Νέα

Σπυριά στους όρχεις & το πέος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα p0l1s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

p0l1s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εαν προκειτε να μου πειτε να παω σε γιατρο χωρις να εχετε ιδεα τι εχω μιν το κανετε σας παρακαλω
στον γιατρο θα παω ουτος η αλλος απλα δεν μπορω αυτες τις μερες οποτε απο εβδομαδα και επειδη εχω αγχωθει λιγο αυτες τις τελευταιες μερες... ειμαι 18+ χρονων (δεν ειχα ποτε ερωτικη επαφη σε φαση να χρησιμοποιηθει το εργαλειο) εδω και χρονια απο μικρος αν θυμαμαι καλα που δεν τους εδινα σημασια εχω κατι σπυρακια στο χρωμα του δερματος κατω απο τους ορχεις και στο πεος (κορμο η οπως αλλιως λεγετε)
εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι αδενες η κατι παρομοιο
καμια ιδεα πριν παω σε γιατρο?
ευχαριστω

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ πιθανό να ναι 1 ιός που λέγεται Molluscum Contagiosum.Εμφανλιζεται ως σπθρί και μοιάζει με τα κονδυλώματα αλλά δεν είναι.Αυτός ο ιός είναι μόνο στο δέρμα καιδ εν εισχωρεί πιο βαθιά.Μεταδίδεται ακόμα και με πετσέτες,βρώμικα χέρια κτλ.Όταν πειράζεις τα σπυριά έχει σαν αποτέλεσμα ταχύτατη εξάπλωση και στη γύρω περιοχή.1 στα 4 παιδιά περνά σε κάποια φάση τη νόσο αυτή.Δεν έχει κανένα αλλο σύμπτωμα..Φυσικά θα πας και στο γιατρό να σου πει.Δεν είμαι γιατρός.Αλλά είναι πολύ πιθανό μιας κι αν ήταν κονδυλώματα μετά από τόσο διάστημα θα χαν μεγαλώσει και ματώσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.Αλλά είναι πολύ πιθανό μιας κι αν ήταν κονδυλώματα μετά από τόσο διάστημα θα χαν μεγαλώσει και ματώσει.
Κωστα τα κονδυλωματα μεγαλωνουν και ματωνουν?δεν το ηξερα?εμενα καμια φορα βγαιναν 3-4 αλλα δεν μεγαλωναν ουτε ματωναν.βεβαια πηγαινα σε καμια βδομαδα το πολυ 10 μερες στο γιατρο και μου τα εκαιγε με τον ξηρο παγο.αλλα ενδιαφερον δεν το ξερα οτι μεγαλωνουν και ματωνουν!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Όταν τα αφήσεις πολύ καιρό χωρίς να τα επουλώσεις με κρυοθεραπεία ή άλλα μέσα μεγαλώνουν και ανοίγουν όπως 1 σπυρί όταν το πατάς και το πειράζεις συνέχεια και ναι βγάζουν υγρό σα πύο και λίγο αίμα.Τα κονδυλώματα θέλουν προσοχή αφού όταν ξεσπάνε και φουντώνουν πάλι τα σπυριά,είναι πολύ επικίνδυνο να κολλήσεις κι άλλα και πολλαπλασιάζει πιθανότητες προσβολής από HIV,Ηπατίτιδα,Σίφιλη και άλλα γιατί είναι σαν να χεις πληγή..Και όσοι έχουν έρπητα επίσης είναι σε πολύ πιο αυξημένο κίνδυνο ακόμα και με προφυλακτικό.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
να πας αμεσα σε εναν γιατρο να σε δει!μην το αφησεις καθολου!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τρεχαλα στο γιατρο ρε φιλε.........περιμενειs επιστημονικη αναλυση απο δω μεσα???????
Ακομα εδω εισαι??????????

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Μόνο σε ειδικό γιατρό

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπον εαν προκειτε να μου πειτε να παω σε γιατρο χωρις να εχετε ιδεα τι εχω μιν το κανετε σας παρακαλω
στον γιατρο θα παω ουτος η αλλος απλα δεν μπορω αυτες τις μερες οποτε απο εβδομαδα και επειδη εχω αγχωθει λιγο αυτες τις τελευταιες μερες... ειμαι 18+ χρονων (δεν ειχα ποτε ερωτικη επαφη σε φαση να χρησιμοποιηθει το εργαλειο) εδω και χρονια απο μικρος αν θυμαμαι καλα που δεν τους εδινα σημασια εχω κατι σπυρακια στο χρωμα του δερματος κατω απο τους ορχεις και στο πεος (κορμο η οπως αλλιως λεγετε)
εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι αδενες η κατι παρομοιο
καμια ιδεα πριν παω σε γιατρο?
ευχαριστω

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Λοιπόν εγώ πιστεύω οτι είναι mallarium sindiliom perisifilium.

OP
OP
P

p0l1s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να παω σε ουρολογο , δερματολογο η αφροδισιολογο?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Όχι, πήγαινε στους consultants του bourdela.tv - σίγουρες λύσεις. :uglystupid:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι οπως το περιγραφεις ειναι 'φυσιολογικο', μην σε τρομαζουν τα σπυρακια αυτα.
Φυσικα μια επισκεψη σε γιατρο θα βοηθουσε στις ανησυχιες σου,αλλα ολα οκ.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πας στο νοσοκομείο Συγγρού (πίσω από το Χίλτον) και σου λένε. Μην ντραπείς να πας. Εκεί μέσα έχουν δει τα πάντα και ξέρουν τα πάντα. Σβέλτα όμως, είσαι μικρός και δεν πρέπει να τα αφήνεις τέτοια θέματα.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
τρεχα αμεσα σο νισοκομειο συγγκρος πισω απο το χιλτον και μην ακους κανεναν,ακομα εδω εισαι;τρεχα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περιμενει να μαζεψει πρωτα κι αλλεs γνωμεs για να σιγουρευτει και να παει........Ακομα εδω ειναι!!!!!!!!!!!

OP
OP
P

p0l1s

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μεχρι να το αποφασίσεις θα έχει γίνει η ζημιά.
μα δεν διαβαζεται τι λεω?χρονια λεω το εχω απλα τωρα ανυσηχησα
πηγα τελικα τιποτα δεν ειναι μου ειπανε φυσιολογικοτατο απλα με τον καιρο θα φυγει αδενες μου ειπανε αν θυμαμαι καλα απο την στιγμη που ειμαι εισαι οκ δεν πολυ ακουγα και τι μου ελεγε γελαγα μονο  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom