Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω
:S :S :S
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω
Τι τα θελα τα ακαποτα με γκομενακια....
Ο ουρολογος διεγνωσε προστατιτιδα κ μου εγραψε υποθετα με αντιβακτηριακη δραση.
Υποθετα??? Υποθετο εχω να παρω απο 7 χρονων. Τι γινετε τωρα?
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω αλλα δεν μπορω. Περασαν 3 μερες κ δεν τολμω να παω στο φαρμακειο.
Χαλιέμαι μονο στην σκεψη. Στην σκεψη να βαλω κατι στον κωλο μου... βλακεια το ξερω. Το βλεπω ηθικα
Τι να κανω?
Ο χρονος ειναι εναντιον μου. Αν το αφησω κ δεν περασει μονο του υπαρχει κινδυνος να γυρισει σε χρονια προστατιτιδα κ από το τιποτα να βρουμε μπελα..
Ρε τι τραβαμε γαμω τα ακα μου γαμω.
Κατι παρομοιο συμβαινει κ με την sex partner μου.
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω προσπαθησε να μου βαλει δαχτυλο 3 φορές....
Το δαχτυλο λενε μαζι με γλυφοκωλι ή τσιμπουκι δινει τεραστια ευχαριστηση.
Το βλεπω αλλιως...
Το βλεπω ανηθικο... Οτι κανω πουστιά. Το τελευταιο οχυρο της αντρικης μου αξιοπρεπειας να πεσει ετσι αδοξα??
Προβληματισμοι του κωλου...
Τι λεει η ιατροφαρμακευτικη ομαδα του bou???
όλα τα παιδακια που τους βαλανε καποτε υποθετο δεν είναι πουστρακια ρε επειδή επρεπε για ιατρικους λογους να κανουν κατι τετοιο. ουτε οσοι εκαναν εξετασεις προστατη , κωλονοσκοπισης ή δεν ξερω τι άλλο.Συμφωνα με ειδημονες στο νημα του πικερισμου θα εισαι πλεον πουστης μετα το υποθετο. Αρα ζητα ελευθερα δαχτυλο μετα.
εχει και κατι σκηνες με λεηντυμποηΔεν είμαι σίγουρος , πιθανόν στις τσόντες του να έχει δεχτεί κανένα δάχτυλο η καμμία γλώσσα από γκόμενα , στην χειρότερη κανένα strapon , κάτι από αυτά νομίζω , για αυτό και είχε αναφέρθει στον νομο του πικερ.
ας το παιδι ρε που πας να το κανεις σαν τα μουτρα σου.μα τι αλλο θα διαβασω πια..
ζεις στο εξωτερικο εν ετη 2019 και οι αντιληψεις σου ειναι καρακομπλεξικες..
με τετοια μυαλα πως να παμε μετα μπροστα..
πηγαινε στο γερμανογιατρο σου κ πες του οτι δε βαζεις το υποθετο γτ φοβασαι οτι θα γινεις πουστης....
μονο οι αξεστοι καραβλαχοι σκεφτονται ετσι..να ξερειςς..
Τι τα θελα τα ακαποτα με γκομενακια....
Ο ουρολογος διεγνωσε προστατιτιδα κ μου εγραψε υποθετα με αντιβακτηριακη δραση.
Υποθετα??? Υποθετο εχω να παρω απο 7 χρονων. Τι γινετε τωρα?
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω αλλα δεν μπορω. Περασαν 3 μερες κ δεν τολμω να παω στο φαρμακειο.
Χαλιέμαι μονο στην σκεψη. Στην σκεψη να βαλω κατι στον κωλο μου... βλακεια το ξερω. Το βλεπω ηθικα
Τι να κανω?
Ο χρονος ειναι εναντιον μου. Αν το αφησω κ δεν περασει μονο του υπαρχει κινδυνος να γυρισει σε χρονια προστατιτιδα κ από το τιποτα να βρουμε μπελα..
Ρε τι τραβαμε γαμω τα ακα μου γαμω.
Κατι παρομοιο συμβαινει κ με την sex partner μου.
Ενω με εχει τρελανει στα γλυφοκωλια κ γουσταρω προσπαθησε να μου βαλει δαχτυλο 3 φορές....
Το δαχτυλο λενε μαζι με γλυφοκωλι ή τσιμπουκι δινει τεραστια ευχαριστηση.
Το βλεπω αλλιως...
Το βλεπω ανηθικο... Οτι κανω πουστιά. Το τελευταιο οχυρο της αντρικης μου αξιοπρεπειας να πεσει ετσι αδοξα??
Προβληματισμοι του κωλου...
Τι λεει η ιατροφαρμακευτικη ομαδα του bou???
Αυτο ειναι τυπε sildenafil
Ενταξει, μην γραφουμε οτι να ναι.αυτό είναι φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για "ανακούφιση" των συμπτωμάτων...
Allgemeingültig ist dagegen die unterstützende Begleittherapie mit PROSTUROL®, das zur Linderung und Beruhigung lokaler Beschwerden im Anorektalkanal (Canalis analis) angewandt wird.
Πουστορολ λέει τυπε;Ενταξει, μην γραφουμε οτι να ναι.
Υποθετο ειναι. Κανε μια μεταφραση να δεις
PROSTUROL® Zäpfchen bei Prostatitis: Zur Behandlung einer nicht-bakteriellen Entzündung
Prosturol ® υπόθετα για προστατίτιδα: για τη θεραπεία μιας μη βακτηριακής φλεγμονής
Γελασα πολυ με τις απαντησεις.
9 στις 10 οφσαιντ.
Απαντηση μονο απο ειδικο παιρνεις.
Κι εγω αν ημουν θα συμβουλευα αλλο μελος να αφησει τις μαλακιες κ να κανει την θεραπεια.
Τεσπα
Αυριο 9:30 το πρωι εχω ραντεβου με ελληνα ουρολογο για μια δευτερη γνωμη.
Οτι πει αυτος θα κανω
Πουστορολ λέει τυπε;