Νέα

Στα χαρτιά και το κύπελλο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η καλυτερη ομαδα της Ελλαδας

• ΠΑΟΚ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

• ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που απο σήμερα μετονομάζεται σε "ενστασιακό"Να χαίρεστε την ομαδίτσα σας Ολυμπιακάκια...χαχαχαχαχαχαχα ούτε για πλάκα δε θα θελα να είμαι Ολυμπιακός.....για μένα είναι βρισιά...

Αλλά καλύτερα μην ανυσηχείτε...θα σας γλεντήσουμε κάλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελο...(Πανάθα for ever!!!)

ΥΓ. κάντε και για πέρυσι ένσταση που η Μπάρτσα πήρε το champions league, ο ενστασιάκός έπρεπε να το πάρει... :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΑΥΛΟΣ G7

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που απο σήμερα μετονομάζεται σε "ενστασιακό"Να χαίρεστε την ομαδίτσα σας Ολυμπιακάκια...χαχαχαχαχαχαχα ούτε για πλάκα δε θα θελα να είμαι Ολυμπιακός.....για μένα είναι βρισιά...

Αλλά καλύτερα μην ανυσηχείτε...θα σας γλεντήσουμε κάλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελο...(Πανάθα for ever!!!)

ΥΓ. κάντε και για πέρυσι ένσταση που η Μπάρτσα πήρε το champions league, ο ενστασιάκός έπρεπε να το πάρει... :2funny: :2funny: :2funny:

δεν γαμιεσαι ρε μαλακα. Κοιτα τα χαλια σας μαλακα ε μαλακα

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
δεν γαμιεσαι ρε μαλακα. Κοιτα τα χαλια σας μαλακα ε μαλακα

ρε παπάρα πήγαινε τώρα να κλάψεις και να ικετέψεις να περάσετε το Πανσεραϊκό.... :2funny: :2funny:

Φλωροομάδα υποστηρίζεις...φλώρος είσαι και συ..αντε γεια...θα σε γλεντήσουμε καλά σύντομα φίλε μου σε 2 αγωνιστικούλες....και να δω τι ενστάσεις θα κάνεις τότε όταν στα καρφώνει ο Τζιμπριλάκος!!!

Α και κάτι ακόμη... "Έχει η Ισπανία τη Ρεάλ...κι η Ελλάδα τη Κουρεάλ χαχαχαχα"" :2funny: :2funny:

Μέχρι και τα διεθνή κανάλια γελούν μαζί σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρέπεστε?? :2funny: :2funny: :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Κράτα μια πισινή, θα κάνει ένσταση?

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Κράτα μια πισινή, θα κάνει ένσταση?

Θα κάνει ρε..για το Κόκκαλη μιλαμε και τους γαύρους....τώρα θα τους μάθουμε??Μια ζωή στις πουστιές πρώτος είναι...αλλά μόνο στην Ελλάδα γιατί στην Ευρώπη η πούτσα πάει σύννεφο και γυρνάνε πίσω σα τις βρεγμένες γάτες με 7αρες και 5 αρες.Για εκεί ενστάσεις δε παίζουνε??

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Α και κάτι ακόμη... "Έχει η Ισπανία τη Ρεάλ...κι η Ελλάδα τη Κουρεάλ χαχαχαχα"" :2funny: :2funny:

και η ρεαλ 4 εφαγε αποψε στο κυπελλο ισπανιας απο μια ομαδα τριτης εθνικης. να δουμε, θα κανει ενσταση?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενσταση μπορει να κανει και τριτη ομαδα που εχει ενομο συμφερον τυποι μου ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακος ΔΕΝ βλεποτανε σημερα και εχασε...
ΟΜΩΣ...
Βαζελοι..Χανουμια κλπ κλπ,που χρονια τωρα λετε οτι ο γαβρος περνει τα πρωταθληματα παρανομα...ΕΜΠΡΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...
ΓΛΥΦΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και να μην κανει μονο που το εχει αφησει να συζητιεται δειχνει τι ρεζιλης ειναι.
Στην χαρτινη τροπαιοθικη πρεπει να μπει κι ενα κυπελλο.
Και η καρτα του Αβρααμ ηταν παρανομη?
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
Λυπαμαι τους ελαχιστους υγιεις φιλαθλους του ΟΣΦΠ,αμαυρωνεται και ακυρωνεται ολη η πορεια των τελευταιων ετων,μετα τα διαιτικα σφαγεια ηρθαν τα παιχνιδια στα χαρτια!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω απο την αλλη λυπαμαι τον Απολλωνα Καλαμαριας,που τα μουνοπανα οι Βαζελοι και τα Χανουμια,του φουσκωσαν τα μυαλα οτι ΔΗΘΕΝ εχει δικιο και θα κερδισει τη δικη στο CAS (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟ ΨΕΜΑ)...
Και οταν ηρθε η ωρα της εκδικασης,την εκαναν με "ελαφρα πηδηματακια" και τον αφησαν ΜΟΝΟ...Με αποτελεσμα να μη μπορει να πληρωσει τους δικηγορους και να υποβιβαστει και απο τη Β' Εθνικη απο τα χρεη..
Αλλα ΤΩΡΑ θα μαθουμε τα Βαζελοχανουμια ΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ?
Γιατι αν ηταν ΑΝΤΡΕΣ και ειχαν ΑΡΧΙΔΙΑ,επρεπε ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ την εφεση μεχρι τελους και μαλιστα ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ...ΟΧΙ να αφησουν το καυμενο τον Απολλωνα ξεβρακωτο στα αγγουρια....
ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μακαρι να μην κανει ενσταση ο Ολυμπιακος,τοσα πρωταθληματα και κυπελλα εχει παρει,για καποιες αλλες ομαδες το κυπελλο ειναι γιατρεια πχ.Αεκ,Παναθηναικος,Παοκ,Αρης
Γιατι να κουραζουμε τσαμπα τους παικτες στα αρχυδια μας το κυπελλο ας περασουμε στην επομενη φαση του cl και ας μη κουραζουμε τους παικτες με τσαμπα παιχνιδια για κατι που εχουμε βαρεθει να το παιρνουμε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.Και ειμαι της αποψης,ο Κοκκαλης να μη κανει τιποτα...
Οσο και ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ τα Βαζελοχανουμια που θελουν τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Νομιζω οτι πρεπει ο Ολυμπιακος ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και να μην ασχοληθει με το θεμα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ρε παπάρα πήγαινε τώρα να κλάψεις και να ικετέψεις να περάσετε το Πανσεραϊκό.... :2funny: :2funny:

Φλωροομάδα υποστηρίζεις...φλώρος είσαι και συ..αντε γεια...θα σε γλεντήσουμε καλά σύντομα φίλε μου σε 2 αγωνιστικούλες....και να δω τι ενστάσεις θα κάνεις τότε όταν στα καρφώνει ο Τζιμπριλάκος!!!

Μέχρι και τα διεθνή κανάλια γελούν μαζί σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρέπεστε?? :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ παιδί του wembley για πιο ακριβώς πράγμα μιλάς? Για τους 6 ξένους παίχτες ή και για τους 4 ξένους που είχε στο ρόστερ ενώ έπρεπε να έχει 3 ????????

ΚΛΑΑΜΑΑΑΑΑΑΑ !!!! ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΠΑΥΛΟΣ G7

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Mωρη σκατοκλαψιαρα ποιον θα γλεντησεις μαλακα ε μαλακα. αυτον σε γαμαει μια ζωη με 4 αρες ?  βλακα αντιολυμπιακε χαιρεσαι μονο οΤΑΝ χανει ο  οσφπ και οχι οταν κερδιζεις εσυ. ΚΑΙ αν δεν κανει ενσταση τι θα κανεις ? θα βγαλεις το δονητη απο το κωλο σου που τον εχεις μονιμα για να βουλωσεις το στομα σου?. σκατοφλωραντζα.
α υποψιν μην ξεχασεις την 3 που φαγατε μεσα στο ΟΑΚΑ απο την ιδια ομάδα παπαρα ε παπαρα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
όταν στα καρφώνει ο Τζιμπριλάκος!!!
Ποιος ειναι αυτος ο "Τζιμπριλακος" αραγε?
Αυτη η μαυρη κουραδα με τη φαβοριτα στο κεφαλι,που παιζει καπου μπροστα?
Γιατι δεν τον εχει δει κανενας μεχρι τωρα να "καρφωνει" τιποτα γκολακια...Μονο να χανει τα "αχαστα"...
Καντε το σταυρο σας που υπαρχει ο Κατσουρανης,γιατι αν περιμενετε απο τον Αραπη...Μαυρο φιδι που σας εφαγε...

ΠΑΥΛΟΣ G7

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος ειναι αυτος ο "Τζιμπριλακος" αραγε?
Αυτη η μαυρη κουραδα με τη φαβοριτα στο κεφαλι,που παιζει καπου μπροστα?
Γιατι δεν τον εχει δει κανενας μεχρι τωρα να "καρφωνει" τιποτα γκολακια...Μονο να χανει τα "αχαστα"...
Καντε το σταυρο σας που υπαρχει ο Κατσουρανης,γιατι αν περιμενετε απο τον Αραπη...Μαυρο φιδι που σας εφαγε...

ΜΗΝ ασχολεισαι ρε φιλαρα με καμενα ατομα. ο βαζελοτυπακος απο τις πολλες  πουτσες που εχει φαει στο ποδοσφαιρο λεει λαλακιες

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οτι και να λετε αρωστοι και μη,θα ειναι ξεφτιλα και θα ντρεπεστε οπως και μετα το 2008.
Γιατι ακομα και ο πιο αρωστος γαυρος στις μεταξυ σας συζητησεις ερετε τι λετε.
Τωρα με τους αλλους λετε τισ μαλακιες που γραφει ο Πρωταθλητης και εδω που ειναι και ανωνυμα βριζεται και λετε οτι σας ερθει.
Πιο καλα επειδη ειμαι ΑΕκτζης να μην δω ποτε πρωταθλημα ή κυπελλο παρα κατι τετοιο.Κι ο καινουριος προεδρος να τα δει αυτα μην κανει ποτε καμια τετοια μααλακια και παρει  κανενα τετοιο παιχνιδι.
Σημερα παντως κερδισε ο Ολυμπιακος αλλον εναν τερματοφυλακα μετα τον Μελμπεργκ και ο Αβρααμ,γεμισε απο βουτιχτες κι επιασε τους τερματοφυλακες.
ΑΝΤΕ χαλαρωστε οσοι πανυγηρισαν το 2008 θα πανυγηρισουν και τωρα,οσοι εχουν αλλοι κουλτουρα οχι!
Απλα ειναι τα πραγματα χαιρομαι για μια αλλη φορα που δεν ειμαι γαυρος!

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
οτι και να λετε αρωστοι και μη,θα ειναι ξεφτιλα και θα ντρεπεστε οπως και μετα το 2008.
Γιατι ακομα και ο πιο αρωστος γαυρος στις μεταξυ σας συζητησεις ερετε τι λετε.
Τωρα με τους αλλους λετε τισ μαλακιες που γραφει ο Πρωταθλητης και εδω που ειναι και ανωνυμα βριζεται και λετε οτι σας ερθει.
Πιο καλα επειδη ειμαι ΑΕκτζης να μην δω ποτε πρωταθλημα ή κυπελλο παρα κατι τετοιο.Κι ο καινουριος προεδρος να τα δει αυτα μην κανει ποτε καμια τετοια μααλακια και παρει  κανενα τετοιο παιχνιδι.
Σημερα παντως κερδισε ο Ολυμπιακος αλλον εναν τερματοφυλακα μετα τον Μελμπεργκ και ο Αβρααμ,γεμισε απο βουτιχτες κι επιασε τους τερματοφυλακες.
ΑΝΤΕ χαλαρωστε οσοι πανυγηρισαν το 2008 θα πανυγηρισουν και τωρα,οσοι εχουν αλλοι κουλτουρα οχι!
Απλα ειναι τα πραγματα χαιρομαι για μια αλλη φορα που δεν ειμαι γαυρος!

Καλα εγω αμα ημουνα Αεκτζης φιλε θα ειχα αυτοκτονησει

poutis

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι χωρις πρωταθλημα αντεχω,δεν εχω ομαδα,δεν εχω φραγκα,δεν παιζω μπαλα αλλα αν οταν  χανω και μετα να περιμενω το δικαστηριο για να μου δωσει τους βαθμους ξεφτυλιζομαι!
Αρα εγω θα αυτοκτονουσα σαν Ολυμπιακος,οπως και ολοι οσοι δεν ειναι Ολυμπιακοι και οσοι Ολυμπιακοι ειχαν την προ-Κοκκαλη κουλτουρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom