καλημέρα, ωραία καλή μου, πες μου τι υπηρεσίες προσφέρεις και πόσο τις κοστολογείς και επίσης πες μου ποσο βαθμολογείς την εμφάνιση σου,
για να βρούμε μία άκρη ολα αυτα.
Πάντα οταν δεν μας αρέσει ενα σχόλιο υπάρχει σκοπιμότητα ?
Σε ρωτάω ποιο πάνω κάτι απάντησε μου οταν μπορεις, και ερχόμαστε εδώ
Η μασεζ ειναι μασεζ, οπως και ο οικοδόμος ειναι οικοδόμος, εσυ αν εχεις ταμπέλα με τίτλο μασαζ κατοικον αυτο εισαι , δεν στην εβαλα εγώ, αλλιώς βάλε μπεταντζού η ότι άλλο θέλεις.
Αυτο οριζει την δραστηριοτητα σου
Ουτε να σε κάψω θέλω ούτε κακια βγάζω, τώρα τα ψονιστηκα σου, ο ενας στους 5000 , κάνω οτι δεν τα ειδα και δεν απαντάω.
Απλά απάντησε μου σε αυτο που σε ρώτησα ποιο πάνω
τι υπηρεσίες προσφέρεις και πόσο τις κοστολογείς και επίσης πες μου ποσο βαθμολογείς την εμφάνιση σου
σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου
Η μπες στην Σελίδα μας να ενημερωθείς.
Η στείλε στο Viber να ενημερωθείς.
Η μπες στο θρεντ να ενημερωθείς.
Η ρώτα παλιά σεβαστά μέλη για όλες τις υπηρεσίες μας, εμφάνιση κλπ...
Η όταν κ αν έχεις προσωπικό βίωμα γράψε την κριτική σου κ βγάλε τα δικά σου συμπέρασμα.
Ο κάθε άνθρωπος μπορεί παράλληλα μέσα στην ιδιότητα "μασάζ υπηρεσίες κατ οικον" να προσφέρει πάλι σε κατ οίκον υπηρεσίες κ δραστηριότητες που ποικίλλουν.
Για εμάς είναι τόσο απλό.
Άλλοι μας κρίνουν για το έργο μας όποιο κ αν είναι αυτό χωρίς ταμπέλες και τίτλους.. ..
εσείς ονομάστε ότι κ όπως επιθυμείτε τις δραστηριότητες μας .
Αν έχετε λοιπόν κριτική από προσωπική εμπειρία σας παρακαλώ δημόσια....
σχόλια χωρίς βίωμα = δώστε ότι χαρακτηρισμό επιθυμείτε στον εαυτό σας.
Τα υπόλοιπα είναι ζόρια, κόμπλεξ, ταμπού και ταμπέλες δεν μας εκφράζουν.
Αυτή είναι η γραμμή και η φιλοσοφία μας,ο τρόπος που λειτουργούμε,ο τρόπος που ζούμε κ ο τρόπος που προσφέρουμε κ συνδεόμαστε σε κάποιους κάνει πολύ σε κάποιους άλλους απλά δεν κάνει.
Απλά τα πράγματα..
ΥΓ.
Ξέρω οικοδόμο που φτιάχνει κήπους, πήλινα αγγεία, κάνει καλλιέργειες, ζωγραφίζει κ είναι βελονιστης ...κ προσφέρει εξίσου σημαντική εργασία κ πλήθος υπηρεσίων....
Ότι κατάλαβες...