Νέα

Σπυράκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Scarface19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπαρχει ηληκια για ακμη! ΜΠορεις να παθεις ακομα και στα 35 μετα απο γενα, ασθενεια, αγχος... Γενικως αν παθουν κριση οι ορμονες σου και αχισουν να ειναι ασταθεις... Π.Χ μερικες γυναικες βγαζουν σπυρακια στην περιοδο λογο ασταθειας ορμονων(ανεβαινει η αναλογια τεστοστερονης)!

(Αφου το ξερω... να μην το πω???)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπαρχει ηληκια για ακμη! ΜΠορεις να παθεις ακομα και στα 35 μετα απο γενα, ασθενεια, αγχος... Γενικως αν παθουν κριση οι ορμονες σου και αχισουν να ειναι ασταθεις... Π.Χ μερικες γυναικες βγαζουν σπυρακια στην περιοδο λογο ασταθειας ορμονων(ανεβαινει η αναλογια τεστοστερονης)!

(Αφου το ξερω... να μην το πω???)

"Χασικλοαναρχοαυτόνομες" θα είναι η διάγνωση του Λάκη, μην ανησυχείς!  :)

OP
OP
S

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.Έχω πάει σε δερματολόγω μου έχει δώσει κάτι αληφές υποχωρούν σιγά σιγά, είχα και τα rocstan ποιό παλία αλλά δε άντεχε ο οργανισμός μου.Δεν είχα ρωτήσει το δερματολόγω στο θέμα του σεξ όχι γιατί ντρεπόμουνα απλά δεν έτυχε.Εγώ απλά ρώτησα γιατί θα πάω σε ένα μπουρδέλω με ένα φίλο και ήθελα να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να κολίσω τίποτα αν ακουμπίσουν τα σπιράκια π.χ. στα σεντόνια που δεν είναι και τόσο καθαρά από όσο ξέρω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν αποκλειεται να παθεις καμια μολυνση
η καθαριοτητα παιζει μεγαλο ρολο
κ αφου λες εισαι γεματος.. μηπως να το ξανασκεφτεις?

OP
OP
S

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή να περιμένω να φύγουν και να πάω.Θα συνεχίσω τη θεραπεία και αρχίζουν και υποχωρούν πηγένω.

Επισκέπτης
Για σας παιδιά θέλω να κάνω την εξής ερώτηση γιατι δεν ξέρω και πού καλά από αυτά.Έχω μερικα σπυράκια στη πλάτη και γενικά σε όλο μου το σώμα αν κάνω σεξ υπάρχει πείπτωση να κολήσω κάτι????

ισως μυκητιαση.......αλλα γενικα με τα δερματικα προβληματα αν εξαιρεσεις τις περιπτωσεις αγχους και νευροφυτικων παραγοντων στο συνολο τους(ακμη εφηβειας,εξανθηματα,εκζεματα κ.ο.κ.) προερχονται απο λαθος διατροφη.......προσοχη!μακρια απο γλυκα εμποριου,ραφιναρισμενα τροφιμα(ολα δηλ. τα συσκευασμενα σε σουπερ μαρκετ-περιπτερα......),ασπρο ψωμι,φρουτα γλυκα και υδατανθρακες οπως πατατες και μακρια απο τηγανητα!!!!!!!!!!!θανατος!απο την αλλη πλευρα θα πρεπει να εμπλουτισεις το διατροφολογιο σου με πολλες φυτικες ινες,λαχανικα,φρουτα ξινα ως επι το πλειστον.....μακρυα απο ξηροκαρπια εμποριου και ιδιαιτερα απο κασιους,φυστικια αιγινης,βραζιλινικα φυστικια κλπ.....και γυμναστικη και σεξ!!!!!!!!ειχα και εγω τεραστιο προβλημα και κανοντας απλα αυτες τις αλλαγες 8 μηνες πριν παω φανταρος μου εφυγαν σχεδον πληρως.........δεν ξυριζεσαι επισης συχνα(μια φορα το μηνα) και παιρνεις ενα καλο συμπληρωμα διατροφης με συμπλεγμα βιταμινων Β και φολικο οξυ.......μετα απο 1 χρονο θα σου εχει βελτιωθει η κατασταση παρα πολυ αν δεν εχει εξαλειφθει τελειως.....ακουσε με 10 χρονια ακμη ειχα.....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ο lampros τα λεει σωστα. Πιθανον τα ιδια οσον αφορα τη διατροφη θα σου πει και ο δερματολογος.
Απ'οτι ομως καταλαβα εσυ φιλε μου, φοβασαι μην παθεις καμια επιπλεον μολυνση οταν ερθεις σε επαφη με καποια μολυσμενη επιφανεια που βρισκεται σε ξενο σωμα καθοτι τα σπυρακια ειναι κατι σαν ανοιχτη πληγη.
Αν πας παντως σε μπουρδελο, καλο ειναι να μην βγαλεις το φανελακι σου και ξαπλωσεις στο κρεβατι με γυμνη την πλατη στα σεντονια!!!! (ειδικα αν πας προς μεταξουργειο μερια)

OP
OP
S

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ώντος παιδιά είναι όπως τα λέτε τα ίδια  είπε και ο δερματολόγος για την διατροφή.Μου είπε αυτα που μου είπε ο Λάμπρος.Με το φανελάκη είναι καλή ιδέα και άσε φίλε μούτσο ήθελα να πάω μεταξουργείο για εκεί ετοιμάζομαι!!!!!!!!!!αυτό φοβόμουνα μην ακουμπίσει κανα σπυρή πουθενά σε κανα σεντόνι και μετά τρέχουμε..!!!Δηλαδή δεν πρόκειτε να κολήσω τίποτα?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

conney

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αν το ψαξετε το θεμα στο διαδικτυο  παντου λενε οτι καμια ερευνα δεν εχει αποδειξει οτι η διατροφη σχετιζεται με την ακμη και μια στροφη σε πιο υγιεινη διατροφη μπορει να την μειωσει (οχι εξαλειψει) μονο σε ορισμενα ατομα . οπως και να χει  μπορουν να αναφερουν οσοι ειχαν προβλημα ακμης ποτε ακριβως αυτο εφυγε (ηλικια εννοω)

και αν ξυριζεσαι μια φορα το μηνα (βλεπε lampros) μαλλον για ναυαγο θα μοιαζεις η survivor  :grin:

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια αν το ψαξετε το θεμα στο διαδικτυο  παντου λενε οτι καμια ερευνα δεν εχει αποδειξει οτι η διατροφη σχετιζεται με την ακμη και μια στροφη σε πιο υγιεινη διατροφη μπορει να την μειωσει (οχι εξαλειψει) μονο σε ορισμενα ατομα . οπως και να χει   μπορουν να αναφερουν οσοι ειχαν προβλημα ακμης ποτε ακριβως αυτο εφυγε (ηλικια εννοω)

και αν ξυριζεσαι μια φορα το μηνα (βλεπε lampros) μαλλον για ναυαγο θα μοιαζεις η survivor  :grin:

Ως κάποτε ομοιοπαθής, έχω να πω οτι η διατροφή ναι μεν δεν προκαλεί ακμή, αλλά, απο προσωπική πείρα, μπορεί να επιδεινώσει μια κατάσταση ακμής, κυρίως σε λιπαρό δέρμα, το οποίο είναι και το πλέον υποψήφιο για ακμή. Οι συμβουλές για τη διατροφή είναι για να σταθεροποιηθεί η ακμή και να μειωθεί με την κατάλληλη αγωγή. Η ηλικία απο την άλλη, είναι διαφορετική απο άτομο σε άτομο. Εγώ, για παράδειγμα, έπαψα να έχω σπυράκια γύρω στα 27.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ως κάποτε ομοιοπαθής, έχω να πω οτι η διατροφή ναι μεν δεν προκαλεί ακμή, αλλά, απο προσωπική πείρα, μπορεί να επιδεινώσει μια κατάσταση ακμής, κυρίως σε λιπαρό δέρμα, το οποίο είναι και το πλέον υποψήφιο για ακμή. Οι συμβουλές για τη διατροφή είναι για να σταθεροποιηθεί η ακμή και να μειωθεί με την κατάλληλη αγωγή. Η ηλικία απο την άλλη, είναι διαφορετική απο άτομο σε άτομο. Εγώ, για παράδειγμα, έπαψα να έχω σπυράκια γύρω στα 27.
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom