Δεν αξιζει τα λεφτά της, αν εριχνε τιμή με όλα μέσα ναι οκ. Δεν βάζω κριτική μην την κάψω της κοπέλα , γιατι απο την μία το παίζει μασατζού απο την άλλη θέλει να πουλάει σε τιμές εσκορτ αλλά με εμφάνιση και σέρβις μασαζ. Παρα εχει καβαλήσει το καλάμι.
"Επειδή εσύ το ζήτησες σε pm ότι εδώ είμαστε λες για να συζητάμε, ζήτησες να σου γράψω δημόσια εδώ και δεν είσαι λες στο φόρουμ για να σε ανακρίνουν μασατζουδες /επαγγελματίες....
Κάνω λοιπόν αυτό που μου ζήτησες..
Καλησπέρα.
Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω;
Γιατί κατά την γνώμη σου ίσως κ αν υπάρχει προσωπικό βίωμα σου μαζί μου ..δεν αξίζω τα χρήματα που παίρνω για τις υπηρεσίες που προσφέρω;
Τι σε κάνει να νιώθεις ότι έχω καβαλήσει το καλάμι όπως λες κ δεν θέλεις να πεις ώστε να μην με κάψεις;
Δεν το παίζω μασατζου.
Προσφέρω υπηρεσίες με προτεραιότητα το μασάζ σίγουρα αλλά εκεί που θέλω αν μου ζητηθεί κάνω και γούστα στο κόστος που ορίζω εγώ τον εαυτό μου και τις υπηρεσίες μου.
Γιατί η μασέζ πρέπει να είναι όπως εσύ την έχεις στο μυαλό σου ?
Γιατί να μην έχει πολλές κ ποικίλες δραστηριότητες κ ιδιότητες ενώ πραγματικά μπορεί παράλληλα μια γυναίκα/μασέζ να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου.
Ποιος ορίζει την συγκεκριμένη δραστηριότητα των υπηρεσιών που επιθυμεί να προσφέρει μια επαγγελματίας η μία επιχείρηση?
Όταν ο ενδιαφερόμενος κατανοεί ότι μια μασέζ δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, σύμφωνα με το δικό του μπάτζετ, υπηρεσίες, εμφάνιση κλπ... Απλά δεν επιλέγει πάει παρακάτω... Για κάποιους ενδιαφερόμενους υπάρχουν γυναίκες που αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που ζητούν για κάποιους άλλους απλά ζητούν κάτι άλλο κ δεν καλύπτονται οι ανάγκες η τα γούστα τους.
Γιατί να βγάλεις κακία και σχόλιο δήθεν μη με κάψεις κ δεν το θες όμως....
Απορίας άξιο αν κ καταλαβαίνω...
Ο ένας στους 5000 οκ...
(Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά η μιλάς/σχολιάζεις δημόσια όπως λες με επιχειρήματα δηλαδή ανεβάζεις κριτική η υπάρχει σκοπιμότητα)