Νέα

Στα χαρτιά και το κύπελλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Α,  φυσικα εβλεπα τηλεοραση. Και φυσικα ηταν και ολυμπιακοι μεσα. Και φυσικα πουλαω τρελα γιατι εχω απεναντι μου εσας που :
- Οπου σας βολευει εισαστε τυπικοι. Οπου δε σας βολευει, οχι
- Οταν σας βολευει ειστε με τους νομους. Οταν δε σας βολευει, δε γαμιουνται οι νομοι ?
- Οταν μιλατε για τον Κοκκαλη ειστε παντα ηθικοι. Για τους αλλους δεν πειραζει μωρε.  

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΑΕΚτζης μεγαλε ειμαι!τι μου λες για Κατσουρανη.
Αν σου λεω οτι εισαι αλλλου......................

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
1. Ο Ολυμπιακος ειχε παρει 300 εισιτηρια, αυτα που δικαιουτο απο το νομο και οι οπαδοι του που ηταν σε αυτη τη θυρα δεν ειχαν σχεση με τα επεισοδια.
2. Ο διαιτητης ειπε οτι δεν αρχισε τον αγωνα γιατι ο διευθυντης της αστυνομιας του ειπε οτι δεν εγγυαται την ασφαλεια. Λεπτομερεια : Ο διευθυντης της αστυνομιας δηλωσε οτι εγγυηθηκε οταν ρωτηθηκε.
ναι δεν ειχαν σχεση με τον ολυμπιακο προβοκατσια ηταν  :2funny: :2funny: :2funny: δεν εχουν αδικο οταν σαν λενε ολοι προβατα μυαλο θελει

ο αγωνας δεν αρχισε επειδη  εγινε λογω τον επισοδιων που κανανε και οι 2 αρα σωστα τιμωρηθηκαν με -3

Σύμφωνα με την κλήση των δύο ΠΑΕ σε απολογία, αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα (περίπου στις 17.15 το απόγευμα της Κυριακής) ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού (500) επιχείρησαν να σπάσουν το μπλόκο της Αστυνομίας και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Μερικοί από αυτούς (γύρω στους 150 με 200) και παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, κατάφεραν να διασπάσουν τα αστυνομικά μπλόκα και τις ιδιωτικές ομάδες περιφρούρησης του Πανιωνίου και να εισέλθουν στη θύρα 7 του γηπέδου. Τόσο αυτοί (που βρίσκονταν στη θύρα 7) όσο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού (οι 322) στη θύρα 9, μόλις αντίκρισαν τον Αχιλλέα Μπέο στον αγωνιστικό χώρο, άρχισαν να τον βρίζουν. Εκείνος αντέδρασε κάνοντας χειρονομίες με το μεσαίο δάχτυλο και βρίζοντας και απειλώντας με τις φράσεις «τώρα θα αρχίσει η τσόντα, τώρα θα δείτε τι θα πάθετε».
Την ίδια ώρα -όπως αναφέρει το κατηγορητήριο- όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο άρχισαν πετροπόλεμο με την Αστυνομία και με τους οπαδούς του Πανιωνίου στους γύρω δρόμους και στο Members Club. Τα επεισόδια ξεκίνησαν (στις 17.30) από τους οπαδούς του Πανιωνίου οι οποίοι βρίσκονταν στις θύρες 2-3 και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να κατευθυνθούν προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη θύρα 9, στους οποίους πέταξαν πέτρες και ξύλα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη θύρα δεν αντέδρασαν, όμως αντέδρασαν εκείνοι που βρίσκονταν στη θύρα 7, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να διαδραματίζονται για 15 λεπτά.
Προπηλακισμοί»

Γύρω στις 18.30 και κατά την έξοδο των ομάδων για προθέρμανση, οι 500 οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στη θύρα 7 λόγω της ελλιπούς αστυνομικής δύναμης κινήθηκαν προς τη θύρα των επισήμων, όπου επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών και στη συνέχεια ξήλωσαν τις πόρτες και τα κάγκελα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου είχαν εισβάλλει οπαδοί του Πανιωνίου από τις θύρες 2-3 του γηπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης οπαδοί του Πανιωνίου επιτέθηκαν και χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ανατολάκη και προπηλάκισαν τους Γεωργάτο, Γεωργιάδη και Στολτίδη.

Ακολούθησαν σφοδρότατες συμπλοκές διάρκειας 10 και πλέον λεπτών μεταξύ των οπαδών αμφοτέρων των ομάδων με καρέκλα, ξύλα, πέτρες, αλυσίδες, ρόπαλα, φωτοβολίδες, σιδερένιους λοστούς και κάθε άλλο αντικείμενο, από τις οποίες κινδύνεψαν σοβαρότατα η ζωή, η υγεία και η σωματική ακεραιότητα αόριστου αριθμού ανθρώπων (οπαδών, φιλάθλων, αστυνομικών, δημοσιογράφων), ενώ ταυτόχρονα οπαδοί του Ολυμπιακού προκάλεσαν σημαντικές ζημιές και φθορές στο «γήπεδο, κατέστρεψαν μηχανήματα τηλεοπτικής κάλυψης, ενώ προπηλακίστηκε ο κατάσκοπος της γαλλικής ομάδας Σοσό».

;)
αυτα που λετε δεν πιστευω να μιλατε ακομα για τα γνωστα 300 εισητιρια
οι ανδρες παραδεχονται καποια πραγματα και φορανε παντελονια

ο λογος που εγινε ολο αυτο το ντου ειναι ενας και μοναδικος να πιεστη η κυβερνηση της ν.δ που ειχε εκλεγει τοτε να μην πειραξει τον ολυμπιακο και ολα τα επεισοδια ειναι προσχεδιασμενα απο πριν
δεν τα λεω απο το κεφαλι μου αλλα τα εχει πει ο κουμπαρος του αδελφο μου που για τους μυημενους εειναι υδριτικο μελος συνδεσμου θυρας 7 και μετεχει καθε χρονο στις συναντησεις που κανει η θυρα 7 με τον κοκκαλη
για να δειτε οτι δεν λεω μαλακιες οποιος νομιζει απο τους γαβρους οτι λεω μαλακιες και ξερει καταστασεις στην θυρα 7 ας μου στειλει πμ

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τελευταια φορα σου απανταω γιατι μαλλον ζεις αλλου.
Σε αλλες χωρες υπαρχουν πολλες ιστορικες ομαδες που δεν φτιαχνουν ομαδα και περνανε ασχημη περιοδο,παλια η Λυβερπουλ,Αγιαξ,Παρι.
Στην διαιτησια δεν το ριχνουν γιατι δεν υπαρχει λογος.Να σου θυμισω ποσους βαθμους εχει χασει η ΑΕΚ φετος απο την διαιτησια?Ολυμπιακο,Ξανθη,Αρη?συνολο?10 βαθμοι!!!!το 2008 ειχες καλυτερη ομαδα?Στα χαρτια σωστα?Σε αλλες χωρες γινονται αυτα.
Αντε ξυπνα λιγακι και βουλωνε το παρα να λες,αντε να μη σου  πω τι λες και γινω κι εγω σαν τους κουραδομαγκες γαμαω του φορουμ που βριζουν,γαμουν και δερνουν ολο τον κοσμο μεσω πληκτρολογιου!

Πανω που παω να σε παρω στα σοβαρα, το χαλας.
- Μαλλον δε βλεπεις και πολυ τι γινεται στην Ευρωπη στη διαιτησια. Ρε μας δουλευεις ? Οργια γινονται κι εκει.
- Στην ΑΕΚ μια που την ανεφερες, παιζεται το θεατρο του παραλογου τα τελυταια χρονια κι εσυ ψαχνεις να βρεις που αδικηθηκε. ΜΕ τι βρε ? Με μεταγραφες απο τα πανερια ? Με το αρθρο 44 ? Με το να πουλαε βασικους λιγες μερες πριν ααρχισει το πρωταθλημα ? Μηπως και που την εσφαξαν με τη Μπατε φταιει ο Κοκκαλης ? ΜΕ τον Πανθρακικο δεν πηρε βαθμους απο τη διαιτησια ? Το 2008 δεν πηρε βαθμους απο τη διαιτησια ? Δε διαφων για το 2008 οτι ειχε καλυτερη η εστω οχι χειροτερη ομαδα, αλλα ρε φιλε, το να δικαιουσαι 1 πρωταθλημα καθε 15 χρονια δεν λεγεται κοιλια ρε συ. Και μη συγκρινεσαι με Λιβερπουλ κλπ τωρα.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Για ηρέμησε λίγο μεγάλε γιατί πολύ αέρα πήρε ο κώλος σου.
Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να καθορίζεις εσύ ποιοί μπορούν να μιλάνε και ποιοί όχι;
Σιγά μην κάτσουμε να πάρουμε την άδεια σου.

Κι'επειδή έτοιμη την έχεις τη μαλακία να την πετάξεις, δεν υποστηρίζω καμία ομάδα.  

Μαλακια ειναι το ποστ σου.
Εγω δεν πηρα ουτε εδωσα την αδεiα απο/σε κανενα. Απορω που το ειδες
Που καθορισα ποιος θα μιλαει και ποιος οχι ?

Αν ολο αυτο ειναι για τη λεξη "βουλωνουνε", τοτε συγνωμη, θα προσεχω στο μελλον πως μιλαω. Αλλα δεν περιμενα να παρεξηγηθει μια τετοια λεξη στον ΤΡΙΤΟ ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ, σε ενα τετοιο φορουμ, στο συγκεκριμενο site.

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλα εισαι απιστευτος,με τον Πανθρακικο πηρε βαθμο απο διατησια?εδω δεν εδωσε εξωφθαλμη κοκκινη στο 3-1 υπερ της ΑΕΚ.τι λες?εκει κι αν αδικηθηκε.
Στην Ευρωπη σε 8 αγωνες χαλανε τα 3 σε μια ομαδα?
το 44 υπαρχει ακομα και ακομα μπαινουν ΑΕ μεσα,σαν φορολογουμενος διαφωνω,αλλα προειπυρχε και ακομα υπαρχει.Θυμησε μου ο ο Κοκκαλης πως ξεχρεωσε τον Ολυμπιακο.Με νομο?Με διακανονισμο(!) 5 δοσεις των 120.000.000.
Με την Μπατε εμπλεξε κανεις τον Κοκαλη?
1 ειπα στα χαρτια δεν θυμαμαι της ισοβααθμιας ή τα 2 πρωτα που εχουμε τα βιντεο σας με τα πεναλντυ για να γελαμε.που εβγαζαν τους διαιτητες τα ΜΑΤ.
Ξεχνας...πολυ!!!!
Ωραια ρε φιλε αμα πουλας τελευταια μερα παιχτη σου ή αγοραζεις φτηνους πρεπει να σε γαμανε,μπραβο ωραια νοοτροπια.
δεν σας γαμησαν οταν πουλησατε τελευταιεσ μερες τον γεοργατο,ουτε δωσατε και τα φραγκα φετος με τα μπουνια χρεωμενη ειναι η ΠΑΕ.
Την Λιβερπουλ την ανεφερα ως προς την ιστορικοτητα της στην χωρα της,καταλαβαινε και λιγο.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
καλα εισαι απιστευτος,με τον Πανθρακικο πηρε βαθμο απο διατησια?εδω δεν εδωσε εξωφθαλμη κοκκινη στο 3-1 υπερ της ΑΕΚ.τι λες?εκει κι αν αδικηθηκε.
Στην Ευρωπη σε 8 αγωνες χαλανε τα 3 σε μια ομαδα?
το 44 υπαρχει ακομα και ακομα μπαινουν ΑΕ μεσα,σαν φορολογουμενος διαφωνω,αλλα προειπυρχε και ακομα υπαρχει.Θυμησε μου ο ο Κοκκαλης πως ξεχρεωσε τον Ολυμπιακο.Με νομο?Με διακανονισμο(!) 5 δοσεις των 120.000.000.
Με την Μπατε εμπλεξε κανεις τον Κοκαλη?
1 ειπα στα χαρτια δεν θυμαμαι της ισοβααθμιας ή τα 2 πρωτα που εχουμε τα βιντεο σας με τα πεναλντυ για να γελαμε.που εβγαζαν τους διαιτητες τα ΜΑΤ.
Ξεχνας...πολυ!!!!
Ωραια ρε φιλε αμα πουλας τελευταια μερα παιχτη σου ή αγοραζεις φτηνους πρεπει να σε γαμανε,μπραβο ωραια νοοτροπια.
δεν σας γαμησαν οταν πουλησατε τελευταιεσ μερες τον γεοργατο,ουτε δωσατε και τα φραγκα φετος με τα μπουνια χρεωμενη ειναι η ΠΑΕ.
Την Λιβερπουλ την ανεφερα ως προς την ιστορικοτητα της στην χωρα της,καταλαβαινε και λιγο.

Το 44 ειναι πουστια.
Τα πεναλτυ μας ειναι πουστια.
Το ξεχρεωμα του Κοκκαλη ειναι πουστια.

Αυτο που με κανει να τρελλαινομαι και να γινομαι καφρος στα 35 μου ενω μκροτερος δεν ημουνα ειναι γιατι οποιος εχει μυαλο και ξερει τι γινεται, πρεπει να βλεπει την αληθεια και να μην εχει επιλεκτικη μνημη. Παντου υπαρχει πουστια.
Κατα την προσωπικη μου αποψη την καλυτερη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια την ειχε η ΑΕΚ του Μπαγεβιτς την πρωτη φορα. Ακομα και τοτε, αυτη η ΑΕΚ επαιρνε γελοια πεναλτυ.
Και οι 3 του ΠΟΚ εχουνε κανει πουστιες. Το θεμα ειναι ποιος εχει τη δυνατοτητα να κανει πουστιες, ποιος εχει τη δυναμη. Η δυναμη αυτη εχει περασει στα χερια και των τριων ομαδων. Τωρα αν θελεις να βγαλουμε ποσοστα πουστιας βγαλτα εσυ, αν πιστευεις πχ οτι κατα την περιοδο του Κοκκαλη οι πουστιες ειναι περισσοτερες, οκ. Αλλα αυτο ειναι το θεμα ? Το θεμα για μενα και ο λογος που μπηκα στη συζητηση ειναι οτι θεωρω υποκρισια καποιος απο τους 3 αυτους να θεωρουνται αδικημενοι. Οποιος ρε συ εχει τη δυναμη, τη χρησιμοποιει. Μη με βαλεις να σου θυμισω περιοδους οργιων υπερ του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.
Απλα αυτο. Το θεωρω υποκρισια να φωναζει καποιος απο αυτους. 

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Μην κάνεις τον χαζό. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Και δεν είναι θέμα βωμολοχίας αλλά ψευτομαγκιάς.

Δεν εχω καμια αναγκη να το παιξω ψευτομαγκας. Σε κανενα θεμα της ζωης μου και ειδικα στο ποδοσφαιρο και πιο ειδικα μεσα απο το μπουρδελα. Οχι, δεν ξερω τι εννοεις. Η συγνωμη ηταν ειλικρινης.

prwtaris1990

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας  :cheesy:

ο ολυμπιακος αποκλειστηκε απο τον Πανσεραικο...ε και?
ετσι που επαιξε καλα να παθει γιατι με το που ανελαβε ο Ζηκο ο ολυμπιακος εγινε υπερ ομαδα ...οχι κυριε Κοκκαλη πρεπει επειγοντος να αναλαβεις τις ευθυνες σου στις ελλειψεις των μεταγραφων....αλλα αυτα τα ξερουμε!!!

θα ηθελα να σου πω εσενα που εγραψες το αρθρο για τον ΕΝΣΤΑΣΙΑΚΟ

καταρχας απο το αρθρο σου και με τον τροπο που το εγραψες αλλα και με τον τροπο που το διαμορφωσες μου εδωσες την εντυπωση πως διαβαζω την εκθεση ενος ανωριμου αγοριου του δημοτικου "σκεφτομαι και γραφω"
πιστευω οτι εισαι ενας ανωριμος, απροσαρμοστος, ανεγκεφαλος, καραγκιοζακος και μεγαλος γοτθος που γραφει χωρις να σκεφτεται διοτι εχει το μυαλο του μοναχα στο πουλι του, και θελει να πει την γνωμη του σε κατι αλλα δεν ξερει πως...
καταρχας για να εκφερεις γνωμη πρεπει να γνωριζεις αλλιως μην πετας την κοτσανα σου δημοσιος...

ο πανσεραικος επαιξε καλυτερα και πιο εξυπνα αλλα ξυσε το πανω κεφαλι σου και βαλε τον ανυπαρκτο εγκεφαλο σου να σκεφτει ..ο πανσεραικος νικαει 2-1 θα εκανε μια μεγαλη μαλακια με μια αλλαγη για να χασει το παιχνιδι?
ναι μοναχα αν το παιχνιδι το εχεις στησει διοτι το παιχνιδι υπαρχει στο στοιχημα με μια εξαιρετικα μεγαλη αποδοση στον ασσο...μηπως ο προεδρος του πανσεραικου εβγαλε μεροκαμματο μαζι με τον κοκκαλη για να παρει ο ολυμπιακος το ματσ στα χαρτια και μαλιστα νομιμα?

παψε λοιπον να σκεφτεσαι σαν ΓΟΤΘΟΣ βαζελακος που η μ.....α σε εχει πειραξει μεχρι μεσα.....πανε και καμια βολτα....και στο κατω κατω αν δεν το αντεχεις απλα αλλαξε ομαδα......
και κατι τελευταιο ο ολυμπιακος το παιχνιδι του κυπελλου αν το παρει θα το παρει νομιμα και ας εχασε...διοτι αν δεν κανει ενσταση θα ειναι μαλακια του...διοτι ετσι δικαιωνουμε τον πανσεραικο που επαιξε αντικανονικα....ε λοιπον εδω ειναι ελλαδα και εχουμε νομους
ισως ομως εσυ εισαι αλοδαπος και δεν τα ξερεις αυτα...ανοιξε λοιπον και κανενα βιβλιο αμορφωτε...κακοηθη και ανωριμε τυπε!!!!!!!!!

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Aντι να πατήσουνε κάτω τις Σέρρες με την αξία τους κάθοντε πάλι και ψάχνοντε για δικαστήρια που εκει εχει βυσμα ο θειο Σωκρατης....α ρε σκατομαλάκες....ρεντίκολα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman:

prwtaris1990

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο σας ακομα με τον ολυμπιακο ασχολειστε ειστε φοβεροι...

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς...αυτοι εισαστεε γαυρακια....κ το κακο ειναι οτι δεν σας κανει εντυπωση, το θεωρειτε κατι φυσιολογικο...γιατι ετσι εχετε διαπεδαγωγηθει τοσα χρονια απο τον κοκκαλη...αισχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ναι μοναχα αν το παιχνιδι το εχεις στησει διοτι το παιχνιδι υπαρχει στο στοιχημα με μια εξαιρετικα μεγαλη αποδοση στον ασσο...μηπως ο προεδρος του πανσεραικου εβγαλε μεροκαμματο μαζι με τον κοκκαλη για να παρει ο ολυμπιακος το ματσ στα χαρτια και μαλιστα νομιμα?
γιατι αραγε αυτο τριγυριζει συνεχεια στο μυαλο μου??????????

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Με ένσταση περνάει ο Ολυμπιακός!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης
Δημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2009 21:28

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online.

O λόγος είναι η χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και αν ο Ολυμπιακός κινηθεί νομικά τότε λογικά θα κερδίσει την πρόκριση.

Όλα αυτά οφείλονται στην αλλαγή που έκανε ο Γκιγέρμο Όγιος στο 75' όπου πέρασε στη θέση του Παπάζογλου που τραυματίστηκε, τον Καλί. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε σκοπό να αντικαταστήσει τον Τάντιτς με τον Καλί όμως ο τραυματισμός του Έλληνα άσου του χάλασε τα σχέδια.

Έτσι ο Πανσερραϊκός έπαιξε με έξι ξένους παίκτες όμως μονάχα για τρία λεπτά αφού στο 78' όταν οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρρών κατάλαβαν το λάθος του, έβαλαν τον Κωνσταντινίδη αντί του Τάντιτς. Αυτά τα τρία λεπτά πάντως μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Πανσερραϊκό που παραβίασε τους κανόνες.

Έτσι λοιπόν αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν ένσταση είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δικαιωθούν, αφού υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος αναφέρει πως για τις ομάδες Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στην ενδεκάδα μ' αυτούς των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Μια ομάδα Β' Εθνικής μπορεί να έχει στην σύνθεσή της μέχρι 5 παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας κάτι που παραβίασε ο Πανσερραϊκός στην προκειμένη περίπτωση.

Κάστρο, Σκάγκλια, Καλί, Ριμόλντι, Τάντιτς και Λεοζίνιο έπαιξαν μαζί για 3 λεπτά και αυτό μπορεί να στερήσει την πρόκριση από την ομάδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένσταση τις επόμενες 48 ώρες για να δικαιωθεί, ενώ άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον σε διάστημα τριών ημερών.

Το χάρτινο πρωτάθλημα το ζήσαμε πρόπερσι.
Δεν ντρέπονται να θέλουν και χάρτινο κύπελλο;
Τα πέτσινα δεν τους φτάνουν;
Με αυτά χαλάει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχουν πλέον πλέον παντελόνια.
Παίξατε και χάσατε ρεεεεεεε.
Οτι δεν τους δίνει η διαιτησία, το πέρνουν στα χαρτιά.
Ευτυχώς για την αξιοπρέπειά μου, που δεν είμαι Γαύρος.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Με ένσταση περνάει ο Ολυμπιακός!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης
Δημοσίευση: 27 Οκτωβρίου 2009 21:28

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online.

O λόγος είναι η χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και αν ο Ολυμπιακός κινηθεί νομικά τότε λογικά θα κερδίσει την πρόκριση.

Όλα αυτά οφείλονται στην αλλαγή που έκανε ο Γκιγέρμο Όγιος στο 75' όπου πέρασε στη θέση του Παπάζογλου που τραυματίστηκε, τον Καλί. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε σκοπό να αντικαταστήσει τον Τάντιτς με τον Καλί όμως ο τραυματισμός του Έλληνα άσου του χάλασε τα σχέδια.

Έτσι ο Πανσερραϊκός έπαιξε με έξι ξένους παίκτες όμως μονάχα για τρία λεπτά αφού στο 78' όταν οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρρών κατάλαβαν το λάθος του, έβαλαν τον Κωνσταντινίδη αντί του Τάντιτς. Αυτά τα τρία λεπτά πάντως μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Πανσερραϊκό που παραβίασε τους κανόνες.

Έτσι λοιπόν αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν ένσταση είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δικαιωθούν, αφού υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος αναφέρει πως για τις ομάδες Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στην ενδεκάδα μ' αυτούς των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Μια ομάδα Β' Εθνικής μπορεί να έχει στην σύνθεσή της μέχρι 5 παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας κάτι που παραβίασε ο Πανσερραϊκός στην προκειμένη περίπτωση.

Κάστρο, Σκάγκλια, Καλί, Ριμόλντι, Τάντιτς και Λεοζίνιο έπαιξαν μαζί για 3 λεπτά και αυτό μπορεί να στερήσει την πρόκριση από την ομάδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένσταση τις επόμενες 48 ώρες για να δικαιωθεί, ενώ άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον σε διάστημα τριών ημερών.

Το χάρτινο πρωτάθλημα το ζήσαμε πρόπερσι.
Δεν ντρέπονται να θέλουν και χάρτινο κύπελλο;
Τα πέτσινα δεν τους φτάνουν;
Με αυτά χαλάει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν υπάρχουν πλέον πλέον παντελόνια.
Παίξατε και χάσατε ρεεεεεεε.
Οτι δεν τους δίνει η διαιτησία, το πέρνουν στα χαρτιά.

συμφωνα με το κανονισμο εχουν το δικαιωμα να το διεκδικισουν,και πιστευω να το κανουν,οπως θα το εκαναν ολες οι ομαδες πιστευω...αλλα δεν παυει να ειδαμε χθες οτι ο γαυρος δεν ειναι τελικα ανικητος και να παραδειγματιστουν καποιες αλλεσ ομαδες επιπεδου superleague....αν και παοκ δεν θα με πειραζε να παρει ο γαυρος τον αγωνα στα χαρτια,ειναι ο κανονισμος και νομιμα..δυστυχος

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Παιχνίδι ήταν και χάσανε. Κανένα παιχνίδι δεν πρέπει να κερδίζεται στα χαρτιά.
Τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα, όπως είχε πει και ο Κόκαλης.

Ευτυχώς για την αξιοπρέπειά μου, που και εγώ δεν είμαι Γαύρος.

Συνημμένα

• prasinos stratos.jpg
    prasinos stratos.jpg
    116,7 KB · Εμφανίσεις: 24

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν αυτο γινοταν στην αγγλια η οπουδηποτε αλλου στον κοσμο ολοι θα τα εβαζαν με την ομαδα που εκανε την παπαρια γιατι αγνοει τουσ κανονισμους του θεσμου που παιρνει μερος, εδω συμβαινει παντα το αντιθετο, παντα φταιει αυτος που εφαρμοζει τους  κανονισμους!!!προσοπικη μου αποψη να μην κανει ο ολυμπιακος ενσταση, οι βαζελοι ομως γιατι μιλανε;; με την υποθεση ''μπουμπλης'' επρεπε να πεσουν κατηγορια και τελικα εδωσαν και μπαραζ για το πρωταθλημα [2-1 εχασαν απο ο.σ.φ.π στο βολο]!!

Επισκέπτης
αν αυτο γινοταν στην αγγλια η οπουδηποτε αλλου στον κοσμο ολοι θα τα εβαζαν με την ομαδα που εκανε την παπαρια γιατι αγνοει τουσ κανονισμους του θεσμου που παιρνει μερος, εδω συμβαινει παντα το αντιθετο, παντα φταιει αυτος που εφαρμοζει τους  κανονισμους!!!προσοπικη μου αποψη να μην κανει ο ολυμπιακος ενσταση, οι βαζελοι ομως γιατι μιλανε;; με την υποθεση ''μπουμπλης'' επρεπε να πεσουν κατηγορια και τελικα εδωσαν και μπαραζ για το πρωταθλημα [2-1 εχασαν απο ο.σ.φ.π στο βολο]!!
αστους να κλαψουν οσο θελουν..
μεγαλη η πικρα λεμε..

Επισκέπτης
στην αγγλια οπως και σε αλλα ευρωπαικα κρατη εφαρμοζονται οι νομοι. στην ελλαδα εφαρμοζονται για ολους η μονο για την καλαμαρια και τον πανσεραικο; μηπως εχουν ανατραπει αποφασεις οπως πριν 5 χρονια στη ν.σμυρνη υπερ του ολυμπιακου. τοτε ο νομος τη ελεγε για τις μετακινησεις αλλα ξαφνικα κανενας δεν ηξερε ποιοι ηταν οι οπαδοι με τα κοκινα κασκολ!!!μαλλον του ολυμπιακου βολου θα ηταν!!!ετσι ειπε το πορισμα η ηταν πανιωνιοι ντυμενοι ολυμπιακοι!!οι νομοι ετσι εφαρμοζονται!!!εδω ειναι ελλαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom