριστερών μεταρυθμίσεων κι αλλαγών. Η αριστερά σίγουρα θα 'χει αλλάξει τα βιβλία ιστορίας με τρόπο που θα κάνει τα Ελληνόπουλα να μισούν τη χώρα τους, ενώ να λατρεύουν τον κομμουνισμού, τα δικαιώματα των άλλων και να ενδιαφέρονται παραπάνω γι' Αφρικάνους, Μουσουλμάνους, ομοφυλόφιλους κι Αλβανούς παρά για Έλληνες. Αυτό γιατί έχουν δημιουργήσει την ΑΝΘελληνική παιδεία!

Οπότε ίσως η μείωση των ωρών διδασκαλίας της ιστορίας να έχει και τα καλά του!

Θεέ μου, που έχουμε καταντήσει!

Μπα, δεν υπάρχουν λεφτά για να αλλάξουν τα βιβλία :p

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Λογικό, αφού δημιουργήθηκε ως επαρχία από τον Τίτο αμέσως μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου. Εμείς τότε εν μέσω εμφυλίου που να ασχοληθούμε...  
Ενώ στην συνέχεια (1950-90) επιδείξαμε την απαιτούμενη προσοχή  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom