pefotismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εγω παλι χωρις πρωταθλημα αντεχω,δεν εχω ομαδα,δεν εχω φραγκα,δεν παιζω μπαλα
Ο ορισμος της ΑΕΚ
εγω παλι χωρις πρωταθλημα αντεχω,δεν εχω ομαδα,δεν εχω φραγκα,δεν παιζω μπαλα
Θα κάνει ρε..για το Κόκκαλη μιλαμε και τους γαύρους....τώρα θα τους μάθουμε??Μια ζωή στις πουστιές πρώτος είναι...αλλά μόνο στην Ελλάδα γιατί στην Ευρώπη η πούτσα πάει σύννεφο και γυρνάνε πίσω σα τις βρεγμένες γάτες με 7αρες και 5 αρες.Για εκεί ενστάσεις δε παίζουνε??
Σοβαρά;;Τόσο βρώμικος είναι ο Ολυμπιακός και καθαρός και θύμα ο Παναθηναικός;;;Πόσες πουστιες εχεις κάνει εσύ και το παίζεις καθαρός;;Και στην Ευρώπη εσύ δεν έχεις φάει πεντάρες;;;
θελω να μου απαντησεις σε ενα πραγμαΚαι δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί ο πανσεραικος όπως και η Καλαμαριά τότε δεν σέβονται τους κανονισμούς;;Όταν παίκτης της Καλαμαριάς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής γιατί να παίξει;;;;Και ο πανσεραικος γιατί να βάλει 6 παίκτες ξένους ενώ απαγορεύεται;;;;Άμα το κάναν στο Βάζελο η στην ΑΕΚ δεν θα αντιδρούσαν;;;
πανιωνιος - ολυμπιακος
αφαιρεθηκαν 3 βαθμοι απο τον ολυμπιακο κ μετα αρχισε η κλαψα.οι βαθμοι επιστραφηκαν...ο ολυμπιακος φυσικα κ εκεινη τη χρονια πηρε το πρωταθλημα.οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων προκαλουν ατελειωτο γελιο![]()
![]()
ειστε κωλοτουμπες κ γελιοι.τα εχετε γαμησει ολα...
Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2005, Γιάννης Βούλτσης, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, πριν από την πρωτόδικη απόφαση: «Αν αφαιρεθούν βαθμοί, το πρωτάθλημα δεν θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις. Οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα».
Σάββατο 15 Ιανουαρίου, έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά την πρωτόδικη ποινή: «Είναι απαράδεκτο. Η τιμωρία του Ολυμπιακού δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο. Τα πρωταθλήματα θα κρίνονται με αποφάσεις που λαμβάνονται σε δικαστικές αίθουσες».
Κυριακή 16 Ιανουαρίου, Αντώνης Νικοπολίδης: «Σίγουρα είναι μια απόφαση πολύ άδικη για μας. Χάνουμε βαθμούς που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο. Είναι άδικο. Χάνουμε την πρώτη θέση και πλέον βρισκόμαστε να κυνηγάμε ξανά την κορυφή».
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, Ιεροκλής Στολτίδης: «Το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές γίναμε από πρωταγωνιστές, κομπάρσοι».
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού: «Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση, που καταργεί κάθε έννοια fair play».
Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, μετά την απόφαση του Εφετείου που έριξε την ποινή των -3 βαθμών, Σωκράτης Κόκκαλης: «Φυσικά και υπάρχει ικανοποίηση που είμαστε πρώτοι, γιατί εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τους βαθμούς μέσα στα γήπεδα. Η πάγια θέση μας είναι ότι η βαθμολογία πρέπει να βγαίνει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους».
Μονο που ο λακαμας δε γραφει το λογο που ο Ολυμπιακος ειχε φαει -3.Ητανε γιατι επαιζε με παικτες που δεν επιτρεποτανε?α γεια σου ;)
ο λογος ηταν γιατι πριν την εναρξει του αγωνα πανιωνιος-ολυμπιακος οι οπαδοι και τον δυο ομαδων εκαναν ντου στον αγωνηστικο χωρο εγιναν μεγαλα επεισοδια και ο αγωνας δεν αρχισε ποτε ο καπ αναφερει πως η μη τελεση αγωνα λογο επεισοδιων πριν απο αυτον τιμωρειτε η ομαδα που ειναι υπευθηνη (εδω τιμωριθηκαν πρωτοδικα και οι 2 με -3) με -3 βαθμουςΜονο που ο λακαμας δε γραφει το λογο που ο Ολυμπιακος ειχε φαει -3.Ητανε γιατι επαιζε με παικτες που δεν επιτρεποτανε?
α γεια σου ;)
ο λογος ηταν γιατι πριν την εναρξει του αγωνα πανιωνιος-ολυμπιακος οι οπαδοι και τον δυο ομαδων εκαναν ντου στον αγωνηστικο χωρο εγιναν μεγαλα επεισοδια και ο αγωνας δεν αρχισε ποτε ο καπ αναφερει πως η μη τελεση αγωνα λογο επεισοδιων πριν απο αυτον τιμωρειτε η ομαδα που ειναι υπευθηνη (εδω τιμωριθηκαν πρωτοδικα και οι 2 με -3) με -3 βαθμους
νομος του καπ ο ενας (βαλνερ-6ξενοι) νομος του καπ και αυτος
οταν αγωνας δεν πραγματοποιηθει με υπαιτιοτητα ομαδας,δεν ειναι κανονας αυτος?ή δεν εφταιγαν και ολυμπιακοι,τι ηταν εξωγηινοι?Μην προσπαθειτε να δικαιολογειτε αδικαιολογιτα.Μονο που ο λακαμας δε γραφει το λογο που ο Ολυμπιακος ειχε φαει -3.Ητανε γιατι επαιζε με παικτες που δεν επιτρεποτανε?
Σε αλλες χωρες οσοι περνουν σερι πρωταθληματα ειναι υπερηφανοι κι εσεις ξεφτυλες
Ουτέ εμένα μου αρέσουν και ντρέπομαι για νίκες στα χαρτιά αλλά Οι κανόνες είναι κανόνες!!!Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που απο σήμερα μετονομάζεται σε "ενστασιακό"Να χαίρεστε την ομαδίτσα σας Ολυμπιακάκια...χαχαχαχαχαχαχα ούτε για πλάκα δε θα θελα να είμαι Ολυμπιακός.....για μένα είναι βρισιά...
Αλλά καλύτερα μην ανυσηχείτε...θα σας γλεντήσουμε κάλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελο...(Πανάθα for ever!!!)
ΥΓ. κάντε και για πέρυσι ένσταση που η Μπάρτσα πήρε το champions league, ο ενστασιάκός έπρεπε να το πάρει...![]()
![]()
![]()
Αστερια σας εκανε ο θειος στα νομικα,προβλεπω να παιρνετε δειαρκειας στον αρειοπαγο.
Τηλεοραση εβλεπες?ηταν ολυμπιακοι ή οχι?πρεπει να σου πει ο Αστυνομος οτι δεν ειναι ασφαλεις οταν πλακωνωνται μεσα στο χορταρι κι εχουν μεταφερθει τα μπαζα των γυρω οικοδομων μεσα στο γηπεδο?το οτι ο Κοκκαλης ειναι εμπορος το ξερω οτι εχει μπει τοσο στο μυαλο σας δεν το περιμενα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΚ. Επισης σε αλλες χωρες οταν η ομαδα τους ειναι 15 βαθμους πισω απ το πρωτο κανουνε τα εξης :
- το βουλωνουνε
- κοιτανε να φτιαξουνε ομαδα την επομενη χρονια
...και δεν κανουνε το εξης :
- να τα ριχνουνε στη διαιτησια