για να δούμε.θα αναδριχθούμε τουλάχιστον στον κινηματογράφο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στα Όσκαρ ο Κυνόδοντας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bosikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 318
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Καταρχήν εφόσον η ταινία έχει κερδίσει τόσες διακρίσεις αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς της...
Μην είμαστε τόσο γκρινιάρηδες, τουλάχιστον διακριθήκαμε και σε κάτι θετικά ως χώρα...
Τώρα περί ορέξεως τα γούστα είναι πολλά. Σίγουρα είναι μια "ξεχωριστή", και σχετικά "πρωτότυπη" ταινία... Είναι ειδικού κοινού ταινία. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε (κάτι στο μέτριο ένα πράγμα) και δεν την έχω και για Oscar, αλλά από την άλλη και πόσες άλλες τις βρίσκω πολύ μέτριες και όμως έχουν ξεχωρίσει (βλέπε την κατ' εμέ μάπα Inception). Ας μην θεωρούμε τους εαυτούς μας απόλυτους κριτές, αυτό ας το αφήσουμε στους "ειδικούς" του χώρου.
Νομίζω μια άποψη "μου άρεσε" / "δεν μου άρεσε" είναι χρήσιμη, αλλά οι αφορισμοί και τα τεράστια λόγια είναι για άλλους.
Προσωπικά λοιπόν την βρήκα μέτρια, σίγουρα κάποιες στιγμές με σοκάρισε με τα διάφορα περίεργα που συμβαίνουν. Αλλά δεν έφυγα και με κάποια αίσθηση ή ευχαρίστηση ότι είδα κάτι το ξεχωριστό.
Πάντως και πάλι μπράβο στους συντελεστές της ταινίας για την αντικειμενικά μεγάλη (για τα δεδομένα της χώρας μας) επιτυχία!
Μην είμαστε τόσο γκρινιάρηδες, τουλάχιστον διακριθήκαμε και σε κάτι θετικά ως χώρα...
Τώρα περί ορέξεως τα γούστα είναι πολλά. Σίγουρα είναι μια "ξεχωριστή", και σχετικά "πρωτότυπη" ταινία... Είναι ειδικού κοινού ταινία. Προσωπικά δεν με ενθουσίασε (κάτι στο μέτριο ένα πράγμα) και δεν την έχω και για Oscar, αλλά από την άλλη και πόσες άλλες τις βρίσκω πολύ μέτριες και όμως έχουν ξεχωρίσει (βλέπε την κατ' εμέ μάπα Inception). Ας μην θεωρούμε τους εαυτούς μας απόλυτους κριτές, αυτό ας το αφήσουμε στους "ειδικούς" του χώρου.
Νομίζω μια άποψη "μου άρεσε" / "δεν μου άρεσε" είναι χρήσιμη, αλλά οι αφορισμοί και τα τεράστια λόγια είναι για άλλους.
Προσωπικά λοιπόν την βρήκα μέτρια, σίγουρα κάποιες στιγμές με σοκάρισε με τα διάφορα περίεργα που συμβαίνουν. Αλλά δεν έφυγα και με κάποια αίσθηση ή ευχαρίστηση ότι είδα κάτι το ξεχωριστό.
Πάντως και πάλι μπράβο στους συντελεστές της ταινίας για την αντικειμενικά μεγάλη (για τα δεδομένα της χώρας μας) επιτυχία!
rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κανα site να τη δουμε/κατεβασουμε παιζει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχει κουμπουρια,γραβατες,σπαθια?Ωραια ταινια αλλα εχει παρει αρκετα στοιχεια απο ενα παλιοτερο μεξικανικο, δεν θυμαμαι τον τιτλο του αλλα κυκλοφορει στο google αν θυμαμαι καλα!
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
τυπε εχει κουμπουρια,γραβατες,σπαθια?
σιγα μην παιζει και ο cobra ρε μαν
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν δεν εχει τετοια ρε τυπε γιατι να το δουμεσιγα μην παιζει και ο cobra ρε μαν
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Επισκέπτης
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια ελεος αν αυτο το πραγμα το αποκαλειτε ταινια
στο τελος που ολα τα αδερφια παρτουζονονται
η που στην αρχη η ταινια ξεκιναει με γαμησια του γιου με τη νυχτοφυλακα του εργοστασιου
ολη η ταινια μου φαινετε μια αηδια
στο τελος που ολα τα αδερφια παρτουζονονται
η που στην αρχη η ταινια ξεκιναει με γαμησια του γιου με τη νυχτοφυλακα του εργοστασιου
ολη η ταινια μου φαινετε μια αηδια
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
την εχω δει την ταινια. ειναι πολυ καλη αμα εισαι ψυχανωμαλος, πουστης, ή ολυμπιακος
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Type esy ti apo ola eisai?την εχω δει την ταινια. ειναι πολυ καλη αμα εισαι ψυχανωμαλος, πουστης, ή ολυμπιακος
Η ταινια ειναι παρα πολυ σπουδαια.. Βεβαια το σεναριο δεν ειναι απολυτως προτοτυπο/ εχει βρεθει μια παλια Μεξικανικη με παρεμφερες σεναριο
Αλλα δεν πειραζει- αν τη δειτε ως συνολο και παλι θα καταλαβετε οτι δεν ειναι τυχαια ταινια
Δυστυχως δεν εχει πολλες πιθανοτητες,αλλα και μονο που εφτασε εκει ειναι φοβερο επιτευγμα
ΥΓ Γι αυτους που κραζουν...Ειναι σαφες οτι υπαρχουν δυο σχολες στο σινεμα,οπως και στις αλλες τεχνες: Η σχολη των δημιουργηματων που εχουν προεκτασεις εξω απο την αιθουσα (δηλαδη αποσκοπουν στο να σε προβληματισουν για πραγματα), και των δημιουργηματων που κρατανε μεχρι να πεσουν οι τιτλοι τελους. Δεν υποτιμαω τα δευτερα, αλλα απλα καταλαβετε οτι ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. Αν γενικα δεν σας αρεσει αυτο που λεγεται καλλιτεχνικο σινεμα- μην ασχολειστε καθολου/ μην βλεπετε καν τετοιες ταινιες. Δεν εχει νοημα να τις κραζετε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις